picon Reputație: 1046 Postat Februarie 19, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 19, 2020 Dependențamea de forumul ăsta este patologică. :slap2sunt tâmpit Corect, ești tâmpit! :laugh2 1 6
bebe2014 Reputație: 3472 Postat Februarie 19, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 19, 2020 Secțiunea DG nu are moderator(i). Pisicuts nu este un moderator, atât timp cât el nu se automoderează; toate înțepăturile și glumițele îndreptate către Amada, Inesuka, etc. sunt, de fapt, trollaj. Iar când șefu' se ocupă și cu acest sport, ce pretenții să mai avem de la utilizatori... Noi suntem pe forumul trolli.com: după ce elimini multe postări și discuții inutile, mai găsești și ceva informații, mai mult sau mai puțin utile, despre curve. La cum văd eu structura acestui site, din ce observ eu, cu perspectiva mea subiectivă și personală... Este că... Secțiunea " Discuții generale " & topicele ei aferente ....Pare a fi express construită pentru ca fiecare să spună ce vrea, cum vrea, când vrea, să își manifeste toată lumea " gândurile " ... Adică mie mi se pare că fiind diferită de Topicele destinate futaiurilor și fetelor ... funcționează altfel...Din ce observ 50% din secțiune e pe bază de caterincă, ironie și trollat ... Adică oamenii vor caterincă, vor trolleală, și de asta au parte la "Discuții generale" 1
macedal Reputație: 654 Postat Februarie 19, 2020 Oras:București Oras:București Postat Februarie 19, 2020 La cum văd eu structura acestui site, din ce observ eu, cu perspectiva mea subiectivă și personală... Este că... Secțiunea " Discuții generale " & topicele ei aferente ....Pare a fi express construită pentru ca fiecare să spună ce vrea, cum vrea, când vrea, să își manifeste toată lumea " gândurile " ... Adică mie mi se pare că fiind diferită de Topicele destinate futaiurilor și fetelor ... funcționează altfel...Din ce observ 50% din secțiune e pe bază de caterincă, ironie și trollat ... Adică oamenii vor caterincă, vor trolleală, și de asta au parte la"Discuții generale"Partea proastă e că sunt destui care gândesc și acționează așa: "Dacă pot să trollez la DG, atunci pot să trollez peste tot"... Și cu un singur moderator, Bitchy, e foarte greu să stăvilești hoardele de trolli. E nasol și dacă interzici trollarea, e nasol și dacă e permisă peste tot... 2
filofteu Reputație: 663 Postat Februarie 19, 2020 Postat Februarie 19, 2020 Amada culege ce a semănat.Când o amenința pe Eva, astă vară, cu o programare de genul ''eu sunt Amada, sora 13, karatista şi o să te sun, ca să-ți arăt cine-i şefa'', nimeni n-a compătimit-o pe femeia care a îndurat mizeria.Slavă Domnului că avem amintiri recente, de când Amada a rămas fără bani de băutură şi e o fată bisericoasă.Uite, săraca, acum e bătută cu pietre. Pă lumina ochilor mei.
atlas18 Reputație: 462 Postat Februarie 19, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2020 picon & co ati futut si topicul asta multumim picon ! 3
sorinel 21 Reputație: 191 Postat Februarie 22, 2020 Oras:Your mind Oras:Your mind Postat Februarie 22, 2020 Dependențamea de forumul ăsta este patologică. :slap2sunt tâmpit cica sufera de boala lui Calache 2
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 23, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 23, 2020 sufar de boala lui Calache 1 6
adrian 19 Reputație: 112 Postat Februarie 28, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 28, 2020 Coșmarul tău, nebunule! Oricum, nu ești decât un pulifrici laș, un troll fecaloid! esti agitat mos handicapat, nu te primeste nici la ospiciu ?!? 4
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 28, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 28, 2020 esti agitat mos handicapat, nu te primeste nici la ospiciu ?!?Marș, mă, hemoroidule! 1 4
eijefe Reputație: 225 Postat Februarie 28, 2020 Oras:Huacachina Oras:Huacachina Postat Februarie 28, 2020 mosule esti super agitat si nevorbit, du-te ba la psihiatru 3
sorinel 21 Reputație: 191 Postat Februarie 29, 2020 Oras:Your mind Oras:Your mind Postat Februarie 29, 2020 sufar de boala lui Calache ai probleme la mansarda 6
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 29, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 29, 2020 ai probleme la mansardaSorinel, caca de cățel, pe tine te-a băgat cineva în seamă? Sau vrei să te bage altundeva!Marș la coteț! 1 3
eijefe Reputație: 225 Postat Februarie 29, 2020 Oras:Huacachina Oras:Huacachina Postat Februarie 29, 2020 ai probleme la mansarda e doar un troll care sufera de dementa ! Sorinel, caca de cățel, pe tine te-a băgat cineva în seamă? Sau vrei să te bage altundeva!Marș la coteț!Mai usurel cu povetele, bolsevicule. Iti inteleg nostalgia dupa vremurile in care se purtau cenzura si pumnul in gura, e evident ca ai devenit comunist din convingere si ca ai fost membru de baza al partidului unic. Poate chiar ai facut parte din sistemul de represiune, judecand dupa stilul in care te exprimi si te comporti pe aici. 6
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 29, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 29, 2020 e doar un troll care sufera de dementa ! Mai usurel cu povetele, bolsevicule. Iti inteleg nostalgia dupa vremurile in care se purtau cenzura si pumnul in gura, e evident ca ai devenit comunist din convingere si ca ai fost membru de baza al partidului unic. Poate chiar ai facut parte din sistemul de represiune, judecand dupa stilul in care te exprimi si te comporti pe aici.36 postări azi. Asta înseamnă troll care nu are ce face sâmbăta! Și nu, cretinel, nu e vorba de cenzură, că forumul ăsta nu e mass-media, e vorba de băgatul în seamă ca supozitorul, cum face el, cum faci tu, cum faceți câțiva distruși fără viață reală. Ai înțeles? Ai înțeles o pulă, să te bată, retardatule!Hai, jet! 1 4
eijefe Reputație: 225 Postat Februarie 29, 2020 Oras:Huacachina Oras:Huacachina Postat Februarie 29, 2020 36 postări azi. Asta înseamnă troll care nu are ce face sâmbăta! Și nu, cretinel, nu e vorba de cenzură, că forumul ăsta nu e mass-media, e vorba de băgatul în seamă ca supozitorul, cum face el, cum faci tu, cum faceți câțiva distruși fără viață reală. Ai înțeles? Ai înțeles o pulă, să te bată, retardatule!Hai, jet!Tataie, las-o dracului cu apelativele astea! Esti de-o varsta cu Unirea, cere-te la azil ca nu mai faci fata in societate. 4
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 29, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 29, 2020 Tataie, las-o dracului cu apelativele astea! Esti de-o varsta cu Unirea, cere-te la azil ca nu mai faci fata in societate.Nu sunt apelative, e realitatea. Ești prost, colț cu retardul mintal! 1 4
eijefe Reputație: 225 Postat Februarie 29, 2020 Oras:Huacachina Oras:Huacachina Postat Februarie 29, 2020 Nu sunt apelative, e realitatea. Ești prost, colț cu retardul mintal! Jegul este singura materie care se gaseste in circumvolutiunile tale. 3
adrian 19 Reputație: 112 Postat Februarie 29, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 29, 2020 Marș, mă, hemoroidule! Bre pensionatule handicapat, tu nu obosesti niciodata de limbajul asta? Si de ura asta dementa pe care o vomiti la fiecare postare? 4
picon Reputație: 1046 Postat Martie 1, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 1, 2020 Jegul este singura materie care se gaseste in circumvolutiunile tale. Bre pensionatule handicapat, tu nu obosesti niciodata de limbajul asta? Si de ura asta dementa pe care o vomiti la fiecare postare?Care dintre voi e activul și care pasivul? Că prea vă țineți aproape! :laugh2 1 4
eijefe Reputație: 225 Postat Martie 1, 2020 Oras:Huacachina Oras:Huacachina Postat Martie 1, 2020 Care dintre voi e activul și care pasivul? Că prea vă țineți aproape! :laugh2mosule iti place sa te iei cu gura in pulile noastre 2
picon Reputație: 1046 Postat Martie 1, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 1, 2020 mosule iti place sa te iei cu pula in gurile noastreDa. 1 4
eijefe Reputație: 225 Postat Martie 1, 2020 Oras:Huacachina Oras:Huacachina Postat Martie 1, 2020 mosule iti place sa te iei cu gura in pulile noastre Da. suge-o cu talent atunci :laugh2 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 1, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 1, 2020 eijefeMaistru CurvarMembru Premium106 postsJoined:05 February 2020Reputation: 151Locatie:HuacachinaPosted Today, 18:23eijefe, on 01 Mar 2020 - 4:20 PM, said:mosule iti place sa te iei cu pula in gurile noastre picon, on 01 Mar 2020 - 4:22 PM, said:Da. o sug cu talent atunci 4
ferzatiu Reputație: 1 Postat Martie 1, 2020 Postat Martie 1, 2020 Picon e cel mai mare troll..are aceleasi glume din 2014...sta-i-ar fasolea-n gat
picon Reputație: 1046 Postat Martie 1, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 1, 2020 Picon e cel mai mare troll..are aceleasi glume din 2014...sta-i-ar fasolea-n gatIa cu furadan și du-te! 1 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum