randunica Reputație: 6344 Postat Aprilie 27, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Vreau si eu silicoane.dar intai vreau un bebe, doi...trei...O felicit pt curaj. Muream de fricaaaa Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Nu cred ca de silicoane este vorba.Monica nu are nevoie de silicoane, are tzate frumoase.Posibil sa fie altceva la mijloc. De fapt nu posibil si sigur.Mai ma gandesc ce ar putea fi si va anunt Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Aprilie 27, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Am certitudinea despre ceea ce scriu. Le are deja de 9 zile sau 10 Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 27, 2014 sa mori tu ? zici ca ai descoperit mersul pe jos am impresia ca mi-ai dat ignore.. si nu ma asteptam sa te dau gata in doar 36 de ore te intreb iar si aici, mai cauti fete sa le dai la produs ? pe topic-ul asta ce pula mea scrii ? cauti anturaj ? Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Am certitudinea despre ceea ce scriu. Le are deja de 9 zile sau 10Ti-a spus prietenul tau ca le-a pipait? Link spre comentariu
mony Reputație: 35 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Buna seara dragii mei , sunt bine sanatoasa. Va rog, sa nu va mai dati cu parerea. O sa imi pun silicoane, insa cum altii au stat dupa programare la mine, asa si eu trebuie sa stau. Am fost plecata cu parintii si am mai avut si alte lucruri de facut, ce tin de viata mea. Vreau sa va anunt ca saptamna aceasta incep sa lucrez cu forte proaspete. Programarile le voi face prin sms. Am acelasi nr de telefon. Mai multe detalii legate de locatie le veti primi in mesaj. Cadoul ramane neschimbat, 100 lei ,o finalizare, iar ca timp o ora. Va astept cu drag, pupici multi , mony!!!! Link spre comentariu
-Marius- Reputație: 1430 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Partajează Postat Aprilie 27, 2014 http://i1103.photobucket.com/albums/g475/TheSyxx66/Tumblr%20Gifs/WhatIsThisFuckery.gif Eu zic sa-i spanzuram pe ventrino, george si randunica Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 27, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Eu zic sa-i spanzuram pe ventrino, george si randunica Legat de toate aceste scenarii mai mult sau mai putin posibile, cred ca cel mai bine este sa asteptam sa ne spuna ea ce si cum. da cu mine ce ai coane.... eu zic ca am avut o pozitie neutra.... Link spre comentariu
-Marius- Reputație: 1430 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Partajează Postat Aprilie 27, 2014 in curand veti avea parte de o surpriza da cu mine ce ai coane.... eu zic ca am avut o pozitie neutra.... Vrem surpriza (ambele variante sunau bine )!!! Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 27, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Vrem surpriza (ambele variante sunau bine )!!! Pai, iete surpriza, a revenit, ce vrei mai mult? Link spre comentariu
-Marius- Reputație: 1430 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Mda.....deci toate astea si nu tu tzatze, nu tu colega ... https://www.youtube.com/watch?v=MTc3zcnIZOw Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Ahahahahaaahahaa......lesin.. .eu cand am zis ca "urma scapa turma" nu m-ati crezut... Old George da-ti singur doi pumni virtuali in cap: 1. 2. si afla alte noutati din informatiile tale pescaresti 1 Link spre comentariu
Old George Reputație: 452 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Pai pescaresti sunt.Pescarii sunt mincinosi(si vanatorii)...acum cine a pus botu' la vrajeala mea pescareasca treaba lui. Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 27, 2014 ) Link spre comentariu
Old George Reputație: 452 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Cica, mergeau un pescar si un vanator pe la 12 noaptea pe langa o biserica.Si vanatorul zice:"vezi paianejenul ala din varful turlei bisericii?" La care pescarul uitandu-se spre turla:" ba, sincer nu il vad, dar il aud cum tropaie" Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Iti jur ca maine chiar vine una super tare....daca o afli esti barosan.... On topic: Monica, acum ca ai revenit, se poate o programare?! Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Monica, acum ca ai revenit, se poate o programare?! Incearca sa aranjezi prin Randunica, sunt bune prietene. Link spre comentariu
Old George Reputație: 452 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Una, ce? Una bucata veste? Sau gagica? Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 27, 2014 daca e gagica, ma bag si eu Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 27, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Xoxo, Monica cel mult o sa ma aiba colega pe mine, deci te sfatuiesc sa nu incerci marea cu degetul. Link spre comentariu
Old George Reputație: 452 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Sa vie, eu vreau sa vie. Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Update : M-a sunat moldoveanca si mi-a spus sa dau sfoara-n tara si nailon in strainatate...Se marita! Ventrino, mi-a spus sa-ti transmit sa nu-ti faci alte planuri in perioada urmatoare. Cica te pune bodyguard la nunta ei. Cica dai bine di tot!Iar m-a sunat moldoveanca voastra. Cica ea nu are numarul meu de telefon si nu m-a sunat in viata ei. O cred! Atunci cu cine plm am vorbit? Ventrino, silicoane? Ce-ai pierdut...fraiere ) PS @bojoci, daca-i nevoie fac si un desen pentru tine sa intelegi Link spre comentariu
hipnotiq Reputație: 21 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Aprilie 29, 2014 In sfarsit am ajuns si eu la moldoveanca..doamneeee cum suge pula fata asta. Am sa o i-au intr-o vacanta numai cu mine in vara asta vreo 2 sapt.daca accepta.Incredibil. Link spre comentariu
jonny23 Reputație: -458 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Mamaaa!cate detalii ai dat despre intalnirea voastra!Cand ai fost frate?Unde are locatia acum? Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 29, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Aprilie 29, 2014 fake Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum