Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Februarie 15, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Februarie 15, 2020 "A fi sau a nu fi"aici pe forum,e întrebarea care în ultima perioadă nu-mi dă pace.E a doua oară,prima dată a fost înainte de promovarea Serenei la top. Atunci cel care m-a întors din drum a fost Pisicuts care a acceptat urcarea în top a Serenei.Nu știu ce ar putea să mă mai țină în continuare aici.Prea multă ură,suspiciune,înverșunare,limbaj suburban și chiar agresiuni verbale.Nu întâmplător m-am retras în secțiunea DG, unde multe din posturile mele sunt cu "trimiteri"către unele persoane,sau atitudinile și comportamentele a unora dintre noi.Simt cum se erodează tot mai mult unele relații de prietenie,chiar și cea mai strânsă relație de aici de pe forum da semne de oboseală,la care a contribuit chiar unii dintre voi.Când spun toate acestea nu mă gândesc neapărat la părăsirea forumului sau că nu voi mai vizita fete atât de pe forum cât și de pe Public24.Vă provoc la o dezbatere sinceră pe această temă,dar cu rugămintea ca cei "plini de sine",cu comportamente, atitudini și limbaj suburban să se abțină.Suntem aici,așa îmi place să cred,pentru a gusta și savura frumosul, de a ne înfrupta din plin din plăcerile carnale oferite cu generozitate de dragele noastre colege de forum dar și de pat,de a ne relaxa și încărca bateriile,nu de a ne uita chiorâș unul la altul,de a ne agresa reciproc.Sunt multe de spus,pe moment mă opresc aici.Să aveți spor în toate și la toate! 8 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
joedassin Reputație: 10 Postat Februarie 15, 2020 Oras:glodenii gandului Oras:glodenii gandului Postat Februarie 15, 2020 "A fi sau a nu fi"aici pe forum,e întrebarea care în ultima perioadă nu-mi dă pace.E a doua oară,prima dată a fost înainte de promovarea Serenei la top. Atunci cel care m-a întors din drum a fost Pisicuts care a acceptat urcarea în top a Serenei.Nu știu ce ar putea să mă mai țină în continuare aici.Prea multă ură,suspiciune,înverșunare,limbaj suburban și chiar agresiuni verbale.Nu întâmplător m-am retras în secțiunea DG, unde multe din posturile mele sunt cu "trimiteri"către unele persoane,sau atitudinile și comportamentele a unora dintre noi.Simt cum se erodează tot mai mult unele relații de prietenie,chiar și cea mai strânsă relație de aici de pe forum da semne de oboseală,la care a contribuit chiar unii dintre voi.Când spun toate acestea nu mă gândesc neapărat la părăsirea forumului sau că nu voi mai vizita fete atât de pe forum cât și de pe Public24.Vă provoc la o dezbatere sinceră pe această temă,dar cu rugămintea ca cei "plini de sine",cu comportamente, atitudini și limbaj suburban să se abțină.Suntem aici,așa îmi place să cred,pentru a gusta și savura frumosul, de a ne înfrupta din plin din plăcerile carnale oferite cu generozitate de dragele noastre colege de forum dar și de pat,de a ne relaxa și încărca bateriile,nu de a ne uita chiorâș unul la altul,de a ne agresa reciproc.Sunt multe de spus,pe moment mă opresc aici.Să aveți spor în toate și la toate!relaxed e bine?
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Februarie 15, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Februarie 15, 2020 relaxed e bine?Nu știu dacă e bine,dar îi doresc din toată inima să aibă parte numai de bine.Eu am venit pe forum cu puțin timp înainte de plecarea lui.Eu un coleg pe care l-am stimat foarte mult,mi-a plăcut în mod deosebit felul lui de a scrie.În altă ordine de idei,am înțeles unde bați,dar ești pe lângă subiect.Într-adevăr dacă voi pleca voi pleca în stilul lui,având grijă să las cât mai puține urme ale trecerii mele pe acest forum. 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
joedassin Reputație: 10 Postat Februarie 15, 2020 Oras:glodenii gandului Oras:glodenii gandului Postat Februarie 15, 2020 Nu știu dacă e bine,dar îi doresc din toată inima să aibă parte numai de bine.Eu am venit pe forum cu puțin timp înainte de plecarea lui.Eu un coleg pe care l-am stimat foarte mult,mi-a plăcut în mod deosebit felul lui de a scrie.În altă ordine de idei,am înțeles unde bați,dar ești pe lângă subiect.Într-adevăr dacă voi pleca voi pleca în stilul lui,având grijă să las cât mai puține urme ale trecerii mele pe acest forum.modestia si introspectia scroto-ano-perineala a userilor cu cont verde ma face sa lacrimez intrachilotial cu umezirea pilozitatilor perineale si interfesiere 1
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Februarie 17, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Februarie 17, 2020 modestia si introspectia scroto-ano-perineala a userilor cu cont verde ma face sa lacrimez intrachilotial cu umezirea pilozitatilor perineale si interfesiereStimate coleg asta e realitatea,nu toată lumea se poate ridica la nivelul tău. Iaca scriu și eu cât pot și cum pot. De...fiecare se comportă și scrie folosind un limbaj și un vocabular mai mult sau mai puțin elevat în funcție de capacitățile și abilitățile lui intelectuale.Modești sau pline de sine, bucuroși le-om duce,chiar dacă ne place sau nu,de voie sau nevoie. Sănătoși să fim că de restul vom trăi și vom vedea..Să ai parte de un început de săptămână cât mai plăcut și cumpătat! 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Februarie 27, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Februarie 27, 2020 Cică, Printre rânduri Am dus dorurile toate,Printre lumi imaginare,Răsfoind adânc în noapte,În gânduri risipitoare. Am ales să fiu departe,Să-mi croiesc un drum al meu,Viața să îmi fie carte,Să-l iubesc pe Dumnezeu! Te voi ține printre rânduri,Chipul tău va fi uitare,Voi păstra în mine gânduri,Și o inimă ce moare. 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Februarie 28, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Februarie 28, 2020 Viața Mă sting ușor, cu pași mărunți,În timp ce suflete imploră,Să le acord măcar o șansă,Să-și facă veacul pe pământ. Așa ne este scris,Acolo,undeva în Ceruri,Să ne trăim anume porțiuni din viață,Și să-nțelegem că din urmă noastră,Alții mai tineri tind să vină în față,În ciuda greutăților de ieri. Există un ciclu al vieții pe pământ,Fără de care nu am exista.La toți ni se acordă șanse și un înger sfânt,Când viața-n piept începem a o lua. 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Martie 12, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Martie 12, 2020 Sfârşitul e începutÎnceputul e sfârşitRăstălmăceşte-le...La început e cuvântLa sfârşit tot un cuvântŞi care e cel sfânt, sfânt...Odihnă de frunză în vânt 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Martie 15, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Martie 15, 2020 Pe 13 martie,zi de referință pentru mine,am luat două hotărâri importante, pe care le-am tot amânat punerea în aplicare sperând într-o minune.Azi la 6,27 am dus la îndeplinite prima urmând ca în zilele următoare a doua, ceea cu curățenia de primăvară.Va fi ceva de muncă,sunt totuși peste 7000 de lucruri împrăștiate în peste 250 de "cutii",dar încetul,cu răbdare,se rezolvă. 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
cudetoate Reputație: 80 Postat Martie 20, 2020 Telefon: [email protected] Oras:iasi Telefon: [email protected] Oras:iasi Postat Martie 20, 2020 Du-te Dica!
rrazzor Reputație: 64 Postat Martie 20, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Martie 20, 2020 Salut Baroane, Ti-am citit cu interes postarile si mi-au placut.Forumul asta a fost altceva cu tine pe aici, Am mers pe mana ta de multe ori si bine am facut As fi vrut chiar sa te si cunosc personal, inainte de a te retrage, dar tu-ti stii motivele. Poate te mai gandesti.. Spor in toate 1
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Martie 20, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Martie 20, 2020 Salut Baroane, Ti-am citit cu interes postarile si mi-au placut.Forumul asta a fost altceva cu tine pe aici, Am mers pe mana ta de multe ori si bine am facut As fi vrut chiar sa te si cunosc personal, inainte de a te retrage, dar tu-ti stii motivele. Poate te mai gandesti.. Spor in toateMulțumesc pentru aprecieri,meritate doar în parte!Văd că nu ești la curent cu ultima mea hotărâre,aceea de a mai amâna puțin retragerea,care totuși va fi mai devreme sau mai târziu.Disputa de pe un alt topic a avut darul de a mă convinge că "încă nu-i momentul".Și astăzi am revăzut cum foarte mulți colegi cu contribuții importate au fost "siliți" într-un fel sau altul să se retragă,aș numi în treacăt pe: Vankrast, Albacher, Relaxed,sau retragerea neașteptată a colegului Ghost_and_haunted și lista e mult mai lungă.Nu voi renunța la "curățenia de primăvară",cu care ocazie multe posturi ale mele vor dispărea. 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 20, 2020 Postat Martie 20, 2020 ...Nu voi renunța la "curățenia de primăvară",cu care ocazie multe posturi ale mele vor dispărea.De ce și cum? :o
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Martie 20, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Martie 20, 2020 De ce și cum? :oDe ce?,simplu,în momentul retragerii vor rămâne foarte puține urme ale prezenței mele pe aici.Cum?,cu un cont plătit,nu gratis ca cel de față. 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 21, 2020 Postat Martie 21, 2020 Ok, cum, am înțeles, încă nu mi-e clar de ce?
futarila Reputație: 2210 Postat Martie 21, 2020 Postat Martie 21, 2020 Imi vine sa vars o lacrima. :cry2
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Martie 21, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Martie 21, 2020 Imi vine sa vars o lacrima. :cry2Să-ți trimit un pachet de șervețele de unică folosință,ceva piper,eventual și puțină sare de pus pe rană?Tare mic și necajit ești! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
cudetoate Reputație: 80 Postat Martie 22, 2020 Telefon: [email protected] Oras:iasi Telefon: [email protected] Oras:iasi Postat Martie 22, 2020 Baroane, daca nu bagi si o poezie tot degeaba... Apropo, de unde moda asta a poeziilor pe un site de curve? E foarte ciudat..
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Martie 22, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Martie 22, 2020 Baroane, daca nu bagi si o poezie tot degeaba... Apropo, de unde moda asta a poeziilor pe un site de curve? E foarte ciudat..Am băgat una,dar nu aici.Dacă vizitele la fete s-au redus(vorba vine),doar pe circuit închis pe ici pe colo,recenzii de unde.În ultimile trei zile au fost,totuși,peste 15-20 de vizite făcute pe circuit închis sau semi,dar niciunul nu recunoaște,cu excepția mea,și unde mai pui că unii critică pe forum vizitele în această perioadă,dacă vrei îți pot da și exemple.Colac peste pupăză sunt prezenți și reprezentanți de seamă, reprezentând și autorități,dar asta e altă poveste.Suntem pe un site de curve,deci cum tanda,cum manda,toți o apă și-un pământ,să nu crezi că esclud persoanele de față,da cu mine în frunte . 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum