Sari la conținut

Cum veti petrece timpul daca sunteti izolat(a)?

Postări Recomandate

• Oras:GILEAD
  • Oras:GILEAD
Declarația pe Proprie Răspundere e un document pdf, se găseşte pe net.

Tras frumos pe tel, tabletă sau pe ipad, completezi zilnic în Acrobat unde te duci, dacă te duci undeva. Dai screen print şi gata. Ai documentul updatat zilnic, fără să mai printezi nimic.

Hârtia e scumpă zilele astea. Mi-e că vine ziua în care hârtia o să fie mai scumpă şi decât pergamentul pe care e scrisă Declarația de Independență din Arhiva Națională, visavis de patinoarul ăla în aer liber, unde la una din porți apare scris pe o statuie ceva gen: Eternal Vigilence is the Price of Liberty.

Ştie Mîşkin mai multe și vă relatează în scurt timp, Că el a aterizat acum 3 ani pe Dulles, mega aeroportul din Bangkok... :blushing2

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator marmotto
Reputație: 0

Cica cam pe 5-10 mai o sa ne dea voie treptat sa iesim din case. Asa ca de Paste/1 Mai gratar in curte sau care nu are pe balcon sau in vis. :) Cica si accesul la plaja sau la piscina (care vor mai fi deschise si cine va mai avea lichiditati sa mai mearga in concediu, in hotelurile care vor mai putea fi redeschise) pe litoral se va face dupa niste reguli speciale, care urmeaza sa fie reglementate pana la inceperea sezonului estival (tinand cont ca pentru perioada 25 aprilie - 1 mai se anunta prin unele zone ale tarii 28 - 30 de grade)....

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0

Am deschis acest topic in ideea unor discutii mai prietenesti...

Mă bucur! :)

Să rămânem pozitivi... nu covid-19 :P Ci pozitivi mintal și mental. Să recurgem la arma noastră cea mai de temut , a românilor, cu care am supraviețuit mereu vicisitudinilor istoriei. Așa se va întâmpla și acum... :)

"Borcea a lăsat-o gravidă pe polițista care-i verifica declarația pe propria răspundere" :giggle:

https://www.timesnewroman.ro/monden/borcea-a-lasat-o-gravida-pe-politista-care-i-verifica-declaratia-pe-propria-raspundere

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...