Sari la conținut

O curiozitate...

Postări Recomandate

Vizitator sabina10
Reputație: 0
Postat

Hmmm, stii ca nu pot sa refuz si ma provoci  :laugh2  :laugh2

Bine.

O melodie pe care o ascult, de doi ani, si sper  sa o ascult multi ani de acum inainte, intre data de 3 martie si 10 iunie, in fiecare an, mereu cu zambetul pe buze si cu o mare bucurie.

https://www.youtube.com/watch?v=aEVDqEjzz78&list=RDaEVDqEjzz78&index=1

Oly,

" provocarea" e nevinovată, nu vreau să pară că dețin vreun " monopol"pe aici.

Nu sunt fan Taxi, dar le apreciez mesajul din melodii, cum e și asta.

Ce frumoase sunt căutările astea, parcă uneori și drumul până la "destinație" trebuie să merite, nu?

Așadar, să savurezi aventura " căutărilor" și să-ti păstrezi zâmbetul despre care vorbești!

Vizitator sabina10
Postat

Kepolur,

Foarte interesante propunerile. Este prima dată când ascult Planxty. Deși folkul nu este tocmai genul meu , mi-au plăcut piesele , cred că si datorită infleuențelor celtice. Și trimiterile de documentare, foarte utile.

Vizitator gvbolovan
Postat

Kepolur,

Foarte interesante propunerile. Este prima dată când ascult Planxty. Deși folkul nu este tocmai genul meu , mi-au plăcut piesele , cred că si datorită infleuențelor celtice. Și trimiterile de documentare, foarte utile.

Felicitări pentru colorare! :)
Vizitator sabina10
Postat

Sa fiu pozitivă - după atâta izolare...merge și o colorare...iți mai schimbă din paloare (de la atâta stat în casă ) Și am și emoticoane. În plus galbenul e culoarea mea preferată.

P.S. Asta e melodia ale cărei sunete le percep ca și culori( predomină galbenul).

Uitasem de ea....

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Legendarul Dan McCafferty

Nu mi-e prea clar dacă e singurul compozitor al piesei...poate găsește cineva timp și răbdare să mă lămurească.

https://youtu.be/bMuQSlPBWPM

Răbdare ar fi, nu-i vorba... baiu' îi cu timpu', acolo-i lucru' dracului în casa popii - că mi-s prins în seara asta cu niște chestii de la job pe care le fac de acasă (am mai zis-o, cred: domeniul în care lucrez mă pasionează, și încă nu m-am decis dacă ăsta-i noroc sau ghinion... :laugh2)

Dar enfin... cel puțin din evanghelia după Discogs.com citiiiireeee..... zice-s-ar că Dan McCafferty NU ar fi singurul compozitor:

post-53465-0-49342600-1586971748_thumb.jpg

Altfel - pentru moment, doar vreo două... din ce-mi cântă aici în surdină până-mi bat capul cu treburile de care am zis mai sus.

De-oi mai avea vreme-n astă sară, da' de-oi mai apuca să revin și cu altele...

Vizitator blondul861
Postat

Cine se gandea acum 21 de zile ca sabina va ajunge vedeta pe nimfomane?  :aplaud  :yl2jump  :discodance  :discodance  :rockettes-1  :discuss_gathering:

Vizitator gvbolovan
Postat

Cine se gandea acum 21 de zile ca sabina va ajunge vedeta pe nimfomane?  :aplaud  :yl2jump  :discodance  :discodance  :rockettes-1  :discuss_gathering:

Io ;) Mi-a zis cineva că sun psychic  :laugh2 

• Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
Postat
Sa fiu pozitivă - după atâta izolare...merge și o colorare...iți mai schimbă din paloare (de la atâta stat în casă ) Și am și emoticoane. În plus galbenul e

[flash=640,480]

Postat

Mi-s conștient că ăsta e încă un topic de-a lela - vă rog să mă scuzați; în general nu mă pasionează să deschid threaduri, dar de data asta chiar nu mă pot răbda.

Așadar, Motane - ca de la mâtz la mâtz, te rog io mult fă-mi damblaua și luminează-mă: cum p*la lu' Sf. Petru ai ajuns la concluzia că trebe închis și threadul cu "Best Live Performance"..? :)

Nu e vreun reproș, e doar o simplă curiozitate morbidă. Ăla cu "ce muzică ascultați", înțeleg, că prea se transformase în Fazan. Dar ăsta..? A, că-l descoperise în ultima vreme și Marian Cristescu, aia am văzut - dar în cazul său (no offence, bro' :blushing2) omu' oricum va găsi mereu căi de a face mii de postări pe lună, indiferent ce topice închizi. Iar în rest..? cine dumniezo' o făcut atâta spam acolo de-o trebuit închis? 36 de pagini în mai bine de 3 ani, era chiar așa exagerat..?

