Sari la conținut

Alina 0734646614 Noua in oras

Postări Recomandate

Postat

Nu sunt wow,dar cred ca sunt mai ok decât cele pe care le-am pus zilele trecute.

Nu sunt wow,dar cred ca sunt mai ok decât cele pe care le-am pus zilele trecute.

Privelistea e minunata. Abia astept vineri sa mai vin sa-ti fac o vizita. ☺️

Postat

Ai un corp foarte frumos, sper ca voi avea si eu timp sa te vizitez curând. Si iti dau un sfat, cât mai multe poze in pozitii sexy si mai ales fara haine te ajuta mult pentru ca clientii vor sti la ce sa se astepte si o data ce vor veni inseamna ca le si plac ceea ce vad

• Oras:Nu spun
Postat

Ai un corp foarte frumos, sper ca voi avea si eu timp sa te vizitez curând. Si iti dau un sfat, cât mai multe poze in pozitii sexy si mai ales fara haine te ajuta mult pentru ca clientii vor sti la ce sa se astepte si o data ce vor veni inseamna ca le si plac ceea ce vad

Te astept cu mare drag!

Mulțumesc pentru sfat,o sa țin cont.

• Minus 1
Postat

Privelistea e minunata. Abia astept vineri sa mai vin sa-ti fac o vizita. ☺️

Te astept,pupici.

• Minus 1
Postat

Ce iti pasa tie daca are iubit? O dată ce fata prestează bine, are obraz, se poartă frumos si nu suntem deranjați de băiat? Stai calm, fata din cate vad e foarte frumoasa si cu bun simt, poate sa aibe si iubit, e alegerea ei, nu e ca si cum ti ar aparține tie ca sa comentezi, e normal sa si trăiască si viata, nu doar sa se futa cu clientii. Nu sunt eu iubitul ei, nu o cunosc personal, dar ma pun in postura ei si o inteleg.

Postat

Ce iti pasa tie daca are iubit? O dată ce fata prestează bine, are obraz, se poartă frumos si nu suntem deranjați de băiat? Stai calm, fata din cate vad e foarte frumoasa si cu bun simt, poate sa aibe si iubit, e alegerea ei, nu e ca si cum ti ar aparține tie ca sa comentezi, e normal sa si trăiască si viata, nu doar sa se futa cu clientii. Nu sunt eu iubitul ei, nu o cunosc personal, dar ma pun in postura ei si o inteleg.

Nu îți bate capul cu el,dragul meu omul nu are nimic mai bun de facut decat sa jigneasca si sa puna poze de pe facebook.ul personal. Oamenii care ma cunosc si care au fost la mine stiu cum sunt si asta conteaza cel mai mult.

• Minus 1
Postat

Pina cind mai stai pe la noi frumoaso,poate reusesc sa-ti fac o vizita?

Azi este ultima zi,dar marți voi veni inapoi. Te pup

• Minus 1
Postat

Esti foarte frumoasa.

Te-ai gandit sa presteze si in Bucuresti?

Nu m-am gândit,dar nici nu zic nu rămâne de văzut pupici
  • Minus 1
Postat

E problema ta ce fac eu cu viata mea sau cu cine,daca ai ceva cu mine leagate de mine Nu de alte persoane,stii tu ca se vb esti tu curier,ești peste băiatu meu stai cuminte si daca nu te potolesti si nu ștergi toate chestiile de pe aici crede-mă că va fii foarte rau de tine

• Minus 1
Postat

Pot sa fiu si cu tata lu Băsescu ce dracu tot te fute grija de viata mea,alta treaba pe bune numai ai? Și vezi ca nu se leaga ceea ce zici tu ori esti curier dar îl si cunosti si stii ca se si vb pe la magazin de noi offf nici sa minti nu stii sa moara familia mea,am si eu prieteni curieri băiatu meu da Nu cunosc persoanele din com sau zona unde distribuie

• Minus 1
Postat

oralpro

Pot sa fiu si cu tata lu Băsescu ce dracu tot te fute grija de viata mea,alta treaba pe bune numai ai? Și vezi ca nu se leaga ceea ce zici tu ori esti curier dar îl si cunosti si stii ca se si vb pe la magazin de noi offf nici sa minti nu stii sa moara familia mea,am si eu prieteni curieri băiatu meu da Nu cunosc persoanele din com sau zona unde distribuie

oral protejat?

Postat

Confirm ca este adevarat!

Hai te rog mai pune ca sa am cât mai multe si sa am ce spune la poliție,te pup dragul meu prieten ai 500 de conturi aici sincer mă doare fix undeva de ceea ce o sa mai spui tu de acum înainte,deja vad ca acest forum este mai mult de denigrare persoane,sa nu uiti sa postezi si despre celelalte fete cărora le-ai mai pus poze la fel cu soții,sau iubiții ca vad ca te deranjăm grav,stai linistit ca nu iti scoatem soția din top. Hai ca ți-am dat prea multă valoare te-am pupat mormolocule

• Minus 1
Postat

Dar întrebarea mea este ce ai vrut sa arăti cu poza aia ? Sa nu uiti vezi ca mai am o casa stii ce zic sa ii faci poza si lu aia ca poate a doua oară e cu noroc si dai de casa buna :)))

• Minus 1
  • Oras:AICI
  • Oras:AICI
Postat

comportament de piața centrală nici la corp nu excelează are sânii tăricei și un fund căzut pradă gravitației și fleșcăit vergeturi pe picioare !
A început acțiunea cu o labă in gură că ăla numai oral nu a fost .
La normal s-a pus pe spate și așa a înlemnit .

• Minus 1

Postat

comportament de piața centrală nici la corp nu excelează are sânii tăricei și un fund căzut pradă gravitației și fleșcăit vergeturi pe picioare ![/size]

A început acțiunea cu o labă in gură că ăla numai oral nu a fost .[/size]

La normal s-a pus pe spate și așa a înlemnit .[/size]

Dacă tot ai fost la mine unde am locația mai multe detalii din locație ceva sa te si creada lumea te rog frumos,daca si eu mai am curul fleșcăit e grav :))) in fine tu fă-mi reclamă aici,dar păcat ca nu te crede nimeni :)))
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...