Sari la conținut

Masaj de relaxare graviduta convinsa sa faca sex Militari Residence

Postări Recomandate

• Oras:bucharest

Avand niste contracturi musculare nasoale azi am hotarat sa vizitez o fata strict pentru masaj. Cum toate fetele pe care le cunosc aveau telefonul inchis fiind duminica zic hai sa incerc o varianta noua. Si am rasfoit anuntul.ro si am dat peste anuntul acestei femei. O vad ca este graviduta si sun imi raspunde o doamna mai in varsta cer detalii intreb de alte servicii si imi zice ca este strict exclus asa ceva. Imi spune ca singurul lucru care se poate discuta este finalizarea prin laba. O intreb daca ar putea macar sa stea dezbracata cat imi face masajul si zice nu dar necategoric acest nu din aprecierea. Totusi flerul meu imi spune ca este posibil si cum de aveam demult o fantezie cu o graviduta si mai ales sa stau sa o privesc goala am purces la drum. Ajung in Militari Residence (blocul are intrare de pe strada Tineretului si adresa pe rezervelor ma ratacesc de ma ia batul si pana la urma dupa ce umblu prin santiere in final gasesc adresa. Urc si ma intampina o doamna la vreo 60 ani probabil propietara salonului foarte politicoasa si amabila. Facem cunostinta ii povestesc de forum si o aduce pe doamna maseuza. Intram in camera facem cunostinta si ii propun sa stea dezbracata cat imi face masajul. Sta si te gandeste si zice ar fi ok dar te-ar costa in plus. Zic cat ca si asa pt un masaj simplu 150 lei nu e o suma mica. Imi zice da-mi 200 lei si este ok. Vazand asa supralicitez si ii zic ca mi-ar place sa facem sex. Nu zice nimic si ii pun in mana 300 lei. Se duce si ii duce la casierie si ma trimite la dus. Revin in camera un pic nesigur ca va face ce iam cerut. Nu mai stau pe ganduri si o pup pe varful buzelor o intind pe pat o dezbrac si incep sa ii sug sfarcurile alea de graviduta in 5 luni. Cum umblu cu prezervative la mine scot din portofel il pun si o bag in dosoasca. Pompez vrei cateva minute si capitulez. Ma urc pe masa de masaj se desfasoara un masaj pe tot corpul pe ambele parti. Desi finalizasem ii cer sa imi faca labuta asa cum stie ea. O mangai pe tate si cum imi vine pofta si se ridica pula ma intreaba daca vreau sa mio suga zic da. Ii mai dau inca 50 lei si se apuca de supt imi ia coaiele in gura cu totul si le suge. Vad insa ca ii lipsesc ceva dinti si pun prezervativ si o gut pana dau drumul. Mai face un pic de masaj si imi iau ramas bun

Fata in halat: 350 lei mamica de fata de 5 ani, gravida in 5 luni o suma foarte mare dar am dat sa imi fac damblaua

Masaj 8 nu exceleaza la tehnici dar mam simtit ca nou dupa ce am iesit

Oral 9 neprotejat luat coaiele in gura pe masa de masaj

Normal 7 ca mi-am indeplinit fantezia cu a fute o maseuza altfel destul de banal 2 pozitii

Aspect fata 5 o femeie la vreo 31 ani simpla, ceva trasaturi misto dar cu dinti lipsa

Neepilata la pizda deloc, turn-off pt umii semn ca sexul nu e meseria ei.

• Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:#
  • Oras:#

Și uite-așa umflă prostituatele tarifele ... ieri era 150, văd că azi cere deja 200. Așa se întâmplă când pizdoii extaziați plătesc mai mult de dublul sumei cerute, ba le mai fac și recenzie. PLM, apropo de graviduțe, nu degeaba se spune că mama proștilor e mereu gravidă ...

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Acum cere 400lei...😂😂 bai fratilor a inebunit nebuna asta, la prins pe colegu prea încordat si cu pofta , si la tuns putin si are impresia ca norocul asta il va avea in fiecare zii... nu va ingramadti lăsați-o cateva zile sa isi revină la normal ca isi va lua lumea in cap!ðŸ‘

• Like 1
Link spre comentariu

Acum cere 400lei... bai fratilor a inebunit nebuna asta, la prins pe colegu prea încordat si cu pofta , si la tuns putin si are impresia ca norocul asta il va avea in fiecare zii... nu va ingramadti lăsați-o cateva zile sa isi revină la normal ca isi va lua lumea in cap!

e chiar nebuna daca cere atat. Eu am dat 300 lei la inceput si inca 50 lei la sfarsit pentru 1 ora si cred ca jumate, 2 finalizari plus masaj si tot mi se pare ca am dat foarte mult.
Link spre comentariu

Și uite-așa umflă prostituatele tarifele ... ieri era 150, văd că azi cere deja 200. Așa se întâmplă când pizdoii extaziați plătesc mai mult de dublul sumei cerute, ba le mai fac și recenzie. PLM, apropo de graviduțe, nu degeaba se spune că mama proștilor e mereu gravidă ...

eu ma dusesem pentru masaj, ca am supralicitat sa o si fut e alta problema. Nu mi-a bagat mana in buzunar eu am oferit atat sa faca sex. Am scris aici recenzie in care am si explicat ca e praf la capitolul aspect si i-am dat un 5 de trecere pentru ca la categoria gravidute nu sunt multe oferte pe piata. Nu ca as avea eu mare nebunie cu asa ceva dar ma facuse curios cum e sa futi si o graviduta mai ales ca spusese initial ca nu face sex. Cat despre tarif poate sa ceara cat vrea, piata va regla oricum situatia.
Link spre comentariu

Urata e bai nene, cum poti sa futi asa ceva?

dupa ce am convins niste fatuci sa arate pasarica pe chat alternative eram incins de as fi futut si scanduri...aveam mai multe variante dar nici una nu raspundea duminica la ora aia. Asta e!
Link spre comentariu

Acum am văzut mai jos... 31 :)

cea care m-a intampinat a fost matroana sau ma rog sefa salonului, ca oficial nu se face sex (am vorbit si pe vremea camd era in Baba Novac si am fost refuzat) dar cred ca a vazut asta graviduta ca poate sa scoata 350 lei in loc de 150 lei si acum ii da bataie cu oferta de sex.
Link spre comentariu

Erau românce ?

am intrat pe site, asta e ca un fel de ruleta, ai doar romance vezi, am mai intrat de multe ori dar niciodata n-am avut bafta sa prind pe vreuna sa arate ceva. Le-am vazut intinse in pat, le-am luat cu vorba si au aratat. Asa din scurt maxim 20 secunde insa.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...