Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

a revenit handicapatul de vasile

Cam pleonastică, exprimarea. :laugh2

• Like 5
  • Minus 11
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

a revenit handicapatul de vasile

nu este vasile ....este altul ....stiti voi 

Vasile nu se lua niciodata de Dylanbuc (caruia i-a dedicat deja 2 replici destul de acide)   :)

Postat

nu este vasile ....este altul ....stiti voi 

Vasile nu se lua niciodata de Dylanbuc (caruia i-a dedicat deja 2 replici destul de acide)   :)

nu se lua? :laugh2

il congratula cu epitetul de lingau non stop

• Like 1
Postat

nu se lua? :laugh2

il congratula cu epitetul de lingau non stop

da , inseamna ca nu am fost eu atent ce face :laugh2

• Like 19
  • Minus 12
Vizitator alex_xx
Reputație: 0
Postat

Altu' care n-a mai văzut țâțe... :slap2

Adevarul e ca tatele faine sunt din ce in ce mai rare in vremurile astea, probabil din cauza alimentatiei si bagajului genetic...9 femei din 10 fie nu au, fie sunt flescaite/atarna sau au forme ciudate, fie sunt disproportionate...

Postat

Salut Baieti!

Acum aproximativ o ora si jumatate am sosit de la Erika,adevarul este ca de mult timp vroiam sa ajung la ea si nu am reusit,sunt fericit ca am insistat si rezultatul nu ma dezamagit.

locatie pe Bulevardul Octavian Goga,apartament foarte curat,mi-a placut,papucei din aia de unica folosinta,ei nu aveai ce sa ii reprosezi nimic,curata,ingrijita.

Am stat la taclale cu ea 5 min, am intrat la dus,actiunea a inceput cu niste mangaierei din alea de te lua fiorul si niste sarutari pe corp si apoi la coaie....mama mama,oral apoi caciulita cateva pozitii,este stramta,este ok am finalizat in caciulita.

Nr 2 direct un oral bun si am finalizat pe sani.Nu accepta CIM nu Accepta Fk.este alegerea ei si trebuie sa o rspectam

Cadou 200 ron 2 finalizari

bani investiti ok,merita femeia.

De revenit:CU SIGURANTA !!! 

• Like 2
Postat

Salut Baieti!

Acum aproximativ o ora si jumatate am sosit de la Erika,adevarul este ca de mult timp vroiam sa ajung la ea si nu am reusit,sunt fericit ca am insistat si rezultatul nu ma dezamagit.

locatie pe Bulevardul Octavian Goga,apartament foarte curat,mi-a placut,papucei din aia de unica folosinta,ei nu aveai ce sa ii reprosezi nimic,curata,ingrijita.

Am stat la taclale cu ea 5 min, am intrat la dus,actiunea a inceput cu niste mangaierei din alea de te lua fiorul si niste sarutari pe corp si apoi la coaie....mama mama,oral apoi caciulita cateva pozitii,este stramta,este ok am finalizat in caciulita.

Nr 2 direct un oral bun si am finalizat pe sani.Nu accepta CIM nu Accepta Fk.este alegerea ei si trebuie sa o rspectam

Cadou 200 ron 2 finalizari

bani investiti ok,merita femeia.

De revenit:CU SIGURANTA !!! 

Erika mamă, ce naiba! Eu auzisem că-ți merge bine, ai clienți pe bandă rulantă și te fuți la foc automat. Ce căcat te-ai apucat acum să-ți scrii singură recenzii? :slap2

• Minus 1
Postat

Erika mamă, ce naiba! Eu auzisem că-ți merge bine, ai clienți pe bandă rulantă și te fuți la foc automat. Ce căcat te-ai apucat acum să-ți scrii singură recenzii? :slap2

Alt nume, același prost. 

• Like 5
  • Minus 12
Postat

Alt nume, același prost. 

Nu vrei o muie gratis? Mă gândesc că ți-ar plăcea... cum ești tu mochist și atârnător...

Postat

Nu vrei o muie gratis? Mă gândesc că ți-ar plăcea... cum ești tu mochist și atârnător...

Vrei să-ți dau o muie gratis? Nu vericule, pula mea are și ea, demnitatea ei!

Vorbește cu Skopelos, el e mocangiu și vă potriviți la prostie.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Va doresc o săptămână frumoasă.

... daca nu vedeam patul ziceam ca e tinuta office  :clapp  :clapp  :clapp

P.S. Tituspulo ... ai legatura!  :wink2

• Like 2

Postat

Sunt foarte dezamagit de atitudinea voastra baieti,pe bune...de aceea nu se mai fac recenzii,vin unii si baga tot felul de comentarii tampite.nu aveti ce face acasa?toata ziua stati pe forum si vedeti ce comentarii au mai iesit si hop si voi sa dati cu limba! ce dreacu' ...mare e gradina ta Doamne

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...