Vizitator lovedrop Reputație: 0 Postat Mai 15, 2020 Postat Mai 15, 2020 dupa cum ati vazut din ce am scris, a inceput din nou banda rulanta... deja de vreo 3 zile e asa, ma astept sa fie si mai si acum, asa ca eu fac pauza pana vine saracia inapoi :)
olteanul alergic la banateni Reputație: 284 Postat Mai 15, 2020 Oras:Banatistan Oras:Banatistan Postat Mai 15, 2020 Despre cine este vorba?sa nu patim si restul la fel...Vad ca nu mai are anunt azi,cred ca s-a speriat dupa ce i-am trimis cateva mesaje de dragoste si ne-a parasit orasul
bounty91 Reputație: 280 Postat Mai 16, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 16, 2020 Sunt câteva opțiuni destul de bune la 100 finalizarea, de ex cele 2 fete venite din Constanța:Mădălina și Roxana, dar mai sunt pe publi opțiuni la 100 finalizarea.Nu le-am vizitat din măsuri de precauție, deci nu știu ce oferă, dar par a avea recenzii bune.Poate așa mai scad și pocnitorile mai vechi din pret, ca momentan toate cele care activau și înainte au aceleași prețuri și servicii, dacă nu mai scumpe
olteanul alergic la banateni Reputație: 284 Postat Mai 16, 2020 Oras:Banatistan Oras:Banatistan Postat Mai 16, 2020 Pocnitorile nu o sa scada, ele se cred dive,sunt rupte de realitate
daliamdv Reputație: 23 Postat Mai 16, 2020 Oras:Moldova Oras:Moldova Postat Mai 16, 2020 Din toata chestia asta un lucru e cert. Pacanelele rămân inchise iar vipurile ori scad pretul ori se pasionează . Chestia cu a scădea pretul de la începutul stării de urgență mi-a prins bine
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum