Sari la conținut

0720772943


Postări Recomandate

După lungi căutări și încercări eșuate in cursul zilei, deși vorbisem de dimineață cu domnișoara rămăsese sa stabilim mai târziu o programare. Am întrebat în jur de ora 17:30 daca este disponibilă și mi-a răspuns că peste o ora aproape perfect cu planurile mele, deoarece voiam să stau 1 ora dar aveam altele de făcut la 20 și nu mă încadrăm. Stabilim întâlnirea pentru ora 18:40 (toată discuția a fost pe WhatsApp locația este in zona Mircea cel Bătrân (celelalte detalii le primiti apoi) ajung in zona parchez masina norocul meu că am găsit un loc de parcare aproape. Urc mă întreabă cat stau spun și mergem în camera (am fost întrebat de dus, dar nu eram curios deoarece veneam de acasă) ajung in camera incep dezbrăcarea și mă întind pe pat, cu ea lângă mine și începe o mângâiere delicata a inculpatului urmată de niste sărutări corporale de ambele părți. Datorita sânilor mari am vrut neapărat și puțin sex intre sani, fiind deja înfierbântat am rugat-o sa îmi pună gluga, a început un oral decent (am avut parte și de mai bine) dar scurt deoarece simțeam că bubui și aveam neapărat nevoie sa intru in peșteră. Zis și făcut, începem cu un misionar, care sincer nu a durat, doar câteva minute apoi am rugat-o sa se pună în mama iedului fiindcă voiam neapărat să văd priveliștea. Zis și făcut am mai pompat puțin și am explodat, spre dezamăgirea ei. Timp petrecut 20 de minute, amendă 150 /Nr 250/ora. (OP + NP) am înțeles de la ea că ON e extra. M-am îmbrăcat și am plecat deoarece eram pe graba. Per total o experiență decenta spre foarte buna (note nu dau deoarece nu sunt dascăl). De revenit, cu siguranță. Voi posta linkul cu pozele care vreau sa spun că sunt reale 100% și făcute în locație.

 

 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/sexy-pentru-tine/947dh0de10d670he2g4gd3g5i5d9gif1.html

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
  • Oras:Republica Timisoara

Am cunoscut si eu domnisoara,vreau in primul rand sa l felicit si sa i multumesc totodata colegului @babujee pt altruismul de care a dat dovada.

 

Am contactat fata prin wapp,foarte disponibila si clara la socializare, este directa,stie exact "ce vinde", am cerut fk,oral "cabrio" si normal (protejat). "Oferta" pe care mi a propus o a fost de 350/h , am acceptat ,m am pregatit/prezentat la locatie cu o intarziere de 8 min (de care am instiintat o,nu a fost problema).

Locatia este in Mircea Cel Batran, apartament mare ,amenajat bine,curat,cald,etaj inferior.

 

Poze reale, o domnisoara comuna cum mai vezi la rand prin supermarket (frumusica pt gusturile mele)cu forme, m a asteptat intr un intim(bucata unica) si tocuri, ne am cunoscut (nu mi aduc aminte numele drei, chiar imi pare rau) mi a oferit un pahar cu apa si mi a permis sa fumez desi este nefumatoare. Mai apoi mi a pus baia la dispozitie, utilata cu toate cele(inclusiv bideu). Am ajuns in dormitor, ne am imbratisat, am avut parte de un preludiu pe masura,asa ca pt sufletul meu. Foarte pasionala,implicata la sarut, cu exces de limba,desi inca imbracat am simtit cum stremeleagul isi facea loc sa priveasca spre tavan. Dulap cu oglinda unde am admirat o, i am urmarit gesturile...mi am desfacut cureaua, s a asezat pup si mi a prestat un "serviciu" care m a incins maxim, nu foarte adanc( a incercat),nu foarte umed dar cu vacum si multa limba, fara maini(era ocupata sa ma stranga de pulpe. Am oprit o(am avut motivele mele,desi nu trecusera mai mult de 15 min de actiune),m am dezbracat si m am intins pe pat,fata o venit peste mine (a intales exact cum imi place, nu am avut nici un motiv sa conduc balul, prea se mula dupa dorintele mele). Am schimbat, fata o renuntat la lenjerie si a scos pantofii si s a intins pe spate cat sa mi dea posibilitatea sa i ling sanii aia maricei,sa i sug sfarcurile, cauta in permanenta sarutul(lucru asta m a scos din minti), am coborat la pisicuta si la fund unde am alternat dupa bunul plac acompaniat de gemete sincere(probabil,nu bag mana'n foc). Am incalecat o cat sa profit de un tits fuck de care imi era dor, face fuck si imi doream sa am parte de un cim pe care fata la acceptat fara sa clipeasca. Si daca asa au stat lucrurile, m am pozitionat in genunchi ,domnisoara s a asezat pe o parte, i am strans parul ca sa am o viziune cat mai clara, mi a permis sa ii dirijez miscarile capului,simteam ca vine momentul meu, am inceput seria de jeturi...cand am terminat de stropit ea continua sa i dea inainte cu gura plina....a trebuit s o opresc, simteam ca mor (asa mi ar placea, in caz ca divinitatea ii pe faza, in nici un caz cand sunt la munca,sau la volan si simt nevoia de adrenalina. Multumesc frumos!).

