andra000 Reputație: 150 Postat Martie 12, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Martie 12, 2022 Disponibila azi cu programare din timp 👄😈 DOAR în TM Link spre comentariu
andra000 Reputație: 150 Postat Martie 12, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Martie 12, 2022 NU DERANJAȚI INUTIL PT DETALII IN AFARA TIMIȘOAREI!!!! Link spre comentariu
andra000 Reputație: 150 Postat Martie 14, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Martie 14, 2022 On 3/10/2022 at 7:27 PM, AdrianRe said: Buna. In Bucuresti cand ajungi? Bună... Momentan nu știu, când voi avea un rasp cert voi anunta Link spre comentariu
andra000 Reputație: 150 Postat Martie 16, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Martie 16, 2022 Disponibila astăzi dupa 16, whats app doar pt programare 👄😈 Link spre comentariu
andra000 Reputație: 150 Postat Martie 16, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Martie 16, 2022 Dor de vara și de... Joculețe ude 😈💦 3 Link spre comentariu
andrei242 Reputație: 143 Postat Martie 16, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Partajează Postat Martie 16, 2022 Acum 43 minute, andra000 a spus: Dor de vara și de... Joculețe ude 😈💦 😍😵 1 Link spre comentariu
andra000 Reputație: 150 Postat Martie 20, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Martie 20, 2022 Disponibila astăzi pt dominari soft cu discount 😎👄 whats app pt programare 👄😈 350 lei sesiunea Link spre comentariu
Dana55 Reputație: -15 Postat Aprilie 4, 2022 Partajează Postat Aprilie 4, 2022 In bucuresti mai vii .?‽ Link spre comentariu
andra000 Reputație: 150 Postat Aprilie 5, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2022 Disponibilă doar aici pentru mesaje ... Link spre comentariu
18cristian1978 Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2022 Partajează Postat Aprilie 8, 2022 Bună. Cum putem stabili o întâlnire? Un Nr de telefon valabil? Link spre comentariu
andra000 Reputație: 150 Postat Mai 7, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Mai 7, 2022 Buna...desigur spune mi ce anume cauti mai exact si ce limite ai ? Link spre comentariu
IMFAMOUSGUY Reputație: 0 Postat Mai 8, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 8, 2022 La 07.05.2022 la 13:03, andra000 a spus: Buna...desigur spune mi ce anume cauti mai exact si ce limite ai ? Ceau, lasă te rog fain un Nr de telefon dacă se poate, stau in tm. Link spre comentariu
IMFAMOUSGUY Reputație: 0 Postat Mai 8, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 8, 2022 La 07.05.2022 la 13:03, andra000 a spus: Buna...desigur spune mi ce anume cauti mai exact si ce limite ai ? Ceau, lasă te rog fain un Nr de telefon dacă se poate, stau in tm. Link spre comentariu
andra000 Reputație: 150 Postat Mai 9, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Mai 9, 2022 On 3/2/2022 at 10:01 AM, andra000 said: Disponibila azi între 14 - 21 pentru dominare soft cu locație în Timișoara Disponibilă tribut de 350 pt orice info la 0 785 075 308 Link spre comentariu
terrente Reputație: 6 Postat Mai 9, 2022 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Mai 9, 2022 Buna. Mai revii in București? Link spre comentariu
andra000 Reputație: 150 Postat Mai 10, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Mai 10, 2022 Disponibilă cu chef de joacă Link spre comentariu
IMFAMOUSGUY Reputație: 0 Postat Mai 10, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 10, 2022 Acum 5 ore, andra000 a spus: Disponibilă cu chef de joacă Disponibilă dar evita sa răspunzi ca voiam sa te întreb niște detalii înainte 😅 Link spre comentariu
andra000 Reputație: 150 Postat Mai 10, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Mai 10, 2022 37 minutes ago, IMFAMOUSGUY said: Disponibilă dar evita sa răspunzi ca voiam sa te întreb niște detalii înainte 😅 Dacă nu rasp pe nr ...wapp ul este deschis Link spre comentariu
v3kt0r1 Reputație: 352 Postat Mai 10, 2022 Oras:Acasa Oras:Acasa Partajează Postat Mai 10, 2022 Salutare! Ca nu prea sunt recenzii, insa o sa fac eu una. Am fost acum 2 ore la domnisoara. Ca idee, am sunat-o cu o ora inainte si mi-a spus ca nu ma poate lua, ca programarile se fac cu o ora minim inainte. Pana la urma i-am explicat situatia si a zis ok, doar sa-i dau putin timp de pregatire. Vrand sa incerc ceva nou - nu am mai fost dominat, am vb cu ea pe whatsapp si cumva mi-a dat increderea ca e ok, desi nu prea am gasit recenzii. Cand am ajuns, o dsoada supla, 1.75-1.8m pe tocuri inainte, imbracata cu un body sexy ma astepta, undeva in zona Complex. Am intrat, m-a poftit inauntru, am vb foarte putin - fara urme, codul de culori, trecut repede la dus si dus in camera. Un punct in minus aici, prosopul nu mirosea fresh, sper ca era din dulap Actiunea propriu zisa a fost f light, nu vreau sa detaliez aici, insa fata pare ca face si din placere asta. Face squirt, uro.. e mega ok. Mi-a placut ca m-a luat cu blandete. Mentionez din nou ca eram in f graba, motiv pt care nu mi-am dat drumul la nebunii (sau ma rog, ea) insa am facut vreo 2-3 chestii kinky, dupa care am finalizat glorios pe picioarele ei! Nu am mai fost la fetite de cateva luni bune, momentan nu regret deloc alegerea facuta si sper sa ramana asa. Fata era curata, foarte frumoasa la fata (genul dupa care ai intoarce capul pe strada), inaltuta, corp foarte frumos, sanii naturali si pasarica exact pe gustul meu (si la propriu, si la figurat). Face si videochat, am inteles ca e destul de implicata in comunitatea de BDSM. Nu stiu daca a vrut sa ma incurajeze sau nu insa mi-a zis ca simte ca ar putea sa faca chestii mai kinky:) In acelasi timp, fie ca m-a pacalit sau nu, a jucat un rol f bun, si parea ca ii place sa o ling. Mi-ar fi placut poate putin mai multe, insa nu a fost timp. Are o pasarica .. perfecta, din punctul meu de vedere, ingrijita - iti vine sa o futi Note: aspect fata: 10 aspect corp: 10 - chiar e exact cum imi place mie - atentie, nu e epilata complet, insa e f ingrijita comunicare - 10 actiune: - desi am avut emotii, m-a facut sa imi treaca. are o privire super perversa, si face squirt pe tine. Are dildo-uri (cred ca mai multe, cu mine a vrut sa incerce unul .. care cred ca ma spargea de tot asa ca am zis rosu si s-a oprit) Pare o tipa de treaba, nu am simtit ca m-a grabit, nici nu stiu cat am stat door2door. igiena - 9.5 (fara mirosuri, parea curat si gustul ok - insa prosopul nu parea fresh.. si era un aspect important. A facut dus inainte halatul: 300 ron, dati inainte, neceruti de ea. Locatie: 8 e in complex, apartament mic, parea curat. nu am sesizat pe altcineva in incapere, nici nu am intrebat - usa de la bucatarie era acoperita cu o perdea. Pt mine a fost important ca fie ca era un protector sau nu, nu am simtit prezenta lui, ceea ce m-a facut sa ma simt ok in timpul actului. per total, in momentul asta, recomand. Chiar e ok tipa. Ar fi fost ok sa aiba si o sclava, sau sa fie deschisa si la chestii reciproce, sau sa ofere contact (mentionez ca nici fk nu a facut) Hai salut, spor la ciocane tari si sanatoase! 1 Link spre comentariu
andra000 Reputație: 150 Postat Mai 12, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Mai 12, 2022 On 5/10/2022 at 10:26 PM, v3kt0r1 said: Salutare! Ca nu prea sunt recenzii, insa o sa fac eu una. Am fost acum 2 ore la domnisoara. Ca idee, am sunat-o cu o ora inainte si mi-a spus ca nu ma poate lua, ca programarile se fac cu o ora minim inainte. Pana la urma i-am explicat situatia si a zis ok, doar sa-i dau putin timp de pregatire. Vrand sa incerc ceva nou - nu am mai fost dominat, am vb cu ea pe whatsapp si cumva mi-a dat increderea ca e ok, desi nu prea am gasit recenzii. Cand am ajuns, o dsoada supla, 1.75-1.8m pe tocuri inainte, imbracata cu un body sexy ma astepta, undeva in zona Complex. Am intrat, m-a poftit inauntru, am vb foarte putin - fara urme, codul de culori, trecut repede la dus si dus in camera. Un punct in minus aici, prosopul nu mirosea fresh, sper ca era din dulap Actiunea propriu zisa a fost f light, nu vreau sa detaliez aici, insa fata pare ca face si din placere asta. Face squirt, uro.. e mega ok. Mi-a placut ca m-a luat cu blandete. Mentionez din nou ca eram in f graba, motiv pt care nu mi-am dat drumul la nebunii (sau ma rog, ea) insa am facut vreo 2-3 chestii kinky, dupa care am finalizat glorios pe picioarele ei! Nu am mai fost la fetite de cateva luni bune, momentan nu regret deloc alegerea facuta si sper sa ramana asa. Fata era curata, foarte frumoasa la fata (genul dupa care ai intoarce capul pe strada), inaltuta, corp foarte frumos, sanii naturali si pasarica exact pe gustul meu (si la propriu, si la figurat). Face si videochat, am inteles ca e destul de implicata in comunitatea de BDSM. Nu stiu daca a vrut sa ma incurajeze sau nu insa mi-a zis ca simte ca ar putea sa faca chestii mai kinky:) In acelasi timp, fie ca m-a pacalit sau nu, a jucat un rol f bun, si parea ca ii place sa o ling. Mi-ar fi placut poate putin mai multe, insa nu a fost timp. Are o pasarica .. perfecta, din punctul meu de vedere, ingrijita - iti vine sa o futi Note: aspect fata: 10 aspect corp: 10 - chiar e exact cum imi place mie - atentie, nu e epilata complet, insa e f ingrijita comunicare - 10 actiune: - desi am avut emotii, m-a facut sa imi treaca. are o privire super perversa, si face squirt pe tine. Are dildo-uri (cred ca mai multe, cu mine a vrut sa incerce unul .. care cred ca ma spargea de tot asa ca am zis rosu si s-a oprit) Pare o tipa de treaba, nu am simtit ca m-a grabit, nici nu stiu cat am stat door2door. igiena - 9.5 (fara mirosuri, parea curat si gustul ok - insa prosopul nu parea fresh.. si era un aspect important. A facut dus inainte halatul: 300 ron, dati inainte, neceruti de ea. Locatie: 8 e in complex, apartament mic, parea curat. nu am sesizat pe altcineva in incapere, nici nu am intrebat - usa de la bucatarie era acoperita cu o perdea. Pt mine a fost important ca fie ca era un protector sau nu, nu am simtit prezenta lui, ceea ce m-a facut sa ma simt ok in timpul actului. per total, in momentul asta, recomand. Chiar e ok tipa. Ar fi fost ok sa aiba si o sclava, sau sa fie deschisa si la chestii reciproce, sau sa ofere contact (mentionez ca nici fk nu a facut) Hai salut, spor la ciocane tari si sanatoase! Multumesc de vizita ...te ast si la un masaj fără dureri 🤗😘 Link spre comentariu
andra000 Reputație: 150 Postat Mai 13, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Mai 13, 2022 On 2/26/2022 at 3:57 PM, andra000 said: Cald și gustos... Disponibilă....cu pofta de hidratare cu ulei ...Și alte joculete umede...😋 Link spre comentariu
andra000 Reputație: 150 Postat Mai 14, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Mai 14, 2022 Disponibilă 👻 Link spre comentariu
Raul0071 Reputație: 4 Postat Mai 16, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Mai 16, 2022 Mai ești în Timișoara ? Link spre comentariu
andra000 Reputație: 150 Postat Mai 25, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Mai 25, 2022 Nr nou 0760232564 Link spre comentariu
andra000 Reputație: 150 Postat Iunie 13, 2022 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iunie 13, 2022 Disponibila Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum