Sari la conținut

La ce filme va uitati?

Postări Recomandate

Postat

Daca il recomanzi pe Adam Sandler, atunci urmatorul lucru pe lista ar trebui sa fie vizionatul unor maimute care copuleaza.

Cam aici se ajunge, cand Paraschiv devine Aneta.

Vizitator marmotto
Reputație: 0
Postat

Despre cosmarul politic al Romaniei din ultimii 30 de ani, despre misei, tradatori de tara si scursuri care ajung in posturi inalte, de unde taie si spanzura, devenind stapanii Romaniei din ultimii 30 de ani...

Postat
  La 04.06.2020 la 8:53, miskinbkk a spus:

Daca il recomanzi pe Adam Sandler, atunci urmatorul lucru pe lista ar trebui sa fie vizionatul unor maimute care copuleaza.

Nu e clar cui te adresezi. Eu am zis doar că Adam Sandler face rolul carierei în Uncut Gems. Ailtfel, nu mi s-a părut un actor valoros. Nici Parasciv și nici Aneta nu au făcut referire la AS, doar la film. Iar aprecierea cu privire la film este corectă.

• Oras:,,,
Postat
  La 04.06.2020 la 8:53, miskinbkk a spus:

Vezi filmul si apoi vorbeste, pana atunci habar nu ai, este ca si cum as scrie aici parerea mea despre prima ta iubita. 

In rest stii tu, Dabija-Dabijica-Dabijel!

Postat
  La 04.06.2020 la 14:34, anaparaschiv a spus:

Vezi filmul si apoi vorbeste, pana atunci habar nu ai, este ca si cum as scrie aici parerea mea despre prima ta iubita. 

In rest stii tu, Dabija-Dabijica-Dabijel!

Recunosc, știu doar de Dabija. E cu grija. Restul nu. Dabijica e cu pizdica ? Dabijel chiar nu știu.

# 276 Remarcabil. Fără glumă. Nu te-ntreb cum ai făcut. Intuiesc. Ai dat deoparte trupa. Te-ai prins.

LA e un film bun, este ?

M-ai rugat, o să-ți dau un indiciu. O să-ți dau

Postat

Continuare: cred că sunt singurul care am dat note de 3 într-o recenzie. E adevărat, acum vreo 2 ani. Cred totuși că erai pe-aici.

Postat
  La 04.06.2020 la 14:55, rolotomassi a spus:

Recunosc, știu doar de Dabija. E cu grija. Restul nu. Dabijica e cu pizdica ? Dabijel chiar nu știu.

# 276 Remarcabil. Fără glumă. Nu te-ntreb cum ai făcut. Intuiesc. Ai dat deoparte trupa. Te-ai prins.

LA e un film bun, este ?

M-ai rugat, o să-ți dau un indiciu. O să-ți dau

Miskin stie ca il plac, de aia se mai alinta cand si cand. Ce sa fac, am si eu, ca tot omul, placeri vinovate!

La 04.06.2020 la 15:00, rolotomassi a spus:

Continuare: cred că sunt singurul care am dat note de 3 într-o recenzie. E adevărat, acum vreo 2 ani. Cred totuși că erai pe-aici.

Multumesc! 

Postat
  La 04.06.2020 la 15:22, anaparaschiv a spus:

Miskin stie ca il plac, de aia se mai alinta cand si cand. Ce sa fac, am si eu, ca tot omul, placeri vinovate!

Multumesc! 

Nu cred că o să găsești, deși, am văzut, "intri în mintea criminalului"

Vizitator marmotto
Postat

• Like 2
Vizitator bubico
Postat

House of cards.

Postat

“Pe aripile vântului”, filmul considerat un clasic al cinematografiei americane și câștigător a 8 premii Oscar, spune povestea frumoasei Scarlett O’Hara și povestea ei amoroasă cu Rhett Butler. Mare parte din peliculă se petrece pe plantația O’Hara, Tara și în Atlanta, în timpul și după Războiul Civil.

AT&T Inc., compania-mamă HBO Max, a ales retragerea acestui film din platformă pe fondul îngrijorărilor cu privire la rasism apărute în urma cazului George Floyd. Un representant al HBO Max a declarat despre filmul “Pe aripile vântului” că este “un produs de referință pentru perioada în care a apărut și înfățișează unele dintre prejudecățile entice și rasiste care, din păcate, au fost considerate normale în societatea americană”. Acesta a mai adăugat că atunci când filmul se va întoarce pe platformă pentru publicul larg, va fi “cu o discuție a contextului său istoric și o denunțare a practicilor din trecut, dar va fi prezentat așa cum a fost creat inițial, pentru că dacă ar fi făcut altfel ar însemna că se pretinde că acele prejudecăți nu au existat niciodată”.

Serialul “Cops”, un reality-show care pune poliția într-o lumină favorabilă, a fost anulat de Paramount Network. Un alt serial asemănător, “PD Live” a fost retras din grila de programe a postului A&E.

sursa The Wall Street Journal

Postat
  La 11.06.2020 la 14:19, anaparaschiv a spus:

“Pe aripile vântului”, filmul considerat un clasic al cinematografiei americane și câștigător a 8 premii Oscar, spune povestea frumoasei Scarlett O’Hara și povestea ei amoroasă cu Rhett Butler. Mare parte din peliculă se petrece pe plantația O’Hara, Tara și în Atlanta, în timpul și după Războiul Civil.

AT&T Inc., compania-mamă HBO Max, a ales retragerea acestui film din platformă pe fondul îngrijorărilor cu privire la rasism apărute în urma cazului George Floyd. Un representant al HBO Max a declarat despre filmul “Pe aripile vântului” că este “un produs de referință pentru perioada în care a apărut și înfățișează unele dintre prejudecățile entice și rasiste care, din păcate, au fost considerate normale în societatea americană”. Acesta a mai adăugat că atunci când filmul se va întoarce pe platformă pentru publicul larg, va fi “cu o discuție a contextului său istoric și o denunțare a practicilor din trecut, dar va fi prezentat așa cum a fost creat inițial, pentru că dacă ar fi făcut altfel ar însemna că se pretinde că acele prejudecăți nu au existat niciodată”.

Serialul “Cops”, un reality-show care pune poliția într-o lumină favorabilă, a fost anulat de Paramount Network. Un alt serial asemănător, “PD Live” a fost retras din grila de programe a postului A&E.

sursa The Wall Street Journal

Posibil totuși ca retragerea filmului "Pe aripile vântului" să fie o mișcare de marketing deoarece HBO Max vrea să concureze cu giganţi ai streamingului, în primul rând cu Netflix, cu un catalog foarte important de seriale şi filme. Îm continuare însă, filmul este accesibil pe alte platforme.

Pe de altă parte, într-adevăr filmul prezintă o viziune romantică a Sudului în care sclavii de culoare erau foarte mulțumiți de soarta lor și erau tratați ca niște angajați obișnuiți. Povestea e mai complicată, chiar de la apariție filmul a fost acuzat de revizionism sudist, fundamentat pe o ideologie "Lost Cause". În fine.

Altceva este interesant. Cine e, cu adevărat, regizorul filmului. Să citești povestea. E incredibilă.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...