Sari la conținut

Tatiana 0746309167

Bosssu

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde trebuie
Postat

pai el e avocatul poporului, e birocrat de fel :)

Fie ca tine, puștiule

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10954536_742526622505677_7894902294477506580_n.jpg?oh=a729acd31657987c7ac322842eb3bbd4&oe=55558054

• Like 3
  • Minus 4
  • Oras:Pasarica
  • Oras:Pasarica
Postat

Incepand de maine serviciile si tarifele mele sunt urmatoarele:
- 50 lei - 15 min - DOAR oral door to door - ACEASTA OPTIUNE ESTE DOAR PTR PERSOANELE CARE STIU CA FINALIZEAZA IN TIMPUL SPECIFICAT, NU VOI TOLERA DEPASIREA TIMPULUI
100 lei - 30 min - o( P/N) + n(P) door to door
150 lei - o ora - o(P/N) + n(P) door to door
250 lei - 2 ore o(P/N) + N(P) door to door
In tarifele de mai sus intra si urmatoarele servicii :
- 69, masaj de relaxare, uro(activ/pasiv), cunnilingus, annilingus( doar daca persoana este rasa ), CIM, COB, COF, peneyrari anale( eusa penetrez barbatul), penetrari uretrale, masaj prostata, dus asistat si alte fantezii in limita bunului simt.

In varianta scurta de DOAR oral nu intra si serviciile de mai sus. La varianta scurta intra doar CIM si COB.

NU FAC ANAL si am rugamintea sa nu insistati ptr acest serviciu.

Persoanele in stare de ebrietate si cele cu tendinte de brutalitate si violente , NU beneficiaza de serviciile mele.

Prestez servicii si cu noaptea, dar DOAR cu conditia sa cunosc persoana destul de bine.

Tariful ptr o noapte este de 800 lei in intervalul orar 23-06.

Va astept cu drag sa ne relaxam impreuna cat mai placut.

Anuntul este valabil DOAR ptr persoanele cu varsta minima de 23 ani.

Pentru cei care vor dori sa o mai viziteze. Are un mik update in anunt.

• Oras:Braila
Postat

Duminica 8 Martie- Ziua femeii, Tatiana va anunta urmatoarele tarife :

- 70 lei - 30 min - o(p/n) + n(P) - o finalizare

-130 lei - o ora - o(p/n) + n(P) - 0 finalizare

In aceste tarife intra DOAR : Fk, CIM, COB,69, masaj de relaxare.

ATENTIE : ACESTE TARIFE SUNT DOAR PTR ZIUA DE DUMINICA 8 MARTIE.

Tatiana va asteapta cu drag sa va relaxati impreuna cat mai placut.

Postat

Să nu îi primești dacă nu îți aduc de 8 martie măcar o floare, o ciocolată sau o cutie de bomboane :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:boulevard of broken dreams
  • Oras:boulevard of broken dreams
Postat

vino la Bacau Tatiana, te asteptam....

Postat

Să nu îi primești dacă nu îți aduc de 8 martie măcar o floare, o ciocolată sau o cutie de bomboane :laugh2

Nu ai gusturi rele :)

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Dar pleacă odata si ramai pe veci acolo cu tot cu sustinatorii tai.

Eu cred că i-au murit.

Tu nu ai dispărut încă?

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Dar pleacă odata si ramai pe veci acolo cu tot cu sustinatorii tai.

Ia mai dute tu la fetitele tale si ai grija de ele si nu ma mai fute pe mine la cap atat. Nu te obliga nimeni sa intrii sa citesti ce se scrie aici pe topic. Mai lasa-ma in pula mea si vezi-ti de ale tale si nu te mai interesa atata de mine ca nici doi bani nu dau pe parerea ta.

Postat

Ce-mi place când te enervez!

Dar nu inteleg de unde ai tu atata " carne " sau esti vreun guvid care se da Tatiana?

