Sari la conținut

Alina 0734646614 Noua in oras

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Degeaba esti disponibila - clienti 0 ! De data asta iti iei repede viteza ! Ai concurenta mare si numai tipe calumea !

Degeaba îs tipe "calumea" dacă oferta e proasta, cu de-ăștia ca tine.Da-ti dunga obsedatule, @sorsor.

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Nu spun
Postat

Degeaba esti disponibila - clienti 0 ! De data asta iti iei repede viteza ! Ai concurenta mare si numai tipe calumea !

Asta este,dragule! Cine vrea sa vina si cine mă place vine oricum. O zi bună sa ai!
Postat

Degeaba îs tipe "calumea" dacă oferta e proasta, cu de-ăștia ca tine.Da-ti dunga obsedatule, @sorsor.

Nu iti bate capul cu persoane care nu au ce face pupici

Postat

Este oare cea care era în Sibiu?

Ups, nu e...Bizar, nu a vrut niciuna sa își schimbe numele de scena! 😅

S a lansat si prin Târgoviște. I am deschis topic la vremea respectiva, fata e prea buna
  • Like 1
Postat

Te pup Maryo 😘😘

Te asteptam in Târgoviște . Iti dedic melodia..." unde e Targovistea!!"😘😘🤗🤗
Vizitator enzo__
Reputație: 0
Postat

Bună, anal faci ?

• Oras:in pasarica mai tot timpul
  • Oras:in pasarica mai tot timpul
Postat

am revizitat-o de mai multe ori dar nu am lasat recenzie de fiecare data. ii fac recenzie de data asta pentru ca fata a imbunatatit ceva.

astazi am fost la ea din nou. sunat cu 10 minute inainte si ajuns la locatia ei din zona Traian-Nord.

m-a asteptat imbracata sexy-transparent intr-un neglijeu rosu. m-am aprins repede si mi

s-a sculat pula instant

am fumat o tigara cu domnisoara si am mai discutat un pic.

am trecut la actiune.

OP -9 (protejat la cererea mea) tehnica imbunatita. se uita in ochii mei cand o suge si o linge. fara atentie la adiacente dar foarte misto executat.

NP -8. aici mai are un pic de lucrat. daca ar da si niste contre ar fi de vis.

atitudine -10 binevoitoare si fara graba

igiena 10. fara mirosuri. fata a facut dus inainte de actiune.

halat -100fin/200 ora.

concluzie -de revenit. mai ales ca fata e receptiva.

• Like 1
  • Oras:Necunoscut
  • Oras:Necunoscut
Postat

Acum vreo o saptamana am fost in trecere prin Rm VL si am revizitat-o pe Alina.

Aspect-9-10. Nici grasa, nici slaba, cur ok, sani frumosi, figura placuta.

OP- 9.5. Lung, din mai multe pozitii efectuat la cererea mea, destul de adanc, Probabil la un moment dat a obosit daca a intrebat de normal, dar la cerere a continuat. Iar asta e un plus pana la urma.

NP-10- Fata sta in ce pozitii vrei, se misca bine, si ce mi-a placut (ca si la prima vizita) dupa ejaculare a continuat cateva secunde bune sa ma calareasca.

Igiena-10. Ea, totul ok, locatia, baia, iti cere sa faci o igienizare rapida si tie (eu venisem de la hotel spalat, dar nu am zis nu). Nimic de reprosat.

Atitudine-8 cu sanse de imbunatatire. Deci vorbeste, raspunde, dar parca e prea rigida,  tacuta, mai ales ca eu am mai vizitat-o (poate m-a uitat) in trecut.

Dar eu o recomand pe fata. Mergi la sigur. Daca mai ajung prin RM VL si mai e o sa o revizitez. Cred ca a treia oara o sa am parte de o primire mai calda si va fi mai deschisa cu mine, caci la prestatia sexuala sigur o sa fie la fel de ok ca pana acum, poate chiar cu imbunatatire.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...