Sari la conținut

La ce filme va uitati?

Postări Recomandate

Postat

anaparaschiv, on 18 Jun 2020 - 6:02 PM, said:snapback.png

Kurtz:
I've seen horrors... horrors that you've seen. But you have no right to call me a murderer. You have a right to kill me. You have a right to do that... but you have no right to judge me.

Generoasa alegerea ta.

Am vazut primul film pomenit de tine pentru prima oara in 1990, mi-a cazut greu la propriu, mi-a dat o stare de greata.

Intre timp au trecut ceva ani, am mai crescut si am reusit sa vad dincolo de haos,  l-am revazut de vreo doua ori,  de asta data subtitrat, nu dublat ca la cinemateca, m-am bucurat de muzica si de vocile actorilor. Cred ca are mesaje subliminale la greu. 

As putea sa scriu un  roman intreg pe seama filmului si a ceea ce am aflat in timp despre actori si regizor. Daca te intereseaza o sa scriu, daca nu, nu-i bai! 

Despre filmele romanesti indraznesc sa te contrazic.Scriu aici ce imi vine repede in gand  onorant pentru cinematografia romaneasca 

Moarte Domnului Lazarescu 2005

Undeva la Palilula 2012

4 luni, 3 saptamani, 2 zile 2007

Sper ca esti bine!

Zice că este și va fi.

prieteni

nu mai intră

nici eu, doar dacă arde

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

matrix  4k boss..

• Like 4
Postat

Am tras 3 filme, nu merita 2, dar recomand celor cu pasiunea legat de mister si intoarcerea situatiei...

Nu mi-aim dat seama de cateva ori in ce directie o ia filmul si am stat cu suf...

ELI 2019

Vizitator marmotto
Reputație: 0
Postat

• Like 1
Postat

Pfff, ce film - "Nașul", prima parte. Urmează și celelalte două.

Wow, ce Marlon Brando !

Vizitator fardugol
Reputație: 0
Postat

Glass

• Oras:,,,
  • Oras:,,,
Postat

Shutter Island - probabil cel mai bun thriller psihologic

Vezi si filmul de care am vorbit ieri. Cand o să-l vezi o sa înțelegi de ce nu am retinut si nu stiu numele actorului. Apare doar preț de câteva minute. Dacă ai stomac zic sa il vezi, e un film care doare rău!
  • Like 1

Postat

Vezi si filmul de care am vorbit ieri. Cand o să-l vezi o sa înțelegi de ce nu am retinut si nu stiu numele actorului. Apare doar preț de câteva minute. Dacă ai stomac zic sa il vezi, e un film care doare rău!

Am revăzut partea a doua și a treia de la Nașul, așa că sigur o să îl văd. Mai ales că e cu Meryl Streep.

Iau și-un Dicarbocalm :)

Ce devreme te trezești !

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...