anemona69 Reputație: 2650 Postat Martie 23, 2020 Oras:B Oras:B Partajează Postat Martie 23, 2020 Datorită acestui virus...m-am cam plictisit și am zis ca nu ar strica sa intru puțin pe forum sa văd ce mai este nou pe aici...in primul rând vreau sa va spun ca mi ați lipsit și ca mi-a prins bine aceasta Detașare puțin.... adică bine v-am găsit futaciosilor 😂😂😂 Link spre comentariu
brunetul169 Reputație: 15 Postat Martie 23, 2020 Oras:VVVVVVVVV Oras:VVVVVVVVV Partajează Postat Martie 23, 2020 cand revii ? pune si tu noul pret si noile servicii si mai vorbim. Link spre comentariu
ursachexxx Reputație: 55 Postat Martie 23, 2020 Oras:B. Oras:B. Partajează Postat Martie 23, 2020 Datorită acestui virus...m-am cam plictisit și am zis ca nu ar strica sa intru puțin pe forum sa văd ce mai este nou pe aici...in primul rând vreau sa va spun ca mi ați lipsit și ca mi-a prins bine aceasta Detașare puțin.... adică bine v-am găsit futaciosilor nu ai pierdut nimic, forumul nu mai este un loc de relaxare din pacate, pentru ca asa s-a dorit. Cand ne futem si noi? :) 1 Link spre comentariu
ethanarmr Reputație: 0 Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 Datorită acestui virus...m-am cam plictisit și am zis ca nu ar strica sa intru puțin pe forum sa văd ce mai este nou pe aici...in primul rând vreau sa va spun ca mi ați lipsit și ca mi-a prins bine aceasta Detașare puțin.... adică bine v-am găsit futaciosilor pamfil e bine? si-a revenit familia lui dupa ce ai nenorocit-o? Link spre comentariu
ursachexxx Reputație: 55 Postat Martie 23, 2020 Oras:B. Oras:B. Partajează Postat Martie 23, 2020 2 Link spre comentariu
vitesse17 Reputație: 477 Postat Martie 23, 2020 Telefon: [email protected] Oras:41 Telefon: [email protected] Oras:41 Partajează Postat Martie 23, 2020 RIP Pamfil :( Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Martie 23, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 23, 2020 Mișto poze.Deja mi s-a făcut poftă.Păcat că suntem în post.Și izolați la domiciliu. PS: who the fuck is Pamfil ? Link spre comentariu
anemona69 Reputație: 2650 Postat Martie 23, 2020 Oras:B Oras:B Autor Partajează Postat Martie 23, 2020 pamfil e bine? si-a revenit familia lui dupa ce ai nenorocit-o?Cred ca e bine....curând o sa fiu ziua lui, am sa ii sun soția sa ii uram împreuna la mulți ani 1 Link spre comentariu
anemona69 Reputație: 2650 Postat Martie 23, 2020 Oras:B Oras:B Autor Partajează Postat Martie 23, 2020 pamfil e bine? si-a revenit familia lui dupa ce ai nenorocit-o?Ai cam nou contul....nu crezi?? Link spre comentariu
jean cote2 Reputație: 197 Postat Martie 23, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 23, 2020 S-au intors curvele din Germania? Link spre comentariu
anemona69 Reputație: 2650 Postat Martie 23, 2020 Oras:B Oras:B Autor Partajează Postat Martie 23, 2020 Și din Italia...și din toată Europa 1 Link spre comentariu
ethanarmr Reputație: 0 Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 Cred ca e bine....curând o sa fiu ziua lui, am sa ii sun soția sa ii uram împreuna la mulți aniaok deci femeia e super ok cu situatia ca barbatasu a lasat-o pentru o curva si e si mai ok sa fie sunata de respectivi sa ii ureze la multi ani? saraca, o compatimesc, dar daca e bine pentru ea situatia voi 3 sa fiti sanatosi :X Link spre comentariu
