Membru Premium baron58 Reputație: 26702 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iunie 24, 2020 ......DAR ȘTIU...! Mi-e greu, aș vrea să fiu acum cu tine Mi-e dor să-ți aud vorba îngerească...Să te aud râzând că totu-i bine...Iar ochii tăi ca noaptea, să strălucească! Să-ți privesc luciul părului de abanosCare pe umeri se unduiește ca un val Și să-ți văd zâmbetul că m-am întors Iar toată așteptarea n-a fost în zadar..! Iubita mea, ușor te legeni între stele Pe leagănul de foc și dor al dragostei,Îmi luminezi întotdeauna nopțile...Iar Luna îmi șoptește ce mult mă doreai..! Un șal ți-ai făcut din iubirea mea...La fiecare colț câte o stea ai pus...Ca-n fiecare noapte eu să pot vedea Cum dragostea m-așteaptă, ocolo sus! Cât va dura, nu știu...mult sau puțin va fi.!Simt doar că dragostea noastră trăiește..Dar știu...că mă aștepți când voi veni...Iar ochii tăi cu străluciri de stea, iubire-mi dăruiește...! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26702 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iunie 24, 2020 Nedumerire Astăzi m-a trecut un fior, Nu știu exact ce gând mi l-a adus!Să fie o emoție sau poate-un dor?Sau poate un rest de gând nespus? Mi-a fulgerat prin trup, ca o dorință,Să fie netrăire sau curiozitate?Ori e ceva ce nu e cu putință?Sau poate doar prin minte, nu prin fapte? Azi am simțit ceva aparte,Nu știu dacă e rău sau dacă-i bine,Să fie oare gândul ce era departe?Sau...ce se-ntâmplă azi cu mine? 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26702 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iunie 25, 2020 Așteptarea Pașii mei, ușor, gravitau în spațiu Și dansam cu râul și dansam cu iele!Mă-nvârteam ca roata morii, eram prins Între ieri și azi, mă plimbam alene. Buzele vibrau de dor de amor,Căutam un sprijin, chiar te căutam!Gândul meu curat se-nvârtea în golEram o nălucă și chiar nu știam. Dar știam că dorul îmi e camaradȘi mă însoțește din zori până-n noapteȘi tot sapă-n mine albii de hazard.Și te vrea alături, și te vrea aproape. Dacă nu mai vii, aș vrea să nu minți Să-mi spui adevărul, dacă mă mai îndrăgești!Dacă nu, mă lasă, ochii mei cumințiVor știi să se plece în timp ce tu pleci. Și te voi blestema să găsești iubireaAșa cum o vrei, din rai o frântură. Să îți fie viața așa cum ți-e fireaDulce, luminoasă, ca o prăjitură! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Vizitator sabina10 Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2020 Postat Iunie 26, 2020 Capriciile Cosânzenei De unde vii tu, Cosânzeano?Ieșit-ai parcă din povești.Te-oprești tu și la mine dară,Sau pasul mai mult îl grăbești? De zmei năprasnici urmărită,De căpcăuni iscoditori, frumoasă ești, neprihănităanume- mie hărăzită. Ce vise-ai țesut în cosițe,Ce gânduri nerostite ai?De ce încurci atâtea ițèCând îti cer doar în loc să stai? Aici nu-i basm, și nici povesteDar coborâtă-n lumea noastră,Ești cea mai minunată veste,O floare rară într-o glastră. Părelnică, șovăitoare,Cu un surâs ușor ștrengar,Imi faci cu mâna la plecareIar eu mă pierd și trist, dispar. 4
Membru Premium baron58 Reputație: 26702 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iunie 26, 2020 Călători Nu vrei să ne ascundem de destinÎn universuri paralele să fugim?Să facem din realități o ficțiune Din lacrimi doar o cale către bine? Nu vrei să îți dau mâna și s-o ieiSă nu-i dai drumul, s-a săruți, s-o vrei?Să desenăm pe cerul plini de noriO galaxie mică pentru noi? Să fim steluțe vii și călătoare Aprinse de aceleași visuri cu candoare!Și universul nostru infinit Să ne rotească, așa, spre nesfârșit? În neguri de ne-om pierde nu-i nimicDe sunt cu tine nimic nu-i greșit!De-aș fi cu tine în clipa de pe urmăM-aș transforma în picături de brumă. De n-aș putea să-ți fiu pe firul vremiiM-aș osândi pe-un eșafod al iernii!Si-aș îngheța iubirea pe vecieM-aș transforma într-o statuie vie! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26702 Postat Iunie 27, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iunie 27, 2020 LASĂ IUBIRII LIBERTATE... Cu nostalgia gândurilor am trimis...Spre tine toată bucuria mea...Și amintirea unicului vis...Pe care l-am trăit cândva... Pe-aripa dorului îl las purtat...Spre tine ca să-l înțelegi...Iubirea ce cândva m-a ajutat...Să-ți dea putere să alegi... Să-i poți lăsa iubirii libertate...Crede-mă că decizia e dreaptă...În iubire nu există poate...N-ai cum s-o ții încătușată... Oricât de mult poți să iubești...Cu-atât este mai bine...Iubirea să nu-ți îngrădești...Doar liberă rămâne lângă tine... Când libertatea ei este deplină...Tu cu alți ochi o să privești...Când inima nu mai suspină...Viața întreagă ai să iubești... 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26702 Postat Iunie 28, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iunie 28, 2020 NU-MI PASĂ!!!... ÎMI PĂSTREZ INIMA IUBITOARE... Cât de ușor se poate schimba omul Atunci când nu primește ce-a cerut Cum pasărea zburând și-alege pomul Când creanga unde-a stat s-a rupt... Dar pasărea-nțelege și nu e supărată Știe că viața cursul și-l urmează...Se mută cu același ciripit pe altă creangă Prin cântul ei simți viața cum vibrează... E trist că noi lovim când pierdem...Schimbându-ne iubirea-n ură...Fără ca inima să o-nțelegem...Cum bate-n piept și-i plină de căldură! Nu vreau să merg pe-aceeași cale Lângă un suflet care nu iubește...Care nu simte-n ochii altuia durere,Ci doar la binele lui se gândește... Chiar dacă aripile-mi vor fi rupte Tot voi privi spre cer încrezătorDureri și lacrimi vor mai fi multe...Dar îmi păstrez inima iubitoare...! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26702 Postat Iunie 29, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iunie 29, 2020 Am înghețat povestea noastră,Am dus-o la un pol,Am pus un lacăt la fereastrăȘi ușii un zăvor.Un gând mi l-am păstrat,O inimă mai lentă,Căința de păcatȘi firea inocentă. 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26702 Postat Iunie 30, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iunie 30, 2020 În tine Și mai am un kilometru Și ajung la tine-n gând!Îmi voi lua și antidotul Și-mi adun din cer...cuvânt! Vreau să sap să mă găsesc Între alte gânduri bune...Sper prea mult să mă-ntâlnesc...Să fiu acolo cu tine! Sap ce sap în mintea taNu sunt oare nicăieri?De idei te-aș dezbrăca Și ti-aș dărui un Ieri. Știu că Ieri ți-eram în gândDezbrăcat și supus...Acum bate-așa un vânt!Dragostea îți e apusă! Te-întâlnesc ascuns în visOare mă visai pe mine?Mi-ai luat mâna și mi-ai spusSunt cu tine și mi-e bine! Dar ce cauți doar în minte?Tu nu știi că-mi ești în tot?Uită-te în suflet bine!Și în inimă ai loc! Nici în vis nu scap de tine!Mi-ești și-acolo așa dulce!Stăm îmbrățișați în mineȘi-ți ascult suava voce! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26702 Postat Iulie 1, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 1, 2020 Întâlnire Hai să ne jucăm cu focul!Să-ne-aprindem cu-ndrazneală!Știi ce-mi place mie jocul,Să sărut pe tâmple-o seară! Și pădurea să ne-arunce Binecuvântări dorite.Să ne lumineze luna Chipurile îndrăgostite. Tu să mă atingi pe visuriEu să te sărut, vrăjit.Să ne pierdem în nimicuri,Să mă simt din nou iubit! Te aștept acum, tu viiMă privești și știi urmarea Te-am chemat aici să fiiSlăbiciunea mea, durerea! Flăcări vii ne țin isonul,Lacul își întoarce fața,Licuricii ne dau tonulȘi ne prinde dimineața. Eu în brațele-ți vânjoase Mă pitesc de-un cârd de rațeCare vin, că-s curioase...Eu te strâng mai tare-n brațe! N-aș mai vrea să vină timpulSă te ia de lângă mine,Îți dau sufletul și trupulȘi te rog să le pui bine! Te întreb de îți sunt drag.