Sari la conținut

Oana miniona 0733838553 / 0734835619 ❤️

Postări Recomandate

• Oras:Los Angeles
Postat

Voi rămâne o perioada lunga in București !

Te-ai sucit?
  • Oras:București
Postat

Nu doar ca sunt prea multe fete .. si daca nu ma vizitati ce rost are sa stau 🤣🤣 ? Cand pot sa merg in alta parte unde ma asteapta multi..si mna...dar mai stau.. nu stiu cat. Sa vad. 🙂🙂

Postat

Nu cred ca isi au rostul alte discutii in afara de recenzii si postarile pe care le fac in legatura cu servicii si etc.

Nu trebuie sa dau alte explicatii.

Cine doreste sa ma mai viziteze va astept 😘😘 voi anunta cand voi pleca din buc cu 2 zile inainte.

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu cred ca isi au rostul alte discutii in afara de recenzii si postarile pe care le fac in legatura cu servicii si etc.

Nu trebuie sa dau alte explicatii.

Cine doreste sa ma mai viziteze va astept 😘😘 voi anunta cand voi pleca din buc cu 2 zile inainte.

CIM-ul e cheia succesului..eu am fost de 2x la tine pe vreme Hașdeu si as mai fi venit dar sa termin pe piept nu-mi place deloc !

“Cum in mouth†aduce parai multi de tot !!!

Vizitator nimfomanul6969
Reputație: 0
Postat

CIM-ul e cheia succesului..eu am fost de 2x la tine pe vreme Hașdeu si as mai fi venit dar sa termin pe piept nu-mi place deloc !

“Cum in mouth” aduce parai multi de tot !!!

Gura pacatosului adevar grait-a! :bow

Postat

Hai sa va lamuresc cu CIM. In primul rand nu fac pentru ca țin foarte mult la sanatatea mea!!!!! In al doilea rând nu fac pentru ca sunt o fire foarte scarboasa...plus de asta am si eu familie si viata mea personala !!! 🥰

Munca este munca. Viata mea personala este cu totul altceva. Cum si voi aveti familii si doriți ca eu sa fiu curata si igenica ca voi sa imi faceti anni/cunni asa si eu am dreptul sa fac ce vreau. 🥰🥰🥰 va pup si sper sa fiu inteleasa si nu judecata 🙂🙂🙂🙂🙂

Pupici si ne auzim de maine de la ora 10:00 - 21:00

0733838553

• Like 2
Postat

Hai sa va lamuresc cu CIM. In primul rand nu fac pentru ca țin foarte mult la sanatatea mea!!!!! In al doilea rând nu fac pentru ca sunt o fire foarte scarboasa...plus de asta am si eu familie si viata mea personala !!! 🥰

Munca este munca. Viata mea personala este cu totul altceva. Cum si voi aveti familii si doriți ca eu sa fiu curata si igenica ca voi sa imi faceti anni/cunni asa si eu am dreptul sa fac ce vreau. 🥰🥰🥰 va pup si sper sa fiu inteleasa si nu judecata 🙂🙂🙂🙂🙂

0733838553

Lichidul seminal e sanatate curata,oricum nu a zis nimeni sa faci swallow(inghitire) si doar sa-l plasezi la tine in gurita si dupa 1 minut il scuipi !

Sincer..ai incercat vreodata de zici ca iti e scarba ?

• Oras:Everest
  • Oras:Everest
Postat

Daca fata nu vrea CIM e alegerea ei, da' sa-i spui ca e sanatate curata...pe bune ? Tu iti iei doza de sanatate zilnic sau functioneaza doar pe femei ?

• Like 1
Vizitator nimfomanul6969
Postat

Hai sa va lamuresc cu CIM. In primul rand nu fac pentru ca țin foarte mult la sanatatea mea!!!!! In al doilea rând nu fac pentru ca sunt o fire foarte scarboasa...plus de asta am si eu familie si viata mea personala !!!

Munca este munca. Viata mea personala este cu totul altceva. Cum si voi aveti familii si doriți ca eu sa fiu curata si igenica ca voi sa imi faceti anni/cunni asa si eu am dreptul sa fac ce vreau. va pup si sper sa fiu inteleasa si nu judecata

0733838553

Oana, era sufcient sa zici ca nu iti place si gata. Cand spui ca esti o fire scarboasa se intelege altceva. Cu sanatatea las-o asa, sperma in principiu e sterila , cand ai bronsita sau pneumonie si tusesti te trezesti in gura cu muci verzi si plini de bacterii. Cat despre viata personala bineinteles ca ai dreptul la ea dar nu o pune pe tapet ca pe o justificare.Colegii nu te-au obligat sa faci CIM, doar au spus ca e un serviciu care poate aduce unele avantaje. Daca ai hotarat ca nu il faci OK e hotararea ta!

Postat

Daca fata nu vrea CIM e alegerea ei, da' sa-i spui ca e sanatate curata...pe bune ? Tu iti iei doza de sanatate zilnic sau functioneaza doar pe femei ?

Nu ai inteles nimic !

Fetele care fac cim+swallow au patit ceva ?

Vizitator nimfomanul6969
Postat

Acum nu putem zice ca doar CIM-ul e responsabil de numarul de vizitatori. Concurenta e mare, fetele sunt multe, oferte variate si aproape constant 2 new entry pe saptamana care sunt interesante ca sunt prospaturi. Cand scade numarul de vizitatori inseamna ca ceva nu ii atrage sau gasesc ce isi doresc in alta parte mai avantajos. Poate sa fie si locatia sau colega sau calitatea unor servicii sau atitudinea sau tarifele...etc.Traim intr-o lume concurentiala!

Vizitator indianutalpaiute7
Postat

:)))))

Nu vrea, asta e...

Eu zic sa nu mai insistati, ar fi putut foarte simplu sa fie un serviciu extra, e clar ca nu-i face placere

Postat

Te-ai sucit?

Daa. Nu știi că aici așa e ? Se minte, se minte la greu și nu se respectă, (și nu doar aici).

Nici cu pozele, nici..

Venim peste 2 săptămâni ❤❤❤

În primă fază „2 săptămâni” cum a zis ea, venea pe 21 August după calculele mele :thinking  (sau cel puțin la mine 2 săptămâni au 14 zile)

Peste 2 săptămâni cred . Încă nu știu. Voi anunța cu o zi înainte . Pupici

Apoi pe 12 August „a stat timpul în loc” și tot „ săptămâni au rămas” care de atunci, 21 se transformase în 26

Buna ! Am revenit  voi începe 7 Septembrie pup

Ca mai apoi să se transmită în 31, zicând pe 7, deci altă săptămână. Care pâna-cum s-a făcut O LUNĂ

Pe data de 5 voi începe activitatea pana atunci apartamentul este in renovare ! ( voi fi câteva zile singura in locație , pe urma va veni și Bianca )

Și apoi a luat-o invers, din 7 s-a transformat în 5

Heii am modificat putin programul !! Maine voi incepe . Ma gasiti pe calea victoriei !!

Și când zici că s-a terminat mai e una sau două, și din 5 a fost 4, cu anunțare de 3.

Deci vreo 5 minciuni dacă am numărat eu bine. La ce te mai aștepți ?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

🤦ðŸ»â€â™€ï¸ðŸ¤¦ðŸ»â€â™€ï¸ðŸ¤¦ðŸ»â€â™€ï¸ðŸ¤¦ðŸ»â€â™€ï¸ðŸ¤¦ðŸ»â€â™€ï¸ numai zic nimic.. va las pe voi sa credeti ce vreti iar 3 haos aici. Da am incercat si este foarte scarbos ! Numai cand ma gandesc imi vine sa vărs... in fine oricum nu o sa înțelegeți decat ce vreți 🤣🤣 si o sa judecati la fel. In fine .

Sunt disponibila pana la 21.00

0733838553

Postat

Lasati mah fata in pace cu Cim-ul. Nici nevestele in proportie de 60-70% nu fac Cim.

Este alegerea ei, hai sa o futem.

Oana am o intrebare? Intri cu doi tipi?

Postat

Da mi un mesaj pe whap si discutam acolo laury. 🙂🙂 te rog.

Vizitator nimfomanul6969
Postat

Lasati mah fata in pace cu Cim-ul. Nici nevestele in proportie de 60-70% nu fac Cim.

Este alegerea ei, hai sa o futem.

Oana am o intrebare? Intri cu doi tipi?

Daca intra cu 2 ma bag dar nu stiu cu cine.

Vizitator nimfomanul6969
Postat

Daca intra cu 2 ma bag dar nu stiu cu cine.

Oana daca ai tu vreo idee/propunere spune si vb in privat sau pe whatsapp

Postat

Daca imi veti scrie pe whap ideea va voi raspunde. 🙂🙂 astept sa imi scrieți.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...