jos textila ! Reputație: -1 Postat Septembrie 10, 2013 Telefon: [email protected] Oras:. Telefon: [email protected] Oras:. Postat Septembrie 10, 2013 M am gandit sa ne facem (si) cadouri . Fiecare dintre noi sa vina cu o idee de cadou pt oricine si cel mai important e sa o punem in practica. Nimic in batjocura, doar caterinca sau cadouri cu sau fara multa imaginatie...Ieri ii spuneam lui Dinozauru ca i-as face cadou o carte de colorat. Pt Pisicuts m-am gandit sa merg la manele si sa ii bag o dedicatie de bine, doar ca inca nu am talent de versuri (astept propuneri). Mai am cativa clienti si cliente calificati pt un cadou....Chiar sunt curios ce cadou as merita intr o buna zi. (Patrick82, la ce te-ai gandit?)
Administrator pisicuts Reputație: 114353 Postat Septembrie 10, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=D10gRViRcyo&feature=player_embedded
jos textila ! Reputație: -1 Postat Septembrie 10, 2013 Telefon: [email protected] Oras:. Telefon: [email protected] Oras:. Autor Postat Septembrie 10, 2013 Pisic, vrei sa imi faci cadou un glont in cur sau ai sparge pusculita pt mine?
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 10, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 10, 2013 Ce cadou ai merita intr-o zi? O textila...cred...
patrick82 Reputație: 1773 Postat Septembrie 12, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 12, 2013 Ti-as lua un bilet -dus- spre Pestera Muierilor.
jos textila ! Reputație: -1 Postat Septembrie 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:. Telefon: [email protected] Oras:. Autor Postat Septembrie 15, 2013 Ce cadou ai merita intr-o zi? O textila...cred...Ai uitat sa specifi cu ce ocazie cadoul...ca ma iubesti ori ba?totusi, cred ca imi sade mai bine in pielea goala, deci fara textila ! Ti-as lua un bilet -dus- spre Pestera Muierilor. Am fost la Pestera Muierilor si am gasit iesirea :laugh2 ,cred ca aveam 12-13 ani cand am vizitat-o...., deci s-au gandit si altii la chestia asta, dar nu le-a iesit Pt Leonidas : pt ca imi esti simpatic, m-am gandit sa iti iau o sabie foarte misto. E mica, dar apesi pe un buton si....se face mare !!! O invarti putin in aer si incepe sa cante Hannah Montana. Are si luminite (roz, galben, verde si violet).
leonidas Reputație: 719 Postat Septembrie 16, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat Septembrie 16, 2013 ..................................................... Pt Leonidas : pt ca imi esti simpatic, m-am gandit sa iti iau o sabie foarte misto. E mica, dar apesi pe un buton si....se face mare !!! O invarti putin in aer si incepe sa cante Hannah Montana. Are si luminite (roz, galben, verde si violet).Multumesc
jos textila ! Reputație: -1 Postat Septembrie 16, 2013 Telefon: [email protected] Oras:. Telefon: [email protected] Oras:. Autor Postat Septembrie 16, 2013 Multumesc "Multumesc?" Si cadoul meu unde e??? :)
sit down comedy Reputație: 729 Postat Februarie 18, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 18, 2014 Baieti, punem mana de la mana si ii luam dulcineei de Amada un cadou ? Daca da, ce ?
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Februarie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2014 Ce va mai plictisiti...Am sa deschid un topic intitulat " ce zi e azi si cit mai e pina la sfirsitul lumii"... 1 5
sit down comedy Reputație: 729 Postat Februarie 18, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 18, 2014 Ce va mai plictisiti...Am sa deschid un topic intitulat " ce zi e azi si cit mai e pina la sfirsitul lumii"...Adica Amada nu merita un cadou ca a revenit ? )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum