contnimfom Reputație: 10 Postat August 26, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 26, 2022 Ciao Deni, ti-am lasat un mesaj pe publi, ca nu pot aici sau la tel.
between69 Reputație: 188 Postat August 26, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat August 26, 2022 Hello! Deci si prin urmare, am sa fiu foarte pe scurt, nu am timp de romane acum. In trecut am mai vizitat-o pe denisa de cateva ori si era o alegere relativ ok...poate varsta, poate altele...cine stie?! Dar acum??? Azi am vizitat-o dupa vreo 1,5-2 ani...si am ramas super placut surpins! Parca alta fata cu aceleasi tatuaje dar alt comportament, de aspect sa nici nu mai vb, este o femeie frumoasa, simpatica, pro client (vb in numele meu aici)! Super experienta cu ea! Sper sa nu va ingramaditi la ea, vreau sa mai prind si eu un loc din cand in cand daca nu vreti sa va apuce sughitul cand va este lumea mai draga! 😅 In rest, toate bune! Spor si nu uitati, ce dati aia primiti, aici ma refer si la comportament 😉 2 2
Denisaaa428 Reputație: 133 Postat August 27, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat August 27, 2022 Acum 18 ore, between69 a spus: Hello! Deci si prin urmare, am sa fiu foarte pe scurt, nu am timp de romane acum. In trecut am mai vizitat-o pe denisa de cateva ori si era o alegere relativ ok...poate varsta, poate altele...cine stie?! Dar acum??? Azi am vizitat-o dupa vreo 1,5-2 ani...si am ramas super placut surpins! Parca alta fata cu aceleasi tatuaje dar alt comportament, de aspect sa nici nu mai vb, este o femeie frumoasa, simpatica, pro client (vb in numele meu aici)! Super experienta cu ea! Sper sa nu va ingramaditi la ea, vreau sa mai prind si eu un loc din cand in cand daca nu vreti sa va apuce sughitul cand va este lumea mai draga! 😅 In rest, toate bune! Spor si nu uitati, ce dati aia primiti, aici ma refer si la comportament 😉 A fost o revedere plăcută 😘 Mulțumesc pentru vizita ❤️❤️❤️ Zi frumoasa sa ai 😍 1
Denisaaa428 Reputație: 133 Postat August 28, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat August 28, 2022 Disponibilă pentru programări ! Zi frumoasa sa aveți 1
Denisaaa428 Reputație: 133 Postat August 29, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat August 29, 2022 Disponibilă pentru programări pana la 1 noaptea
Denisaaa428 Reputație: 133 Postat August 30, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat August 30, 2022 Hello !! Disponibilă pana la ora 1:00 noaptea
Denisaaa428 Reputație: 133 Postat August 30, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat August 30, 2022 5
Denisaaa428 Reputație: 133 Postat August 31, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat August 31, 2022 Disponibilă pana la 1 noaptea . Va pup zi frumoasa sa aveți
ionut8284 Reputație: -41 Postat August 31, 2022 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat August 31, 2022 Acum 2 ore, Denisaaa428 a spus: Disponibilă pana la 1 noaptea . Va pup zi frumoasa sa aveți Disperata o suni odata intrebi de servicii iti inchide si blocheaza numarul😂
Denisaaa428 Reputație: 133 Postat August 31, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat August 31, 2022 Acum 33 minute, ionut8284 a spus: Disperata o suni odata intrebi de servicii iti inchide si blocheaza numarul😂 Pai tu suni pe fiecare săptămâna de am început sa te și cunosc la telefon și intrebi “servicii” ! Dacă nu ți le-am spus de o mie de ori 😂😂😂 Și din câte observ le sti și de aici 🤦♀️ Probabil e de la vreme 😂😂 1
ionut8284 Reputație: -41 Postat August 31, 2022 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat August 31, 2022 Acum 5 ore, Denisaaa428 a spus: Pai tu suni pe fiecare săptămâna de am început sa te și cunosc la telefon și intrebi “servicii” ! Dacă nu ți le-am spus de o mie de ori 😂😂😂 Și din câte observ le sti și de aici 🤦♀️ Probabil e de la vreme 😂😂 Dute si te pisa obosito ca deja suntem satui de figurante ca tine sa nu iti explodeze siliconul ca ti-ai facut acuma si tu rost de bani de silicon 😂😂 6
Denisaaa428 Reputație: 133 Postat Septembrie 2, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Septembrie 2, 2022 Hello !! Disponibilă pentru programări
AdamcuPmare Reputație: -14 Postat Septembrie 2, 2022 Postat Septembrie 2, 2022 Na, s-au solidificat tatele alea odata?