Știu, dar vocea ta m-alintă!E-așa dulce, așa caldăȘi eu simt că sunt iubit! Te sărut cu dor pe buze,Tu mă prinzi ușor de mână.,Ne lăsăm ușor pe frunzeLuna râde, stă s-apună! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26702 Postat Iulie 3, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 3, 2020 Noi, nebunii urâți Mi-dor să mă tăvălesc cu tine prin gânduriSă mușcăm din păcat cu gurile uscateSă ne facem roți la picioare din ochi de zmeiȘi să alergăm cu ele către răspunsuri Ca doi nebuni ieșiți pe gratiile din oțel ale unui azil de bolnavi de dragosteȘtii...cei care se osândesc singuri la nopți pierdute în prăpăstii de amăgiri...Nebunii urâți care bântuie prin capul nebunilor frumoși...Știi tu....cei care scuipă sâmburi de speranțăSperând în altă viață!Nebunii cu peruci de conți Ce încalecă pe cai de la jocul de șahȘi pleacă spre castele imaginare Salvând dudui...călare...Știi tu...acei nebuni ce recită prin târguriDespre copiii cu ziare...Îi mai ții minte?Copiii cu ziare sunt doar în amintireÎn amintirea unui bătrân ceasornicar...Ce încă cheamă timpul pe-un cadran. Două secunde le trimte nebunilor urâțiCare se pierduseră pe alte căi....Și povestea era despre ei...Nu aveau cum să se piardă!Sunt acolo în iarbă Așteaptă caii să se-mperecheze cu regina.Ce oroare!Niciodată regina nu va iubi un cal.Sau un nebun.De câte ori să-ți spun?Noi doi...suntem de fapt nebunii goi. 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
adormassage Reputație: 17305 Postat Iulie 3, 2020 Telefon: Telefon: 0737.534.950 - 0737.491.573 - 0737.492.822 Oras:Bucuresti Str: Vasile Lucaciu Nr: 114 Sec:3 Telefon: Telefon: 0737.534.950 - 0737.491.573 - 0737.492.822 Oras:Bucuresti Str: Vasile Lucaciu Nr: 114 Sec:3 Postat Iulie 3, 2020 Acum cand tu esti fericit , Cand pentru veci ne-am despartit Cand vina nu-i decat a ta De ce oare nu pot uita Trecutul ala blestemat, Cand te-am iubit cu adevarat, Crezand ca vei fi numai al meu, Ca amandoi vom fi mereu Ca nimeni nu o sa ne desparta. Cum poti iubi o alta fata? As vrea sa am inima ta, Atat de simpla,schimbatoare Sa pot iubi un oarecare Strain, ce mi-a iesi in cale. Tu ai putut fi fericit, Eu nu regret ca te-am iubit, Iar daca ma mai intalnesti, Eu te-as ruga sa nu ma privesti, Ca nici un rost nu ar avea, Cand langa tine va fi ea Si o vad tinandu-te de mana, Zambind cu tine,fericita Iar eu, o inima zdrobita. 2
adormassage Reputație: 17305 Postat Iulie 3, 2020 Telefon: Telefon: 0737.534.950 - 0737.491.573 - 0737.492.822 Oras:Bucuresti Str: Vasile Lucaciu Nr: 114 Sec:3 Telefon: Telefon: 0737.534.950 - 0737.491.573 - 0737.492.822 Oras:Bucuresti Str: Vasile Lucaciu Nr: 114 Sec:3 Postat Iulie 3, 2020 La poarta mea stau doua flori, Au fost udate de amor. E o lumina-n jurul lor Si-un grup de ingeri vestitori... 1
Membru Premium baron58 Reputație: 26702 Postat Iulie 5, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 5, 2020 Ce ți-e scris... Mergeam așa prin ploaie plângăcioasăȘi stropii îmi șoapteau povești trecuteDespre un El nebun si Ea frumoasă Despre iubirea lor și despre multe!Cum amândoi aveau același visAcela de a fi doar împreună Dar nu puteau fugi de "ce ți-e scris".Și-acum doar separat privesc la lună.El, fără rost, în brațe de cadânăÎși plânge restul vieții, cu amar,Ea peste inimă străină e stăpână.Și își îneacă plânsul în zadar!Oftează amândoi în vis eroticSărută chipul drag numai în vis.Și stiu în sinea lor c-așa e etic, Că n-au putut scăpa de "ce ți-e scris"! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26702 Postat Iulie 5, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 5, 2020 A FOST FRUMOS, DAR S-A SFÂRȘIT... Mult mai dezamăgit iubire Dar n-am să-ți reproșez nimic,Atât a fost să fii cu mine A fost frumos, dar s-a sfârșit... Au fost atâtea clipe fericite De-alungul anilor cât ne-am iubit,Zile și nopți ca în povești trăite Pe care eu n-am să le uit... Cândva mi-ai readus încrederea Și cu răbdare-ai așteptat să te iubesc,De-atunci n-am cunoscut durerea Dar astăzi libertatea-ți dăruiesc... Știu că acolo-n suflet am un loc Pe care nimeni nu-l va lua...Știi că minciuna n-o suport...Nici tu n-ai vrea ca să trăim așa... De-acum iubirea ne arată Că suntem demni ca să trăim,Pe noi nu va fi supărată...Ne-am despărțit,dar ne iubim... Știi că oricând ne vom vedea Cu ochii luminați vom povesti,Iar inimile noastre se vor bucura Atunci când ne vom întâlni... Și poate într-o altă viață...Destinul nostru altul va fi,Atunci iubirea va avea speranță Și împreună vom îmbătrîni... 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26702 Postat Iulie 6, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 6, 2020 ACOLO PRINTRE STELE VA FI IUBIREA MEA... De ieri cu gândul sunt departe Și tare-mi bate inima în piept...La dragostea de care-am avut parte,Acum...la dragostea pe care o aștept !Inima vrea din nou ca să iubească Dar eu nu cred că va putea găsi...Iubirea ce-a trăit n-o să renască...Dar doar iubind, iubirea o pot întâlni...Nu poți trăi fără iubire...Cum nici pământul fără apă n-ar trăi,Iar de n-ar da căldură Soarele...Fără lumină nici florile n-ar înflori !Privesc spre orizont încrezător...Las inimii libertatea să iubească...Chiar dacă-a suferit, tot este iubitoare Și doar iubind va putea să trăiască...Tu cer nemărginit ești plin de stele...Le știi de când se nasc și până mor,Îți trimit ție gândurile mele...Poate-mi arăți o stea să-mi fie mai ușor!S-o văd cum strălucește cu putere,Să-i pot trimite curînd inima...Să știu că va păstra a mea iubire...Și-acolo printre stele va fi iubirea mea..! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26702 Postat Iulie 6, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 6, 2020 RĂMÂI CU DORUL TĂU... Dacă ți-e dor...De ce nu vii Și singură stai acasă...Gândești că-mi este mai ușor Și de tine nu-mi pasă...? De ce nu vii...Dacă ți-e dor Și singură să îmi spui...Preferi ca să te chinuiești Gândind că nu ai cui...? Dacă ți-e dor...De ce nu vii Să-mi dai sărutul tău...Tu crezi că n-ai să poți Și îți va fi mai greu...? De ce nu vii...Dacă ți-e dor Și simți că mă îndrăgești...Stai singură și te frămânți,Dar la ceva gândești...! Dacă ți-e dor...De ce nu vii Să-mi dai dragostea ta...Nu am plecat sunt tot aici,Dar nu știu cât voi sta...! De ce nu vii...Dacă ți-e dor,Ori dorul te oprește...!Atunci rămâi cu dorul tău,El nu la mine se gândește...! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
adormassage Reputație: 17305 Postat Iulie 7, 2020 Telefon: Telefon: 0737.534.950 - 0737.491.573 - 0737.492.822 Oras:Bucuresti Str: Vasile Lucaciu Nr: 114 Sec:3 Telefon: Telefon: 0737.534.950 - 0737.491.573 - 0737.492.822 Oras:Bucuresti Str: Vasile Lucaciu Nr: 114 Sec:3 Postat Iulie 7, 2020 Ce as putea sa îti mai spun Ce-as putea sa-ti mai spun, Când ti-am spus tot ce-am avut mai bun? Ca ai fost amorul meu cel mai nebun Si ca de-acum Nimica nu-ti mai spun Si amarul doar în mine îl adun? Nu fiindca n-as mai avea ce spune, Ci fiindca tie nu-ti mai place sa-ti rasune În ureche o alta variatiune Ale aceleiasi melodii nebune, Ciupita pe aceleasi strune De statornica pasiune? Sigur ca, fara alte aditive Sau fara pretioase incentive, Melodia încet devine… Plictisitoare pentru tine, Ca doar nu-i boleroul lui Ravel, Ca sa-l asculti la infinit numai pe el! Astfel, pentru tine De-acum înainte totul va fi mai bine – Fara versuri de la mine Si fara utopii divine -- În raiul mioritic cu manele Si poezii cu Feti-Frumosi si Cosânzene… 4
