Sari la conținut

Chestionar - Intalnirea Nationala Nimfomane.com

Lubric

I.N.N.  

33 membri au votat

1. 1. Locatia:

• Brasov
    • Sibiu
    • Alba
    • Alta (specificati intr-un comentariu)
  2. 2. Perioada:

• 4-5-6 Octombrie
    • 11-12-13 Octombrie
    • 18-19-20 Octombrie
    • 25-26-27 Octombrie
    • Alta (specificati intr-un comentariu)
  3. 3. Ce vreti sa se intample la I.N.N.?

• Socializare, distractie, voie buna si, daca va fi cazul, sex de placere
    • Sex business
      0
    • Sex in grup, orgie
    • Altceva (specificati intr-un comentariu)

Postări Recomandate

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Lista participanti I.N.N.:

1. Lubric

2. HarryPoker77

3. legolasfotbalistul16

4. dinozauru

5. Joseph_Bavaria

6. MK23

7. Lara Satu Mare

8. panameaaa

9. giorge69

10.Fuckster

11.PapiAlex

12.Petrinjel

13.Fater

14.Cassy

• Răspunsuri 69
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator
Reputație: 0
Postat

1. Lubric

2. HarryPoker77

3. legolasfotbalistul16

4. dinozauru

5. Joseph_Bavaria

6. MK23

7. Lara Satu Mare

8. panameaaa

9. giorge69

10.Fuckster

11.PapiAlex

12.Petrinjel

13.Fater

14.Cassy

15.Adrian10

16.

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
Postat

Randunico, la ce faceai referire cand ai votat "Altceva" la ceea ce vrei sa se intample la I.N.N.? Si care raspuns il vroiai editat? Pana sa te decizi asupra faptului de a veni sau nu, te rog, sa te uiti pe topicul intalnirilor din Oradea, tocmai a avut loc un "pui" de I.N.N. . ;)

Prefer ceva mai aproape de Bucuresti, cu o durata maxima de doua zile, cu o singura noapte. si nu neaparat in weekend. si apoi oricat m-as uita, asta nu-mi da siguranta ca pe acolo nu se poate intampla nimic. barbatii sunt barbati, femeile femei, bautura bautura..mai stii ca unul la bautura nu face urat? cred ca ar fi mai interesant daca s-ar cunoaste membrii intre ei inainte de petrecere. de exemplu, se poate ca inainte de o asemenea intalnire, sa se stabileasca si una mai micuta, de-o bere ceva, sa ne vedem si noi fiecare in parte. eu de exemplu as avea incredere intr-o parte din membrii care obisnuiesc sa mearga la karaoke, pentru ca i-am vazut si cunoscandu-i personal pot sa spun ca sunt ok. dar daca nu am vazut oameni in viata mea, sa ma expun in a merge la mama dracului in muntii sa se imbete vreunul si sa faca ceva pe acolo..nu stii naiba ce-i in capul omului... eu de exemplu nu vreau sex nici de buna voie, nici cu forta. si nu am centura de castitate! poate m-am exprimat mai exagerat, dar asta e parerea mea: e riscant sa mergi undeva cu oameni de care nu stii nimic...luati in considerare si o iesire prieteneasca la o bere/cafea/ orice aveti chef inainte de aceasta mare adunare...si vedem apoi cam cine ar mai avea loc si cine nu...vad ca in discutie s-au "amestecat" multi, dar voi va cunoasteti intre voi?voi aveti incredere unii in altii? eu stiu cateva persoane de pe acest forum, iertati-ma va rog daca sunt prea directe, pe care le consider instabile emotional si nu as vrea sa ma trezesc in nu stiu ce belele. nu vreau sa para ca jignesc pe cineva, dar eu am vazut cu ochii mei un "incident" o data, cu cineva care, vazand ca nu e bagat in seama cum vroia el, intra si iesea disperat dintr-o incapere, injura si balacarea...o fata s-a dus dupa el, l-a calmat, el incepuse cu amenintari si chestii dubioase...puii mei...ganditi si voi la rece, eu nu as vrea sa dau exemple concrete in public. insa chiar credeti-ma, sunt si oameni cu care in mod cert, multi dintre voi nu ar impartii aerul unei incaperi. acum astept razboiul pentru deschiderea mea!!sa vina!

• Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

1. Lubric

2. HarryPoker77

3. legolasfotbalistul16

4. dinozauru

5. Joseph_Bavaria

6. MK23

7. Lara Satu Mare

8. panameaaa

9. giorge69

10.Fuckster

11.PapiAlex

12.Petrinjel

13.Fater

14.Cassy

15.Adrian10

16.sergiu_fere 

Postat

Prefer ceva mai aproape de Bucuresti, cu o durata maxima de doua zile, cu o singura noapte. si nu neaparat in weekend. si apoi oricat m-as uita, asta nu-mi da siguranta ca pe acolo nu se poate intampla nimic. barbatii sunt barbati, femeile femei, bautura bautura..mai stii ca unul la bautura nu face urat? cred ca ar fi mai interesant daca s-ar cunoaste membrii intre ei inainte de petrecere. de exemplu, se poate ca inainte de o asemenea intalnire, sa se stabileasca si una mai micuta, de-o bere ceva, sa ne vedem si noi fiecare in parte. eu de exemplu as avea incredere intr-o parte din membrii care obisnuiesc sa mearga la karaoke, pentru ca i-am vazut si cunoscandu-i personal pot sa spun ca sunt ok. dar daca nu am vazut oameni in viata mea, sa ma expun in a merge la mama dracului in muntii sa se imbete vreunul si sa faca ceva pe acolo..nu stii naiba ce-i in capul omului... eu de exemplu nu vreau sex nici de buna voie, nici cu forta. si nu am centura de castitate!

Si cum vezi tu realizabil, sa cunosti o persoana din Bm, Tm, etc prealabil de inn?

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Ma bag si eu (in seama?), deocamdata doar teoretic, caci din motive de job, parcursul meu in timp si spatiu e tare imprevizibil.

Din aceleasi motive ma abtin acum de la votul privind locatia.

Ca perioada, in prima jumatate a lui octombrie sansele sa pot ajunge sunt minime, si spre sfarsitul lunii de regula mi se aglomereaza iar. Votez asadar 18-19-20.

Iar cu privire la scopul si durata vizitei, sustin puternic varianta 1.

Asadar, cu voia dvs...

1. Lubric

2. HarryPoker77

3. legolasfotbalistul16

4. dinozauru

5. Joseph_Bavaria

6. MK23

7. Lara Satu Mare

8. panameaaa

9. giorge69

10.Fuckster

11.PapiAlex

12.Petrinjel

13.Fater

14.Cassy

15.Adrian10

16.sergiu_fere

17. thecat

18.

Postat

Pai io credeam ca noi, cei care votam, trebuie sa ne trecem singuri pe lista :) asta daca nu depune careva un efort sa faca pe centralizatoru'...

Postat

Aha deci ...

1. lubric,

2. harrypoker77

3. dinozauru

4. legolasfotbalistul16

5. Joseph_Bavaria

6. MK23,

7. Lara Satu Mare

8. >panameaaa<,

9. Stalingrad

10. >mazarin<

11. danutza tm

12. PapiAlex,

13. adimos04

14. >yo-ma-nigga<

15. adrian10

16. >Fuckster<

17. Petrinjel

18. >sergiu_fere<,

19. Cassy

20. skappie2

21. >fanebabane<

22. thecat

23. giorge69

24. Ventrino

25. >Totofreak2013<

26. Randunica

tot eu sa fac toata munca  :laugh2

Vizitator Fater
Reputație: 0
Postat

@Ventrino, cu intentie m-ai lasat jos de pe lista centralizata? :(

M-am inscris si eu (post 25)! :)

Postat

Cassy, stai linistita Randunica nu vrea sa vina nicaieri, vrea sa isi faca un pic de reclama, atat.Cu cat posteaza mai des, apare si reclama la blogul ei mai des.

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

@Fater, cred ca trebuie sa ai minim rang de serious contributor pentru a putea participa

apuciInregistrat pe dec 07 2011 03:08

Membru Banat · 1812 posturi

@apuci reloaded. Maistrul Curvar :D

• Oras:Mures
  • Oras:Mures
Postat

Intalnirea trebuia facuta acum. Sunt la o carciuma in Bran unde este un teambuilding de videochat-iate. Sunt vreo 18-20 de bunaciuni. Ce paranghelie ar iesi ...

Postat

@Ventrino, cu intentie m-ai lasat jos de pe lista centralizata? :(

M-am inscris si eu (post 25)! :)

:laugh2 nici vorba de asa ceva. Eu am dat copy paste de sus, din chenarul unde cei care participa au votat. Nu am citit toate posturile.

Mai jos lista actualizata :

1. lubric,

2. harrypoker77

3. dinozauru

4. legolasfotbalistul16

5. Joseph_Bavaria

6. MK23,

7. Lara Satu Mare

8. >panameaaa<,

9. Stalingrad

10. >mazarin<

11. danutza tm

12. PapiAlex,

13. adimos04

14. >yo-ma-nigga<

15. adrian10

16. >Fuckster<

17. Petrinjel

18. >sergiu_fere<,

19. Cassy

20. skappie2

21. >fanebabane<

22. thecat

23. giorge69

24. Ventrino

25. >Totofreak2013<

26. Randunica

27. si nu in ultimul rand Maestrul Yoda, pardon Apuci aka Fater

• Oras:in lume
  • Oras:in lume
Postat

As fi venit si eu dar cand privesc la lista cu cei care s-au inscris pana acum, renunt. Numai bagabonti si bagaboante.

• Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Ventrino, multumesc de ajutor! Dau o bere! Din pacate fericire, zilele astea am fost ocupat cu intalnirea de la Oradea, un I.N.N. mai mic. :)

Randunico, o sa-ti raspund si aici si dincolo... acelasi lucru. Sunt de acord ca pe acest forum pot exista si oameni cu probleme si e normal sa-ti fie un pic frica sa te duci la o intalnire unde nu cunosti, in realitate, pe nimeni. Daca ai un grup de oameni (forumisti) cu care te intalnesti mai des si ai incredere in ei ii poti "trage de maneca" sa participe si ei in functie de timpul lor liber. Fiind o fire sociabila si incurajat de faptul ca am vazut la Cluj au loc intalniri intre forumiosti m-am gandit sa fac acelasi lucru si in Oradea si astfel am devenit initiatorul intalnirilor. Sigur, la inceput, lumea era mai rezervata sa-si arate fata si am inceput timid c-o intalnire de 3 persoane, dar numarul celor care si-au facut timp si au trecut peste teama a fost in continua crestere. In aceasta vara am participat si la 2 intalniri din Constanta (oameni minunati,  pe care ii salut) si acolo am vazut ca exista si fete care vin la intalnire si chiar mi-a placut asta; adica ce e rau in a sta la o terasa cu niste prieteni. Intre timp gasca din Oradea s-a marit si momentan suntem o gasca de oameni care se vad, aproape zilnic. Tinand cont de nevoia omului de a socializa ne-am gandit sa organizam un INN mai mic (IZN). Nu ne-a trebuit mult pentru ca majoritatea dintre cei care au fost prezenti ne stiam pe forum si eram deja prieteni. La intalnire si-au anuntat 17 oameni si pana la urma am fost 19 persoane. Ca sa nu crezi ca fabulez poti citi impresii despre toata "nebunia" pe topicul "Intalnire Oradea",si uite asa suntem deja 20 de oameni seriosi care, in masura timpului liber, v-om vrea sa participam la INN. Asa ca daca mai aduci vreo 3-4 persoane de incredere pentru tine poti participa linistita. Sper ca ti-am mai risipit din neincrederea vis-a-vis de intalnire.

• Oras:Capitala
  • Oras:Capitala
Postat

Salutare! Am votat, pot ajunge in w/e 11-13, nu sunt sigur de celelalte date. Ce voiam sa intreb: Daca ramane BV locatia, unde ar fi aceasta si daca ramanem peste noapte, nu ne putem combina la cazare, eventual mai multi? Cum anume vedeti voi partea logistica a intalnirii / intalnirilor, ca eu n-am vazut nimic scris in sensul asta?

P.S. @lubric, ajuta-ma si pe mine cu actualizarea listei! Multumesc mult.

Postat

Privind cazarea, se poate inchiria o cabana mai mare, in functie de numarul participantilor sa fie suficiente camere pentru toata lumea.

Postat

Mai jos lista actualizata :

1. lubric,

2. harrypoker77

3. dinozauru

4. legolasfotbalistul16

5. Joseph_Bavaria

6. MK23,

7. Lara Satu Mare

8. >panameaaa<,

9. Stalingrad

10. >mazarin<

11. danutza tm

12. PapiAlex,

13. adimos04

14. >yo-ma-nigga<

15. adrian10

16. >Fuckster<

17. Petrinjel

18. >sergiu_fere<,

19. Cassy

20. skappie2

21. >fanebabane<

22. thecat

23. giorge69

24. Ventrino

25. >Totofreak2013<

26. Randunica

27. si nu in ultimul rand Maestrul Yoda, pardon Apuci aka Fater

28. visitor3

29. cino

MK23, ai dreptate, aia e si ideea sa fim oameni si sa ne cazam toti in acelasi loc sau daca o sa ne adunam mai multi in 2 pensiuni.

Postat

Sper ca acest post sa nu fie interpretat ca o bagare in seama de dragul de-a vorbi - cu atat mai mult cu cat, in ce ma priveste, eu nici macar nu sunt sigur ca voi putea ajunge (din motive obiective, ce tin in principal de job).

DAR, dupa parerea mea, dpdv organizatoric, cred ca ar fi momentul ca, aceia dintre noi care cunosc (eventual) cate-o locatie OK, sa dea de stire. Timpul ramas mi se pare relativ scurt, si, chiar daca e oarecum extra-sezon (nici vara, nici iarna), daca va fi vorba de cazare pt aprox 30 de persoane... s-ar putea sa nu fie chiar asa de usor de gasit cum pare la prima vedere.

In ce ma priveste, cunosc cateva locatii care s-ar preta cu succes la asa ceva ("cunosc" insemnand ca am stat acolo si pot garanta ca sunt OK), insa toate sunt la distante apreciabile de zonele cele mai votate - asadar, deocamdata ma abtin de la propuneri.

• Oras:Oradea Town
  • Oras:Oradea Town
Postat

Incep sa ma gandesc tot mai serios la a renunta la ideea de a participa la aceasta intalnire...  sunt foarte dezamagit de unele chestii..dar nu le voi expune aici..   ma gandesc serios

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...