Ni, în semn de protest: :laugh2

https://www.youtube.com/watch?v=Wb_xbeqY0Zo

(Știu, iară mi-s creativ dimineața la café. No, scuzați... o tai la lucru.)

Pisoi, tind sa cred ca stii sa scrii, nu?

Nu pare deloc placuta fortarea ta dialectica, cel putin pentru mine.

Fals.

Nu am citit raspunsurile, nici de asta nu-mi pasa, dar tu ar trebui sa stii ca Pisi face ce i se scoala, de N ani.

Deci topicul este strict din lipsa atentiei.

Vizitator sabina10
Postat

Tovarășe rick the dick aceia-s monștri sacri! Mă onorează asocierea cu ei

Cât despre "umorul" tău chinuit:

Postat

https://youtu.be/Q3SWjtcmzoc

Am atins o "coardă" sensibilă ????

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Vizitator sabina10
Postat

Thecat,

Apreciez timpul și explicațiile.

Pentru serviciu, dacă scriu eu o declarație pe proprie..." iresponsabilitate" că ți-am afectat programul, ajută?!?!

Vizitator sabina10
Postat

Pentru ACEA FEMEIE din sufletul fiecăruia...dintre voi.

Postat

Pisoi, tind sa cred ca stii sa scrii, nu?

Nu pare deloc placuta fortarea ta dialectica, cel putin pentru mine.

Fals.

Nu am citit raspunsurile, nici de asta nu-mi pasa, dar tu ar trebui sa stii ca Pisi face ce i se scoala, de N ani.

Deci topicul este strict din lipsa atentiei.

Așa e, Amada, ai dreptate (ca de obicei).

Toate cele bune și Sărbători fericite! ;)

Thecat,

Apreciez timpul și explicațiile.

Pentru serviciu, dacă scriu eu o declarație pe proprie..." iresponsabilitate" că ți-am afectat programul, ajută?!?!

Nu e stres. Pt chestii muzicale, îmi face plăcere, cu ocazia aia mă mai documentez / cultiv și eu. Nimeni nu s-a născut învățat să le știe pe toate.

Mersi și io de "ajutor" pentru serviciu :) - dar acolo nu-i nevoie de justificări privind programul, că tocmai aia e faza: nu mă obligă nimeni să lucrez (și) de acasă la ora 8 - 9 - 10 - 11 seara. Și evident că nici nu-s ore suplimentare plătite. De ce anume aleg să o fac - recunosc, e bună întrebarea... :laugh2

Apropo de Enya, am pe undeva un remix tare fain după Only Time (adică na, s-au făcut ț + 1 mixuri după piesa asta, dar mie ăla chiar îmi place, de ani de zile). Baiu' e că nu-l găsesc pe Youtube / Spotify nici să dau cu tunu', ca să-l postez. Musai să caut o soluție când oi avea vreme.

Gata, o tai și io la lucru. Să nu-ți bagi p*** în el de workaholism...?

• Membru Premium
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat

• Like 2

Vizitator sabina10
Postat

Așa e, Amada, ai dreptate (ca de obicei).

Toate cele bune și Sărbători fericite! ;)

Nu e stres. Pt chestii muzicale, îmi face plăcere, cu ocazia aia mă mai documentez / cultiv și eu. Nimeni nu s-a născut învățat să le știe pe toate.

Mersi și io de "ajutor" pentru serviciu :) - dar acolo nu-i nevoie de justificări privind programul, că tocmai aia e faza: nu mă obligă nimeni să lucrez (și) de acasă la ora 8 - 9 - 10 - 11 seara. Și evident că nici nu-s ore suplimentare plătite. De ce anume aleg să o fac - recunosc, e bună întrebarea... :laugh2

Apropo de Enya, am pe undeva un remix tare fain după Only Time (adică na, s-au făcut ț + 1 mixuri după piesa asta, dar mie ăla chiar îmi place, de ani de zile). Baiu' e că nu-l găsesc pe Youtube / Spotify nici să dau cu tunu', ca să-l postez. Musai să caut o soluție când oi avea vreme.

Gata, o tai și io la lucru. Să nu-ți bagi p*** în el de workaholism...?

https://www.youtube.com/watch?v=MgZJaV7AuYw

https://www.youtube.com/watch?v=0oEBK-qX574

Multumesc, aștept si versiunea cu Enya!

Pentru pasiuni, de orice fel!

https://youtu.be/z14FsvYWPMM

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...