Membru Premium baron58 Reputație: 26700 Postat Iulie 13, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 13, 2020 De-ar fi să vii Pe-un miez de alună,Pe-o rază de lună,Pe-un nod de speranță,Pe-o zi nătăfleațăEu stau și privescCum stelele cresc,Cum noaptea sărutăO taină cam slută!Cum cerul se-nclină Cerșind blând...lumină!Și ochii mei dorDe-atata decor!Mă mustră și zarea Sărată ca marea,Mă ceartă și vântul Ce-mi suflă cuvântul!Mă doare absența Dezbrac opulența Mă-mbrac în pustiiAmiezi aurii!Și cânt despre noiÎn timpul de-apoi.Și cânt despre ieriCerșesc primăveri!Și tare te-aș luaDe buze, cumvaSărutul să-ți punPe sufletul bun!Pe inimi vioriSă-ți cânte fiori!În brațele lungiSăruturi prelungi!Să stăm...doi uituciDe visele slugi!Nebuni, triști puținGoniți de destin!Ce mult te-aș iubiDacă tu ai veni! 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26700 Postat Iulie 14, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 14, 2020 ACUM ȘI PENTRU TOTDEAUNA... Tu mi-ai ieșit în cale Când eram doar furtună Și numai cu un zâmbet M-ai tranformat în adiere...Tu mi-ai adus încrederea,Mi-ai spus că am inima bună Și am multă iubire-n suflet...Dar îmi lipsește-o mângâiere... Cu mâna ta ai alungat Norii care-i aveam pe frunte Și mi-ai pus o cunună De raze în jurul meu...Tu m-ai făcut s-aud Cu sufletul atâta liniște,Nu mai văd nici o umbră...Simt numai bucuria sufletului tău... Pătrund valuri de fericire În inima ce s-a deschis,Precum regina nopții Dornică s-o privească Luna...Iar mângâierea care-o simt Nu mai e doar un vis,Pe brațul tău mă las ușor...Acum și pentru totdeauna... 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26700 Postat Iulie 15, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 15, 2020 Destine... Și mă găseam în tot sărutul tău!În frazele ce le săpai în mine În toamnele târzii, în dorul greu!Și cel mai mult mă tot găseam în tine! Mă tot hrăneam cu marea ta dorință Cu epitetele unui eseu șoptit în ceață!Cu zorii ce pluteau cu iscusință La margine de noapte și de viață! Și viața ne tot punea la încercare Și ne tot lua la întrebări stupideNe ascundeam și noi ca fiecareÎn vechile și în creștinele abside! Acolo lângă lumânări topiteȘi cărți de rugăciuni întredeschise Ne aplecam spre visuri împlinite Uitând de toate cele interzise! Și mai cuminți, mai dornici ca oricând De frumusețea unui simplu măineNe tot priveam în suflete, plăpândNoi tot găseam în noi câte-o minune! Eram minunea-n care tot credeai,În viața ta o simplă întâmplare.Și reușeam să te ridic când mai cădeaiȘi-apoi să mă prefac în nor și boare! Erai minunea mea și pasiunea Și visul tău mă zbuciuma pe mine.Mă întregeai și îmi purtai și vinaȘi îmi zâmbeai în zorii unei zile! 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26700 Postat Iulie 16, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 16, 2020 A FOST CÂNDVA... A fost cândva...A fost devreme sau târziu,A fost cândva, nici nu mai știu,Nici nu mai știu cât a trecut,O zi, un an sau un minut,Un fior dintr-un muguraș plăpând,A fost acum, dar nu mai știu până când,A fost iubire și-nceput,A fost un timp care-a trecut,O floare gingașă care-a murit,Un anotimp ce scutură argint,O fată tristă care mă iubea,O iubire care visu-și împlinea...!!! A fost cândva...A fost o zi cândva, devremeCând dragostea-ncepuse să te cheme,Dar timpu-acela a trecut,Un an, un anotimp sau un minut,Când cerul veșnic e senin,Când se ivește-un chip divin,Că o iubire pură și plăpândăÎn suflet ca o primăvară cântă,Un anotimp cu cețuri și cu ploiVoia să-și ia iubirea înapoi...!!! Și-atunci un El plângea, o Ea pleca,Iar iubirea-n depărtare se pierdea...A fost cândva... 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26700 Postat Iulie 16, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 16, 2020 NU TREBUIE SĂ SUFERI... Din toate șoaptele pădurii...Am așteptat s-aud și una de la tine Dar noaptea a trecut, au venit zorii Și-am înțeles că nu mai vine... Mi-am adunat gândurile toate...Și am plecat în zori pe drumul meu Nu avea rost să mai aștept o noapte,Dacă n-ai înțeles cât e de greu... Am alungat toată tristețea...Privind la drumul meu cu-ncredere De ce s-aștept ce nu-mi poți da..!Când sigur voi găsi în altă parte... Azi îmi zâmbește Soarele...E bucuros pentru decizia ce-am luat El cu speranță-mi liniștește gândurile,Că voi fi fericit cu adevărat... Ca un copil alerg pe drum...Sunt fără griji și-atât de bucuros Am înțeles care e rostul meu acum,Nu trebuie să sufăr că viața e frumoasă! 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26700 Postat Iulie 17, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 17, 2020 Uite, cum moare iubirea! Am scris câteva rânduri despre noiDar cuvintele dansau pe foaia de hârtie Și se îmbrățișau în locul nostru...Cuvântul iubire mi-a făcut cu mâna Adio! mi-a spus și s-a închis în uitare!La fel și sărutul, și îmbrățișareToate s-au pierdut în uitare! 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26700 Postat Iulie 19, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 19, 2020 Sub balcon Ce-ai facut de mi te-am vrutPrinsă de zâmbet, Prinsă de mine?Oare din ce parte vineFericirea ce-am cerut?Are ochii mari ca zarea Și albaștri cum e mareaȘi eu mă amuz de-un cântec Mă prefac într-un descântec.Dar te văd din depărtare Cum ai aripi la picioareVii și sub balcon îți cântȘi-mi trimiți săruturi dulci.Mă agăț ca o nebun De iubirea ta nocturnă Mă agăț de timp ca oraȘi te las să-mi schimbi busola.Să văd sud în loc de nordAiurit vreau să zborBraț la braț cu tot amorulCâte fețe are dorul! 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 19, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 19, 2020 3
Membru Premium baron58 Reputație: 26700 Postat Iulie 20, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 20, 2020 Din Raiul ce-l aveam M-ai întrebat în doară cum mai suntȘi dacă mai adorm la cate-un film,Și dacă prin câmpii mai fug de vânt,Și dacă mai falsez atunci când cânt! M-ai întrebat dar doar din politețe Dacă mai plâng ca prostul când citesc Vreo poezie sau când zorii-mi dau binețeSau când de-anomalii mă mai izbesc! M-ai întrebat fără intenție-ascunsăDacă alerg și-acum după tramvaiDacă îmi uit și-acum cheile-n ușă (precum tu în portieră)Și dacă chiar și azi trăiesc în "Rai"! Am vrut să îți răspund la toate asteaUn nod în gât aveam și n-am răspuns!Mi-ai spus să fug și să deschid fereastra Și te-am zărit în stradă cu-n surâs! Te-am întrebat de vrei să te întorci,La telefon așa cum ne vorbeam!Mi-ai spus că fără mine te sufoci Și vrei să-ți dau din Raiul ce-l aveam! Așa mi s-a părut în vis aseară!Că m-ai întrebat, așa în doară!Dar a fost doar vis,... în raiAtât și nimic mai mult,tu nu erai! 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26700 Postat Iulie 20, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 20, 2020 Sărut Ti-e gura floare carnivoră!Ce-mi mușcă buze, cu candoare!Și aerul mi-l tot respiră!Să tot iubești așa o floare! Mi-e gura floare carnivorăCe-ți mușcă timpul și te soarbe Îți ia o zi, îți ia o orăȘi te adulmecă prin șoapte! Ți-e gura dulce și flămândă Mă caută prin nopți șuvoaieÎn mine cu tupeu s-aprindăPreacunoscutul foc de paie! Mi-e gura însetată bineDe un sărut carnal, prea plinTe caută, deci, ia aminte!Mă învârtesc în gol...și vin! 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
