Sari la conținut

The Wall

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Sunt super curios si vreau sa aflu cati dintre voi au fost laa...THE WALL??

Eu, daaa....si va pot spune ca a fost un super spectacol...

"Mother should I run for president?"  :hmmm

Pulile tari sa le aveti,...caaaa asa le place

Dan :138x  

Postat

WTF is The Wall?

Zece lucruri despre concertul Roger Waters – The Wall

• Foarte mulţi români au ieşit la pensie anticipat, convinși fiind că biletele se vând doar pe baza talonului de pensie;

• Milioane de suporteri stelişti şi-au amintit subit azi că sunt fani Roger Waters de mici, dacă nu chiar dinainte de a se naște;

• Speranță în Capitală! Mii de persoane în vârstă dispărute de acasă, posibil să fie găsite la concertul Roger Waters;

• Sonorizarea va fi asigurată, evident, de o firmă producătoare de aparate auditive;

• Media de vârsta a fanilor Roger Waters este atât de înaintată încât, printre ei, până şi Radu Beligan se simte tânăr;

• Este de aștepat ca pe jos să rămână la finalul concertului, pe lângă tradiționalele peturi, şi foarte multe proteze dentare;

• Mărmureanu avertizează că zidul lui Roger Waters se poate prăbuşi oricând, mai ales că în interiorul lui nu a fost zidită nici o Ană;

• Din cauza vârstei înaintate, se estimează că mulţi români care au bilete la Roger Waters vor uita complet de concert şi nu se vor mai duce;

• Marele ghinionist al zilei este Malcea Trandafir, care a fost lovit cu o ţiglă în cap de celebra divinitate Dumnezeu, astfel că va urmări concertul Roger Waters dintre îngeri;

• SMURD anticipează o noapte grea. Fără nici o legătură cu abuzul de alcool sau de droguri, vor fi multe decese naturale, din cauza vârstei înaintate a fanilor Roger Waters.

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

• Media de vârsta a fanilor Roger Waters este atât de înaintată încât, printre ei, până şi Radu Beligan se simte tânăr;

Pai cine sa coboare media de varsta? "Tinerele sperante" n-au timp de asemenea cacaturi; in majoritate, ei isi impart preferintele intre Inna, Antonia sau Betonia. 

Asta cand nu e vorba de lantul lui Valerica Bastanu' vs. ghiulul lui Nelson de la Glimboca...

On-topic: N-am fost. As fi vrut. Banuiesc ca a meritat.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Rodrigo,fara suparare...daca sunt lucruri pe care nu le intelegi,de ce te bagi in seama? Ramai la manele sau techno, iti sunt mai la indemana.

• Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
Postat

Betonia e o floare mai:)))... ce are toata lumea cu tinerii?:(...si eu-s tanar ...si nu ascult Inna sau Antonia..si nici Betonia:))

• Oras:in cantareata cheala
Postat

Rodrigo,fara suparare...daca sunt lucruri pe care nu le intelegi,de ce te bagi in seama? Ramai la manele sau techno, iti sunt mai la indemana.

Picon, fara suparare...daca sunt lucruri pe care nu le intelegi, de ce te bagi in seama?

Postat

EugeneIonesco, plagiatul se pedepseste,doar daca nu esti prim ministru! :laugh2

• Oras:Satul cu ministri
Postat

Recunosc ca sunt batran si ca mi-am dorit sa ajung clipa in care sa vad acest grandios spectacol, ceea ce s-a si intamplat, dar vreau sa va spun ca in jurul meu in afara de batrani si mai batrani decat mine, erau majoritatea tineri, chiar foarte tineri, multi chiar care nici nu erau nascuti atunci cand a fost creata aceasta capodopera a muzicii.

Acesti tineri savurau la maxim muzica lui Waters.

Despre spectacol grandios nu am cuvinte sa il descriu, a fost magnific.

Muzica lui Waters este o muzica necomerciala, greu de digerat si de inteles pentru multi, precum carnea de porc, matematica si soferia.

Postat

Daa...este greu de digerat...dar mesajul este foarte actual. Din pacate, acolo unde am stat eu,...erau putini tineri...iar cei care erau,..erau degeaba :).

Mega experienta anyway!!

Postat

Pana acum cateva zile habar nu aveam cine e Roger Waters. Se pare ca e un cantaret de 70 de ani de la Pink Floyd, dupa primul rand pe Wiki m-am plictisit de citit, mai ales ca Pink Floyd nu mi-a placut niciodata. The Wall nici atat, nici acum nu stiu. And I'm fuckin proud of it.

Pentru seniorii care au auzit de Roger Waters inainte sa se anunte concertul in Romania, tot respectul, probabil e fain sa vezi live o fosila din tineretea ta inca miscand. Pentru restul care au devenit anul asta fani: baieti, fetite si hipsteri, sunteti niste manelisti mai urbani, dar tot manelisti ramaneti.

Postat

Pink Floyd este una din formatiile mele..., Roger Waters o legenda in carne si oase, The Wall, nu poate fi descris in cuvinte.

Spectaclocul de la Bucuresti, impresionant, mi-au dat lacrimile. 

http://i43.tinypic.com/245ykwl.gif

http://i39.tinypic.com/11rubde.gif

Postat

August 29th, 2013 | Diverse

Dacă vrei să îngropi cu fast un concert al lui Roger Waters, arunci peste el jerbe făcute din epitete. Magic. Magnific. Grandios. Extravagant. Fastuos. Tulburător. Impresionant. Şi tot aşa.

Dacă intenţionezi să arăţi oamenilor cît eşti de profund în înţelegerea fenomenului The Wall, scrii despre simbolurile spectacolului. Libertate, totalitarism, big brother, singurătatea&alienarea artistului, violenţă, pace, sărăcie, bogăţie. Şi altele.

Dacă ţi-ai luat doctoratul în Pink Floyd, rişti să observi fisuri la îmbinările Zidului - el, Roger, parcă nu mai are timbrul tăios din tinereţe, armata de chitarişti destoinici de lîngă nu transmit emoţia originară propagată de Fenderul alb-roşu al lui David Gilmour, celălalt “eu” al trupei-mamă/tată. Başca amănuntele că mesajul politic prevalează cîteodată mesajul muzical, iar porcul înaripat şi avionul de vînătoare care planează deasupra publicului miros puţin a simbolistică vetustă.

Dacă totuşi ai venit la concert eliberat de toate aiurelile astea, de clişee elitiste, de snobism postfloydian, de lucrurile pe care le ştii şi le-ai ascultat despre el ori despre ei, ceilalţi, scăpat din încercuirea lui prea mult Wish you were here şi mult prea mult Comfortably Numb, atunci ai şansa unică de a te întîlni cu Roger Waters. Waters, parte a poveştii Floyd. Răzvrătitul Roger Waters dincolo de Floyd, ieşit vindecat din spatele zidului pentru a spune lumii, în felul lui abraziv, că nu s-a săturat să cînte, să ţipe şi să alerge pe scenă. Că se bucură, deşi nu o recunoaşte. Că iubeşte ce face. Că a rămas tînăr. Şi chiar a rămas. La 70 de ani, este sprinten ca un adolescent şi vînos ca un marinar. Peste toate, privirea de la sfîrşit, privirea aceea de un albastru oţelit înmuiată la vederea celor 50.000 de oameni care veniseră nu să-l aplaude pe Roger Waters, ci să-şi trăiască alături de el visul din tinereţe. Sau visul adolescenţei, apărut nu se ştie cum, poate din poveştile părinţilor, poate din minunile pe care doar muzica le poate naşte. Cred că atunci a înţeles cu adevărat unde a ajuns. Locul cu pricina nu era decît geografic lîngă Casa Poporului lui “Ceaucescu”.

Waters, ateu asumat, martor al miracolului întîlnirii cu miile de români care-l aşteptau de două generaţii. El, multimilionarul cu vederi de stînga, impresionat - pînă la ideea unor lacrimi mi s-a părut - şi de cealaltă parte a publicului: miile de adolescenţi atraşi de forţa secretă a unei muzici care surclasează timpul. Apropo de timp. S-au schimbat multe de cînd The Wall, copilul cel mai reuşit al lui Roger, a ieşit în lume. La începutul anilor ‘80, “Another brick in the wall” era piesă de rezistenţă în discotecile studenţeşti. Era percepută ca o piesă disco şi fundamentaliştii muzici Floyd o repudiau. Astăzi, a căpătat o nobleţe pe care doar un anumit soi de evoluţie în involuţie a gusturilor o poate da.

Mă gîndisem să spun că publicul a fost extraordinar folosind cuvinte mai meşteşugite. Suna patetic şi pentru că oricum nu mi-a ieşit din prima o las aşa. Ce rămîne? Ne-am simţit bine unii cu alţii şi ne-am alintat împreună ascultînd Blue Sky, Mother, Run Like Hell, Vera. Am gustat fiecare imagine, am sorbit culori cît pentru o viaţă. Am ieşit anevoie în stradă la final, printre oameni care nu se împingeau şi nu bombăneau. Cineva în spatele nostru a tras concluzia unei seri memorabile cu concizia de care doar un urmaş al lui Ion Creangă este capabil. “Vă daţi seama, ăi, cît o pătimit omul ăsta de-o putut scrie şi compune aşa ceva?”. Nu rîdeţi! Ba da, rîdeţi, altfel începem să semănăm cu tristul personaj Pink din spatele zidului!

http://blogsport.gsp.ro/geambasu/files/2013/08/roger_waters_foto_alex_barbulescu-19.jpg

http://blogsport.gsp.ro/geambasu/files/2013/08/roger_waters_foto_alex_barbulescu-14.jpg

http://blogsport.gsp.ro/geambasu/files/2013/08/roger_waters_foto_alex_barbulescu-10.jpg

http://blogsport.gsp.ro/geambasu/files/2013/08/roger_waters_foto_alex_barbulescu-7.jpg

http://blogsport.gsp.ro/geambasu/files/2013/08/the-wall_titus-tihauan-1.jpg

Foto: Alex Chelba, Eduard Breaban, Alex Barbulescu

-

Comentariile sunt de prisos! Si Rodrigo,te rog eu,fii mai ponderat in aprecieri si catalogari, asa e mai bine,asa e mai frumos,crede-ma,sunt unul dintre fosilele alea,asa cum o sa fii si tu.
Artlcol  aparut in gsp.ro, azi,sub semnatura lui Cristian Geambasu

• Oras:bucuresti
Postat

WTF is The Wall?Zece lucruri despre concertul Roger Waters – The Wall

• Foarte mulţi români au ieşit la pensie anticipat, convinși fiind că biletele se vând doar pe baza talonului de pensie;

• Milioane de suporteri stelişti şi-au amintit subit azi că sunt fani Roger Waters de mici, dacă nu chiar dinainte de a se naște;

• Speranță în Capitală! Mii de persoane în vârstă dispărute de acasă, posibil să fie găsite la concertul Roger Waters;

• Sonorizarea va fi asigurată, evident, de o firmă producătoare de aparate auditive;

• Este de aștepat ca pe jos să rămână la finalul concertului, pe lângă tradiționalele peturi, şi foarte multe proteze dentare;

• Mărmureanu avertizează că zidul lui Roger Waters se poate prăbuşi oricând, mai ales că în interiorul lui nu a fost zidită nici o Ană;

• Din cauza vârstei înaintate, se estimează că mulţi români care au bilete la Roger Waters vor uita complet de concert şi nu se vor mai duce;

• Marele ghinionist al zilei este Malcea Trandafir, care a fost lovit cu o ţiglă în cap de celebra divinitate Dumnezeu, astfel că va urmări concertul Roger Waters dintre îngeri;

Rodrigo tata, ai fost acolo? In afara de manele ce mai asculti? Este adevarat a fost doar basistul trupei si totodata, el a scris versurile. Tati, acolo au fost oameni foarte tineri dar cu bun simt si tu chiar nu stiu ce vrei sa demonstrezi!

• SMURD anticipează o noapte grea. Fără nici o legătură cu abuzul de alcool sau de droguri, vor fi multe decese naturale, din cauza vârstei înaintate a fanilor Roger Waters.

Postat

Pana la urma a fost un spectacol in adevaratul sens al cuvantului. Muzica , mesaj transmis, culoare, sunet .... vai de tine ... in viata ta nu ai auzit asa ceva. Sincer, ce vrei sa demonstrezi?

Postat

"Razvratitul" Roger Waters este, dupa parerea mea, un ipocrit. Desi opera lui are un mesaj anti-sistem si anti-capitalism el e rupt-n-gura dupa bani de isi da in judecata copyright fostii colegi si prieteni din trupa.

• Oras:las vegas
  • Oras:las vegas
Postat

Plm.....traiasca berea!!

P punct S ...am bemveu decatopabil.....sandra36 sa apeleze la mine;))

Postat

Plm.....traiasca berea!!

P punct S ...am bemveu decatopabil.....sandra36 sa apeleze la mine;))

Si vila la glina am...cu vedere la groapa(de gunoi).

Pleosc bis!!!

Pana nu ne cacam noi intr-un topic nu putem sa traim.

• Oras:***
Postat

Pana nu ne cacam noi intr-un topic nu putem sa traim.

Traim? Da! Atunci ne mai si cacam :) ;)

Avem talent? Ne cacam cu totii pe noi de ras ! Nu avem talent? Se caca altii de ras! Deci suntem toti niste cacaciosi... Deci, nu te caci NU EXISTI sau esti constipat.

Rodrigo, puteai sa zici ca ai luat chestia aia de undeva si mai puteai sa zici " fortza Salam. Florin Salam !"

Pisic, nu te aud, nu te vad... A cazut zidul pe tine? ;)

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Traim? Da! Atunci ne mai si cacam :) ;)

Avem talent? Ne cacam cu totii pe noi de ras ! Nu avem talent? Se caca altii de ras! Deci suntem toti niste cacaciosi... Deci, nu te caci NU EXISTI sau esti constipat.

Rodrigo, puteai sa zici ca ai luat chestia aia de undeva si mai puteai sa zici " fortza Salam. Florin Salam !"

Pisic, nu te aud, nu te vad... A cazut zidul pe tine? ;)

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Haidi bre, manele p'acilea? E ca si cum ar veni ginerele imbracat in trening adibas la propria-i nunta. Basca 2x500 euro infipti cu boldu' in bluza. Pisic, sa vezi ce-ti sare lumea in cap. Haidi, a mers Salam cu Goran Bregovic. Da' Salam + Roger Waters o merge?

Postat

La un eventual Salam + Roger Waters ar veni de 3 ori mai multi fani, multi ar ateriza direct pe zid si ar vedea concertul de acolo. Bineinteles ca zidul s-ar prabusi sub greutatea lor si normal ca dupa concert l-ar lua acasa drept suvenir sau sa-l duca la fiare vechi ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...