Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras://
Postat

Ce se intelege din "recenzie" este sa dam 200 de lei sa vedem o locatie de o curatenie impecabila

Erika Real Estates

• Like 1
  • Minus 12
Postat

Am vizitat-o pe Erika pt prima oară azi, curățenie impecabila atât apartament cât și igiena personală.

Totul a decurs ok, cadoul 200 lei/ ora, locație blvd. Octavian Goga.

Recomand.

Ce-a fost asta ?

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ce-a fost asta ?

Nu mare lucru, așa e, dar mai mult decât ai "produs " tu și celălalt ipochimen, de deasupra ta.

• Minus 2
  • Oras:bucuresti
Postat

Bună, FK nu se mai regăsește în serviciile mele.

Da, pentru cei noi. 

Postat

Nu mare lucru, așa e, dar mai mult decât ai "produs " tu și celălalt ipochimen, de deasupra ta.

Daca vrei sa-ti "produc" ceva, deschide gura.

Mincinosul forumului care esti !

Postat

Daca vrei sa-ti "produc" ceva, deschide gura.

Mincinosul forumului care esti !

La o chestiune concretă, tu o dai cotită, mai mult, mârlănește!

Isteric tembel, ce ești!

• Minus 2
Postat

La o chestiune concretă, tu o dai cotită, mai mult, mârlănește!

Isteric tembel, ce ești!

Bai zevzecule, tine-ti fleanca. Am zis de mai multe ori ca nu mai scriu nicio recenzie. Mai ales ca sunt nenorociti care se duc la fete si vor sa obtina informatii despre maciucari. Mai mult, sunt jegoase care trimit PM -uri unor alti jegosi cu preferintele sexuale ale clientilor. Si stii foarte bine. Asa ca......mucles, casalotule !

Si mai termina cu virgulele puse aiurea, devii enervant. Nu stii sa le folosesti, lasa-le naibii ! Te-ai tampit cu virgulele astea !

• Like 1
Postat

Bai zevzecule, tine-ti fleanca. Am zis de mai multe ori ca nu mai scriu nicio recenzie. Mai ales ca sunt nenorociti care se duc la fete si vor sa obtina informatii despre maciucari. Mai mult, sunt jegoase care trimit PM -uri unor alti jegosi cu preferintele sexuale ale clientilor. Si stii foarte bine. Asa ca......mucles, casalotule !

Si mai termina cu virgulele puse aiurea, devii enervant. Nu stii sa le folosesti, lasa-le naibii ! Te-ai tampit cu virgulele astea !

Atunci, taci în p.m. și nu mai tot comenta, limbricule! Ce să spun, ți-e teamă! Căcăciosule! Te dai șmecher, pe aicu, smardoi și mare viteaz, dar nu ești decât un fraier coclit!

Marș, bă, maimuțoiule cufurit!

• Minus 2
  • Telefon: Adrian
  • Oras:England
Postat

La mine a fost OK ... nici nu ma dau mare , dar am grija de mine  deci FK nu a fost problema .... chiar ea mi-a zis  "saruta-ma" .... deci nu mai stiu ce sa zic. Per ansamblu .. e de revizitat...

Postat

de ce discutiile astea urate??? suntem aici sa futem ... nu sa vb urat

Vizitator baiatploiesti
Reputație: 0
Postat

am vizitat-o si eu pe erika saptamana trecuta, pe joi, din nou, pentru a 4-a oara. aceeasi curatenie in apartament, un 10 cu plus pentru asta. nu stiu de ce am inceput cu asta

modalitate de contact. sms, telefon, fara problemele mentionate de colegii de mai sus

respectat programarea, confirmat cu vreo 3 ore inainte.

actiunea desfasurata scurt, un oral in fata sifonierului cu oglinda apoi normal protejat pe la spate, din picioare, dupa care vorba pana la finalul timpului

notele sunt aproape de 10 toate, 9, 9.5 , erika este aceeasi, nota 9 pentru ea, piele moale , mobilitate mare, ce mi-a placut este ca gemetele, chiar daca sunt false, nu sunt exagerate. 

am amestecat informatiile :) halatul 200 de ron , o ora , nu i-a cerut ea, i-am lasat eu langa televizor.

• Like 3
Postat

e numarul meu 99 ... si nu am facut inca 40 ani :)) la 100 ma opresc

Postat

La mine a fost OK ... nici nu ma dau mare , dar am grija de mine  deci FK nu a fost problema .... chiar ea mi-a zis  "saruta-ma" .... deci nu mai stiu ce sa zic. Per ansamblu .. e de revizitat...

Daca erai @ picon te credeam  :D

• Like 1
Postat

Atunci, taci în p.m. și nu mai tot comenta, limbricule! Ce să spun, ți-e teamă! Căcăciosule! Te dai șmecher, pe aicu, smardoi și mare viteaz, dar nu ești decât un fraier coclit!

Marș, bă, maimuțoiule cufurit!

N-ai inteles nimic, incuiatule.N-ai negat ce-am zis, deci asa e. 

Mi-e teama o pula, de cine mah, de cacati ca tine, ca Muion si alti paduchiosi ? Nu-ntelegi ca esti prea prost, mult prea prost.

Casalotule !

Postat

N-ai inteles nimic, incuiatule.N-ai negat ce-am zis, deci asa e. 

Mi-e teama o pula, de cine mah, de cacati ca tine, ca Muion si alti paduchiosi ? Nu-ntelegi ca esti prea prost, mult prea prost.

Casalotule !

Ba am înțeles, bă, căcat cu ochi! Am înțeles că ești și prost și isteric.

• Minus 1
Postat

Daca erai @ picon te credeam  :D

nu trebuie sa ma crezi ...

Postat

si nu sunt maistru curvar ... imi plac femeile si doar atat ...

Postat

Am trecut din nou, acum ceva timp, pe la Erika, aceleasi servicii foarte bune, ON si NP, o ora, doua finalizari. Erika arata bine, dar incep sa simta anii (sau, poate, o fi doar doar rutina!), serviciile cum am spus, profi, chiar daca lipseste pasiunea (nimic de reprosat, doar ca oricat de bine te-ai simti, si la ea chiar te simti bine, lipseste acel ceva...).

Note, aproapeca nu mai are rost.

Erika, per total 8,5 - 9

ON 9

NP 9

De revenit: da, cum am mai spus, inca e buna de futut.

• Like 2
Postat

Titlu poza: Frumoasa Erica

Terminati domne cu exagerarile astea. Chiar nu se-ntelege ca induceti in eroare maciucarii ?

Ia intreab-o tu pe Erika daca ea crede ca e frumoasa. Hai ma, ce naiba.

Nu e urata, bineinteles. Dar nici frumoasa nu se poate spune ca este.

• Like 2
Postat

Terminati domne cu exagerarile astea. Chiar nu se-ntelege ca induceti in eroare maciucarii ?

Ia intreab-o tu pe Erika daca ea crede ca e frumoasa. Hai ma, ce naiba.

Nu e urata, bineinteles. Dar nici frumoasa nu se poate spune ca este.

Uite asa se ajunge la ipoteza hilara ca romancele sunt cele mai frumoase femei.

De fapt n-au auzit nimeni de romance p-acolo, da' prostu-i prost in continuare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...