lucik_tare10 Reputație: 46 Postat Ianuarie 20, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 20, 2020 Am gasit acest anunt pe olx. Stie careva detalii? Face doar masaj terapeutic sau se poate ajunge si la mai mult? Link spre comentariu
brokoli Reputație: 3273 Postat Ianuarie 20, 2020 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Partajează Postat Ianuarie 20, 2020 Anuntul pe care l-ai gasit e doar pentru tine.Noi nu il putem vedea/accesa.Succes! Link spre comentariu
lucik_tare10 Reputație: 46 Postat Ianuarie 20, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2020 Nu pot sa postez anuntul, daca il cauti pe olx il vei gasi Link spre comentariu
brokoli Reputație: 3273 Postat Ianuarie 22, 2020 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 Daca citesti topicele de la Masaj Erotic Oradea gasesti detalii despre ce te intereseaza.Din experienta iti spun ca se poate ajunge si la mai mult cu maseuzele.Deci, spor! 2 Link spre comentariu
laurc89 Reputație: 116 Postat Ianuarie 23, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 23, 2020 Cu Simona sigur nu. De 2 ori am fost si nimic. Femeia face doar masaj Link spre comentariu
smarald83 Reputație: 38 Postat Februarie 12, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 12, 2020 Cu Simona sigur nu. De 2 ori am fost si nimic. Femeia face doar masajTe inseli! Eu am fost de 3 ori, a treia oara mi-a dat de inteles ca face, dar ajungi la 150 RON. Nu e greu deloc sa ajungi cu ea la o intelegere, doar ca e selectiva la pret. Link spre comentariu
Vizitator jon21 Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2020 Partajează Postat Februarie 12, 2020 Nu face femeia aia masaj cu finalizare defel..am fost da nici o sansa.50 am plătit o ședință. Masaj normal. Link spre comentariu
bopu Reputație: 186 Postat Mai 19, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Mai 19, 2020 Salutare. Este vorba de Simona care sta in zona bdului Dacia? Multumesc Link spre comentariu
joker77 Reputație: 21 Postat Mai 20, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 20, 2020 Salutare. Este vorba de Simona care sta in zona bdului Dacia? Multumesc Salut. Sta in zona Rogerius, Str. Italiana Link spre comentariu
joker77 Reputație: 21 Postat Mai 20, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 20, 2020 Salutare. Am fost la dansa inainte cu 3-4 luni de mai multe ori E o femeie matura, in jur de 40+, mai plinuta. Locatia e usor de gasit + loc de parcare. Apartamentul e renovat, amenajat, prosop curat in baie. Masajul in sine dureaza 40 de minute, care e efectuat foarte bine si placut.Dupa 2-3 sedinte am fost intrebat daca nu sunt interesat si de masaj cu finalizare manuala.Pret masaj: 50 Pret masaj cu finalizare: 150. Isi selecteaza clientii pe cine intreaba. Spor! Link spre comentariu
Vizitator bara77 Reputație: 0 Postat Mai 22, 2020 Partajează Postat Mai 22, 2020 salutare, am fost si eu (4..5 ori ) la doamna Simona cred ca a trecut mai bine de 6-8 luni, pot sa zic ca niciodata nu mi-a cerut daca sunt interesat de finalizare manuala, nu cred ca a fost vorba de bani... cred ca e foarte selectiva... se poate cineva sa spuna ceva detalii ....daca a obtinut cineva mai mult, ma gandesc la normal sau oral ...daca merg pot sa deschid subiectul sau ma trezesc cu un pestisor langa mine....Multumesc Link spre comentariu
joker77 Reputație: 21 Postat Mai 22, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 22, 2020 Nu cred ca poti obtine mai mult, decat finalizare manuala. Link spre comentariu
fustangiu4 Reputație: 75 Postat Mai 31, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 31, 2020 200 de roni sex oral și normal 30 de minute. Link spre comentariu
playboymk Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 Ceva poze ? Cum arata? Link spre comentariu
