Sari la conținut

0756333807 Bruneta 180

Postări Recomandate

• Oras:Da
Postat

Descriere Matrimoniale

Buna sunt Ramona 18 ani înălțime 1.80 sunt o fata jucăușa bine dispusă ... răbdătoare ... fără graba ! Îți garantez clipe de neuitat in compania mea.
Vino și nu vei regreta !! Suna ma nu sta pe gânduri.
Nu accept persoane cu bile si persoane in stare de ebrietate.
Poze 100% reale din locație, confirm cu video pe whatsapp.
Nu fac deplasări!

• Like 2
Postat

Ea pare oarecum in ordine la telefon, dar peșteala e totală. O sun să-mi dea niște detalii, cred că e foarte nouă în domeniu și are o voce distrată, dacă nu cumva era pe substanțe. Nu știe cât durează o finalizare, după câteva discuții reiese că maximum 20 minute. Când o întreb de tarif zice stai că sunt nouă să citesc un SMS de la o colegă :) Și încep niște șușoteli pe fundal preț de vreun minut, după care se închide telefonul :)

Să-i fut în gură de pești proști care păcălesc fete tinere și naive și le pun să se prostitueze.

• Like 4
Vizitator big98
Reputație: 0
Postat

Are poza cu fatza si cu “iubi” la whatsapp.

Postat

Are poza cu fatza si cu “iubi” la whatsapp.

Are 18 ani ,este normal sa aibe un iubi

Postat

Nimeni la domnisoara pana acum? ma tenteaza...

Daca tot te tenteaza mergi tu primu si fa recenzie sa mergem si noi

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Informare telefonica: v-a-v Facultatea de Drept 100 lei / fin O pro + N 150 lei / fin cu O ne 250 lei / h

Postat

Sa va scot putin din ceata . Locatiae cunoscuta , langa Petrom. Apartamentul neingrijit, dezordine. Fata este cea din poze, dar are mai mult de 18 ani (colega ei care are cica 19 , pare mai tanara ) si are 1,80 dar cu pantofi cu toc. Este o cioropina, din zona Moldovei , tradata de accent (in locatia asta am intalnit mai multe fete din Galati, Braila, probabil, pestele are relatii in zona aia ) , Este pusa pe mega fast-fuck. Eu am ales o finalizare cu op pt care am dat 100 lei Desi la tel am am convenit ca finalizarea sa fie 30 min, la fata locului a zis ca de fapt este 20 min finalizarea . I-am cerut banii inapoi si am vrut sa plec, dupa care fata s-a razgandit si a zis ca ramane 30 min.  Pentru ca era oarecum dragutica la fata , am ramas dar am realizat cu nu  voi avea  parte de servicii nemaipomenite, ceea ce s-a si intamplat.Ea pe repede inainte, in cealalta camera colega prelua convorbirile telefonice, facea o galagie de nedescris,scapa lucruri pe jos, comenta, etc ,   asa ca nu prea erau conditii de futai civilizat . Prezervative proaste, da bagat nu m-a lasat sa o bag decat jumatate , cica o am prea mare ( de  parca meseria ei nu era de curva, si era doar o  civila care se fute odata pe luna ) Am finalizat cu o laba , plictisit si nervos, numai sa nu plec cu coaiele grele. Cred ca ceva experienta are, probabil a mai lucrat la strada prin Galati, Braila . La fata si corp este ok, dar labele picioarelor sunt neingrijite, urate ca ale unei fete care mai mult a stat desculta pe ulita satului. Pana la urma tot ca ea a fost, ca am stat 20 min. Nu recomand, pate doar pt o descarcare rapida, fara pretentii ,  daca ai nervii tari  sau mai vrei sa mai adaugi inca o curva in palmares

• Like 7
Postat

Sa va scot putin din ceata . Locatiae cunoscuta , langa Petrom. Apartamentul neingrijit, dezordine. Fata este cea din poze, dar are mai mult de 18 ani (colega ei care are cica 19 , pare mai tanara ) si are 1,80 dar cu pantofi cu toc. Este o cioropina, din zona Moldovei , tradata de accent (in locatia asta am intalnit mai multe fete din Galati, Braila, probabil, pestele are relatii in zona aia ) , Este pusa pe mega fast-fuck. Eu am ales o finalizare cu op pt care am dat 100 lei Desi la tel am am convenit ca finalizarea sa fie 30 min, la fata locului a zis ca de fapt este 20 min finalizarea . I-am cerut banii inapoi si am vrut sa plec, dupa care fata s-a razgandit si a zis ca ramane 30 min.  Pentru ca era oarecum dragutica la fata , am ramas dar am realizat cu nu  voi avea  parte de servicii nemaipomenite, ceea ce s-a si intamplat.Ea pe repede inainte, in cealalta camera colega prelua convorbirile telefonice, facea o galagie de nedescris,scapa lucruri pe jos, comenta, etc ,   asa ca nu prea erau conditii de futai civilizat . Prezervative proaste, da bagat nu m-a lasat sa o bag decat jumatate , cica o am prea mare ( de  parca meseria ei nu era de curva, si era doar o  civila care se fute odata pe luna ) Am finalizat cu o laba , plictisit si nervos, numai sa nu plec cu coaiele grele. Cred ca ceva experienta are, probabil a mai lucrat la strada prin Galati, Braila . La fata si corp este ok, dar labele picioarelor sunt neingrijite, urate ca ale unei fete care mai mult a stat desculta pe ulita satului. Pana la urma tot ca ea a fost, ca am stat 20 min. Nu recomand, pate doar pt o descarcare rapida, fara pretentii ,  daca ai nervii tari  sau mai vrei sa mai adaugi inca o curva in palmares

Dar de ce nu zici nesimtitule ca m ai agresat si cand am zis de politie ai fugit??

Mi se pare normal ca un coient mai bine dotat sa vina cu prezervative proprii stiind dimensiunile sale

Si domnule de ce nu spune ti la baieti pe forum ca v am facut fisting si mi ati lins si talpile era ti foarte satisfacut atunci in fine nu este frumos sa mintiti!!!

Postat

Desigur, iar am deranjat un proxenet cam tampitel si agramat. Se inscrie astazi ca sa-mi contracareze recenzia ,  vazand ca-i scade profitul.  Desigur, nu am agresat-o , desigur nu m-a amenintat cu politia, desigur nu mi-a facut fisting ( cand am citit de asta m-a apucat rasul, de unde o fi scos-o  ?! , probabil i s-a intamplat ei ! ) si desigur nu i-am lins picioarele care erau horror, cum am spus de altfel in recenzie.. Riposta  lui fish 28 (nickname-ul pe care si l-a ales ii tradeaza ocupatia, doamne ce prost !)  este dovada ca recenziile mele sunt obiective. Nu mai am de gand sa comentez si rog, daca se poate , ca un moderator sa stearga acuzatiile jignitoare

• Like 3
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Un ciortan, cu o totala lipsa de imaginatie. :)

Baaaa😂😂😂😂

• Minus 1
Vizitator darkvedar90
Reputație: 0
Postat

Deci pana la urma, cand facem o olimpiada de batut pesti? Simt ca ma racesc, dupa ce am batut doua ciori acum 3 luni la veteranilor, la blocul ala infect de la parter. 

• Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere
Postat

Desigur, iar am deranjat un proxenet cam tampitel si agramat. Se inscrie astazi ca sa-mi contracareze recenzia ,  vazand ca-i scade profitul.  Desigur, nu am agresat-o , desigur nu m-a amenintat cu politia, desigur nu mi-a facut fisting ( cand am citit de asta m-a apucat rasul, de unde o fi scos-o  ?! , probabil i s-a intamplat ei ! ) si desigur nu i-am lins picioarele care erau horror, cum am spus de altfel in recenzie.. Riposta  lui fish 28 (nickname-ul pe care si l-a ales ii tradeaza ocupatia, doamne ce prost !)  este dovada ca recenziile mele sunt obiective. Nu mai am de gand sa comentez si rog, daca se poate , ca un moderator sa stearga acuzatiile jignitoare

Dupa faza asta foarte nasoala...merita trecut topicul la "de evitat"

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...