ethanarmr Reputație: 0 Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 ce pula mea mai are relevanta ca este cont nou atata timp cat stiu tot ce misca pa forum din 2014? :X Ai cam nou contul....nu crezi??aaa stai ziua lui? bine reformulezaok deci femeia e super ok cu situatia ca barbatasu a lasat-o pentru o curva si e si mai ok sa fie sunat de respectiva ca sa ii ureze amandoi la multi ani? saraca, o compatimesc, dar daca e bine pentru ea situatia voi 3 sa fiti sanatosi Link spre comentariu
anemona69 Reputație: 2650 Postat Martie 23, 2020 Oras:B Oras:B Autor Partajează Postat Martie 23, 2020 aok deci femeia e super ok cu situatia ca barbatasu a lasat-o pentru o curva si e si mai ok sa fie sunata de respectivi sa ii ureze la multi ani? saraca, o compatimesc, dar daca e bine pentru ea situatia voi 3 sa fiti sanatosi :XSănătate sa avem ca ne descurcam noi...Pamfil este băiat bun și iubit de toată lumea Link spre comentariu
anemona69 Reputație: 2650 Postat Martie 23, 2020 Oras:B Oras:B Autor Partajează Postat Martie 23, 2020 Cu ocazia asta poate scrie și el... Încă este pe forum Link spre comentariu
anemona69 Reputație: 2650 Postat Martie 23, 2020 Oras:B Oras:B Autor Partajează Postat Martie 23, 2020 ce pula mea mai are relevanta ca este cont nou atata timp cat stiu tot ce misca pa forum din 2014? :X aaa stai ziua lui? bine reformulezaok deci femeia e super ok cu situatia ca barbatasu a lasat-o pentru o curva si e si mai ok sa fie sunat de respectiva ca sa ii ureze amandoi la multi ani? saraca, o compatimesc, dar daca e bine pentru ea situatia voi 3 sa fiti sanatosi :)))))) ce simpatic ești tu....exact ca Pamfil :))))) 1 Link spre comentariu
ethanarmr Reputație: 0 Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 :)))))) ce simpatic ești tu....exact ca Pamfil :))))) a nu e ok eu sant mai rau ca el, ajut bunici bolnave, etc :)) Link spre comentariu
anemona69 Reputație: 2650 Postat Martie 23, 2020 Oras:B Oras:B Autor Partajează Postat Martie 23, 2020 a nu e ok eu sant mai rau ca el, ajut bunici bolnave, etc :)):)))))) Am inteles ...semnat bbu Link spre comentariu
ursachexxx Reputație: 55 Postat Martie 23, 2020 Oras:B. Oras:B. Partajează Postat Martie 23, 2020 :)))))) ce simpatic ești tu....exact ca Pamfil :)))))era 007 :)) 2 Link spre comentariu
anemona69 Reputație: 2650 Postat Martie 23, 2020 Oras:B Oras:B Autor Partajează Postat Martie 23, 2020 era 007 :))Era...cândva...in tinerețe :))) 1 Link spre comentariu
sandinno Reputație: 11 Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 Hm, ai reapărut. N-a mers.Complicat, totuși. Acu' ce statut ai ? Dacă revii în activitate, intri pe topicul tău, nu ? Abia așteaptă @ Panoramic :laugh2 :laugh2 Aveai un patruped canin. Alb. Parcă era fetiță. Te mai însoțește ? Hai, să ne ții la curent. Tot pe Splai.Poa' să fie și ciuma bubonică, te vindec în doi timpi și trei mișcări :wink2 Link spre comentariu
donjuanderomania Reputație: 3 Postat Aprilie 6, 2020 Oras:Bucureti Oras:Bucureti Partajează Postat Aprilie 6, 2020 Heiiii !!! Se anunța o revenire ? 🤗 Link spre comentariu
donjuanderomania Reputație: 3 Postat Aprilie 6, 2020 Oras:Bucureti Oras:Bucureti Partajează Postat Aprilie 6, 2020 Dacă mai dorești sfaturi pentru credite PJ da un semn. Link spre comentariu
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2020 Partajează Postat Aprilie 7, 2020 anemona, ai gasit ? Link spre comentariu
weedx Reputație: 14 Postat Aprilie 10, 2020 Partajează Postat Aprilie 10, 2020 ce fel de anturaj cautai anemona? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum