Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Un mare avantaj al ei este ca stie ce sa faca, e stapana pe situatie si poate sa intuiasca, din atitudinea clientului, ce trebuie sa faca in continuare.

Dincolo de faptul că nu dau nici mucii pe ce zice lăbuță ăsta de @keyzersoze, fragmentul ăsta m-a amuzat în mod deosebit... :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Recent am trecut pe la Erika, unde am descoperit o domnisoara draguta cu care mi-a placut sa stau "de vorba".

Ce pot sa remarc la Erica, este ca stie sa se faca placuta si la modul conversatie cat si la partea practica. Un mare avantaj al ei este ca stie ce sa faca, e stapana pe situatie si poate sa intuiasca, din atitudinea clientului, ce trebuie sa faca in continuare.

In drum spre locatie mi-am facut strategia de atac a problemei si am considerat ca sa o las pe ea sa "desfasoare" ostilitatile, fara sa-i dau nici o indicatie asupra dorintelor mele. Ei bine s-a descurcat cu brio.

De remarcat urmatoarele aspecte:

1. Oralul a fost sustinut cu artificii si scheme demne de unele scenarii de film interzise **spam editat**ilor. Un punct in plus a fost faptul ca a continuat oralul si dupa ce "micutul" era apt de lupta intrand in faza a 2-a a partidei doar la solicitarea mea expresa.

2. Normalul in stil "Lady top" esecutat cu maiestrie lasciv si cu atentie, asezonat cu gemete usoare doar cat sa te aduca la punctul culminant.

3. Dupa finalizare a acordat o atentie, placuta mie, "obiectului muncii" indepartand prezervativul si curatind cu servetele "soldatelul".

In concluzie Erika stie sa te faca sa te simti bine si merita vizitata.

Restul detaliilor legate de locatie, papuceii, baie, etc au fost expuse in recenziile primite anterior.

Daca aveti nelamuririm cred ca cel mai bine e sa o vizitati si sigur o sa plecati "extrem" de lamuriti. Parerea mea :hihat

Gata.. Ai futut-o și p’asta din taste ..Vorbește lumea că ești fiară în pat ... Cică după ce treci tu pe la ele ........ anulează toate programările pt următoarele 3 zile . ...😂😂😂😂😂😂😂😂😂..... .. Ne spui și nouă la ce secție ești internat ?
  • Like 2
Link spre comentariu

Gata.. Ai futut-o și p’asta din taste ..Vorbește lumea că ești fiară în pat ... Cică după ce treci tu pe la ele ........ anulează toate programările pt următoarele 3 zile . ........ .. Ne spui și nouă la ce secție ești internat ?

Nu o să-i dau niciodată unui prost satisfacția de a se mândri cu faptul ca l-am umilit pe forum.
Părerea mea  :hihat
  • Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu

Recent am trecut pe la Erika, unde am descoperit o domnisoara draguta cu care mi-a placut sa stau "de vorba".

Ce pot sa remarc la Erica, este ca stie sa se faca placuta si la modul conversatie cat si la partea practica. Un mare avantaj al ei este ca stie ce sa faca, e stapana pe situatie si poate sa intuiasca, din atitudinea clientului, ce trebuie sa faca in continuare.

In drum spre locatie mi-am facut strategia de atac a problemei si am considerat ca sa o las pe ea sa "desfasoare" ostilitatile, fara sa-i dau nici o indicatie asupra dorintelor mele. Ei bine s-a descurcat cu brio.

De remarcat urmatoarele aspecte:

1. Oralul a fost sustinut cu artificii si scheme demne de unele scenarii de film interzise **spam editat**ilor. Un punct in plus a fost faptul ca a continuat oralul si dupa ce "micutul" era apt de lupta intrand in faza a 2-a a partidei doar la solicitarea mea expresa.

2. Normalul in stil "Lady top" esecutat cu maiestrie lasciv si cu atentie, asezonat cu gemete usoare doar cat sa te aduca la punctul culminant.

3. Dupa finalizare a acordat o atentie, placuta mie, "obiectului muncii" indepartand prezervativul si curatind cu servetele "soldatelul".

In concluzie Erika stie sa te faca sa te simti bine si merita vizitata.

Restul detaliilor legate de locatie, papuceii, baie, etc au fost expuse in recenziile primite anterior.

Daca aveti nelamuririm cred ca cel mai bine e sa o vizitati si sigur o sa plecati "extrem" de lamuriti. Parerea mea :hihat

Deci ..ce am înțeles noi ..😂😂😂 ..că Erika din dreapta ,are 5 degete și bătături de atâta ‘mână de urs’ 😂😂😂...și poartă geacă neagră de la Nike .😂😂😂. ..... Nebunule 🤡

post-93385-0-10677200-1519563268_thumb.jpeg

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator notsecure
Reputație: 0

raspunde, greu, dar raspunde

nu te lua dupa licurici. asa ziceau si atunci cand am fost la ea

Daca intr-adevar ai fost, scrie cat poarta la picior sau ce forma are pasarica. Vezi ca nu poti?

• Minus 1
Link spre comentariu

Buna baieti 

Imi cer scuze pentru neraspunderea la tel dar am fost plecata din Bucuresti si nu am avut cum sa anunt.Vreau sa va prezint o prietena care o sa lucreze pentru cateva zile in locatia mea avand acelasi program 11-20.Numele ei este Erika are 25 de ani ofera sex oral(protejat-neprotejat),normal,finalizare corporala,partea financiara 200 lei ora.O puteti gasi la nr de tel 0730951750 va atasez cateva poze : 

wooow do you speak english?

• Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...