Sari la conținut

Bruneta slim 0720787399 Larisa blink

Postări Recomandate

Vizitator larisa_blink
Reputație: 0
Postat

Buna dimineata!Disponibila pana la ora 18:00!Va astept cu mare drag!

post-200471-0-41734800-1520928987_thumb.jpg

• Like 10
Vizitator larisa_blink
Postat

Disponibila pana la ora 21:00!Va pup si va astept.Oferta zilei:70 lei fin si 120 ora!

post-200471-0-56977700-1521023354_thumb.jpg

• Like 6
  • Oras:CT
Postat

Oamani buni am si eu o problema : ati fost vreodata la o femeie si sa patiti sa nu vi se scoale ? Eu recynosc , am fost si am patit-o. Nu stiu de ce. Nu am probleme de acest gen. Problema cea mare e acum...ca mi-e frica sa ma mai duc , ..daca o patesc iar . Sa fie oare din cauza " noutății " ca sa zic asa ? . Acasa nu am problema asta

• Oras:Constanta
Postat

Am vizut ka ti apasa rau probliema ta mai Lupusor. :(

Uiti cieti zik io: duti repidi repijor la fata asta di acilea...Bling Bling. Dak cunva nu ti se scoala nisi la ia...fai nod !!!

;)

• Like 2
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

Oamani buni am si eu o problema : ati fost vreodata la o femeie si sa patiti sa nu vi se scoale ? Eu recynosc , am fost si am patit-o. Nu stiu de ce. Nu am probleme de acest gen. Problema cea mare e acum...ca mi-e frica sa ma mai duc , ..daca o patesc iar . Sa fie oare din cauza " noutății " ca sa zic asa ? . Acasa nu am problema asta

Pula mea e de vina femeia, daca nu stie sa te intarate ...acuma poate si tu ai ceva, prea mult stres etc chestii acumulate, eu unul nu am probleme , parca am un senzor in coaie, cum am intrat pe usa deja o simt in barba

• Like 3
Postat

Sincer cred ca problema e la mine. Cred ca am o teama sa zic asa , de nou. Pt ca dupa ce cunosc persoana totul revine la foarte normal

Postat

Mah flacau...tu asculta dila o curva batrina !

Duti mah la fatuca asta Larissa...ka ie fix cieti trebe tii !!! Ie sinpatica, ie personabila, ti relaxiaza, ti fasi sa ti simti barbat, nu ti zoreste. Si cind oi sa viezi lucrurili astea...cind leoi simti pi pelisica ta...ti va futi diti sar floci ka skijele pi pereti !!!

Dak la fata asta ai problieme ku cariciu...credima...lasati di sportu asta !!!

• Like 4
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

. Sa fie oare din cauza " noutății " ca sa zic asa ? . Acasa nu am problema asta

La mine e invers! :))))

• Like 2
Vizitator larisa_blink
Postat

Buna dimineata!Disponibila pana la ora 22:00!Zi frumoasa sa aveti :-*

post-200471-0-38865500-1521101129_thumb.jpg

• Like 6
Vizitator cenzurat
Postat

Care este promotia de azi?

Vizitator cenzurat
Postat

mai sterge din mesaje ca ai mesageria full si nu mai poti primi PM

• Like 1
Vizitator larisa_blink
Postat

mai sterge din mesaje ca ai mesageria full si nu mai poti primi PM

serios?ms frumos ca mi-ai zis
  • Oras:Sea side
  • Oras:Sea side
Postat

Amelico ...nici cel mai bun psiholog nu era capabil sa dea acele sfaturi pentru baiatul cu pricina si ...problema aferenta.

Cum le stii tu pe toate.

Ca veni vorba, despre acel click, care trebuie sa se produca. Era o doamna, care numai din conversatia telefonica, mai-mai sa-mi sara nasturii de la slitz. Ori sa se macine dintii de la fermoar ... :laugh2  :laugh2

• Like 1
Vizitator guru_
Postat

Pula mea e de vina femeia, daca nu stie sa te intarate ...acuma poate si tu ai ceva, prea mult stres etc chestii acumulate, eu unul nu am probleme , parca am un senzor in coaie, cum am intrat pe usa deja o simt in barba

Fa-ti o muie singurr, atunci...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...