 

Am trecut pe la baie(domnisoarele au prioritate), igienizarea obligatorie, apa de gura si revenit in dormitor unde ne am intins putin sa mi trag sufletul si am schimbat cateva vbðŸ¤,dupa care am reluat "activitatea" dupa un registru suficient de asemanator ca in primul tur, cu mentiunea ca am schimbat cateva pozitii de normal protejat unde tin sa spun ca fata nu exceleaza (a compensat din plin prin pasiune)este stramta si am simtit ca o avut un usor disconfort. Nu mai aveam gaz, domnisoara a fost ingaduitoare cu mine, si a dat tot interesul cat sa termin cu un alt CIM. Ar fii acordabil si anal cu un supliment de 200 (nu am facut desi ma incadram,marimea conteazaðŸ˜).

 

Imi este simpatica, o voi mai vizita cu siguranta.

 

Am intales ca va avea si colega de saptamana viitoare, tocmai din partile unde se danseaza bine latino, si daca telenovelele nu ma coafeaza voi face tot posibilul sa nu ma fac de ras pentru o (eventuala)partida de bachata(la alte artificii, unde sa mi innod picioarele...nu ma bag)

  • Like 6

dag dal gas!

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

DE REPETAT (SI NU O DATA)

 

Am trecut si eu ieri pe la titulara acestui topic. Din pacate nu pot sa-i spun numele dintr-un motiv foarte simplu: nu am facut cunostinta :laugh2. Intalnirea a decurs fara probleme, ba chiar ne-am vazut cu 20 de minute mai devreme decat ora stabilita. Urcat in apartament, am dat de o fatuca dragutica la fata, imbracata intr-un body negru, cu niste tocuri care o faceau sa fie cat mine de inalta, piesele de rezistenta fiind sanii si fundul. Dupa tigara de socializare am trecut pe la baie, dotata cu tot ce trebuie si... la treaba. I-am si spus inainte de actiune ca am venit pe la ea in primul rand datorita sarutului, lucru pe care fata l-a inteles numaidecat. Am inceput sa ne sarutam in picioare vreo doua, trei minute, dupa care am hotarat sa ne mutam in pat. Am continuat sarutul dupa care, oaspete fiind, am zis sa fac impresie buna si sa sa fie eu cel care trece la next-level. Asa ca am inceput sa cobor incet, incet spre piersicuta oprindu-ma putin si pe la sanii mari si frumosi. “Acolo jos” am zabovit cateva minute bune, nu de alta dar fata dadea semne vizibile ca ii place. Am crezut la un moment dat ca reusesc sa o termin, insa n-a fost asa, motiv pentru care am renuntat. Am revenit la celelalte buze si dupa 2-3 minute de mozol, i-am spus fetei sa-l dezmierde si ea pe junior. Oralul relativ bun, nu spectaculos, cu putina mana si fara atentie deosebita acordata vecinatatilor (o singura data a luat satelitii la dezmierdat). Cum soldatul era gata de lupta, am trecut la asaltul final. Montat anvelopa, pus putin gel pentru lubrifiere (mare pacat) si dai. De ce spun “mare pacat”? Pentru ca din cauza gelului nu am simtit-o pe fata aproape deloc. Cum insa normalul a fost cu sarut din plin(cu limbi in gura si toate cele), soldatul se tinea bine. La un moment data am intrebat-o daca nu schimbam gaurica, insa m-a refuzat pe motiv ca nu e pregatita si ca trebuia sa o anunt dinainte. Greseala mea. Dar, pentru ca CIM-ul nu necesita decat scoaterea prezervativului, am zis s-o facem. Fata s-a intins pe o parte, eu in genunchi langa ea si ...dai. Dupa 2-3 minute, cand am simtit ca vine, am luat-o de cap, i-am indesat-o mai adanc si ...eliberare. Fata nu s-a grabit deloc, a stat aproape un minut cu ea in gura storcand si ultima picatura. Ba chiar eu am fost cel care a “eliberat-o” considerand ca si-a facut treaba cu prisosinta. Trecut din nou pe la dus pentru igienizare dupa care tigara de ramas bun. Amenda am platit-o la final, 200 de lei (150 (O.N. plus normal protejat) si 50 de lei pentru CIM). Timp total petrecut: 40 de minute. Jurizare:

  • locatie: 9,5 (daca era si un cearsaf pe pat era 10)
  • aspect general fata: 9 (cu un plus pentru sani si fund)
  • igiena: 10 (impecabila din toate punctele de vedere. Niciun “iz” nici jos, nici sus. Inclusiv parfumul folosit a fost unul de calitate)
  • atitudine: 10 (foarte deschisa si respectuoasa la vorba, ba chiar mi-a zis niste chestii pe care nu ma asteptam sa le spuna. Ce-i drept i-am dat si eu niste sfaturi de care sper sa tina cont)
  • oral (neprotejat): 9,5 (asta pentru ca a fost cu CIM. Daca era fara, era 8,5)
  • normal (protejat): 9 (pentru ca a fost cu sarut din plin. Daca era fara “nenorocitul” ala de gel, era 9,5)
  • GFE: 10 (la cum saruta, nota nu poate fi alta)
  • raport calitate/pret: foarte bun (Tinand cont de preturile de pe piata, 200 de lei cu CIM, mi se pare mai mult decat OK. Asta raportat si la cum arata fata. Analul insa e 200 de lei in plus, ceea il face necompetitiv din punctul meu de vedere. Dar, cine stie, poate mi se pune pata odata)
  • de recomandat: DA. Eu voi mai trece pe la ea daca se va ivi ocazia.

P.S. Astept cu interes sa vina si noua colega (cica luni ajunge). Cine stie, poate iese de-un trio.

 

 

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Ciudat ea la telefon cere pt On 100 și pt cim încă 50.. hmm

O fi in functie de zile. Vinerea e mai ieftin.

P.S. Eu iti spun cat am platit eu. Daca te uiti la prima recenzie intri si mai mult in ceata. Acolo e 150 O.P. si extra pentru O.N. :laugh2 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Vizitat cadana zilele trecuteinsa in afara de sanii frumosi, nimic nu este ceea ce pare( parerea mea). De cum am intrat , nici macar o socializare, fata stataea pe telefon si astepta sa vorbesc eu. M-am cerut la dus si apoi repede avenit si ea in camera, fara sa intre la baie, poate fusese inainte, nu stiu. Actiunea a decurs normal si dupa ce si-a introdus gel in piersicuta, a fost de acord sa incepem. Va dati seama ca n-am mai simtit nimic. Dupa prima finalizare, mentionez ca, am luat 1 ora, am fumat o tigara si am trecut la dus. Cadana nimic, statea pe telefon in bucatarie. A venit dupa mine in camera si am ramas surptins ca nu trecuse pe la dus. Ce naiba, doar ce-si bagase gel in pizda si acum urma ca eu s-o ling si s-o miros asa nespalata?!! Va dati seama ca n-am mai reusit nimic desi cadana si-a dat toata silinta.Per total : o cadana de evitat desi ar avea potential daca ar fi mai lipicioasa cu clientii. Pentru mine clar DE EVITAT sau de incercat pentru palmares. Oricum spunea ca, nu mai sta decat o luna si pleaca pe Italia. Decartat 250 ron, pentru una bucata ora, bani ceruti inainte.

  • Like 8
Link spre comentariu
Vizitator kilafonic
Reputație: 0

Am comunicat si eu cu ea prin sms...

Mi-a cerut 150 cu op, 250 ora.

Extra 50 pt cim sau corporala.

ON face doar daca considera ea la fata locului..la fel si sarut

 

Da, detaliile astea mi le-a transmis si mie, pe whatsapp ! diferite pozitii,69,atingeri,mangaieri :)

Zoan Mircea cel Batran ( a scris colegul babujee in recenzie )

 

program de la 11:00 la 00:00. Poate in weekend e altfel!