Membru Premium baron58 Reputație: 26702 Postat Iulie 7, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 7, 2020 Un pic de umor la ceas de seară De ziua iertării Te iert, femeie! Da! Tu! Adică Tu!Te iert pentru că erai prea naivă!Te iert pentru sufletul tău în derivă!Te iert pentru că în oameni ai crezut Te iert pentru că pe-atunci nu ai știutSă te pui pe piedestalSă aprinzi în inimi jar!Te-ai aprins tu și ai arsȘi-ai dansat,cu norii, vals!Ai pus ploaia-n ochi la tineȘi ai plâns cum se cuvine!Ți-ai lăsat acasă visul Tot căutând Paradisul!Dar ai încurcat adresaȘi-ai ajuns în... vice-versa!Nu ai stat mai mult pe gânduriȚi-ai pierdut și anii...cârduri Tot sperând că poate mâine Fericirea dragă...vine!Ai zărit-o...dar târziu Când striga..."Am vrut să viu!Dar erai atat de tristăCă ți-am trimis o batistă!"Ce mai fericire-a dracu'!A fugit mâncând colaculDe salvare și caimaculLăsându-mă în fundul golFără bani, doar în nevoi!Dar te iert, tu, fata dragăC-ai iubit, c-ai fost o fragă!Și ți-ai dăruit toți nuriiCând picau de somn și zorii!Te iert că nu am ce face Dar promite-mi că de-ți placeDe astăzi și pân' la moarteDai necazul mai la spate,Faci ce-ti place și te-alină Și-o să ai o viață plinăDe păcate...nu rutină De iubire...nu și urăȘi te iert, să-ți plouă-n gură! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26702 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 8, 2020 Vis de amor Lasă-mă să visez cum săruți!Lasă-mă să visez că nu uiți!Lasă-mă printre vise să te amLasă-mă să-ți fiu un balsam! Lasă-mă să fiu gândul tău!Să te prind cu dorințe și euSă mă prind cu-n sărut de destin,Să avem pentru noi vis divin! Eu te las să-mi visezi umerii greiSă mă duci pe un gând unde vreiSă ne prindem în joc de copii Să mă lași să îți fiu cum mă știi! Eu te las să m-atingi cu amor,Să iubim visul ăsta de dor!Dimineața să vină n-aș vreaCă-mi dispare iubirea, și ea! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26702 Postat Iulie 10, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 10, 2020 Povestea nesfârșită..... Aș vrea să rătăcesc cu tine prin stridențe colorate și pline de zâmbete prin orașul clădit pe imaginația noastră...As vrea să te plimbi cu degetul pe neexplorate părți din sufletul meu...să guști din gingășia unui început.Aș vrea să mă vrei...petecul de piele rătăcit pe trupul tău...fierbinte ca o zi toridă în Sahara...Aș vrea o lume doar a noastră unde să construim iubirea din cuburi de senzații și trăiri, nopți dulci nesfârșite și sărutări tandre.Aș vrea să alerg prin timp cu tine de mână și să îmi oferi dimineți cu arome mediteraniene în care soarele să ne convoace la ședințe de masaj cu zâmbete.Aș vrea nesfârșite zile de vacanță de la viață, să sărbătoresc iubirea dansănd în picioarele goale pe iarba verde a renunțării...Vino, să rătăcim prin zile și nopți ca două stafii îndrăgostite de un conac bântuit,să bântuim și noi prin cuvinte și să ne jucăm cu dorurile noastre!Dacă nu poți să vii trimite-mi un SMS cu ceea ce îti place ție și voi ajunge într-o clipă lângă dorința ta și ca un vrăjitor profesionist mă voi da peste cap și îți voi îndeplini toate cererile. Dar nu uita să te semnezi. Să nu încurc astrele și să te prefac într-o broască! PS Dacă te prefac în broască să știi că mă găsești pe malul lacului. Te aștept acolo. 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26702 Postat Iulie 11, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 11, 2020 M-ai strigat? M-ai strigat?Sau numai vântul Avea vocea ta și gândul...Sau erai chiar tu, Pământul?Care plânge-n urma meaȘi-mi sărută întristarea Cu o șoaptă, cu ceva... M-ai strigat?.Sau doar iubireaSe pitise-n mintea mea...