Sari la conținut

Domnisoara curata si nebunatica, 0737318969

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

am trecut recent pe la alexandra si cu aceasta ocazie am decis sa ii acord statutul de noua feblete a mea .

ma gindeam ca revederea noastra de acum citeva saptamini a fost probabil doar o intimplare , placuta , greu de egalat la o eventuala vizita ulterioara .

indoiala incepuse deja de la telefon , cind am intrebat-o daca stie cu cine vorbeste si mi-a zis pe un ton indiferent ca nu . uitasem ca aveam nr ei privat pe care binevoise sa mi-l dea si am sunat-o pe nr din anunt .

in schimb, la usa , m-a recunoscut imediat si mi-a zimbit ,intrebindu-ma de ce nu am sunat-o cu acel nr primit de la ea . era imbracata  cu o rochita alb-negru in patratele ,gen chanel, tinuta care din nou ,mi-a placut enorm , mai ales ca sub ea nu isi pusese chiloteii  si ii venea desenata pina sub curuletul ei mic , lasind la vedere piciorusele subtiri , usor cracanate , cu talia de viespe in prim plan .

s-a lasat cu mult 69 de inalta calitate , atingeri suave, mingiieri si multa laba , nu stiu de ce  ma excita asa tare felul in care se joaca cu pula , se intelege perfect cu ea o freaca cu grija , o umezeste cu gura cind e nevoie , o maseaza cu podul palmei apasind pe coaie , o mai baga iar in gurita si o alinta intr-un mod care te face sa crezi ca nu-i place dar stingacia cu care o face mi se pare foarte sexy ,  de parca nu ar mai fi facut asta niciodata si acum incepe sa exploreze . 

simtind-o bine umezita , am trecut la sex , m-a excitat indelung preludiul si mi-a facut mataringa zdravana ,asa incit i-am umplut bine pusculita in pozitia misionar , cu o priveliste superba a corpului longilin si a cracilor larg desfacuti in aer , apoi am intors-o cumva in lateral cu gindul de a o penetra discret in anus dar excitarea a fost cam exagerata si nu am mai apucat , ejaculind grav in prezervativ  si raminind  asa incordat timp de citeva zeci de secunde , nevenidu-mi sa cred ca se intimplase ce se intimplase .

tariful a fost de 150 ron , am trecut binisor de 30 minute , pe merit , bine investiti .

nu garantez oricui experienta mea, alexandra fiind o domnisoara putin atipica si oarecum sfioasa , dar daca reusiti sa-i capatati increderea si cu putina rabdare din partea clientului , poate deveni o partenera de sex foarte placuta .

• Like 1
  • Mersi 1
  • Haha 1
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Postat

Curata si nebunatică pe naiba! Am vizitat domnișoara la locația ei de la Casa de Cultura si am decsoperit tocmai contrariul. Daca o bagi in seama incepe si vorbeste frate de ni se mai opreste. La fizic sta raubde tot. Slabă, cocosată si cu tâțele lasat la 25 de ani e grav. Intr-un final trece la un oral banal ca abia a reusit să-mi provoace o erectie si ast ptr ca m-am gândit la Lena 🙂 Trec la normal unde dau ca surdu-n tobe fata sa simt nicio fricțiune. Probabil că domnișoara are vreo naștere la activ. Dorind ceva mai tight zic hai să schimbam gaura. La anal nu foloseste lubrifiant si prezervativul ti se strange pe carici creând un disconfort. Dupa ce incep sa dau mai tare dintr-o miscare prea in spate imi iese din gaura si un miros de 💩 parfumează toata camera. Cu ultimele puteri o bag la loc si dau pana termin scarbit de toată situatia. Să n-o mai vad EVER!

• Like 1
  • Haha 5
Postat
  La 04.02.2022 la 18:10, big fut a spus:

Curata si nebunatică pe naiba! Am vizitat domnișoara la locația ei de la Casa de Cultura si am decsoperit tocmai contrariul. Daca o bagi in seama incepe si vorbeste frate de ni se mai opreste. La fizic sta raubde tot. Slabă, cocosată si cu tâțele lasat la 25 de ani e grav. Intr-un final trece la un oral banal ca abia a reusit să-mi provoace o erectie si ast ptr ca m-am gândit la Lena 🙂 Trec la normal unde dau ca surdu-n tobe fata sa simt nicio fricțiune. Probabil că domnișoara are vreo naștere la activ. Dorind ceva mai tight zic hai să schimbam gaura. La anal nu foloseste lubrifiant si prezervativul ti se strange pe carici creând un disconfort. Dupa ce incep sa dau mai tare dintr-o miscare prea in spate imi iese din gaura si un miros de 💩 parfumează toata camera. Cu ultimele puteri o bag la loc si dau pana termin scarbit de toată situatia. Să n-o mai vad EVER!

Extinde  

am trecut bineinteles din nou pe la alexandra si ca deobicei am plecat foarte multumit de serviciile sale . nu mai intru in detalii despre felul in care m-a satisfacut dar un lucru este cert , pe masura ce o vizitez calitatea serviciilor creste simtitor si tinde sa ajunga la nivel de top . niciodata grabita , programare din scurt , intotdeauna face dus in prezenta mea ,  isi alege cu grija tinute provocatoare , este maleabila si imi umple inima de bucurie . despre tarife , in aceasta perioada , 150 fin , fara graba , mi se pare super . 

• Like 2
  • Oras:Constanta
Postat

Are dreptate colegul vitceibo ..la fel am pățit și eu..locație Casa de Cultura lângă piața Obor..are și colega..

• Like 1
Postat
  La 02.07.2022 la 20:36, derby-f a spus:

Are dreptate colegul vitceibo ..la fel am pățit și eu..locație Casa de Cultura lângă piața Obor..are și colega..

Extinde  

nu am reusit dupa n vizite sa-i cunosc colega , desi banuiesc cine este si cred ca am si futut-o .

alaltaieri am revenit la alexandra , m-a repezit la telefon ,ca deobicei , dadea semne de plictiseala si dezinteres, imi raspundea in doi peri , am crezut ca are ceva suparari la adresa mea , apoi mi-a reprosat ca nu am sunat-o pe nr ei privat pe care il primisem acum un an , bagindu-ma intr-o mare ceata si gindindu-ma ca am ajuns in sfirsit la vizita cea de pe urma . 

contrar asteptarilor , dupa ce a mers la baie , s-a intors nonsalanta fara chiloteii alb imaculat , doar cu un top dragalas acoperindu-i sinii mititei, zimbitoare bine dispusa mi-a controlat vizual mataringa nesculata si a bagat-o fara comentarii in gura , dintr-o parte , cu curul ridicat in aer invitindu-ma parca sa imi bag degetele in ea . i-am bagat adinc degetul mare , masindu-i incet movilita sensibila la atigeri , momente in care ii provocam contractii puternice ale vaginului ,simtindu-mi degetul strins de o menghina iar mataringa ,in gura la ea vibrind gata sa explodeze. obligat -fortat ne-am incolacit intr-un 69 de vis pentru mine , excitind-o se pare serios , moment in care  a sarit sa-mi puna prezervativul si trecind in reverse cowgirl s -a infipt cit a putut de adinc in mataringa tare  cu multa pasiune . i-am mai tras-o apoi in doggy si am incheiat cu limbi in pizda si un degetel discret  in gaurica fundului . 

citeodata , greu de inteles la sosire , suparacioasa , alintata , la final intotdeauna vesela si satisfacuta , mi-a spus chiar vreo trei patru bancuri , nu ma grabeste niciodata , nu are telefonul in camera , tarif 150/30-4  ,hogeac tot linga casa de cultura cu pat bun si cersafuri curate ,igiena maxima , satisfactie garantata( pentru mine). 

• Like 2
  • Mersi 1
  • Telefon: 0721***170
  • Telefon: 0721***170
Postat

Mdeah ...

Sun, intreb tarife si servicii

150f 250o oral, normal si anal

(Data trecuta a zis ca nu face anal o perioada ca are nu stiu ce)

Ii zic ai revenit la anal? Ea fericita: Daaa

Intreb daca e disponibila

Ma intreaba in cat timp

Zic cam 15 min .. in functie de trafic

Zice astept pe cineva

Eu intreb : ah ai programare? 

La care ea .. : pai care ajunge primul .. (-)

Zic vin si vedem ... astept daca e

Ajung in 10 min si sun, zice ca e ocupata si ma suna ea cu nr ascuns.

Zic ok astept

Trec 3 minute si ma suna .. 

Raspund .. zice urca .. 

Urc .. buna Alexandra .. intram in dormitor ... incep sa ma dezbrac .. zice 'eu cu tine anal nu mai fac' .. pai de ce nu mi-ai zis .. nu stiam cine esti .. pai de ce n-ai zis macar in functie de marime sau ceva .. bine .. cat e tariful la oral/ normal ? La fel .. am inteles .. o zi placuta

Tind sa cred la cat de repede a iesit cel dinainte si ce suparata era ca s-a intamplat acelasi lucru .. 

Practic.. pierdut timp si sa vin spre cdc .. si sa o astept .. cand eram in tomis nord ..

Eu .. clar nu mai revin .. dar succes

• Like 2

• Oras:Mangalia
  • Oras:Mangalia
Postat
  La 18.04.2023 la 13:00, adimake a spus:

Mdeah ...

Sun, intreb tarife si servicii

150f 250o oral, normal si anal

(Data trecuta a zis ca nu face anal o perioada ca are nu stiu ce)

Ii zic ai revenit la anal? Ea fericita: Daaa

Intreb daca e disponibila

Ma intreaba in cat timp

Zic cam 15 min .. in functie de trafic

Zice astept pe cineva

Eu intreb : ah ai programare? 

La care ea .. : pai care ajunge primul .. (-)

Zic vin si vedem ... astept daca e

Ajung in 10 min si sun, zice ca e ocupata si ma suna ea cu nr ascuns.

Zic ok astept

Trec 3 minute si ma suna .. 

Raspund .. zice urca .. 

Urc .. buna Alexandra .. intram in dormitor ... incep sa ma dezbrac .. zice 'eu cu tine anal nu mai fac' .. pai de ce nu mi-ai zis .. nu stiam cine esti .. pai de ce n-ai zis macar in functie de marime sau ceva .. bine .. cat e tariful la oral/ normal ? La fel .. am inteles .. o zi placuta

Tind sa cred la cat de repede a iesit cel dinainte si ce suparata era ca s-a intamplat acelasi lucru .. 

Practic.. pierdut timp si sa vin spre cdc .. si sa o astept .. cand eram in tomis nord ..

Eu .. clar nu mai revin .. dar succes

Extinde  

😡

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...