Sari la conținut

AlinaVip❤️❤️

Postări Recomandate

Postat

Dragi Clujeni sunt noua la voi in oraș și abia aștept sa va cunosc cu mult drag a voastră Alinutza :* Ca și locație Viva City

post-318181-0-12092100-1580892924_thumb.jpeg

post-318181-0-09979400-1580892940_thumb.jpeg

post-318181-0-15412200-1580892951_thumb.jpeg

post-318181-0-02392800-1580892963_thumb.jpeg

• Like 4
  • Oras:CJ
Postat

Bun venit la noi Alinutza!

Ne scrii te rog serviciile şi amenzile tale? Mulţumiri! :)

Vizitator anymu_
Reputație: 0
Postat

Ai putea pune niște poze mai recente :) astea sunt de prin 2016, dacă nu mă înșel

Postat

Bună băieți 😘, serviciile mele sunt de sex oral si normal diferite poziții, mici fantezi. Prețul pentru o finalizare este de 150 de lei, iar pt o ora 250 de lei. Pupici 😘☺ï¸

• Like 1
Postat

Bună dragilor și astăzi sunt disponibila și ca să elucidem ideea ca pozele sunt vechi sau nu îmi aparțin o sa atașez o poza recenta, singura schimbare majora fiind faptul ca acum sunt bruneta. Pupici, o zi frumoasa sa aveți! 😘😘😘

post-318181-0-94141700-1580983108_thumb.jpg

• Like 5
Postat

Bună dragilor și astăzi sunt disponibila și ca să elucidem ideea ca pozele sunt vechi sau nu îmi aparțin o sa atașez o poza recenta, singura schimbare majora fiind faptul ca acum sunt bruneta. Pupici, o zi frumoasa sa aveți!

Mhm...mda... Poze de genu' admiram io, când eram puştan şi mergeam cu tata la service auto...  Trebuia să ies la aer liber să-mi treacă cortu' format în pantaloni!  :bow2

• Like 2
Postat

Bună dragilor 😘, pentru ca nu am scris foarte multe detalii despre mine, serviciile și programul meu m am gândit sa va scriu astăzi. Numele meu este Alina am 25 de ani, 1,67 m și 53 de kg sunt o fire sociabila, docilă, prietenoasa și deschisa. Despre serviciile mele, sunt servicii normale (oral și normal) ambele protejate, accept sărutări, mângâieri pe corp, 69 și diferite poziții ( fac și masaj de relaxare) și dominare soft. Prețul pentru o finalizare este de 150 de lei, iar pt o ora 250 de lei. Programul meu zilnic este de la ora 08:30 dimineața până la aproximativ 22:30 (prefer sa lucrez cu programări) . Pozele mele sunt 100% reale,pentru cei interesați puteți sa îmi faceți o vizita sa va convingeți, nu știu cu exactitate cat voi mai sta în orașul vostru, asta depinde doar de voi. Sper ca aveți aici toate informațiile care va intereaza și nu am omis nimic. O zi buna băieți! 😘â¤ï¸

• Like 4
  • Oras:Cluj
Postat

Fost, futut, plecat.

Destul de banal.

Tipa e mai durdulie decat in poze.

O recenzie mai detaliată nu poti face?Cu ce ne ajuta pe noi ceilalți ce ai scris tu?Da frate ceva detalii,nu cinci cuvinte si trei virgule.No offence.

Postat

E deja detaliata. Initial am vrut sa scriu doar primele 3 cuvinte. Mai mult nu este de spus despre experienta avuta.

• Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

E deja detaliata. Initial am vrut sa scriu doar primele 3 cuvinte. Mai mult nu este de spus despre experienta avuta.

Cat ai dat? Niste note dai?

Merci

Bitchy

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

vezi sa nu iti crape vreo vena in plm de la atata concentrare. ai reusit sa debitezi 3 randuri? ai de plm, cred ca ai creierul megaprajit.

P.S. sugi pula ma kilo! de ce? de ce nu:). 

Fost, futut, plecat.
Destul de banal.

Tipa e mai durdulie decat in poze.

Postat

150 am dat, cat scrie si in anunt. 30 de minute. Grabit nu stiu... usor poate, dar a fost ok. Dar in rest totul banal, misionar, doggy. Intoarcere pt. mine nu.

Postat

Da, asa arata. Desi in pozele astea acopera partile rotunde.
A schimbat acum pozele din anuntul de pe publi. Nu era nici o problema nici cu alea de atunci, nici cu alea de acum. Singura treaba e ca te duci pt. una si vezi alta. Adica daca pui poze de vampa si te asteapta fatuca grasulica nu de aia ai mers. Nu-i problema grasulica caci gusturile sunt diferite, cu siguranta si la pozele actuale va merge lumea, doar ca altii.
Problema e ca te duci cu un film inceput in cap si vrei sa-l termini pe ala, nu sa ti se bage pe gat altul.
Atat legat de aspect.

Legat de servicii am scris deja.

Ca se doreau note: 6-7 pe linie, la toate punctele.

Postat

Da, asa arata. Desi in pozele astea acopera partile rotunde.

A schimbat acum pozele din anuntul de pe publi. Nu era nici o problema nici cu alea de atunci, nici cu alea de acum. Singura treaba e ca te duci pt. una si vezi alta. Adica daca pui poze de vampa si te asteapta fatuca grasulica nu de aia ai mers. Nu-i problema grasulica caci gusturile sunt diferite, cu siguranta si la pozele actuale va merge lumea, doar ca altii.

Problema e ca te duci cu un film inceput in cap si vrei sa-l termini pe ala, nu sa ti se bage pe gat altul.

Atat legat de aspect.

Legat de servicii am scris deja.

Ca se doreau note: 6-7 pe linie, la toate punctele.

Dacă și asta-i grasă ... mă coaie flocoase nu te crede nimeni

Postat

Poate te gandesti sa faci oral neprotejat in functie de igiena, ca asa pierzi clienti

Postat

Dacă și asta-i grasă ... mă coaie flocoase nu te crede nimeni

Beleste ochii la poze. Asta inainte sa deschizi gura. Stiu ca-i greu pt. tine.

Oamenii inteligenti invata din experientele altora. Prostul nici din ale sale.

Te-am rugat sa ma crezi? Poti merge sa te convingi singur, pe banii tai faci ce vrei.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...