Sari la conținut

Cadouri pentru cei draci si .... pt cei mai putini dragi

Postări Recomandate

Postat

M am gandit sa ne facem (si) cadouri . Fiecare dintre noi sa vina cu o idee de cadou pt oricine si cel mai important e sa o punem in practica.  Nimic in batjocura, doar caterinca sau cadouri cu sau fara multa imaginatie...Ieri ii spuneam lui Dinozauru ca i-as face cadou o carte de colorat. Pt Pisicuts m-am gandit sa merg la manele si sa ii bag o dedicatie de bine, doar ca inca nu am talent de versuri (astept propuneri). Mai am cativa clienti si cliente calificati pt un cadou....

Chiar sunt curios ce cadou as merita intr o buna zi. (Patrick82, la ce te-ai gandit?)

post-91095-0-10218200-1378819679_thumb.gif

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ce cadou ai merita intr-o zi? O textila...cred...

Postat

Ce cadou ai merita intr-o zi? O textila...cred...

Ai uitat sa specifi cu ce ocazie cadoul...ca ma iubesti ori ba?totusi, cred ca imi sade mai bine in pielea goala, deci fara textila ! :)

Ti-as lua un bilet -dus- spre Pestera Muierilor. :laugh2

Am fost la Pestera Muierilor si am gasit iesirea :laugh2 :laugh2 :laugh2  ,cred ca aveam 12-13 ani cand am vizitat-o...., deci s-au gandit si altii la chestia asta, dar nu le-a iesit :P

Pt Leonidas : pt ca imi esti simpatic, m-am gandit sa iti iau o sabie foarte misto. E mica, dar apesi pe un buton si....se face mare !!! O invarti putin in aer si incepe sa cante Hannah Montana.  Are si luminite (roz, galben, verde si violet).

• Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street
Postat

.....................................................

Pt Leonidas : pt ca imi esti simpatic, m-am gandit sa iti iau o sabie foarte misto. E mica, dar apesi pe un buton si....se face mare !!! O invarti putin in aer si incepe sa cante Hannah Montana.  Are si luminite (roz, galben, verde si violet).

Multumesc  :laugh2

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ce va mai plictisiti...

Am sa deschid un topic intitulat " ce zi e azi si cit mai e pina la sfirsitul lumii"...

• Like 1
  • Minus 5

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Ce va mai plictisiti...

Am sa deschid un topic intitulat " ce zi e azi si cit mai e pina la sfirsitul lumii"...

Adica Amada nu merita un cadou ca a revenit ?  :))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...