adormassage Reputație: 17305 Postat Iulie 20, 2020 Telefon: Telefon: 0737.534.950 - 0737.491.573 - 0737.492.822 Oras:Bucuresti Str: Vasile Lucaciu Nr: 114 Sec:3 Telefon: Telefon: 0737.534.950 - 0737.491.573 - 0737.492.822 Oras:Bucuresti Str: Vasile Lucaciu Nr: 114 Sec:3 Postat Iulie 20, 2020 Eu încă te iubesc, deși îți pare Că te-am uitat, de mult, definitiv... Și poate crezi că n-aș avea motiv Să scriu despre iubirea ce nu moare... Eu încă te iubesc mai mult acum, Când nici iertarea nu mai dă pe-acasă Și lacrimă, o urmă-adâncă, lasă Pe visele ce nu au nici un drum... Săruta-mă dulce, atinge-mă-ncet Rămâi nu te duce, e totul perfect... 3
adormassage Reputație: 17305 Postat Iulie 20, 2020 Telefon: Telefon: 0737.534.950 - 0737.491.573 - 0737.492.822 Oras:Bucuresti Str: Vasile Lucaciu Nr: 114 Sec:3 Telefon: Telefon: 0737.534.950 - 0737.491.573 - 0737.492.822 Oras:Bucuresti Str: Vasile Lucaciu Nr: 114 Sec:3 Postat Iulie 20, 2020 Dragostea e tare frumoasă și nu doare! Singurătatea doare..dor visele și cuvintele... doare sufletul și așteptarea..... Dar dragostea nu doare...❤ 4
Membru Premium baron58 Reputație: 26700 Postat Iulie 22, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 22, 2020 Dă-mi sufletu-napoi când pleci Dă-mi sufletu-napoi când pleci,Așează-l într-un colț pe etajeră,Atât ți-a fost prin viața mea să treci,Ca orișice iubire astăzi efemeră. În urma ta încă miroase a pâine,Ce tocmai fosta scoasă din cuptor,Și gustul tău rămâne până mâine,Dar după aceea o să-mi fie dor. Și n-o să poată nicio altă pâineSă-nlocuiască foamea mea de tine,Așa cum nicio altă zi de mâine,N-o să întregească ce ai rupt din mine. Dă-mi sufletu-napoi și du-te,Am obosit să mă hrănesc,Cu coji de pâine vechi și rupte,Iubirea-n porții să-ți cerșesc. 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26700 Postat Iulie 22, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 22, 2020 FERICE SĂ TE TRĂIESC Iubirea mea, neîmplinită,Și marea mea iubire...De-n viață nu ne-a fost sortităPartea noastră de fericire,Eu, voi trăi oricum ferice,Că cerului meu, ii ești soare,Și-mi ești îngemanarea dulce,Dintre credință și-așteptare... Iubirea mea, floare cu rouă,Și unica adevărată...De-n viața nu ne-a fost dat nouă,Să ne trăim clipa laolaltă,Eu, te trăiesc cu primăvara,Că sufletul mi-ai renăscut,Și te-oi cânta cu vrăbioara,Când ramul fi-va-nmugurit! Iubirea mea, ca bradu'-n munte,Și veșniciei mele, calea...De viața n-o vrea să asculte,Cum inimile-și dor strigarea,Eu, te-oi dori pe-orice cărare,Și pe-orice formă de relief,Că tu-mi ești ultima visare,Și-azurul iernii, de sidef! Iubire și-a mea nestematã,Comoara vieții mele, tu...Ne-o dezlega soarta odatăDin încâlceala ce-o făcu,Ca să ne-mpotmoleascã drumul,Să ne-mpiedice-a ne iubi...Și ne-om uni noi doi, în unul:Un trup și-un suflet, cât vom fi! 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26700 Postat Iulie 23, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 23, 2020 Am chef de joacă Am chef de joacă, mi-a ajunsSă rog destinul să se-ndure!Beau o cafea cu cana-n susȘi vreau și un pahar cu glume! Și râd că ce-aș putea să fac,Să-mi cumpăr nopți cu lună beată?Și, uite, nici nu vreau să tac!Plătesc cu vârf pentru o soartă! Mă las purtat de iubire Pe brațele de-amor ștrengarȘi port în mine în neștire Dorințe de nu am habar! M-am lecuit de lacrimi grele,Le-am dat la schimb pe-un râs nebun!Unui moșneag din colț de vremeLe folosea să plangă-n drum! Eu am rămas râzând de mineȘi de iubirea ce-o aveam...Și, în sfârșit, îmi era bineNici inima n-o mai simțeam! Mai toarnă-mi un pahar de șoapte,Hrănește-mă cu dor pierdută!Și știu că-n visul de-astă noapteTu îmi vei fi din nou iubită! M-am săturat de nori și ploaie,Mă dăruiesc pe zile pline!Să curgă dragostea șiroaiePrin trupul meu aprins de tine! 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26700 Postat Iulie 25, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 25, 2020 Blestemații Te-am iubit, fetițo, Te-am iubit cu foc, Fi-ți-ar viața toată, Plină de noroc! Te-am iubit, copilă, Mândră ca o floare, Fi-ți-ar toată viața Numai sărbătoare! Tânără, plăpândă, Mi te-ai dăruit, Fi-mi-ai, tu, osândă Și blestem cumplit! Mi-ai intrat în sânge, Grabnic, ca o boală,Fi-mi-ar vindecarea, Dulce și ușoară! Cu o sărutare, Parcă m-ai vrăjit, Fi-ți-ar obiceiul De nimic oprit! De iubire, fato, Eu mă-mbăt mereu, Fi-mi-ai antidotul Când îmi este greu! Ne iubim în taină, Dulcele păcat, Fi-ne-ar amintire De necontestat! 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26700 Postat Iulie 26, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 26, 2020 Mi’e dor… Mi-e dor de tine draga mea, să te privesc,Mi-e dor, de gura ta şi vreau să te revăd Privirea’ţi adormită, aş vea, să ţi-o trezesc,Şi’n braţe, să mă strângi mereu. Ce mult, eu îmi doresc să te aud, râzând,Să-ţi văd privirea… din zi în zi, duioasă,Nimica rău n’aş face… sau, să te văd plângând,Când nen’tâlnim as vrea să fiu din nou voioas. Mi-e dor… să îmi mai spui, poveşti nemuritoare Mi-e dor, ca să ne spunem,mulţimi de rugăminți Ţinându-mă de mână… în ochi să mă priveşti,Să ne iubim, intens… la fel, ca mai’nainte. Mi-e dor de tine să ne plimbăm de mână,Mi-e dor să te iubesc din nou iubită,Să declari iubirea… sub razele de lună,Că sânt și simt ce rău este fără ocrotire. Ce să mai spun… mi-e dor, să te dezmierd,Mi-e dor nespus… să te aud vorbind,Şi în a ta iubire, aş vrea… să mă tot, pierd,Cu vorbe de iubire… să te-aud şoptind. Mi-e dor, iar să te simt… aşa să tot trăiesc,Mi-e dor, să-mi spui mereu, că sunt al tău iubire,Tu mi-ai intrat în suflet ,n’aş vrea, să mă căiesc,Că tu îmi eşti femeia… pe care o iubesc. 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26700 Postat Iulie 27, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 27, 2020 Atunci când tac...eu tac iubiriȘi insomnii...Și poezii...Și tac culoriÎn mândre flori...Și tac surâsÎn suflet pusȘi tac cuminteÎn cuvinteȘi tac secreteȘi-amulete Atunci când spun...în suflet punAmiezi banaleFrici bizare Un dor de tine Plânge-n mineIubiri letaleȘi amareȘi-o cupă plinăDoar cu vinăFiori dulcegi În inimi seci Atunci când zbor....dau un ocolPrin vraja taPe pielea meaPrin sărutăriȘi renunțăriPrin roze visuriTainice cursuriDe ape limpezi În ochi lânceziȘi zbor ca gândulSă-ți aflu cântul Atunci când dor...și-aș vrea să morMă urc pe vârfȘi strig amurgAting un norȘi te ador...Sărut o gurăFără măsurăȘi fur iubireaȘi nemurirea...Ți-o dau pe toatăȘi mor pe-o soartă! Atunci când strig...eu te atingPe ochii greiCa anii meiPe vis nestinsPe vis proscrisȘi strig în vanDoar să te amȘi strig oricumCă nu am cumȘi de renunț Nu te anunț! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26700 Postat Iulie 28, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 28, 2020 Unde ești tu, "fericire"? Unde ești, tu, "fericire"?Unde umbli ca nebuna?Te ascunzi de omenire?Te ascunzi că ești doar una! Toată lumea-ți face curteIar tu ești ca o fecioarăCare nu știe pe undeSă mai doarmă câte-o seară! Ai pe gene dulci cuvinte Și pe trup porți toți fiorii Dar aș vrea să iei aminteSă nu pierzi cheia comorii! Vino și la mine, fată,Că ți-aș recita fierbinte!O să facem noaptea coaptă Și din stele noi veșminte! Ai un zâmbet mult prea scumpNu mai spun că vii pe fugă!Și te simt când sunt pe câmpCând aud în vânt o rugă Ești atât de aiurităCum eram și eu odată!Vii cu somnul...pleci grăbităNu rămâi cam niciodată! Îmi faci uneori cu mânaCând sunt cu ai mei pe-acasă Te-aș pofti să-ți pui cununaCu mult drag, la noi pe masă! Apoi ne-am hrăni cu tine Ai și dragostea în traistăȚii sărutul prins prea bineDe o liniște măiastră! Ce m-aș tăvăli cu tine Prin amorul tău vrăjit!Aș cânta, urât ți-aș ține!Vino, fată, să-ți recit! 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26700 Postat Iulie 29, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 29, 2020 Ce vină avem? Ce vină am că-mi zbori prin minte?Ce vină ai că te ador?Ce vină-avem că dor fierbinteÎși face-n noi un cuibușor? Ce vină am că mi te scuturiCa o ninsoare-n trupul meu?Ce vină ai că-mi smulgi săruturiȘi că te-aș săruta mereu? Ce vină am că ești pădurea În care eu m-aș avânta?Ce vină ai că-ți verși gândireaÎn inima și mintea mea? Ce vină am că îți sunt râulCe curge tainic într-un vis?Ce vină ai că-mi mângâi părulȘi mă dezmierzi cum mi-ai promis? Ce vină am că vreau să-ți gustAmarul zilei, vis de noapte?Ce vină ai că ești arbustCe-mi crește-n mințile necoapte? Ce vină am că simt ce simtUn foc aprins de triburi vechi? Ce vină ai că te alintȘi te implor ca să mai revii! Ce vină-avem că suntem apeȘi doruri multe, foi în vântCă ne hrănim cu vise, șoapte Și ne întoarcem în pământ? 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26700 Postat Iulie 29, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 29, 2020 Parodie nebună Vreau să-mi spui de ce iubireaȚi-a plecat la pescuit!De ce timpul și simțireaMi le-ai dat pe-un biscuit! Tot aștept să prinzi sirenaAmăgirilor mireasăSă îți scrii și epopeea Și apoi să vii din nou acasă! Te las slobodă de credință Numai satură-te-odată!Îți arăt îngăduință Te las s-o faci și tu lată! Dar te-aștept în pat cu floriVreau să vezi că sunt drăgăstos Te las să mă înfioriNumai vino și tu pe-acasă! Masa te așteaptă, dragă!Tocăniță cu secrete...Vreau pentru întâia oară Să te prind în joc, fetiță! Adu cu tine sirenaAm un chef de pricopseală!Dormitorul e arena...Ce spectacol astă seară! Eu cu dragostea la cârmă Tu vrăjită de-un înger negruSuntem doi artiști pe sârmăJucăm Raiul și Infernul! De mă lași ți-arăt eu țieCum se iubește și lasăCrezi că eu sunt jucărie?Nu-ți mai cad eu iar în plasă! Dupa o partidă tare Nu de hoinăreală...se știeÎți dau o guriță mareȘi îți spun adio ție! 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26700 Postat Iulie 29, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 29, 2020 Și te-am închis în visul meu Și te-am închis în visul meuCe vis amar aveam și eu...Amurgul diafan râdea De viața mea! Și te-am închis în trupul meuCe trup flămând aveam și euCeasul cu cuc nu mai cântaÎn viața mea! Și te-am iubit în gândul meuCe gând pervers aveam și euPrin odaie rufele stăteauÎnmărmureau! Și te-am adus pe pieptul meuCe sâni cuminți erau ai taiCocorii nici nu mai plecauȘi chicoteau! Și te-am pierdut în zorii muțiCe zori obraznici și pierduți Își făceau loc în ochii meiMi-e dor de ei! Și te-am închis în visul meuCe frică-aveam pe-atunci și euDe despărțiri și aiureli Ce amețeli! Te am, mă ai în amintiri În fel de fel de fericiri În noi se scurg clipele nudeCe zălude! Mă ai, mă pierziNici nu mai creziÎn noi, în multe stele verzi,Adormi amiezi! 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26700 Postat Iulie 31, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 31, 2020 Eu voi veni la tine-n visVoi desfăta a ta făptură,Cu vraja trupului învins,Ce arde-ncet sub a mea gură.Eu voi veni ca somnul linŞi voi întra tiptil în tine,In orice fibră, - să-mi alin,Iubirea clocotindă-n mine.Eu voi veni în al tău gând,Mă voi prelinge prin fiinţă,Voi urmări surâsu-ţi blândŞi-ţi voi jura pe veci credinţă.Eu voi veni, te voi striga,Te voi chema în altă lume,Cu sfere noi te-oi intrigaŞi universuri fără nume.În lumea ce te voi chema,Va fi mereu numai a noastrăPrin constelaţii vom zbura,Tinzând spre zariştea albastră.Eu voi veni, nu va fi vis,Va fi poveste-adevărată,Tu să m-aştepţi şi-necuprinsNe vom topi ca altă dată. Mihai Vatamanu 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26700 Postat Iulie 31, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 31, 2020 Un ultim mesaj către o persoană specială: "Când vei intra pe acest topic, te-aş ruga, din toată inima, să încerci să te descalţi de resentimente, şi să păşeşti desculţa, pentru că vei păşi peste sufletul meu, cu ale lui cărări presarate cu petale şi spini.Poate te vei rătăci dar apoi te vei regăsi, ascultând subjugată freamătuldin sufletul meu , care vibrează în acorduri melodioase , cu fiecare rând…pe care-l vei parcurge. Şi aşa vei înţelege cu adevărat, noima mesajului meu de tandreţe şi de iubire!Dar… numai dacă-ţi va fi lesne să emani zambete de tristeţe, şi lacrimi de fericire, să iubeşti şi să dăruieşti fără gaj, şi să adulmeci inocent miresmele şi culorile anotimpurilor, din sufletul meu fără de vârstă, doar aşa mă vei putea înţelege pe de-a-ntregul.Ştiu că vei tălmăci substratul însemnărilor mele, doar dacă vei privii cu ochii minţii, şi ai sufletului, bucăţile de peisaje ideale din viaţa ta, şi dacă vei crede că vor putea exista minuni inepuizabile, atâta timp cât sădim cu puritate şi cu nobleţe bulbii de bunătate şi de speranţă în grădina sufletelor noastre.Încearcă ca asupra timpului să nu arunci vreo pedeapsă, pentru că, el îţi va răpi clipe, şi îl vei adula, pentru că, tot el, îţi va dărui momente de neuitat… Acum sper să deschizi porţile tăcerii şi să laşi şi tu necuvântul să grăiască, şi să înaripezi gândul parfumat , ca un înger.Să îl laşi să cutreiere printre pulberea de stele, ca apoi să sădească în vânt seminţele plantei pătimaşe , care creşte în fiecare din noi… Nu pot decât să te îndemnsă fii mereu doar tu însuţi,să zâmbeşti, iar dincolo de nori,să pictezi în culorile preferate ,curcubeul ce însenineazăcerul fiinţei tale… Te aştept cu drag în ungherul meu cald de suflet, şi nu uita: Dincolo de poveşti de viaţă,vei întâlni mereu oameni…Dincolo de oameni,vei descoperi şi gânduri…Iar dincolo de gânduri,vei găsi fărâme…Fărâme de suflet,şi frânturi de credinţă…Puterea şi frumuseţea…stau în NOI!!!… Iar la finalul acestei lecturi, eu îţi doresc, să ai parte de o viaţă binecuvântată cu zâmbete, minuni...şi flori!" 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26700 Postat Iulie 31, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 31, 2020 Să te mai caut? Să te mai caut? E-n zadar.Să te mai strig? Nu am putere.Știu doar că sufletu-ți hoinarNu-mi mai aduce mângâiere. Să te mai vreau? Nu știu de-i bine.Să te mai am? E doar un moft.Dar știu că orele cu tineAu dispărut cu dor cu tot. Să te visez? E-o amăgire.Să te-ntâlnesc? Nu-mi mai doresc.Mi-ai aminti de o iubire Ce m-a trădat în mod prostesc. Să te sărut? Azi...nu-mi mai vine.În brațe să te strâng? N-aș vrea.Am adunat durere-n mine...Nu mai sunt cel ce te iubea. Să te urăsc? Nu mă alină.Mi-aș aminti mereu de tine.Mai bine fac, de pot, lumină,Și-cerc să mă gândesc la mine. Să te mai caut? N-are rost...Să te mai chem? Azi... nu mai pot. 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum