Sari la conținut

Monica Moldoveanca 0724476598 fost 0763298796

Postări Recomandate

• Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall

Am ajuns si eu la Monica acum cateva saptamani. Experienta a fost interesanta, dezinhibanta, dar n-as numi-o de top. In primul rand stilul e diferit fata de alte fete din aceasta sectiune: mai putin gfe si mai multa familiaritate amicala. Ceea ce a contat insa a fost lipsa intimitatii. Cand am mers eu Monica era insotita de o prietena care s-a retras dupa o perdea pe durata intalnirii (apartamentul neavand decat o camera) Ce-i drept s-a oferit sa o invite la plimbare, insa la modul: "sper ca nu esti asa de timid". Asa ca am acceptat provocarea :) In jur mai misuna un catel vioi care sarea si prin pat. Probabil ca as fi ramas un singur numar chiar daca veneam pt o ora intreaga. In rest, la capitolul sex efectiv, a fost deschisa: schimbat pozitii fara comentarii, cu rabdare din partea ei, parea ca se simte bine. Per total insa pt mine a contat ambianta: prietena de dupa perdea, cainele.

Locatie: 7 (ok, dar putin prea central, era sa ma intalnesc cu niste prieteni de familie cand intram)

Aspect: 8

Oral: 8

Normal: 8

GFE: 7

Pret: 100ron/finalizare

hahaha

tare asta.. prietena s-a jucat si ea singurica in timp ce se uita la voi ? =))

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Am ajuns si eu la Monica acum cateva saptamani. Experienta a fost interesanta, dezinhibanta, dar n-as numi-o de top. In primul rand stilul e diferit fata de alte fete din aceasta sectiune: mai putin gfe si mai multa familiaritate amicala. Ceea ce a contat insa a fost lipsa intimitatii. Cand am mers eu Monica era insotita de o prietena care s-a retras dupa o perdea pe durata intalnirii (apartamentul neavand decat o camera) Ce-i drept s-a oferit sa o invite la plimbare, insa la modul: "sper ca nu esti asa de timid". Asa ca am acceptat provocarea :) In jur mai misuna un catel vioi care sarea si prin pat. Probabil ca as fi ramas un singur numar chiar daca veneam pt o ora intreaga. In rest, la capitolul sex efectiv, a fost deschisa: schimbat pozitii fara comentarii, cu rabdare din partea ei, parea ca se simte bine. Per total insa pt mine a contat ambianta: prietena de dupa perdea, cainele.

Locatie: 7 (ok, dar putin prea central, era sa ma intalnesc cu niste prieteni de familie cand intram)

Aspect: 8

Oral: 8

Normal: 8

GFE: 7

Pret: 100ron/finalizare

:laugh2 Am ras cu pofta. Cum sa faci sex cu Monica stiind ca in camera e cineva dupa perdea si mai ales cu catelul care mai sarea in pat in timpul actiunii? Poate vroia sa ti-o muste ... :laugh2 .

Inteleg ca e garsoniera dar orice garsoniera are si o bucatarie, nu? De ce nu se duc acolo dra si catelul?

• Like 1
Link spre comentariu

:laugh2 Am ras cu pofta. Cum sa faci sex cu Monica stiind ca in camera e cineva dupa perdea si mai ales cu catelul care mai sarea in pat in timpul actiunii? Poate vroia sa ti-o muste ... :laugh2 .

Inteleg ca e garsoniera dar orice garsoniera are si o bucatarie, nu? De ce nu se duc acolo dra si catelul?

cand am fost eu la modoveanca era doar pretena' fara catel....data viitoare daca va mai fi o invit si pe fatuca intre noi.. :laugh2 :feet

• Like 1
Link spre comentariu

cand am fost eu la modoveanca era doar pretena' fara catel....data viitoare daca va mai fi o invit si pe fatuca intre noi.. :laugh2 :feet

poate o vrea si ea dar cum nu o invita nimeni ... :laugh2. Fii tu primul si ne povestesti.

• Like 1
Link spre comentariu

poate o vrea si ea dar cum nu o invita nimeni ... :laugh2. Fii tu primul si ne povestesti.

eu am facut-o dar subtil ....si cica nu ca ea nu presteaza ...cica este cuminte :laugh2  :laugh2 asa zicea moldoveanca......ea era animalul de companie pentru moldoveanca acum are doua fata nostra :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu

:)) Catelul a fost totusi scos pe hol, dar prietena a ramas pe marginea ferestrei cu laptop pe genunchi. Rolul perdelei era mai degraba sa pastreze intimitatea fata de cei de vizavi, nu fata de ea. Ce sa zic? Atmosfera era de fast fuck, desi Monica nu m-a grabit in niciun fel. Ba dimpotriva, a avut mai mult de lucru din cauza asta. O prezenta straina te impiedica sa te concentrezi :) Eu am ramas pt ca oricum venisem pt o singura finalizare, iar Monica are pana la urma darul sa te relaxeze. Daca m-as intoarce? Nu stiu, desi a fost fun...

Link spre comentariu

Credeam ca ai deja 1000 de puncte la postul asta dar vad ca subtilitatile trec neobservate.

A vorbit si Cap de Carici sa nu-l ia somnul. Obositu-le, ti-am mai spus, REPET, du-te frate si lasa-ne....esti prea prost. =))

Itaaaa.....a auzit euglena de subtilitati .... 

Link spre comentariu

Buna.

Vrea sa va spun ca momentan nu am o locatie stabila. Pana cand o sa imi gsesc ceva frumos si intr-o zona buna, mai trebuie sa aveti putina rabdare. Pentru domnii care sunt cu treaba in zona Timpuri Noi, astazi sunt pe bld. Vacaresti vizavi de Universitatea Titu Maiorescu.

Va multumesc pentru intelegere si va astept cu drag pana seara tarziu.

Pupici.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...