 

post-205581-0-64652000-1579383752_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Pai eu inteleg c-ai facut dus inainte, dar intre timp ti-ai umplut veverita de gel si dupa primul numar eu mai vroiam ceva cunnilungus si nu mai aveam unde. Cum eu am trecut pe la dus, tot asa puteai si tu sa mergi. Si las-o mai moale cu telefonul cand ai client ca, esti pe banii si timpul lui. Eu unul zic pas.

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

experientele lui Zoro si Nelu sunt complet diferite insa nu e ceva neobisnuit la escortele incepatoare. Am patit eu caz concret in vara lui 2018 cu o pustoaica in Deva, una noua, nu avea thread sau recenzii. Eu am fost printre primii la ea, m-a dat pe spate, am scris recenzie, si dupa mine, inca doi in rafala cu recenzii si experiente negative. Ulterior, cand am intrebat-o de curiozitate, a dat un raspuns vag ceva de genul "nu mi-a placut de el".

La fetele foarte profi cum a fost Carina, si daca mergeau 200 de oameni la ea, toate recenziile erau identice.

 

Oricum, fata arata foarte bine si ar fi pacat sa nu progreseze

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara

Vizitat azi.

 

Andreea: are 1.6x înălțime, părul brunet și lung, sânii mari. O fețișoară comună cu care n-am făcut click, dar serviciile ei au fost chiar bune. Precizez că e îngrijită: pielea curată, mirosea foarte bine, unghiuțele făcute. 

După o scurtă socializare am mers la baie pentru igienizare, după care ne-am așezat pe pat și ne-am mângâiat puțin pentru încurajare. Am ales oral neprotejat din picioare. Chiar îmi era dor de un oral sănătos, cu vacuum. 

Au existat și artificii precum limbi pe cap, la ouțe sau pe stomac dar precizez că le-am cerut! Frecare intensă - cum o mână, cu ambele, fără. Mi-a acceptat și alte fetișuri precum sex între sâni cu lubrifiant sau facefuck.

Când lucrurile au devenit mai intense am finalizat oral.

 

Locația: mare, curată. Are destul de multe camere. Așteaptă colegă, după cum a mai spus și altcineva. Baia la fel - curată, cu tot ce-ți trebuie.

 

Plătit: 150 ON + CiM. Fără NP. 

 

Pentru mine nu e de evitat. Nu e nici pentru cei care preferă fete skinny. Fata e ok și se conformează să mulțumescă clientul. 

  • Like 3
Link spre comentariu

Acum câteva zile am fost din nou manat de dorința de a "lovi" ceva. Astfel am pus mana pe telefon și contactat domnișoara pe WhatsApp, am întrebat la ce ora incepe programul, mi-a transmis 11, am rugat-o daca mă poate primi de la 10 deoarece de la 11 aveam și eu alte treburi și a acceptat. M-am pregătit de acasă deoarece mai aveam destul de mult timp pe care nu am vrut să îl irosesc acolo. Am ajuns la locație, ne-am dezbrăcat amândoi și ne-am făcut comozi, a început cu un sărut mai timid, poate nu am răspuns eu cum trebuie (fiind puțin surprins) după care a coborât la soldat, moment în care a început un ON muuult mai bun ca data trecută, cu atenție la oua cu tente de deep, am simțit la un moment dat că trebuie să începem acțiunea și am cerut anvelope. ÃŽnsă până la montare ăla micu s-a inmuiat puțin, astfel că m-am ridicat de pe pat in picioare, puțin nedumerit. Moment în care vine și se pune jos și începe un oral de am zis că dacă soldatul nu se trezește, sigur se întărește prezervativul 🤣🤣🤣. Iar când a fost momentul am trecut la un misionar, cu gemete ok din partea ei, mângâieri, câteva sărutări și o finalizare in balon. Igienizat apoi la baie, primit prosop curat totul ok. Preț 150 RON timp DTD 35 minute. De menționat că are deja și colegă, dar pe care nu am apucat sa o cunosc!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am vizitat-o si eu pe domnisoara Andreea azi. Soarele de afara, recenziile de aici si sanii ei mari si naturali m-au facut sa nu stau pe ganduri. Am contactat-o pe Whatsapp, era disponibila si ne-am dat intalnire in aproximativ 20 de minute. Cele 20 de minute s-au transformat in 30 din vina mea (bancomat nefunctional), dar am anuntat-o din timp pentru a nu cauza probleme.

 

Zona e aceeasi, Mircea cel Batran. Am ajuns in fata blocului, am sunat-o, mi-a dat numarul apartamentului, am sunat la interfon si am urcat. Mi-a deschis usa o fata exact pe gustul meu, bine proportionata, cu sanii mari, fund apetisant,draguta si cu un ten foarte fain.

 

M-a condus in camera, nu m-am bagat la dus pentru ca facusem exact inainte sa vin. I-am lasat cadoul din proprie initiativa pe masuta si am inceput sa ma dezbrac. Andreea s-a apropiat de mine, am intrebat-o daca accepta sarut, mi-a confirmat. Am inceput sa ne sarutam, si hainele au inceput sa cada. M-a intrebat daca vreau oralul in picioare sau intins pe pat, eram atat de fascinat de sani incat nici nu am apucat sa ii raspund. Am inceput sa o sarut pe sani si apoi m-am pus in genunchi si am intrat cu limba la pruna. Curata, proaspat dusata, igiena impecabila. A trecut apoi la un oral foarte bine executat, neprotejat, cu atentie la zonele adiacente.

 

Dupa aproximativ 5 minute de oral foarte placut, inclusiv cu mici tendinte de deep, am poftit-o la un 69, pentru a ma putea infrupta din pruna ei. Zis si facut, am petrecut cateva minute la aparat, alternand limbile in pasarica cu limbile in fund (cu ea deasupra).

 

Apoi i-am propus normal, a luat prezervativul dar dupa ce am pus-o pe spate, am dorit sa ma mai infrupt din ea. Dupa o vreme, mi-a montat prezervativul si am inceput cu un normal mai incet in prima faza, pana s-a umezit (nu s-a folosit de lubrifiant), iar apoi am inceput sa pompez mai repede si reactiile ei m-au facut sa cred ca i-a placut (posibil sa fi avut orgasm - merg de mult timp la escorte si in general imi dau seama cand cineva geme fals si nu cred ca a fost cazul). In tot acest timp ii lingeam sanii, ne sarutam si o lingeam pe gat. Am trecut la umeri-craci, am mai pompat cateva minute si apoi i-am propus sex intre sani combinat cu oral. M-a intrebat cum vreau, i-am spus ca eu peste, s-a conformat. A urmat un sex intre sani foarte reusit, are cu ce.

 

Apoi am trecut la oral din nou, si ajutat de mana, am reusit sa finalizez in gurita ei. A mers la baie, iar apoi am urmat-o si eu.

 

Am intalnit-o si pe colega ei in drum spre baie (m-a intrebat inainte sa ies daca e ok sa ma intersectez cu colega ei, am zis ca nu ma deranjeaza deloc). Colega e tipa din Republica Dominicana, are si ea topic pe aici.

 

Si acum, jurizarea:

 

Locatie: 9/10 (zona ferita, conditii foarte ok, apartament decomandat, curat, geluri de dus la baie, am primit prosop curat

Aspect: 9/10 (exact pe gustul meu, asa cum am mai mentionat - sanii sunt super apetisanti, mari si naturali, draguta foc, corp fain, il are pe vino-ncoa)

ON: 10 (foarte bine executat, cu atentie la zonele adiacente plus CIM)

NP: 10 (am facut click, doua pozitii, sincer ma mai tinea sa incerc si alte pozitii dar am vrut sa am un motiv in plus sa revin). Data viitoare, lady-on-top si doggy...

GFE: 9 (vorbareata, accepta saruturi, implicata)

Atitudine: 10 (un mare plus din toate punctele de vedere. Cu mult bun simt, s-a straduit sa imi faca mereu pe plac. In timp ce eram in 69 am intrebat-o daca a programat pe cineva dupa mine pentru ca ma tenta o ora. Mi-a spus politicos ca vine cineva, lucru foarte fair si de apreciat, avand in vedere ca nu vreau sa stric planurile altcuiva. Nu m-am simtit grabit deloc. Extrem de prietenoasa si de dragastoasa)

Igiena: 10 (impecabila, dus inainte, dus dupa, nici un miros suspect nici la pruna nici la fund)

 

Halatul: 150 RON un numar, 35 de minute DTD. Cea mai buna experienta de anul acesta (desi e doar februarie)...

 

De revenit? DA!

 

Spor la pompat!

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...