Sari la conținut

Câinele turbat din noi. Pe el să-l eutanasiem!

Postări Recomandate

Postat

"Treaba stă aşa: maidanezii din Bucureşti sunt o mare afacere, cu foarte mulţi bani...În cazul copilului ucis e limpede: câine sterilizat de 8 ori pe banii mei şi care nu trebuia să se găsească pe stradă.

Un lucru îmi este clar: nimeni dintre cei care ar putea face ceva nu vrea să rezolve problema maidanezilor din Bucureşti – nu omori găina cu ouă de aur! Toată lumea trage de timp în speranţa că va putea fi menţinut mecanismul furăciunii."

Cateva spicuiri din articolul pe care il postasem mai sus. Eu cred ca exprima foarte bine adevarul.

Din pacate cei care plang cu lacrimi de crocodil ca vai de  saracii caini sustin fara sa realizeze aceasta afacere jegoasa, sunt manipulati pur si simplu. Celor care se imbogatesc pe seama maidanezilor le convine sa taraganeze chestia asta si noi ne dam singuri cu tesla in oo.

• Oras:Inside my mind.
Postat

Si inca ceva:

De ce avem maidanezi pe strada? Pentru ca oamenii au abandonat caini sau au aruncat pui nedoriti pe strazi. Asta e sursa lor, nu au venit din rezervatiile de caini salbatici din paduri.

Deci, ei sunt pe strada, pentru ca au fost abandonati, DIN LIPSA DRAGOSTEI de animale a oamenilor, a responsabilitatii si a grijii fata de ei. Nu sunt acolo pentru ca oamenii ii iubesc ci exact DIN CONTRA.

Nu sunt eliminati de pe strazi, pentru ca suntem niste pudici, falsi crestini, cu stomac subtire, lipsiti de curaj si responsabilitate. Nu vor sa-i eliminam, dar nici acasa nu I-ar lua, EXACT ca cei care I-au abandonat initial. Noi asa suntem, hai sa ne facem ca nu exista problema. Pana intr-o zi cand incep sa ne manance de vii. Si nici atunci se pare ca nu-I destul.

Aaa, sa nu uit, femeia care a semnat pentru cainele ala ca cica l-a adoptat, RADEA nene la televizor, ca ce, ea are sufletul curat, ca asa se face, semnezi si le dai drumul...hehehe. Incredibil.

• Oras:Romania
Postat

Doar elimininadu-i de pe strazi si nepedepsind pe cei care-i care ii abandoneaza sfideaza logica. Cainii de pe strada nu se nasc din ciuperci sau din polenizari de flori. Trebuie introdusa obligativitatea sterilizarii cainilor si pisicilor pentru orice detinator, de la cel mai mic sat pana la cel mai mare oras. Vrei ca pisica sau cainele sa aiba urmasi, trebuie sa existe permis pentru asa ceva, taxe etc

Postat

Doar elimininadu-i de pe strazi si nepedepsind pe cei care-i care ii abandoneaza sfideaza logica. Cainii de pe strada nu se nasc din ciuperci sau din polenizari de flori. Trebuie introdusa obligativitatea sterilizarii cainilor si pisicilor pentru orice detinator, de la cel mai mic sat pana la cel mai mare oras. Vrei ca pisica sau cainele sa aiba urmasi, trebuie sa existe permis pentru asa ceva, taxe etc

:iagree

Postat

In lege vor baga abandonarea animalelor in spatiul public ca infractiune. Asta e bine, dar ma intreb cine sta sa-i prinda p-astia??

Asa se intampla si azi, primaria ii aduna, vin unii semneaza ca ii adopta si le dau drumul pe strada.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Un anunt pentru binevoitori !!

Daca aveti caini pe la bloc pe care vreti sa-i salvati ii puteti duce cat mai repede aici: Bucuresti,str. Drumul Sabareni Nr 69 -73 Nr tel 212200530 , e un adapost cu 1200 la rog frumos, ocuri echipat cu standarde ridicate, toate sponsorizate de către Germania.

Am primit un mesaj disperat: persoanele care merg la adaposturi sa adopte nu sunt lasate. 

Adina Boțan - azi dimineata:
Este inadmisibil ce se intampla! Am fost astazi la adapostul de stat din Odai si nu se poate adopta niciun catel! De ce? Raspunsul pe care l-am primit a fost: "nu ne este clar cu legea asta, nu va dam niciun caine!". Whaaaat??? Intre timp, de cateva zile incoace, cainii sunt stransi de pe strazi intr-un mod barbar si adusi in adaposturi deja super-arhi-populate, bagati cu zecile in spatii mici unde se mananca intre ei de panica si groaza, urineaza pe ei si unii peste altii de oroarea care li se intampla, sunt plini de sange, speriati si traumatizati peste masura. Noua, iubitorilor de animale ni se spune: "luati-i acasa!", se pare ca nici macar asta nu putem face! O parte din cateii capturati urmau sa plece in Germania spre adoptie saptamana viitoare... Odata cu votul acestei nenorocite de legi, practic s-a dat frau liber la un macel de neimaginat! 

Se intampla exact ce intuiam : Oamenii care au suflet pt animale, au suflet si pt oameni si invers.

http://www.ziare.com/stiri/omor/ucis-pentru-ca-a-incercat-sa-salveze-un-maidanez-1032783

Iar asta nu este eutanasie : http://www.liveleak.com/view?i=e5e_1326857839 

Postat

Ca ani de zile problema asta a fost neglijata masiv de politicieni incapabili sa-si asume masuri drastice? CORECT.

Ca se cheltuie cam 1 million de euro pe an pentru adaposturi si hrana pentru 3-4% din totalul maidanezilor? CORECT.

Ca daca I-am aduna pe toti 60,000 si I-am tine in adaposturi hrana si tratamentele ar costa bucurestenii cel putin 25 milioane euro pe an? CORECT.

Ca nu avem bani de curatenie in oras, paza, metrou In drumul taberei, sosea de centura, parcuri? CORECT.

Ca e frumos, etic, moral, uman sa-i iei pe toti si sa-i omori: NU.

Sustinatorii maidanezilor iau macar acasa cate 1 caine fiecare sa-l tina in casa lor, sa-l duca la doctor, sa-l hraneasca si sa aiba grija de el? NU.

Discuta toti chestiuni filozofice, teoretice, enunturi de genul "hai sa facem altceva, dar nu stim ce, unde, cum, cine si cu ce bani? DA.

Tocmai aceasta incapacitate de a lua decizii la timp ne-a adus aici. Daca ii omorau (si nu mi-e teama sa spun cuvantul, nu folosim eufemisme) acum 20 de ani, era vorba de 2-3000 de caini, in timp, nu era nimic extrem. Insa daca nu au facut-o cand trebuia, a devenit ca un cancer, acum trebuie sa tai tot piciorul, e urat, e mult, e greu de tolerat.

Pur si simplu pentru ca nu s-a facut la momentul potrivit ce trebuia, acum cineva trebuie sa-si asume corectarea a 20 de ani de...indolenta. E urat fratilor, da, nu mi-e frica sa o spun, dar trebuie facut.

Si tu ce propui Bianca, sa fie lasati pe strazi? Multi oameni sunt afectati de asta, pt ei nu plangi cand ajung prin spitale?
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

E plina tara asta de ipocrizie , nu mai putem sa urmarim o emisiune unde BINEVOITORII sar de fund in sus ca nu e normal sa se adune cainii de pe strazi , ca si ei sunt fiinte etc.

Nici eu nu sunt de acord cu eutanasierea , dar trebuie gasita o solutie urgent , caci niciun om din orasele cu maidanezi nu trebuie sa mai sufere din cauza lor , sa inhaleze fara sa vrea tonele de fecale pe care acestia le lasa pe strazi , nimeni nu le strange , dupa care se usuca si se ridica in aerul si asa destul de poluat

Postat

Oricum, nu va faceti probleme, nu se va rezolva nimic pe subiectul asta. Baietii astia din conducere nu vor rezolva problema.

1. Au facut o lege prin care dupa 14 zile primariile "ii pot" eutanasia, daca: nu ii ia nimeni si daca nu mai au fonduri sa-i tina. Nicidecum ca "obligatoriu" dupa 14 zile ii omoara. Asa ca nimeni nu ii va omori.

2. Tocmai au contestat legea la CC, o iesi vreo decizie ca nu e conform cu principiile constitutiei sa omori caini sau mai stiu eu ce cacat si gata si asta. Si chiar daca trece, vedem mai sus pct 1.

Asa ca "iubitori" de animale salbatice dintre blocuri, o sa ii puteti lasa pe strada in continuare cat de curand, nu va speriati.

• Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

Oricum, nu va faceti probleme, nu se va rezolva nimic pe subiectul asta. Baietii astia din conducere nu vor rezolva problema.

1. Au facut o lege prin care dupa 14 zile primariile "ii pot" eutanasia, daca: nu ii ia nimeni si daca nu mai au fonduri sa-i tina. Nicidecum ca "obligatoriu" dupa 14 zile ii omoara. Asa ca nimeni nu ii va omori.

2. Tocmai au contestat legea la CC, o iesi vreo decizie ca nu e conform cu principiile constitutiei sa omori caini sau mai stiu eu ce cacat si gata si asta. Si chiar daca trece, vedem mai sus pct 1.

Asa ca "iubitori" de animale salbatice dintre blocuri, o sa ii puteti lasa pe strada in continuare cat de curand, nu va speriati.

Asa e. Pana nu punem mana sa facem noi ceva nu o sa se rezolve nimica. Daca statul nu vrea sa rezolve problema asta o rezolvam noi...cu tot ce avem la indemana. :)

Postat

Exact. Sa punem mana si sa-i arestam pe cei care lasa catelele sa faca pui si arunca puii prin orase pe strazi, sau pe camp. Asta trebuie facut. In rest e doar bataie de joc si manipulare ieftina.

• Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

Ma gandesc ca problema ar putea fi evitata daca am proceda asa:

Toti cainii (masculi) sa fie relocati intr-un oras de care nimanui nu-i pasa...sa zicem...Bucuresti?

Toate catelele (femele) sa fie adunate si duse in Constanta. Poate excesul de catele care le fura micii de pe gratare va mai reduce un picut din "turistii" aia speciali pe care toti constantenii ii "iubesc".

Va fi o problema doar in 2 orase pt urmatorii sa zicem 5-10 ani.

In cel mai rau caz masculii isi vor rupe curul si catelele isi vor da limbi.

Voi ce credeti?  :pope

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Eu am avut experiente nasoale cu maidanezii si din punctul meu de vedere exista o rezolvare foarte simpla.

1. se strang toti cainii in adaposturi

2. se da drumul adoptiei

3. cainii care nu se adopta in 3 luni sunt eutanasiati

4. saptamanal se strang caini de pe strada

5. stapanii care nu mai pot tine un caine il duc la adapost. Daca acesti stapani ii lasa pe strada si sunt prinsi ... dosar penal si amenda minim 10000 de lei.

Nu este deloc greu sa puna in practica asa ceva ... dar sunt atatea tabere si atatea discutii ... si ei sunt politicieni si nu stiu cum s-o dea la mijloc ... si probabil ca o sa mai mestece cainii vreo 3 copii pana o sa se faca ceva!

Postat

Dar chestia asta cu cainii e a dracu de usoara.Este plin de iubiori de animale in Romania.Unde te duci e unul cu iubirea in gura, nu ai cum sa scapi.Din milioane de romanani sa vina numai 60 000 de iubitori dinastia si sa adopte cate un caine.Daca iubesti pe cineva, il ajuti atunci cand are o problema, nu?Ori suntem iubitori, ori numai suntem?Si am rezolvat, instant.

Postat

Ma gandesc ca problema ar putea fi evitata daca am proceda asa:

Toti cainii (masculi) sa fie relocati intr-un oras de care nimanui nu-i pasa...sa zicem...Bucuresti?

Toate catelele (femele) sa fie adunate si duse in Constanta. Poate excesul de catele care le fura micii de pe gratare va mai reduce un picut din "turistii" aia speciali pe care toti constantenii ii "iubesc".

Va fi o problema doar in 2 orase pt urmatorii sa zicem 5-10 ani.

In cel mai rau caz masculii isi vor rupe curul si catelele isi vor da limbi.

Voi ce credeti?  :pope

Ca si idee este buna, insa nu stiu daca celebrul nostru edil are posibilitatea sa sustina material aceasta idee, cu toate ca este un mare iubitor de catele in calduri .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...