madmax123 Reputație: 344 Postat August 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 19 va salut ieri am vazut-o pe Estera sunt sigur 100% . Eram pe bd. Unirii si din intamplare am vazut-o intr-un Mega Image . Doamna se prezinta excelent din punct de vedere fizic . As fi vb cu ea dar era lume in magazin . Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1661 Postat August 20 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat August 20 On 8/19/2024 at 8:48 AM, madmax123 said: va salut ieri am vazut-o pe Estera sunt sigur 100% . Eram pe bd. Unirii si din intamplare am vazut-o intr-un Mega Image . Doamna se prezinta excelent din punct de vedere fizic . As fi vb cu ea dar era lume in magazin . Poate ai noroc mai mult în viitor! Link spre comentariu
Oldredhead Reputație: 90 Postat August 23 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 23 La 19.08.2024 la 8:48, madmax123 a spus: va salut ieri am vazut-o pe Estera sunt sigur 100% . Eram pe bd. Unirii si din intamplare am vazut-o intr-un Mega Image . Doamna se prezinta excelent din punct de vedere fizic . As fi vb cu ea dar era lume in magazin . Pfff, ar fi trebuit sa o aștepți pana iese,sa i spui ca o așteaptă o mulțime de pule!!! 2 Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1661 Postat August 24 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat August 24 20 hours ago, Oldredhead said: Pfff, ar fi trebuit sa o aștepți pana iese,sa i spui ca o așteaptă o mulțime de pule!!! Chiar așa! A ratat o ocazie formidabilă! Măcar trebuia să o salute! Link spre comentariu
Oldredhead Reputație: 90 Postat August 24 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 24 Chiar acum, papura voda a spus: Chiar așa! A ratat o ocazie formidabilă! Măcar trebuia să o salute! Ce ar fi fost sa o interpeleze și sa nu fie ea!! 😜 2 Link spre comentariu
madmax123 Reputație: 344 Postat August 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 24 Asta este . Macar știu zona acum. Poate o sa mai am prilejul. Link spre comentariu
madmax123 Reputație: 344 Postat August 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 24 Cu tot scandalul asta cu pensiile , poate apar niste babe doritoare de pula Link spre comentariu
Oldredhead Reputație: 90 Postat August 24 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 24 Acum 4 ore, madmax123 a spus: Cu tot scandalul asta cu pensiile , poate apar niste babe doritoare de pula Mda, s ar putea chiar sa avem New e try 😂😂😂 Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1661 Postat August 25 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat August 25 On 8/24/2024 at 2:46 PM, madmax123 said: Cu tot scandalul asta cu pensiile , poate apar niste babe doritoare de pula De nivelul ei mai greu! Nu numai că se futea excelent dar era și foarte deșteaptă! Link spre comentariu
madmax123 Reputație: 344 Postat August 26 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 26 Acum 18 ore, papura voda a spus: De nivelul ei mai greu! Nu numai că se futea excelent dar era și foarte deșteaptă! adevarat ! este o doamna foarte culta Link spre comentariu
madmax123 Reputație: 344 Postat August 26 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 26 papura voda te rog un mesaj in privat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum