Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2020 Postat Aprilie 23, 2020 Simpatic, siropos, telenovela e un mic... :)Nu te trezi, nu ai mai rezista realitatea. Banuiesti tu care ar fi ea, doar nu ai trait numai in vise, dar sa te intorci la amarul crud....Cam asa vezi tu ce scriu.Dar nu asta spun deloc.Realitatea este cum este, nici dura sau blanda, fantasmatica sau horror, este tangibila, testabila, demonstrabila, castigabila...In vise castigi doar tu. In viata castigi cand stii sa pierzi. ;) Faina si tie!Amado, tu nu ești un om rău. Tu ești doar un om înrăit :(Nu există oameni buni sau oameni răi. Există doar oameni cu bune și cu rele. Care din cele două părți iese mai mult în evidență depinde de contextul în care omul trăiește. Tu ai prins un context nefavorabil...Eu ți-am citit cam toate postările. Unele chiar le-am apreciat. Alea în care am citit printre cuvinte încercarea ta de a dărui. Dar n-ai avut cui, pentru că nimeni altcineva nu a sesizat asta. Și atunci ai trecut subit în extrema cealaltă. Îți dedic și ție o melodie. Nu e la mișto. Eu cred sincer că undeva în adâncul sufletului tău ești chiar frumoasă. Din păcate, s-ar putea să fie deja prea adânc ca să mai ajungi acolo. Depinde doar de tine... https://www.youtube.com/watch?v=oofSnsGkops
introaca Reputație: 59 Postat Aprilie 23, 2020 Postat Aprilie 23, 2020 Amado, tu nu ești un om rău. Tu ești doar un om înrăit :(Nu există oameni buni sau oameni răi. Există doar oameni cu bune și cu rele. Care din cele două părți iese mai mult în evidență depinde de contextul în care omul trăiește. Tu ai prins un context nefavorabil...Eu ți-am citit cam toate postările. Unele chiar le-am apreciat. Alea în care am citit printre cuvinte încercarea ta de a dărui. Dar n-ai avut cui, pentru că nimeni altcineva nu a sesizat asta. Și atunci ai trecut subit în extrema cealaltă. Îți dedic și ție o melodie. Nu e la mișto. Eu cred sincer că undeva în adâncul sufletului tău ești chiar frumoasă. Din păcate, s-ar putea să fie deja prea adânc ca să mai ajungi acolo. Depinde doar de tine... https://www.youtube.com/watch?v=oofSnsGkops Nu mai cauta in postarile mele tendinte de a ma darui, repet? Siropos, telenovele... Bleah!Eu stiu cum vezi femeia si viata, nu ai habar cum sunt, nu-ti mai imagina ca ai.Unde am vorbit eu de oameni rai sau buni? Nu exista asta.Pana si un criminal in serie crede ca ce a facut a fost just, cine sunt eu sa-i spun ca nu a fost bine daca ma-sa era ocupata cu o pula in alta camera cand trebuia sa invete asta?Lasa telenovela, daca vrei sa fii barbat. Altfel, respect si cei cu doza de curaj sa recunoasca ca sunt femei. ;)
introaca Reputație: 59 Postat Aprilie 23, 2020 Postat Aprilie 23, 2020 Era sa uit dedicatia... Sugea-mi-ai banana! :)https://www.youtube.com/watch?v=b6WvPT_x2Io&list=RDvuo8kD5zF5I&index=42
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Aprilie 23, 2020 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Aprilie 23, 2020 1
thecat Reputație: 10279 Postat Aprilie 24, 2020 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Autor Postat Aprilie 24, 2020 blah Amada, io unu' zău că nu urmăresc să te enervez (de fapt, se știe, nu-mi place să enervez pe nimeni). Baiul la tine, însă, e că-i absolut imposibil de prevăzut de azi, ce o să te (mai) enerveze mâine. E o încercare similară cu a ghici numerele ce se vor extrage la loterie săptămâna viitoare. Nu de mult, mie voiai să-mi crăpi capul pentru că zisesem, cu 2-3 ani în urmă, că foloseam Google Chrome, iar între timp mă răzgândisem, trecând la Firefox. Apoi ți-a trecut. Pe Motan ba îl înjuri, pomenind de familie și tot felul de chestii urâte, ba-i torci la ureche luându-l cu "Pisi" (și cică noi eram ăia grețoși... dar în fine, asta e altă discuție). Apropo de Motan, amu io mi-s în toate felurile că l-am întrebat de ce a închis topicul cu muzică live (dar în același post îl sudui și tu că a închis threadurile cu muzică :)). Și după aia pui și tu muzică aici pe topic :laugh2 Colegul Bolovan te enervează... cu scuzele de rigoare, n-am mai avut timpul necesar să merg pe firul problemei investigând de ce anume te enervează. Dar ceva a făcut el, sigur - toți ți-am greșit cu ceva, în primul rând că ne-am născut, pwla calului de spermatozoizi grăbiți ce-am fost odinioară, nu puteam să stăm ogoiți pe coada noastră? Pl lu' Gorbaciov, uneori mă gândesc că mergi pe stradă, vezi (să zicem) un trandafir alb, și instantaneu îți crește tensiunea: păi fwtă-l Dumniezo și cu mândru' Soare, ăsta de ce-i alb și nu roșu..? Ce plm crede el că-i aici, bar de negri (în cerul gurii)..? Îi după el aici..? :) Zău - why so angry? ;) Scuzați romanul. Am tăiat-o la muncă. Dacă nu revin, înseamnă că mi-o fi trimis Amada un drac înfipt în k00rul unui porumbel călător...
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2020 Postat Aprilie 24, 2020 Ai fi făcut o dedicatie, pardon, pistare aici, Oly? Aș.
Administrator pisicuts Reputație: 114573 Postat Aprilie 24, 2020 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 24, 2020 Amada, io unu' zău că nu urmăresc să te enervez (de fapt, se știe, nu-mi place să enervez pe nimeni). Baiul la tine, însă, e că-i absolut imposibil de prevăzut de azi, ce o să te (mai) enerveze mâine. E o încercare similară cu a ghici numerele ce se vor extrage la loterie săptămâna viitoare. Nu de mult, mie voiai să-mi crăpi capul pentru că zisesem, cu 2-3 ani în urmă, că foloseam Google Chrome, iar între timp mă răzgândisem, trecând la Firefox. Apoi ți-a trecut. Pe Motan ba îl înjuri, pomenind de familie și tot felul de chestii urâte, ba-i torci la ureche luându-l cu "Pisi" (și cică noi eram ăia grețoși... dar în fine, asta e altă discuție). Apropo de Motan, amu io mi-s în toate felurile că l-am întrebat de ce a închis topicul cu muzică live (dar în același post îl sudui și tu că a închis threadurile cu muzică :)). Și după aia pui și tu muzică aici pe topic :laugh2 Colegul Bolovan te enervează... cu scuzele de rigoare, n-am mai avut timpul necesar să merg pe firul problemei investigând de ce anume te enervează. Dar ceva a făcut el, sigur - toți ți-am greșit cu ceva, în primul rând că ne-am născut, pwla calului de spermatozoizi grăbiți ce-am fost odinioară, nu puteam să stăm ogoiți pe coada noastră? Pl lu' Gorbaciov, uneori mă gândesc că mergi pe stradă, vezi (să zicem) un trandafir alb, și instantaneu îți crește tensiunea: păi fwtă-l Dumniezo și cu mândru' Soare, ăsta de ce-i alb și nu roșu..? Ce plm crede el că-i aici, bar de negri (în cerul gurii)..? Îi după el aici..? :) Zău - why so angry? ;) Scuzați romanul. Am tăiat-o la muncă. Dacă nu revin, înseamnă că mi-o fi trimis Amada un drac înfipt în k00rul unui porumbel călător... cum crezi tu ca o putem imblanzi pe amada ??
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2020 Postat Aprilie 24, 2020 cum crezi tu ca o putem imblanzi pe amada ??Iubind-o :D :)
Vizitator sabina10 Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2020 Postat Aprilie 24, 2020 Remember Johnny B ?😉 1
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2020 Postat Aprilie 24, 2020 Remember Johnny B ?😉 Yessss :) Una din piesele din testamentul meu :D Uite încă una https://www.youtube.com/watch?v=Ao876Fdq_tQ&t=5s
rechinii77 Reputație: 50613 Postat Aprilie 24, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 24, 2020 3
eltorogrande Reputație: 661 Postat Aprilie 24, 2020 Oras:Not your fuckin' business !! Oras:Not your fuckin' business !! Postat Aprilie 24, 2020 1
eltorogrande Reputație: 661 Postat Aprilie 24, 2020 Oras:Not your fuckin' business !! Oras:Not your fuckin' business !! Postat Aprilie 24, 2020 Chitaristul cu tricou rosu e demential (de la minutul 2:02 mai incolo, ascultati-l pana la capat) :bow :bow :bow:
kepolur Reputație: 199 Postat Aprilie 24, 2020 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 24, 2020 https://en.wikipedia.org/wiki/Legacy_of_the_Great_Irish_Famine#The_Famine_in_song
liviu16cm Reputație: 368 Postat Aprilie 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24, 2020 Da
rechinii77 Reputație: 50613 Postat Aprilie 24, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 24, 2020 2
rechinii77 Reputație: 50613 Postat Aprilie 24, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 24, 2020 3
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2020 Postat Aprilie 24, 2020 Monștrii sacri la... Operă :)
71laciport Reputație: 4208 Postat Aprilie 25, 2020 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Aprilie 25, 2020 2
rechinii77 Reputație: 50613 Postat Aprilie 25, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 25, 2020 3
71laciport Reputație: 4208 Postat Aprilie 25, 2020 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Aprilie 25, 2020 nu va este dor de SabiNa ? 1
kepolur Reputație: 199 Postat Aprilie 25, 2020 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 25, 2020 1
Postări Recomandate