Postat

Eu nu inteleg ce te fute pe tine grija , daca tot ai zbierat sus si tare ca nu sunt genul tau, dute mai la fete care sunt genul tau si nu ma mai fute pe mine atata la cap. Si nu ma enervezi deloc, chiar imi face placere sa-ti dau replici acide. Si am sa-ti raspund la modul dupa cum mi te adresezi. Aaaa si referitor la "guvid", ce tie ciuda ca nu esti tu guvidul meu? O sa moara toti guvizii pana m-oi fute eu ptr ei.. Hai cu pa si mai plimba ursul ca rugineste lantul... :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

Nu este frumos să vă jigniți în acest fel.

Doar suntem pe un site de pești și de curve, vorba cuiva de pe aici.

Și eu sunt Pește.

După zodie :laugh2

• Like 3
  • Minus 4
Postat

O Super Doamna !

Azi Am fost si eu in vizita la ea si bine am facut , este o super doamna , am sunat mi-a raspuns o voce placuta , m-am programat si la ora fixa am ajuns in locul in care mi-a zis ea , ! Este o super doamna din toate punctele de vedere! 

La usa m-a intmpinat intr-un costum transparent rosu ( sau ceva de genu) .. Initial am vrut pt 2 numere ,am platit inainte apoi am inceput cu un oral neprotejat , unde a fost vis ! Dansa stie sa te faca sa te simti bine , nu are rost sa detailez ce si cum a fost intr-un cuvanta fost SUPER ! Din partea mea i-asi da 10+ pe linie ! De revenit la ea ! Eu cu siguranta voi revenii !

• Like 2
Postat

O Super Doamna !

Azi Am fost si eu in vizita la ea si bine am facut , este o super doamna , am sunat mi-a raspuns o voce placuta , m-am programat si la ora fixa am ajuns in locul in care mi-a zis ea , ! Este o super doamna din toate punctele de vedere! 

La usa m-a intmpinat intr-un costum transparent rosu ( sau ceva de genu) .. Initial am vrut pt 2 numere ,am platit inainte apoi am inceput cu un oral neprotejat , unde a fost vis ! Dansa stie sa te faca sa te simti bine , nu are rost sa detailez ce si cum a fost intr-un cuvanta fost SUPER ! Din partea mea i-asi da 10+ pe linie ! De revenit la ea ! Eu cu siguranta voi revenii !

Și halatul cât fu, măi nene...și pentru ce anume...că nu se înțelege mare lucru din postarea ta cu pretenție de recenzie.

Că după oralul acela se pare că te-ai pierdut cu totul...ori ai uitat ”scorul” :laugh2

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Și halatul cât fu, măi nene...și pentru ce anume...că nu se înțelege mare lucru din postarea ta cu pretenție de recenzie.

Că după oralul acela se pare că te-ai pierdut cu totul...ori ai uitat ”scorul” :laugh2

Scuza-ma :bow  , nu prea am facut recenzii deci dupa oral am trecut evident la normal , mi-a pus balonasul si am inceput cu ea peste mine apoi am schimba in  :doggystyle ...unde mi-am dat si drumul , eu intial am platit 150 de lei pentru o ora , dar nu am putut sta o ora pt ca am primit un telefon ma rog nu intru in detalii , ideea e ca i-am lasat 150 , Tatiana vroia sa-mi dea 50 de lei inapoi pentru ca a zis ca nu-i place sa-si bata joc de clienti si prefera sa fie foarte corecta in privinta banilor , dar la felul cum s-a comportat cu mine i-am lasat si cei 50 de lei ! Scuze pentru greseala ...credeti-ma nu am prea facut recenzii !

• Like 4
Postat

Tatiana pe l focsani cand mai ajungi???

nu stiu cand o sa mai vin, nu pot spune o data anume. Daca ma voi hotara sa revin anunt public.

Postat

Promit ca dupa Paste voi veni. Acum sunt la Buzau si voi ramane la buzau pana la Paste, apoi dupa Paste voi veni si la Bacau.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...