guacamole Reputație: 232 Postat Septembrie 10, 2013 Oras:Inside my mind. Oras:Inside my mind. Postat Septembrie 10, 2013 Cred ca nu le vad bine pe cele 3 rosii cu 12 puli imprejur
loverel Reputație: 430 Postat Septembrie 10, 2013 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Postat Septembrie 10, 2013 Vor fi in siguranta.. am si spus, e o intalnire de socializare... daca vreuna dintre fete chiar vrea, poate stabili ceva cu cineva.. dar...
mobil dick Reputație: 528 Postat Septembrie 11, 2013 Oras:Buc Oras:Buc Postat Septembrie 11, 2013 Totusi, de ce sa nu fie si cu scop lucrativ? Ceva de genul: INN 2013 - Prima consfatuire nationala nimfomana cu participare multietnica...
mobil dick Reputație: 528 Postat Septembrie 11, 2013 Oras:Buc Oras:Buc Postat Septembrie 11, 2013 ...si Anca draga, poate o convingi si pe Amanda sa participe. Ar avea numai de castigat dintr-o asemenea experienta de nivel inalt
Sexything Reputație: 11039 Postat Septembrie 11, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Septembrie 11, 2013 O sa o intreb.
petrinjel Reputație: 327 Postat Septembrie 11, 2013 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Septembrie 11, 2013 Totusi, v-ati gandit la perioada si locatie? Nu in Decembrie ca e full, undeva prin Noiembrie pentru mine ii ok, zona Bran Moeciu imi convine si mai mult.
legolasfotbalistul16 Reputație: 726 Postat Septembrie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Postat Septembrie 11, 2013 Totusi, v-ati gandit la perioada si locatie? Nu in Decembrie ca e full, undeva prin Noiembrie pentru mine ii ok, zona Bran Moeciu imi convine si mai mult. Dar octombrie ce are ?? ca suntem inca in septembrie ... din cate stiu eu ... deci Cu stima , elful bautor de pepsi twist
jos textila ! Reputație: -1 Postat Septembrie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:. Telefon: [email protected] Oras:. Postat Septembrie 11, 2013 Dar octombrie ce are ?? ca suntem inca in septembrie ... din cate stiu eu ... deci Cu stima , elful bautor de pepsi twist mai bine sa va vedeti de halloween octombrie cu sau fara masti
Sexything Reputație: 11039 Postat Septembrie 11, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Septembrie 11, 2013 Foarte buna ideea. Daca suntem cu masti,nici nu exista riscuri de nici o parte.
jos textila ! Reputație: -1 Postat Septembrie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:. Telefon: [email protected] Oras:. Postat Septembrie 11, 2013 Foarte buna ideea. Daca suntem cu masti,nici nu exista riscuri de nici o parte.Nu sunt rau si nici ironic, dar fara niciun risc = masti + prezervative ( de firma)
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Septembrie 11, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Postat Septembrie 11, 2013 Foarte buna ideea. Daca suntem cu masti,nici nu exista riscuri de nici o parte. Inaltimea se poate masca ?
jos textila ! Reputație: -1 Postat Septembrie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:. Telefon: [email protected] Oras:. Postat Septembrie 11, 2013 Inaltimea se poate masca ? DA! Picioroange daca esti inalt, picioroange daca esti scund!Tu sa ti faci probleme cu grosimea, care te da de gol si oricum nu gasesti nicio masca cu o g(a)ura pe masura... Nu ai decat sa te deghizezi in Afriq
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Septembrie 11, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Postat Septembrie 11, 2013 Tu sa ti faci probleme cu grosimea, care te da de gol si oricum nu gasesti nicio masca cu o g(a)ura pe masura... Nu ai decat sa te deghizezi in Afriq Se pot fabrica, la comanda Pentru matura-sexy smart-mop, s-ar fi potrivit ceva de genul asta: http://pcnews.ro/wp-content/uploads/2009/09/il_fullxfull_90929623.jpg
Lubric Reputație: 707 Postat Septembrie 11, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Septembrie 11, 2013 Daca e vorba sa ma deghizez eu nu mai vin... nu-mi sta bine pe tocuri mai ales ca pe picioare nu ma epilez. Cu marimea si grosimea imi fac probleme... e mica si subtire... n-am cum sa ascund asta.
papialex Reputație: 465 Postat Septembrie 12, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Septembrie 12, 2013 Ca sa nu o mai dam foarte mult in offtopic eu zic sa stabilim data de inscriere pe lista pana 20.10.2013 dupa care impreuna cu persoanele de pe lista vom stabili si locatia unde se va petrece intalnirea. Eu ma gandesc ca cel mai corect si frumos in acelasi timp ar fi undeva in mijlocul tarii ( Brasov, Sibiu etc ) iar intalnirea sa se petreaca la inceputul lunii noiembrie sau pana in mijlocul lunii. Userii acceptati sunt doar cei care au rang minim Serious Contributor, avem nevoie si de seriozitate iar membrii cu 2 posturi si 0 recenzii nu prea au ce cauta. Exceptii extraordinare s-ar putea face in cazul unor recomandari din partea unor membri vechi si cu reputatie mare.
loverel Reputație: 430 Postat Septembrie 12, 2013 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Postat Septembrie 12, 2013 Daca e vorba sa ma deghizez eu nu mai vin... nu-mi sta bine pe tocuri mai ales ca pe picioare nu ma epilez. Cu marimea si grosimea imi fac probleme... e mica si subtire... n-am cum sa ascund asta. sa nu uiti de peruca... de coafor... )))
randunica Reputație: 6350 Postat Septembrie 15, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 15, 2013 scuze, scrisesem in celalalt thread, acum am vazut ca aici se discuta si acolo se voteazasa dau raspunsul meu aici sa-l dezbatem Prefer ceva mai aproape de Bucuresti, cu o durata maxima de doua zile, cu o singura noapte. si nu neaparat in weekend. si apoi oricat m-as uita, asta nu-mi da siguranta ca pe acolo nu se poate intampla nimic. barbatii sunt barbati, femeile femei, bautura bautura..mai stii ca unul la bautura nu face urat? cred ca ar fi mai interesant daca s-ar cunoaste membrii intre ei inainte de petrecere. de exemplu, se poate ca inainte de o asemenea intalnire, sa se stabileasca si una mai micuta, de-o bere ceva, sa ne vedem si noi fiecare in parte. eu de exemplu as avea incredere intr-o parte din membrii care obisnuiesc sa mearga la karaoke, pentru ca i-am vazut si cunoscandu-i personal pot sa spun ca sunt ok. dar daca nu am vazut oameni in viata mea, sa ma expun in a merge la mama dracului in muntii sa se imbete vreunul si sa faca ceva pe acolo..nu stii naiba ce-i in capul omului... eu de exemplu nu vreau sex nici de buna voie, nici cu forta. si nu am centura de castitate! poate m-am exprimat mai exagerat, dar asta e parerea mea: e riscant sa mergi undeva cu oameni de care nu stii nimic...luati in considerare si o iesire prieteneasca la o bere/cafea/ orice aveti chef inainte de aceasta mare adunare...si vedem apoi cam cine ar mai avea loc si cine nu...vad ca in discutie s-au "amestecat" multi, dar voi va cunoasteti intre voi?voi aveti incredere unii in altii? eu stiu cateva persoane de pe acest forum, iertati-ma va rog daca sunt prea directe, pe care le consider instabile emotional si nu as vrea sa ma trezesc in nu stiu ce belele. nu vreau sa para ca jignesc pe cineva, dar eu am vazut cu ochii mei un "incident" o data, cu cineva care, vazand ca nu e bagat in seama cum vroia el, intra si iesea disperat dintr-o incapere, injura si balacarea...o fata s-a dus dupa el, l-a calmat, el incepuse cu amenintari si chestii dubioase...puii mei...ganditi si voi la rece, eu nu as vrea sa dau exemple concrete in public. insa chiar credeti-ma, sunt si oameni cu care in mod cert, multi dintre voi nu ar impartii aerul unei incaperi. acum astept razboiul pentru deschiderea mea!!sa vina!
cassy Reputație: 16361 Postat Septembrie 15, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Septembrie 15, 2013 Atunci repet si aici, cum crezi , ca ai putea cunoaste prealabil unii membrii din TM, BM, Iasi, etc?
BASZOKBELE2 Reputație: 143 Postat Septembrie 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:.Cluj-Napoca/Kolozsvar Telefon: [email protected] Oras:.Cluj-Napoca/Kolozsvar Postat Septembrie 15, 2013 Salutare!DACA perioada intalnirii imi va fi prilenica(sa nu am alt program) si imi voi primi toata medicamentatia,daca voi fii cu perfuziile la zi,daca am sa beneficiez de compania unei INSOTITOARE intelegatoare,mi-as anunta si eu prezenta. Inainte de toate,cu cererea ferma de a fi primit,desigur
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Septembrie 15, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Postat Septembrie 15, 2013 si vedem apoi cam cine ar mai avea loc si cine nu...vad ca in discutie s-au "amestecat" multi, dar voi va cunoasteti intre voi?voi aveti incredere unii in altii? eu stiu cateva persoane de pe acest forum, iertati-ma va rog daca sunt prea directe, pe care le consider instabile emotional si nu as vrea sa ma trezesc in nu stiu ce belele. nu vreau sa para ca jignesc pe cineva, dar eu am vazut cu ochii mei un "incident" o data, cu cineva care, vazand ca nu e bagat in seama cum vroia el, intra si iesea disperat dintr-o incapere, injura si balacarea...o fata s-a dus dupa el, l-a calmat, el incepuse cu amenintari si chestii dubioase...puii mei...ganditi si voi la rece, eu nu as vrea sa dau exemple concrete in public. insa chiar credeti-ma, sunt si oameni cu care in mod cert, multi dintre voi nu ar impartii aerul unei incaperi. acum astept razboiul pentru deschiderea mea!!sa vina! Randunica, multumesc ca m-ai dat ca exemplu negativ... insa n-a fost chiar asa cum spui tu. Nu sunt genul care sa injure, sa ameninte sau sa se comporte dubios. In cazul problemelor emotionale, chiar am primit vorbe si sfaturi incurajatoare din partea multor persoane care mi-au inteles cu adevarat framantarile. Concluzia a fost ca nu s-a simtit nimeni deranjat si ca totul a decurs foarte bine, existand bucurie si voie buna. Apropo, nu sunt atat de infricosator precum ti-am creat impresia, asa ca poti lasa aripioarele mai relaxate si poti discuta cu mine deschis... daca vremea devine instabila, existand posibilitatea ca innorarile sa se accentueze iar ploile care au caracter de aversa, insotite de descarcari electrice, sa capete chiar si aspect de vijelie - nu inseamna ca si starea mea emotiva este instabila. Daca nu vrei sa imparti acelasi aer cu mine, iti dau si cele 7 atmosfere ale mele, ca sa respiri mai mult decat mine.. promit ca nu ma supar! Respectele mele pentru toata lumea Joseph!
Sexything Reputație: 11039 Postat Septembrie 15, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Septembrie 15, 2013 Am avut ocazia ca,la intalnirea din Oradea,sa cunosc unele persoane,deci exista posibilitatea de intalnirea a unor useri inainte de a se petrece INN.
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2013 Postat Septembrie 15, 2013 Exact,Ancuta.Doar ca,nu va fi posibil sa ne intalnim toti cei care vom fi prezenti acolo,nu cred ca mai este posibil inca un "pui" de I.N.N,inainte de cel despre care discutam aici.In schimb,eu zic ca nici nu trebuie sa ne cunoastem toti,pentru a ma simti in siguranta,mie imi ajunge sa cunosc cativa dintre cei prezenti,sa stiu ca ei sunt ok si ca in caz de ceva probleme imi vor sari in ajutor.Desi,nu cred sa fie probleme.
legolasfotbalistul16 Reputație: 726 Postat Septembrie 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Postat Septembrie 15, 2013 Exact,Ancuta.Doar ca,nu va fi posibil sa ne intalnim toti cei care vom fi prezenti acolo,nu cred ca mai este posibil inca un "pui" de I.N.N,inainte de cel despre care discutam aici.In schimb,eu zic ca nici nu trebuie sa ne cunoastem toti,pentru a ma simti in siguranta,mie imi ajunge sa cunosc cativa dintre cei prezenti,sa stiu ca ei sunt ok si ca in caz de ceva probleme imi vor sari in ajutor.Desi,nu cred sa fie probleme.Randunico , stai linistita , ca nu te papa nimeni ... oricum nu ai de ce sa te strsezi , te apar eu ........ , si ca sa glumesc , ca tot esti randunica, daca vezi ca situatia este complicata iti iei zborul , ca tot ai aripi ......... Dupa cum ai zis tu : eu de exemplu nu vreau sex nici de buna voie, nici cu forta. si nu am centura de castitate! - e posibil sa se indragosteasca cine va de tine si sa vrea sa te iubeasca .... , ca mai sunt si iubareti pe forum .......... P.S. Randunico , stai linistita, vino fara grija , grupul de la karaoke te sustine ... , nu cred ca vei avea de ce sa iti faci griji Cu stima , elful bautor de pepsi twist
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 15, 2013 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 15, 2013 Daca gandim din punctul de vedere al unei D-re, e de inteles ce zice Randunica, dar, la modul real, nici eu nu cred ca sunt motive de ingrijorare. Nu-s psiholog si nici nu-mi place sa ma prefac ca sunt, dar, din activitatea pe forum a celor care s-au inscris pana acum, mie unuia mi se pare ca suntem oameni seriosi, cu capul pe umeri. Oricum, locatia care se va alege presupun ca nu va fi undeva in salbaticie in creierul muntilor , asta din motive logistice ma gandesc eu. (...) Prefer ceva mai aproape de Bucuresti, cu o durata maxima de doua zile, cu o singura noapte. si nu neaparat in weekend. (...)Totusi, dupa parerea mea, e mai bine sa fie un weekend complet. Weekend din motive evidente, iar perioada de 3 zile cred ca e mai indicat de ales pentru ca poate sunt oameni cu program incarcat, sau cu probleme "radaristice" care pot sta doar o zi/noapte - si astfel poate ca le va fi mai usor sa aleaga.
Lubric Reputație: 707 Postat Septembrie 16, 2013 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Septembrie 16, 2013 Randunico, o sa-ti raspund si aici si dincolo... acelasi lucru. Sunt de acord ca pe acest forum pot exista si oameni cu probleme si e normal sa-ti fie un pic frica sa te duci la o intalnire unde nu cunosti, in realitate, pe nimeni. Daca ai un grup de oameni (forumisti) cu care te intalnesti mai des si ai incredere in ei ii poti "trage de maneca" sa participe si ei in functie de timpul lor liber. Fiind o fire sociabila si incurajat de faptul ca am vazut la Cluj au loc intalniri intre forumiosti m-am gandit sa fac acelasi lucru si in Oradea si astfel am devenit initiatorul intalnirilor. Sigur, la inceput, lumea era mai rezervata sa-si arate fata si am inceput timid c-o intalnire de 3 persoane, dar numarul celor care si-au facut timp si au trecut peste teama a fost in continua crestere. In aceasta vara am participat si la 2 intalniri din Constanta (oameni minunati, pe care ii salut) si acolo am vazut ca exista si fete care vin la intalnire si chiar mi-a placut asta; adica ce e rau in a sta la o terasa cu niste prieteni. Intre timp gasca din Oradea s-a marit si momentan suntem o gasca de oameni care se vad, aproape zilnic. Tinand cont de nevoia omului de a socializa ne-am gandit sa organizam un INN mai mic (IZN). Nu ne-a trebuit mult pentru ca majoritatea dintre cei care au fost prezenti ne stiam pe forum si eram deja prieteni. La intalnire si-au anuntat 17 oameni si pana la urma am fost 19 persoane. Ca sa nu crezi ca fabulez poti citi impresii despre toata "nebunia" pe topicul "Intalnire Oradea",si uite asa suntem deja 20 de oameni seriosi care, in masura timpului liber, v-om vrea sa participam la INN. Asa ca daca mai aduci vreo 3-4 persoane de incredere pentru tine poti participa linistita. Sper ca ti-am mai risipit din neincrederea vis-a-vis de intalnire! thecat, sunt de acord cu tine; si eu am acelasi crez: "Chiar daca suntem pe un site de "curvari si curve" (scuzati-mi franchetea, dar vreau sa fiu inteles cat mai bine) cred ca inainte de toate suntem OAMENI, chiar daca nu toti, dar macar majoritatea." Intr-adevar, din punctul de vedere al unei fete, e mai greu de acceptat o intalnire cu 20 de barbati, dar daca acestia sunt, pana la urma, BARBATI nu vad de ce sa existe aceasta frica.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum