Sari la conținut

O matura buna , ceva wow gasim?

Postări Recomandate

Postat

Nu stiu care este problema ta, doar ca donezi si ai 5 stele nu inseamna ca iti da dreptul sa jignesti si sa ma injuri (ca tot te-ai inscris in 2019 autenticule). Daca urmaresti post-urile mele majoritatea sunt cu recenzii si celelalte sunt cu intrebari, nu imi place sa intru in polemici si ca sa iti arat ca mananci cacat iti postez si dovada....ca tot te lauzi ca o cunosti asa de bine  :cake

https://ibb.co/CzSktVK

https://ibb.co/fxNfgvV

Ți a spus că face normal neprotejat? Nu vad . poate așa îți place ție să crezi..ca te la serviciu a sa o stropești da dar asta nu înseamnă că face neprotejat..și încă ceva..nu te am înjurat..mai repede tu ai jignit dar mă rog..nu vreau să intru în polemici cu tine așa că îți urez numai bine
  • Oras:Constanta
Postat

Până la urmă de ce nu postați Nr de Tf. și adresa fiecăreia să vă lămuriți care de care vorbește . Eventual dacă au anunțuri cu poze .

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Alina ... numai cuvinte de lauda despre doamna, am cunoscut-o prin 2018 .... pot spune caci am fost un norocos, prima si prima oara am fost la doamna la un masaj care a depasit limitele imaginatiei ....

Postat

Alina ... numai cuvinte de lauda despre doamna, am cunoscut-o prin 2018 .... pot spune caci am fost un norocos, prima si prima oara am fost la doamna la un masaj care a depasit limitele imaginatiei ....

La care Alina te referi ?

• Telefon: Nu mai folosesc
  • Oras:Baieti de Oras
Postat

A mai fost cineva la ALINA de la Ciresica? Mai lucreaza?Preturi?

du-te la katya :D 37 

Postat

????

Nu merge sistemul de plata bitcoin ca sa-mi cumpar premium ca iti dadeam in privat

ba coaie cati urmaresc forumul si deastia din 2012 - 2013 - 2014 - 2015 si nu au nici o postare esti nebun :)

sosoi deaia coaie cum sunt iepurii aia care n-au picioare :)) si isi belesc ochii in stanga si in dreapta :) caterinca cu budinca :))

• Like 1
Postat

Am vb cu ea la telefon,pare de treaba,tu ai fost la dansa?

Am fost este oke dar nu e ceva sa te faca sa revii la ea ....  nu am fost atras asa tare fizic vezi ca e una care am scris ca o recomand la discutii generale aia e mult mai frumoasa

• Like 1
Postat

O matura care sa faca si anal stiti ?4

du-te la roxanica 29 poate te incadrezi eu nu am avut sanse de anal :) nu m-am incadrat cerintelor standar, cred ca 12cm :) si asa in statistici Romanasii sunt pe locul 100 in lume si pe ultimul loc in Euroa 12,70 cm :))

PS: Asa brichete sunteti ma ? :))

• Like 1
  • Oras:Constantaa
  • Oras:Constantaa
Postat

Am fost si eu la doamna in cauza, mi-a facut un masaj plictisitor cu finalizare. Se tot plangea ca o am prea mare si ca o doare, actiunea a fost de 20 minute..100 lei .

De revenit ?! NU

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...