Și striga, mă tot striga...Și de tine întreba...Și îmi săruta seninulCu o vorbă, cu ceva... M-ai strigat?Sau numai ploaiaFlori de tei îmi picuraPeste creștet, peste suflet Să te uit nu se putea!Și îmi săruta destinulCu o lacrimă, ceva... 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26702 Postat Iulie 11, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 11, 2020 Ne-am găsit la capăt de viață M-ai găsit! Te-așteptam de o viață Să te plimb printr-o zi zâmbăreață!Să îți fiu ora ta de-abandon,Să te las să îmi cânți pe alt ton! Te-am găsit! M-așteptai de o viață Să mă plimbi printr-o zi prea glumeață!Să îmi fii începutul uitatPe un colț de iubire, visat! Ne-am găsit! Eram doi rătăciți De pământul căinței trântiți,Căutam printre zilele goale O iubire secretă și mare! Ce privire de foc ți-am trimis!Ai primit-o și o mână-ai întins!Și în brațe m-ai luat si-un sărutMi-ai răpit...nici nu știu de l-am vrut! Avea gustul iubirii, intensAm dansat, ne-am iubit ca-ntr-un versNe-am atins sufletul și în noiAm găsit ce doream amândoi! Gingășia iubirii deplineȘi tandrețea unui timp, știi prea bine!Am săpat mai adânc în iubireȘi am plâns amândoi în neștire! Era timpul răpit așa dulce C-am uitat de destinul în cruce!Am rămas prizonieri în tăcere Ne-am privit în oceanul de stele! Eram sorii ce ardeau prea departe,Ne unea numai vântul de noapteȘi adâncul timpului brutEu eram ceea ce ai fi vrut! Eram luni ce-și zâmbeau din abisuriNe uneau numai gănduri și visuriȘi lumina ce-n noi ne-o doream!Tu erai ce-aș fi vrut să mai am! Ce mai ploaie de lacrimi perfide!Ce mai clipe buimace, toridePetreceam prin iubirea cea nouăCât o viață de om sau cât două! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26702 Postat Iulie 12, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 12, 2020 Ce bine-ți stă... Ce bine-ți stă la mine-n gând...Miroși a flori de tei și a sulfină Și câte primăveri vor mai urma Ai să-nflorești la mine în inimă ! Ce bine-ți stă la mine în privire...Ai gustul dorului arzând în lacrimiȘi câte nopți albastre vor mai fi, Ai să stârnești a gândurilor patimi ! Ce bine-ți stă într-al meu suflet...În taină dărui sfântă mângâiere Și cât vei vrea acolo să rămâi,Să nu lași loc de lacrimi și durere ! Ce bine-ți stă în visurile mele...Când depărtările încet se sting Și zorii dimineții le alungă, Cu un sărut, când pleoapele-ți ating ! Ce bine-ți stă sub ale mele tâmple...Când mă adormi în fiecare seară Cât de frumos în vise mă alinți !Doar tu îmi faci din inimă, vioară ! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Membru Premium baron58 Reputație: 26702 Postat Iulie 13, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Postat Iulie 13, 2020 Scrisorică de amor Stii, iubire, poți să vii!Ți-am deschis o ușa către sufletȘi am lăsat și fereastra deschisăSă intre aerul rece al nopții, Și să ne cânte orchestra ascunsă după nori.Să ne cânte viori! Știi, iubire, te aștept cuminte!Ți-am deschis portița către adevăr Și am lăsat și puțină tihnă în odaie,Să stai cu capul rezemat de tâmplă mea.Și să dormi adânc, să mă visezi pe minePână mâine! Știi, iubire, sunt tot numai dor!Sunt doar petale și cuvinte de alintȘi te aștept ca pe ultima picătură de ploaie,Să-ți dăruiesc comori și sentimente.Și înserări violete, și lună ca o prună!Hai,tu, iubire, fa-mă peste ochii tăi stăpân! Știi, iubire, să nu mă uiți cumva!Să vii negreșit pe înserat cu dragoste pe buze.Vreau să mă topesc sub sărutarea taȘi să ne amuzăm amândoi pe seama ploii!Să ascultăm arii cunoscute la pian.Și uite-așa să treacă an după an! 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum