Sari la conținut

Criza economica din cauza coronavirusului?

Postări Recomandate

Postat

Eu știu că în noaptea de revelion printre sarmale și pahare a apărut Trump care a zis că el nu vrea război vrea pace. Așa în general. După care au dat niste rachete în Iran și aia au răspuns tot cu rachete.

Acum se poate ajunge sa dea FB faliment! Ce facem? Daca se ia curentul se taie și apa? Mă gândesc că și pompele alea merg la 220... trebuie sa scot varza din butoi și sa pun in loc apă. Dar ce fac cu varza? Probleme... probleme..

Reputație: 24192
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Se pare ca dupa intamplarile din timpul noptii dintre Arabia Saudita si Rusia, de la Summit-ul OPEC, bursele sunt in cadere libera peste tot pe glob. Ciudatenie: prabusirea cotatiei petrolului trage tare de tot in jos dolarul american si Euro, in schimb pare ca Yen-ul chinezesc incepe sa se intareasca !

Pai creste yenul ptr ca statul chinez a cumparat tot ce se putea mai rentabil dupa ce au cazut bursele.

Dar cum va explicati ca o firma din israel va scoate vaccinurile peste o luna??? Oare teoria conspiratiei se adevereste?

Postat

Ce cred,totul e un joc politic si strategic China se zdruncina economic Iranul ai urmeaza .Preşedintele turc Erdogan a cerut Greciei să „îşi deschidă porţile” pentru imigranţii care încearcă să ajungă în Europa.Turcia pana azi nu are niciun caz covid 19 interesant .Imigranţii care vor in "europa" mai exact germania si franta....ai va pune pe butuci si pe astia e doar o chestiune de timp .Europa va trece prin teste drastice atat economic cat si geopolitic.Englezu a stiut ce va urma .Va fi un an greu greu .Asta cred eu .

Ador, numai Egiptul sunt 90 de milioane de oameni într-un deșert in care cu greu respiri, e numai praf. Și Tunisia și Algeria la fel, daca te vede alb pe acolo sar pe tine sa le dai oricât de putin... cu 20 de eurocenți ia un kilogram de faina și da de mâncare la toată familia pe o zi.

Au grâu și oi mai mult din România... dar daca a cazut comerțul mondial aia se răspândesc ca lăcustele și în primul rând vin spre noi.

Și daca noi avem mitraliere au și ei că le găsesc pe drum sparg depozitele de armată. Nu poate sa controleze nimeni zeci de milioane de oameni disperați de foame.

Și la americani vin aia dinspre sud, latinii fasolari :))

Postat

Pai creste yenul ptr ca statul chinez a cumparat tot ce se putea mai rentabil dupa ce au cazut bursele.

Dar cum va explicati ca o firma din israel va scoate vaccinurile peste o luna??? Oare teoria conspiratiei se adevereste?

In Iran au murit de coronavirus f. mulți din guvern și din parlament... jidanii au mania asta sa lichideze conducerea din Iran... poate au deja vaccinul și îi mai răresc pe dușmani într-un mod perfect conspirat.

• Oras:PeTron
Postat

In Iran au murit de coronavirus f. mulți din guvern și din parlament... jidanii au mania asta sa lichideze conducerea din Iran... poate au deja vaccinul și îi mai răresc pe dușmani într-un mod perfect conspirat.

Poate ar fi cazul ca presedintele romaniei sa fie solidar cu românii lui din italia si sa le faca o vizită sa le arate solidaritatea fata de coronavirus ori so fi băgat în carantină? Acum.nu mai e președintele tuturor românilor?

Postat

Poate ar fi cazul ca presedintele romaniei sa fie solidar cu românii lui din italia si sa le faca o vizită sa le arate solidaritatea fata de coronavirus ori so fi băgat în carantină? Acum.nu mai e președintele tuturor românilor?

Pai votarea e mai încolo... daca se mai ține :)

Și nici nu vrea nimeni sa ajungă în funcție acum. PSD ar vrea sa le pună mortul in brațe. Pariez că orice prim ministru ar fi se evaporă pe drum, nu ajunge in parlament fie numit. Zice că are COVID și se auto-carantineaza:))

Vizitator marmotto
Reputație: 0
Postat

Pai votarea e mai încolo... daca se mai ține :)

Și nici nu vrea nimeni sa ajungă în funcție acum. PSD ar vrea sa le pună mortul in brațe. Pariez că orice prim ministru ar fi se evaporă pe drum, nu ajunge in parlament fie numit. Zice că are COVID și se auto-carantineaza:))

N-as fi surprins sa vad o surpriza mare. In afara de PSD, restul partidelor au spus ca, data fiind situatia cu criza petrolului si criza COVID-19 vor vota guvernul pentru ca trebuie un Prim-Ministru full. Chiar si Ponta si Tariceanu voteaza, UDMR idem. In conditiile date PNL vrea-nu vrea e obligat sa voteze, altfel ar cadea de prosti si la locale or sa o ia la buci rau tare de tot (oricum o vor lua, cat de rau ramane de vazut). 

Acum, de ce Klaus nu mai macane, pentru ca e dificil pentru el. COVID-19 i-a dat total planurile peste cap, anticipatele s-au dus naibii, nu cred ca mai vrea nimeni asa ceva, la ceea ce este in lume azi, iar faptul ca (cel mai probabil) va ramane cu PSD pe cap pana isi termina mandatul nu i-a picat bine la stomac.

• Like 1
  • Oras:-----------
Postat

Nu am prins foarte multe cozi, e adevarat. Tin minte prin 1986, aveam vreo 8 ani, au adus banane din Egipt la o alimentara, era o coada luunngaaa, stateam cu bunica. Erau si portocale, dar se terminasera deja. Am luat 2 banane, nu dadeau mai multe, de fapt nici nu mai aveau de unde sa dea. Dupa noi a mai luat o mama cu o fetita una, apoi un batranel doua si gata, s-au terminat.

Cand veneam de la scoala, nici nu aveam ce sa ascult, telejurnalul de la ora 7, plin de propaganda, Cantarea Romaniei si sambata-duminica, Tom & Jerry, eveniment. :) Macar se dadeau ( si se faceau) filme romanesti cat cuprinde. Aveam o industrie cinematografica buna (pe langa alte industrii).

Acum nu prea mai avem lucruri romanesti, autohtone.

Ehh, vremuri si vremuri...

Vremuri...

ai fost norocos, din 85` incolo am mai simtit miros de banane in pasta de dinți, culmea, românească

Postat

Tare mi-e frica ca o sa retraiti vremurile alea cat de curand. 

Si noi astia tineri nascuti dupa revolutie o sa experimentam stilul de viata ceausist. 

Doar ca nu va fi cu cozi  fiindca supermarketele si mall-urile se vor inchide.

Vei astepta acasa pana mori de foame sa vina curierul de la Glovo.............. sau DRONA sa-ti aduca mancarea sigilata.  

Postat

Tare mi-e frica ca o sa retraiti vremurile alea cat de curand. 

Si noi astia tineri nascuti dupa revolutie o sa experimentam stilul de viata ceausist. 

Doar ca nu va fi cu cozi  fiindca supermarketele si mall-urile se vor inchide.

Vei astepta acasa pana mori de foame sa vina curierul de la Glovo.............. sau DRONA sa-ti aduca mancarea sigilata.  

ce bine o duci

• Oras:Fara
  • Oras:Fara
Postat

Eu cred ca unele sunt și exagerate. Sunt puse pe seama coroanei ca să poată justifica pierderile.

Vizitator bubico
Reputație: 0
Postat

Eu cred ca unele sunt și exagerate. Sunt puse pe seama coroanei ca să poată justifica pierderile.

Scopul scuza mijloacele. Oricum perioadele de criza economica sunt ciclice, prin urmare e vremea sa se curete putin pietele.  :138x

Postat

Faptul că suntem o țară in fundul lumi undeva si neimportanta ne-a salvat , de amenințările teroriste pe vremea când se dădeau in europa, ce terorist prost ar fi venit aici sa dea bombe restul lumi ar fi zis huh cine e romania au neimportant sa mai im 10 bombe asa cand dadeau franta belgia era fenomenal pt ei asta si vroiau, faptul că românia nu e vizitată de multi turisti straini nea salvat romania nu este new york care e cu.mult mai mare ca populație decat toata romania acolo vin oameni de toate rasele si turisti de asemeni si in italia , la noi cine a venit diaspora pe care iohanis o vroia acasa acum mai auziti ceva huh ii mai Vor casa nu stati acolo nu veniti, ati.mai auzit ceva de anticipate, ati mai auzit de mue pas, dar de arafat care pana acum.2 saptami vroiau să-l dea jos nimic corona virus ia dat peste cap toate planurile lui iohanis, si credeti ca la noi nu va fi e doar o chestiune de timo maxim 2 saptamani ,daca ziceai acum.2 saptamani ca italia va fi închisă ziceai ca esti nebun, faceti vinde astia care își fac provizi noi nu avem.spitale credeti voi ca statul roman va va baga in spital si va veni la ora fixa si va striga PORTIA! Va înșelați o sa zica sa stati acasa 2 saptamani sa nu iesi din casa si daca nu ai Ce mânca e fix problema ta daca iesi din casa ei zic puscarie 3 luni avem închisori supra aglomerate credeti voi ca ne vor baga pe toti la parnaie care deja sunt sufocate nu va pun sa completați chestionare daca doamne fereste peste 2 saptamani vine epidemia peste noi va fi praf apocalipsa de pe pamant suntem total nepregătiți nici spitale nu avem vor muri pe capete ce ziceți voi a pai la noi se moare de gripă a pai uitativa avem vaccinuri si uni zic lasa ca nu sunt bune si uite ca se moare si de gripă, insa corona nu are tratament e nou ce veti face carantină 2 saptamani in casa cine are noroc scapa cine nu nu orcine se poate îmbolnăvi ca vi sa spus ca e simpla gripă uitativa cum.iese trump pe post la cnn daca romania intra in carantină cea ce se va intampla ce o sa mancati vine statul la usa vine ministru la usa si striga PORTIA!!!! CA LA PARNAIE bine inteles ca nu

• Like 1
Postat

Vorba lu floricica dansatoarea UNDE ESTE DOMNUL IOHANIS toti politicieni statelor ies vorbesc in presa iohanis tace ca mortu in papusoi , il.baga pe arafat la inaintare cel.oe care vroia să-l.dea jos acum.doua saptamani

• Like 1

Postat

Facetivă provizi si nu.mai radeti da astia care cuumpara malai si faina ca o scăpați de foame daca bucureștiul va fi paralizat

• Like 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.