Denisaaa428 Reputație: 133 Postat Septembrie 4, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Septembrie 4, 2022 Bunaa ! .Disponibilă pentru programări ,ultimile 3 zile in Cluj . Va pup zi frumoasa sa aveți
Denisaaa428 Reputație: 133 Postat Septembrie 5, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Septembrie 5, 2022 Bunaa ! Disponibilă pana la 1 noaptea pl
AdamcuPmare Reputație: -14 Postat Septembrie 6, 2022 Postat Septembrie 6, 2022 La 31.08.2022 la 15:32, Denisaaa428 a spus: Pai tu suni pe fiecare săptămâna de am început sa te și cunosc la telefon și intrebi “servicii” ! Dacă nu ți le-am spus de o mie de ori 😂😂😂 Și din câte observ le sti și de aici 🤦♀️ Probabil e de la vreme 😂😂 Ti-au injectat silicon si in cap sa nu traga curentul intre urechi. Un contract, chiar si verbal, se incheie intre doua persoane, nu bazat pe ce e scris pe un forum. Esti curva statuta de atatia ani si nu stii? Tepara tipica. La astea oricum degeaba, chiar daca 5 minute inainte ai clarificat toate detaliile tot te minte dupa aia in fata. Nu merita pierdut o secunda cu ea. Mergeti mai departe, nu e nimic de vazut aici.
Denisaaa428 Reputație: 133 Postat Septembrie 6, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Septembrie 6, 2022 Acum 27 minute, AdamcuPmare a spus: Ti-au injectat silicon si in cap sa nu traga curentul intre urechi. Un contract, chiar si verbal, se incheie intre doua persoane, nu bazat pe ce e scris pe un forum. Esti curva statuta de atatia ani si nu stii? Tepara tipica. La astea oricum degeaba, chiar daca 5 minute inainte ai clarificat toate detaliile tot te minte dupa aia in fata. Nu merita pierdut o secunda cu ea. Mergeti mai departe, nu e nimic de vazut aici. Aaa 😜 eu știu de ce ești tu supărat așa mereu 😔 vrei sa savurezi și tu o păsărica și nu poți ca nu-ți permiți este ? 😃😃 te-ai saturat sa îți faci laba doar după pozele după forum 😎 .Tu oricum ce spui nu ești băgat in seama crezi ca ma afectezi cu ceva ca ma înjuri ca vorbești ce visezi ? Chiar îmi spuse cineva când vede câte unul ca tine pe aici …. Așa ca potolește-te ! Ești 0 aici pentru toți 🥸 Papagal obosit , nu mai înjura fetele de aici ca apoi mergi și le lingi in pizda pe bani nu uita tu oricum ești mai pizda ca noi , bărbați care sunt bărbați nu sunt ca tine in niciun caz 🤣 Marș la wc 🥰🥰🥰 1
AdamcuPmare Reputație: -14 Postat Septembrie 6, 2022 Postat Septembrie 6, 2022 Pai normal ca-s zero, n-am valoarea ta de 150 de lei. Situatia e invers. Eu pot sa-mi fac laba gratis cat doresc. Tu poti din asta sa-ti umplii stomacul? Si pe al pestelui? Da, ala pe care-l consideri tu barbat de babat si de la care ai invatat cuvantul mars. Daca stii ce-i aia, explica-i si lui ce-i WC-ul, dar si mai important sa ii explici cum se foloeste apa calda si sapunul. N-are de unde sa stie, ca in copilarie n-a avut.
Denisaaa428 Reputație: 133 Postat Septembrie 6, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Septembrie 6, 2022 Acum 12 minute, AdamcuPmare a spus: Pai normal ca-s zero, n-am valoarea ta de 150 de lei. Situatia e invers. Eu pot sa-mi fac laba gratis cat doresc. Tu poti din asta sa-ti umplii stomacul? Si pe al pestelui? Da, ala pe care-l consideri tu barbat de babat si de la care ai invatat cuvantul mars. Daca stii ce-i aia, explica-i si lui ce-i WC-ul, dar si mai important sa ii explici cum se foloeste apa calda si sapunul. N-are de unde sa stie, ca in copilarie n-a avut. Poate îți explica ți-e nevastăta 😀😀. Aa scuze am uitat ca nu ai ! Ar fi culmea 😝 la cum te descri aici nici sa ma plătească cineva nu as sta . Adevarul ca si singuratatea asta te înnebunește 😕😕
AdamcuPmare Reputație: -14 Postat Septembrie 6, 2022 Postat Septembrie 6, 2022 Dar de unde stii tu ca am nevasta? Lasa-te de clarviziune, ca ti-e incetosat globul de cristal. Ramaii la meseria ta, depozit de sperma. N-ai sta pe dracu, stai cu oricine. Deh, ca nu vine nimeni asta e alta treaba. Acuma ca innebunesti de la asta sau ai ajuns aici pt. ca erai deja, asta doar pestele il stie, pana la urma el te-a cunoscut in stadiul cand te-a cules.
centuris Reputație: 89 Postat Septembrie 6, 2022 Oras:Pizdeia-tara fara prosti! Oras:Pizdeia-tara fara prosti! Postat Septembrie 6, 2022 21 minutes ago, AdamcuPmare said: Dar de unde stii tu ca am nevasta? Lasa-te de clarviziune, ca ti-e incetosat globul de cristal. Ramaii la meseria ta, depozit de sperma. N-ai sta pe dracu, stai cu oricine. Deh, ca nu vine nimeni asta e alta treaba. Acuma ca innebunesti de la asta sau ai ajuns aici pt. ca erai deja, asta doar pestele il stie, pana la urma el te-a cunoscut in stadiul cand te-a cules. koae si frustrarile lui. el e mereu in razboi cu curvele. e clar cat de grav a fost abuzat. ba koae, vezi ca l-ai uitat pe NU, cuvantul asta ce iti defineste tie existenta. NU futi, NU ai viata in afara site-ului, NU te place nimeni. Cum plm sa uiti pe NU ma koae?
Denisaaa428 Reputație: 133 Postat Septembrie 20, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Septembrie 20, 2022 Bunaa dragilor ! Disponibilă pentru programări pana la 1 noaptea . Locația aceiași pe Calea Turzii !
mr gentleman Reputație: 13 Postat Septembrie 20, 2022 Postat Septembrie 20, 2022 Buna mai ai dat jos bustiera?
Denisaaa428 Reputație: 133 Postat Septembrie 20, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Septembrie 20, 2022 Acum 14 minute, mr gentleman a spus: Buna mai ai dat jos bustiera? Buna , sa ma scuzați pe mine am uitat sa va anunț ,nu mai port bustiera. Va mulțumesc tuturor celor ce ma-ți înțeles ❤️❤️ 3
Membru Premium Wolfkid Reputație: 24 Postat Septembrie 21, 2022 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Membru Premium Postat Septembrie 21, 2022 19 hours ago, Denisaaa428 said: Buna , sa ma scuzați pe mine am uitat sa va anunț ,nu mai port bustiera. Va mulțumesc tuturor celor ce ma-ți înțeles ❤️❤️ Daca tot am fost cuminti si am avut rabdare, nu ne prezinti upgrade ul?😄
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum