Sari la conținut

La ce filme va uitati?

Postări Recomandate

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

The beach și American gangster aman2 sunt geniale

• Oras:Constanta
Postat

Zi doamne fereste omule de asa ceva si pe la noi :slap2

Maine se instaureaza

#vreauafara pentru martalogi si martaloage =))))))

Ia gandeste-te ca virgula cazurile cresc de la zi la zi. La inceput au fost 4/zi, apoi 19/zi si in 2 saptamani s-a ajuns la peste 200/zi. Ia imagineaza-ti cum va fi peste 100 zile in acest ritm.

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Ia gandeste-te ca virgula cazurile cresc de la zi la zi. La inceput au fost 4/zi, apoi 19/zi si in 2 saptamani s-a ajuns la peste 200/zi. Ia imagineaza-ti cum va fi peste 100 zile in acest ritm.

Ofiterul ala care a bagat spitalul Gerota in carantina a imbolnavit inca 70 pe langa el 

Postat

Ofiterul ala care a bagat spitalul Gerota in carantina a imbolnavit inca 70 pe langa el

Pai ai vazut cum e cu R=0. Daca R=2 inseamna 2 infecteaza inca 2, fac 4. Cei 4 fiecare inca 4 face 16, Fiecare din cei 16 inca 16 etc etc. R trebuie sa fie 0.

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Pai ai vazut cum e cu R=0. Daca R=2 inseamna 2 infecteaza inca 2, fac 4. Cei 4 fiecare inca 4 face 16, Fiecare din cei 16 inca 16 etc etc. R trebuie sa fie 0.

Daa cum R=0 in conditiile in care lumea umbla brambura peste tot ..

Postat

Daa cum R=0 in conditiile in care lumea umbla brambura peste tot ..

....sau cel mai fericit caz ca sa ne mai dea o speranta este cateva zile consecutive sa stagneze nr de nou depistati/infectati. Si logic dupa ar fi sa scada in ritmul in care a crescut. Dar cum la noi nici logicul nu mai este logic ....

• Like 3
  • Minus 1
Postat

....sau cel mai fericit caz ca sa ne mai dea o speranta este cateva zile consecutive sa stagneze nr de nou depistati/infectati. Si logic dupa ar fi sa scada in ritmul in care a crescut. Dar cum la noi nici logicul nu mai este logic ....

Cum vrei tu sa stagneze sau sa scada cand

Centrele de izolare asistata sunt puse in buricul orasului 

Lumea umbla libera si fuge din izolare 

Fluxul de oameni care vin in tara e continuu ? 

Postat

Cum vrei tu sa stagneze sau sa scada cand

Centrele de izolare asistata sunt puse in buricul orasului

Lumea umbla libera si fuge din izolare

Fluxul de oameni care vin in tara e continuu ?

Asta am vrut sa iti zic mai sus, ca o sa fie naspa , ca in film. Ca noi nu am ajuns inca la apogeu (daca pot sa ii zic asa) , De asta ziceam sa vedem cum va fi in ziua 100. Adica peste vreo 80 zile. 🤮🤮🤮

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Asta am vrut sa iti zic mai sus, ca o sa fie naspa , ca in film. Ca noi nu am ajuns inca la apogeu (daca pot sa ii zic asa) , De asta ziceam sa vedem cum va fi in ziua 100. Adica peste vreo 80 zile.

Eu ma gandesc cum o sa fie cand nu o sa mai aibe lumea rabdare sa stea in casa :)) 

Postat

Eu ma gandesc cum o sa fie cand nu o sa mai aibe lumea rabdare sa stea in casa :))

Mai bine gandeste-te ca o sa se ajunga la momentul cand nu vor mai fi aprovizionate magazinele, farmaciile. Or sa fie pene in alimentarea cu energie de orice fel. Vai mama noastra !!!

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Mai bine gandeste-te ca o sa se ajunga la momentul cand nu vor mai fi aprovizionate magazinele, farmaciile. Or sa fie pene in alimentarea cu energie de orice fel. Vai mama noastra !!!

Sa nu disperam deocamdata totul pare sub control 

• Like 2
Postat

Am vazut acum " Platforma" pe Netflix.

Vi-l recomand. Sa vedeti de ce este omu' in stare pt mancare. Psihologic.

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Eu si cu sotul meu ananda777 ne facem proprile filme in fieacare zi, consumand ciupercile astea naturale care cresc pe muschii radacinilor copaciilor din padurea unde traim in caravana.
Recent, am consumat fara sa stim ciuperci care cresteau pe radacinile copacului infestat cu radiatii 5G din antena din el ascunsa de extraterestrii si asta explica atacurile psihotronice recente in care sotul meu uneori nu este lucid
Uneori mai intru si eu si ma dau un moldovean cu pula da 24 cm din galati sau un slabanog de 50 de kile, sau un sclav al catelului danel sau un baiat cu shaorma, sau toate la un loc, dar in general eu sunt nevasta iubitoare a lui ananda777 care se mai duce si el la femei din cand in cand si le explica situatia in care lumea se afla asa cum o face pe forum
De pilda, asta a fost filmul pe seara asta, noapte buna sufletelor pierdute, in curand vom fii sclavii lor si apa noastra va fii a lor, si se va termina totul, sper ca noi sa fim spirite libere pana atuncia!

Vizitator relax9
Reputație: 0
Postat

I'm ready , My turn ! :teufel  

• Like 3

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...