Sari la conținut

KARINA (22 ani) 0759202818 -o tipa focoasa cu sani generosi

Postări Recomandate

• Oras:Tomis Nord
Postat

KARINA 

problema ta este faptul ca schimbi numerele de telefon mai ceva decat ciorapii....nu stie omul pe ce telefon sa te gaseasca sau daca mai esti de gasit 

mai lucrezi ? daca da, te rog posteaza numerele de telefon pe care esti de gasit .....oricum telefonul din titlu nu mai este de actualitate 

vad ca si colega ta Maya nu mai raspunde la telefon ....probabil ea a luat o pauza ,ca asa obisnuieste . daca nu mai lucrati spuneti sa stim si noi sa nu va mai deranjam

Nea Gica, nu te sfatuiesc sa mergi. Doar daca s-au terminat jartelele pamantului si nu mai ai unde, sau cu cine. Doar asa...

• Oras:ROMANIA
Postat

eu sunt asa mai sado maso ....uni spun ca fac recenzii care nu sunt conforme cu realitatea 

eu as spune ca ele sunt conforme cu realitatea vazuta de mine ....mie imi place tipa ,grasa ,urata asa cum este ea ....si de altele se spun multe dar cu mine au fost ok 

totul este sa stii sa te faci inteles si mai ales sa-ti exprimi dorintele cu frumosul ....si atunci vei si primi ceea ce-ti doresti . sa stii o chestie ...uneori astea mai "de evitat " se fut mai bine asa in razbunare sa demonstreze ca nu este asa cum se vorbeste despre ele ....tie nu ti s-a intamplat sa mergi la una la care ai citit de rau si ai fost foarte multumit ?

citeste recenziile lui Alis de la top ,cele de la inceput si vezi cum sta treaba ....si mergi acum la Alis si fati o idee. as putea sa mai dau cateva exemple de fete care sunt nedreptatite dar s-ar spune ca le promovez ,pestuiesc ,etc ....am mai spus-o si o repet ,nu va place o anumita fata ...nu mai mergeti la ea ...slava domnului sunt destule pe piata . mai stiu o fata pusa la "de evitat " care momentan nu mai este in oras din pacate ,care pentru mine este de top...pentru ca ma fute uneori mai bine decat cele de la top . 

• Like 1
Postat

eu sunt asa mai sado maso ....uni spun ca fac recenzii care nu sunt conforme cu realitatea 

eu as spune ca ele sunt conforme cu realitatea vazuta de mine ....mie imi place tipa ,grasa ,urata asa cum este ea ....si de altele se spun multe dar cu mine au fost ok 

totul este sa stii sa te faci inteles si mai ales sa-ti exprimi dorintele cu frumosul ....si atunci vei si primi ceea ce-ti doresti . sa stii o chestie ...uneori astea mai "de evitat " se fut mai bine asa in razbunare sa demonstreze ca nu este asa cum se vorbeste despre ele ....tie nu ti s-a intamplat sa mergi la una la care ai citit de rau si ai fost foarte multumit ?

citeste recenziile lui Alis de la top ,cele de la inceput si vezi cum sta treaba ....si mergi acum la Alis si fati o idee. as putea sa mai dau cateva exemple de fete care sunt nedreptatite dar s-ar spune ca le promovez ,pestuiesc ,etc ....am mai spus-o si o repet ,nu va place o anumita fata ...nu mai mergeti la ea ...slava domnului sunt destule pe piata . mai stiu o fata pusa la "de evitat " care momentan nu mai este in oras din pacate ,care pentru mine este de top...pentru ca ma fute uneori mai bine decat cele de la top . 

Bine, Nea Gica! Sunt de acord cu tine 100%!!!

La Alis am fost de multe ori, te fute bine, dar clar, o face intr-un mod mecanic. Am fost la Simy si Beatrice, si la inceput, si acum. Diferentele sunt mari si vizibile. Sunt multe noi, prospaturi, la astea incerc sa ma duc, dar, de multe ori, am luat teapa.

Evident ca nu iau de buna tot ce se scrie aici.

Daca as fi avut acces la private message ti-as fi scris sa imi dai numarul fapturii pusa la de evitat. Care oricum, nu mai este in oras....

Bafta multa!

• Oras:Constanta
Postat

KARINA

problema ta este faptul ca schimbi numerele de telefon mai ceva decat ciorapii....nu stie omul pe ce telefon sa te gaseasca sau daca mai esti de gasit

mai lucrezi ? daca da, te rog posteaza numerele de telefon pe care esti de gasit .....oricum telefonul din titlu nu mai este de actualitate

vad ca si colega ta Maya nu mai raspunde la telefon ....probabil ea a luat o pauza ,ca asa obisnuieste . daca nu mai lucrati spuneti sa stim si noi sa nu va mai deranjam

scumpul meu numerele nu sunt schimbate doar ca nu lucram in perioada asta si nu raspundem la telefon vom anunta cand revenim dupa ce se termina cu pandemia asta e singuranta si sanatatea mai presus ca orice va pup si va asteptam cand ne vom intoarce
  • Like 1
Postat

scumpul meu numerele nu sunt schimbate doar ca nu lucram in perioada asta si nu raspundem la telefon vom anunta cand revenim dupa ce se termina cu pandemia asta e singuranta si sanatatea mai presus ca orice va pup si va asteptam cand ne vom intoarce

Scumpa mea daca tot aveti timp berechet faceti si voi ceva in interesul vostru ....tu si Maya 

Postati si voi orice in rubricile Discutii Generale sa aveti 200 de postari sa puteti beneficia de  PM astfel incat dupa ce trece criza cei interesati de voi sa va poata lasa mesaje iar voi sa puteti lasa mesaje .....eu zic ca asta este in interesul vostru si un mic efort din partea voastra nu strica ....mai ales ca va mai si ocupa timpul si va scapa de stres . 

• Like 1
Postat

. Păi ce făcuși mândro ? Gata ai lăsat sănătatea deoparte ,sau ai descoperit că ești imună la covid-19 ? Citez " am revenit pentru câteva zile în oraș". WTF ??? 🤔🤔
Postat

Cred ca fata a vrut doar sa ne salute....si eventual sa stea la un pahar de vorba cu clientii fideli...asa mai la distanta 1-2 metri. Eu unul o salut si o intreb daca este de gasit la aceeasi locatie. Apropo este singura sau insotita de vreo prietena?

Postat

Cred ca fata a vrut doar sa ne salute....si eventual sa stea la un pahar de vorba cu clientii fideli...asa mai la distanta 1-2 metri. Eu unul o salut si o intreb daca este de gasit la aceeasi locatie. Apropo este singura sau insotita de vreo prietena?

Să trăiești nea Gică !!! Ai grijă că nu știi pe unde a mai umblat și cu ce a venit după ea. Sigur nu vine din zonă sigură gen Chirnogeni.
Postat

Multumesc tinere ,sunt curva batrana si un bosorog mai putin nici o paguba

O pensie mai putin de platit ....bucuria tineretului.Si asa unii nu prea au loc de mine pe aici

Oricum daca ma duc sa o vad pun manusi ,masca si pelerina ...nu cred sa iau ceva de la o sticla de bere....

Postat

😂🤣😂 👠oi fi mata mai în vârstă dar sufletul și inima le ai ca la 20 de ani. Apropo nu este foarte mare diferență de vârstă între noi.

• Like 1
Postat

Multumesc taică....deci si tu faci parte din clubul Mambo....dar nu vrei sa te lasi.

Inca iti mai place sa mai mergi la pizde decat sa faci laba ca tineretul uitanduse la poze Sau filme?

E clar ca esti de modă veche....si tu esti vizat . Ori te apuci de pescuit ori iti pun astia ceva in pensie si o mierlesti de covit..fi prudent inscriete in trend.

Postat

Mai am.primit multe telefoane de la clienti fideli si daca tot subt aici dc sa nu stau devorba sau sa ne vedem prea dramatizati am stat izolata timp de o luna si mam plictisit maxim .... si de ce sa nu mai schimb doua vorbe numai dramatizati si judecati nu va înțeleg frustrarea noi ne am oprit din activitate cand era isteria accea mare acum sa mai calmat am putut sa ma deplasez e mai ok dar unu sunteti prea exagerati tuturor ne e frica de virului asta nu suntem inconstienti dar nu vad nimic rau in faptul ca mam intors pentru cateva zile sa mai ies din nebunia asta si sa mai schimb doua vb daca am sta numai izolati ne am intalni toti la psihiatrie cu depresi😂😂😂😂

• Like 1
Postat

Eu cred că nu izolarea îți creează depresii ci mai mult ca sigur lipsa finanțelor. Așa că nu te mai preface că te mănâncă în păsărică ci recunoaște că te cam doare sufletul când te uiți în traistă.

• Like 1
Postat

am stat izolata timp de O LUNA luna si mam plictisit maxim

Care O LUNA ??? Daca la tine 2 saptamani inseamna O LUNA inseamna ca si 30 min = o ora.

Nu va mai vaitati atata ca v'ati plictisit si spuneti mai bine ca va ghiorțaie mațele de se aude pana pe strada.

• Like 3
  • Oras:Romania
Postat

Multumesc taică....deci si tu faci parte din clubul Mambo....dar nu vrei sa te lasi.

Inca iti mai place sa mai mergi la pizde decat sa faci laba ca tineretul uitanduse la poze Sau filme?

E clar ca esti de modă veche....si tu esti vizat . Ori te apuci de pescuit ori iti pun astia ceva in pensie si o mierlesti de covit..fi prudent inscriete in trend.

Nea Gica , eu te declar cel mai bosorog futalau in viata si asta la modul frumos. Daca Bernie Ecclestone la 89 de ani a lasat-o gravida pe nevastasa care are 43 de cotolani , mata esti pionier la 65 de ani. Ca si Ecclestone vad ca mentii si mata diferenta de 45 de ani la nepoate :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Postat

Multumesc taică...nu m-am putut abtine sa-ti dau un like.

Diploma si medalia dupa covitu....daca oi mai fi in viata

• Like 1
Postat

Karina te pupă moș Gica ...

Buna berea dar cam rece...mosului ii place mai fierbinte.

Data viitoare sa fie si cu spume...pardon spuma

• Like 1
Postat

Multumesc taică...nu m-am putut abtine sa-ti dau un like.

Diploma si medalia dupa covitu....daca oi mai fi in viata

Aoleu ma speriasem citisem coitu in loc de covidu. Oricum numele la moda acum e ©Ovidiu

• Like 2
Postat

Karina, fata, azi mai esti? Sau te-ai intors la Chirnogeni? :laugh2 :laugh2 :laugh2

din Chirnogeni cu accent de moldoveanca ?

cam ciudat ....dar orice este posibil.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...