Sari la conținut

Vreau sa EMIGREZ din Romania!

Postări Recomandate

Postat

voi ce ati face in situatia mea?

am 28 ani, urat,gras, trist si singur,

am terminat facultate de jurnalism si masterat in SNSPA

inca ma intretin parintii fiindca nu-mi gasesc nicaieri de munca la care sa ma pricep

in televiziuni , redactii si ziare se intra doar cu pile

la stat doar cu spaga si neamuri si in ultima vreme am auzit ca nu se mai fac angajari

la privat toti ma resping , am fost la vreo 100 de interviuri pentru call center si firme IT si am respins de mi s-a  luat, e bataie de joc  ejobsul 

am lucrat pe  la Mc in anii de facultate,   dar m-au dat afara dupa o saptamana fiindca nu stiu sa iau restul corect, ca din cauza mea se facerau cozi, la mega image am lucrat trei zile, n-am putut sa car , ma dureau spatele si picioarele, asa ca m-au dat afara, am incercat sa lucrez si ca chelner, dar m-au respins la proba 

sunt si respins si de femei in liceu si facultate,  inca virgin...cred ca sunt 2 ani de cand n-am mai vorbit cu o femeie, si aia era o casierita 

n-am prieteni, in scoala toti colegii isi bateau joc de mine si ma bateau ca eram cuminte si tocilar, iar la facultate ma ignorau sau ma barfeau 

problema o fi la mine sau e din   cauza ca tara asta e de cacat plina de romani nerespectuosi, egoisti si intoleranti ?

emigrarea  intr- o tara gen Elvetia, Suedia, Franta, Canada  sau Germania m-ar  ajuta cu ceva?

mi-ar schimba viata in mai bine?

sau e prea tarziu? 

• Oras:Jungla
Postat

Eu zic sa te calugaresti. Asa am facut.

Nu trebuie sa emigrezi ci doar sa iti gasesti innerself-ul. Do you know what i mean?

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Daca aveai o pasarica ....alta viata , nici nu mai conta ca esti  pufoasa  si  mica de statura

Toate s-au realizat si si-au gasit locul in societate (oriunde) intr-un final , adica , pana la un anumit punct 

Postat

eu chiar imi doresc sa fut o femeie

nu prea ies din casa fiindca  ma tortureaza sa vad fete de 19-27 ani  imbracate sexy pe strada care ma tot excita si ma intristeaza cand le vad cum se tin de mana si se saruta cu baieti chipesi si muschiulosi doar ca sa ma oftice cand ma uit la ele

mi-e frica sa intru in vorba cu ele ca poate ma acuza de hartuire stradala si ma baga la puscarie 

in fiecare noapte plang dupa femei

daca nu pot sa impresionez si sa-mi fac iubita, macar la curve

dar imi trebuie bani si job

cum sa ma duc la curve daca nu-mi gasesc job si toti angajatorii de la privat ma resping?

Postat

in tarile vestice e mai usor sa agati pe internet sau pe strada, sa-ti faci iubita?

cu un job de 1500-2000 euro in Germania imi ajunge sa ma duc la cate o curva lunar?

ca toate romancele vor  doar barbati bogati si smecheri cu jipane, mertzane , bmw-uri, casa proprie, mii de euro in portofel, iar curvele de aici au devenit pretentioase, irascibile  si selective

e clar ca daca mai stau in Romania o sa mor singur

viata mea aici  in aceasta tara cred ca s-a terminat si pe plan profesional, si social si sentimental

Postat

E nasol ca faci trolling pe probleme de sanatate mentala.

Refugiatul este un prieten mai vechi. Inainte ma intrista, acum ma amuza.
Postat

Schimbarea trebuie sa vina de la tine. Mergi la cat mai multe interviuri chiar daca nu le iei nu te descuraja mergi si incearca. Pana te angajezi undeva pe jurnalism cauta un job, banuiesc ca esti din Bucuresti, ai putea incerca Glovo se castiga binisor faci 3000+lei lejer si pe langa asta faci si sport.

Dupa ce angajezi apucate de sala, la inceput o sa ti se pare complicat si greu, dar dupa o sa mergi din placere cand o sa vezi rezultate.

Fetele sunt atrase de motociclete, in general, nu toate, multe nu se pricep la pret/putere/categorii permis etc fix acesta este punctul cheie, daca nu poti sa aagati prin comportament si fizic, lasa obiectele din jur si meseria sa o faca.

O masina care sa atraga o fata costa considerabil de mult. Deci iti propun sa dai de permis categoria A si sa iti cumperi un motor 3k-4k euro si intorci toate privirile, o toba sport si acceleratie blana intr o parcare si o sa starnesti curiozitati printe fete. :)

Vizitator caproshu
Reputație: 0
Postat

Hartuire stradala...ce retardat!!

Postat

Taci dracului din gura daca nu stii...personal am fost hartuit de niste bastinasi care m-au hartuit pana si la garsoniera numarul noua. Sau poate si tu faci parte din brigada sau mai stiu eu...
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Indisponibila
Postat

Apropo de emigrat, la ora actuala mlastina aia din Dagobah incepe sa para atractiva fata de tarisoara noastraðŸ˜

Postat

Retardat esti tu! 

Hartuirea stradala prin abordarea femeilor  chiar e incriminata conform legii 202/2002.  Ca esti la facultate, la sala de lectura, la munca, in transportul in comun, in magazin, pe strada, in club, chiar si pe internet,  poti sa fii sanctionabil. Au dat astia de la PSD lege prin 2018  prin care poti sa fii amendat si cu 10 000 lei   daca o fata mai sperioasa  de felul ei  se simte amenintata si te reclama la politisti doar pentru ca te uiti insistent la ea sau incerci sa o abordezi insistent, dar ea te refuza, insa tu tot  continui ca ti s-o sculat si  gandesti cu pula in loc de creier.  Stiu niste baieti care erau s-o pateasca  dupa ce au agatat o fata de ofiter, doar pentru ca au fluierat-o.  

In cel mai bun caz te trezesti cu o geanta in cap sau te ignora.  

In Bucuresti, fara un BWM, un portofel cu minim 1000 euro si un lant de aur la gat nu te baga nici macar grasele in seama. 

Si trebuie sa stii ce fel de femei sa agati ca nu toate se lasa impresionate de chestile astea. Poate doar pitipoancele si vagaboantele, dar nu si fetele serioase si frumoase natural  de vita  nobila, genul ala de fete carora nu ai indrazni sa le spui ca sunt curve, care arata si bine, sunt si din familii bune si au masterate. 

In ziua de azi mai cunosti fete sau iti faci iubita prin amici de acelasi LEVEL cu al tau , sau doar daca te faci cautat de ele pe tinder dupa ce pui niste poze cu tine cu patratele, cu vila sau piscina pe fundal sau masina straina. 

Vremurile cand agatai orice straina prin club sau pe strada s-au dus.  

Postat

In Suedia îți dă 700 de euro ca refugiat. Te duci iei banii si de acolo direct in Amsterdam la felinarul roșu.

Sau mai simplu vinde si tu ce ai prin casa calculator telefon console video si te duci in vizita la una.

Un curvar de meserie e un vicios, nu are un scaun in casa 😊

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Un curvar de meserie e un vicios...

Dependența de pizdă distruge vieți!

Vizitator caproshu
Reputație: 0
Postat

Taci dracului din gura daca nu stii...personal am fost hartuit de niste bastinasi care m-au hartuit pana si la garsoniera numarul noua. Sau poate si tu faci parte din brigada sau mai stiu eu...

Sunt convins ca tu ai fost hartuit sexual(stradal,pardon) inca din perioada intrauterina...adica esti un fel de greseala a naturii...asa ca avem mila de tine..te tratam ca atare,dar tu fiind si oligofren,stii doar sa jignesti...tipic imbecililor !!!

• Oras:Departe
  • Oras:Departe
Postat

Apropo de sanatatea mentala un tip din Brasov s-a aruncat azi/ieri de la etajul 10 cu fiica de 3 luni in brate.

Nu e de glumit iar bolile mentale sunt cea mai mare problema a acestei ere.

Postat

voi ce ati face in situatia mea?

am 28 ani, urat,gras, trist si singur,

am terminat facultate de jurnalism si masterat in SNSPA

inca ma intretin parintii fiindca nu-mi gasesc nicaieri de munca la care sa ma pricep

in televiziuni , redactii si ziare se intra doar cu pile

la stat doar cu spaga si neamuri si in ultima vreme am auzit ca nu se mai fac angajari

la privat toti ma resping , am fost la vreo 100 de interviuri pentru call center si firme IT si am respins de mi s-a  luat, e bataie de joc  ejobsul 

am lucrat pe  la Mc in anii de facultate,   dar m-au dat afara dupa o saptamana fiindca nu stiu sa iau restul corect, ca din cauza mea se facerau cozi, la mega image am lucrat trei zile, n-am putut sa car , ma dureau spatele si picioarele, asa ca m-au dat afara, am incercat sa lucrez si ca chelner, dar m-au respins la proba 

sunt si respins si de femei in liceu si facultate,  inca virgin...cred ca sunt 2 ani de cand n-am mai vorbit cu o femeie, si aia era o casierita 

n-am prieteni, in scoala toti colegii isi bateau joc de mine si ma bateau ca eram cuminte si tocilar, iar la facultate ma ignorau sau ma barfeau 

problema o fi la mine sau e din   cauza ca tara asta e de cacat plina de romani nerespectuosi, egoisti si intoleranti ?

emigrarea  intr- o tara gen Elvetia, Suedia, Franta, Canada  sau Germania m-ar  ajuta cu ceva?

mi-ar schimba viata in mai bine?

sau e prea tarziu? 

Tipule cum te-ai descris...cu CV-ul tau  poti emigra in SUA si sa dvii ,,criminal in serie,,  daca este prea departe...dute in Germania intr-o localitate mica si te bagi in ,,corul biserici,, asfel vei cunoaste o lume noua in care te poti plia pe aptitudinile tale.

Postat

In primul rand ai mai multe probleme + lipsa de incredere, asa ca propun sa le imparti in bucati si sa lucrezi la ele separat. De pilda: in curand vine primavara, as propune sa iti iei niste casti bune si sa mergi la plimbari lungi ca sa dai jos niste kg. In plus, gaseste literatura sau videouri despre cum sa iti schimbi stilul de viata (si nu ma refer numai la dieta ci si la obiceiuri). Unele probleme vin din tine (asta NU inseamna ca este vina ta) si cred ca trebuie sa lucrezi putin la chip, atitudine si auto-incredere.

Nu e sigur ca o emigrare ar ajuta, asta depinde de domeniu, daca stii engleza si cum poti sa te adapti. Iti doresc mult succes, poate e timpul sa te interesezi nitel de psihologie, dieta, fitness. Si o vizita la o maseuza buna ar ajuta nitel, trebuie sa te scapi de virginitate in curand.

Postat

Apropo, capitolul de plimbare si mancare sant prea complicate ca sa intru in detalii aici, dar aer curat si miscare ajuta la creier si poate iti vin idei noi. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...