Vizitator bara77 Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 200 de roni sex oral și normal 30 de minute.salut, ma omule e adevarat ce zici .... am fost si nici vorba de oral sau normal chiar daca i-am spus sa spuna un pret...masaj si atat...plm imi vine greu sa cred ca numai la mine nu a vrut...spor Link spre comentariu
Vizitator jon21 Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 Va salut nu cred ca face sex ...poate o finalizare manuală .Eu am fost la ea si chiar am insistat de masaj erotic ..nici o sansa nici din partea ei sa imi propună un handjob. Link spre comentariu
joker77 Reputație: 21 Postat Iunie 3, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iunie 3, 2020 200 de roni sex oral și normal 30 de minute.Never :))) Link spre comentariu
playboymk Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2020 Partajează Postat Iunie 10, 2020 Ceva detalii.. cum arata? Link spre comentariu
Vizitator jon21 Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2020 Partajează Postat Iunie 10, 2020 Am sunat-o ieri pe Simona ..vad ca si-a ridicat pretul 70 de ron ora ..masaj simplu. Link spre comentariu
joker77 Reputație: 21 Postat Iunie 10, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iunie 10, 2020 Ceva detalii.. cum arata?E o femeie mai plinuta. Burtica, picioare mai grase, maini mai grase dar probabil cum a slabit un pic s-a lasat....Inaltime cam 1,55 - 1,60Iar vreo 80-90kg Link spre comentariu
Vizitator jon21 Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2020 Partajează Postat Iunie 10, 2020 Joker nustiu sa ma exprim dar am fost la ea anul trecut o femeie la 40 de ani are vorbe plăcute nici grasă nici slaba ..in jur de 168cm ..suna sa vezi odată..masajul a fost placut face masaj terapeutic si de relaxare Link spre comentariu
laurenn Reputație: 10 Postat Septembrie 1, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 1, 2020 Buna seara,am fost la masaj la Simona,este o femeie putin mai plinuță dar arată foarte bine pentru vârsta ei.A dat semne ca ar face și mai multe pentru niște bănuți. Masajul în sine a fost foarte relaxant. Link spre comentariu
mogul27 Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2020 Partajează Postat Septembrie 2, 2020 salut, sunt nou pe aici nu prea stiu unde si cum sa postez, sper sa pot ajuta cu ceva pe aici... am vazut postarea asta cu doamna in cauza ... eu va zic 100% ca face mult mai mult decat se vorbeste pe aici ... conteaza in primul rand persoana si apoi banii este foarte selectiva si discreta...daca este cineva care-i plac genul mai grasute atunci sa mearga linistit ...treceti la negocieri si apoi la "lupta"...incercati sa negociati cand sunteti la ea ... nu la telefon...Sa ne auzim de bine...rog sa ma scuzati daca nu am postat cum trebe.. Link spre comentariu
andrei4273 Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2020 Partajează Postat Septembrie 2, 2020 salut, sunt nou pe aici nu prea stiu unde si cum sa postez, sper sa pot ajuta cu ceva pe aici... am vazut postarea asta cu doamna in cauza ... eu va zic 100% ca face mult mai mult decat se vorbeste pe aici ... conteaza in primul rand persoana si apoi banii este foarte selectiva si discreta...daca este cineva care-i plac genul mai grasute atunci sa mearga linistit ...treceti la negocieri si apoi la "lupta"...incercati sa negociati cand sunteti la ea ... nu la telefon...Sa ne auzim de bine...rog sa ma scuzati daca nu am postat cum trebe.. Ok pana la urma ai luptat sau nu ? Cateva detalii daca se poate la prima sedinta sau client vechi? Se imiplica sau doar asa ... Si sa nu uitam cotizatia? Link spre comentariu
joker77 Reputație: 21 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Am primit si eu oferta de sex. Oral Protejat, si Normal Protejat, undeva la 500-600 de RON/h. Sau mai era o varianta cu ceva cunostinta de a ei impreuna la 1000. Eu am zis pass. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum