Sari la conținut

O curiozitate...

Postări Recomandate

• Oras:all over (NU e o ironie...)

Acum sa-ti spun si la ce viseaza orice barbat.

..... la o partida de sex in 3.

Intra-adevar, fiecare barbat are visul lui, dar toti au un singur vis, si acela are un nume :  threesome.

PLM, înjurați-mă, but still... - I beg to differ :blushing2

În altă ordine de idei - Pauvre Diable e foarte faină, e și printre preferatele mele... amu n-oi pune toate alea mainstream, că le fluieră și câinii, azi-mâine :) totuși, pun și io una care-mi place pentru un motiv anume: IMHO, e una din pesele bune pentru testat sculele pe care asculți...

(...) thecat pe care eu l-am supărat (...)

Nici măcar cât negru' sub unghie, nici nu s-a pus vreodată problema...

Then again... nu mi-s fan Depeche - da' no, tre' să recunosc că fac și ei parte din categoria celor care or îmbătrânit frumos... :)

Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

PLM, înjurați-mă, but still... - I beg to differ :blushing2

În altă ordine de idei - Pauvre Diable e foarte faină, e și printre preferatele mele... amu n-oi pune toate alea mainstream, că le fluieră și câinii, azi-mâine :) totuși, pun și io una care-mi place pentru un motiv anume: IMHO, e una din pesele bune pentru testat sculele pe care asculți...

Minți, este printre preferatele mele.
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator sabina10
Reputație: 0

1. Thecat, mulțumesc pentru precizări, TOATE precizările!

2. Depeche Mode, da, chiar din categoria fără vârstă!!

3. Cred că am o dispozitie mai romantică( nu mă băgați în seamă, o fi din cauza celor vreo trei, parcă, propuneri de threesome primite pe site-ul ăsta!?!)

Vin așadar cu două opțiuni mai senzuale, două femei frumoase care v-ar putea distrage atenția de la piese.

Deși merită atenție, cred eu, și prestațiie muzicale!

P.S Hai si asta, că nu mă pot abține!

Que sais- tu de moi?

Chiar, ce știm unii despre alții, chiar și în realitate...

Link spre comentariu
Vizitator sabina10

"Cose della vita" ....chiar, potrivită alegere Kepolur!

O viață cu tot felul de provocări și destinații necunoscute. Nu știm unde ne poartă, pentru cât timp sau din ce motiv, asta e deopotrivă farmecul, dar și "blestemul" ei .

Să aveti destinații interesante!

P.S. Oly, ce provocări ai pentru azi? Muzical, desigur!

Link spre comentariu

(cu riscul de a suna ca un clișeu pe acest forum :)) - ai de plm, de când n-am mai ascultat Dream Theater... :laugh2 - a picat bine, zău!

În altă ordine de idei, cică se zice că faza următoare s-a întâmplat înaintea unui concert Green Day.

Cum se pune de obicei muzică "de fundal", înainte de începutul concertului propriu-zis, s-o nimerit printre piese Bohemian Rhapsody ;)

Atâta numa' că povestea se întâmpla în Londra (out of all places...)

Rezultatul nu sună rău, zic io... :blushing2

Link spre comentariu
Vizitator sabina10

Unde e muzică bună, sunt și cronici bune! Cine se pricepe, eu sunt doar simplu beneficiar, adică doar citesc si ascult cu plăcere!

Thecat, grozavă ideea cu topicul!

Mie-mi plac și" vocile metalice " de la Metalwings. Vi le reamintesc!

• Like 1
Link spre comentariu

Thecat, grozavă ideea cu topicul!

Pe cuvânt de onoare, inițial nu s-a vrut a fi un nou topic de muzică. La momentul respectiv, eram doar sincer curios (așa cum, de altfel, am zis și atunci) de ce mama Soarelui s-a ajuns la concluzia că trebuia închis și threadul cu piese "live", atâta tot.

Amu', dacă (și/sau cât) o să reziste... om trăi și om vedea, vorba orbului :blushing2

Mie-mi plac și" vocile metalice " (...)

Apăi și mie îmi plac MULTE "voci metalice" - sunt (n+1) exemple pe defunctul topic. However, m-o prins cheful astă seară, de vreo două-trei exemple de "old school"...

Link spre comentariu
Vizitator sabina10

Se pare că am deschis cutia "metalică" a Pandorei ....De fapt nu eu, s-a mai postat pe aici similar.

Un fost coleg de facultate, chitarist rock înrăit și profesionit, a încercat să ne "cizeleze " și nouă, celorlalți colegi, gusturile muzicale.

Mie a reușit să-mi trezească interesul de a asculta. Teoria muzicală, o las mai bine în seama cui se pricepe. Dar recunosc că mă atrage și "povestea " din spatele muzicii, când e bine spusă.

Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan

Mda...super! Cu cât aflu mai mult în domeniul ăsta, cu atât am impresia că nu am știut nimic. Mă rog, aproape nimic!

Let' s rock!

:)  :hug1

Nu știu de ce, dar am sentimentul că acest topic va rămâne mult timp în viață datorită... ție ;)

Link spre comentariu
Vizitator sabina10

Nici eu nu știu de ce, dar am sentimentul că- mi va supraviețui de fapt topicul.

Existența mea e efemeră pe aici.

Mă bucur doar de ce postați voi.

Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan

Nu știu de ce, dar am sentimentul că acest topic va rămâne mult timp în viață datorită... ție ;)

Nici eu nu știu de ce, dar am sentimentul că- mi va supraviețui de fapt topicul.

.. om trăi și om vedea, vorba orbului :blushing2

Vorba unui clasic în viață...  :laugh2

Link spre comentariu

Vizitator olʎ

P.S. Oly, ce provocări ai pentru azi? Muzical, desigur!

Hmmm, stii ca nu pot sa refuz si ma provoci  :laugh2  :laugh2

Bine.

O melodie pe care o ascult, de doi ani, si sper  sa o ascult multi ani de acum inainte, intre data de 3 martie si 10 iunie, in fiecare an, mereu cu zambetul pe buze si cu o mare bucurie.

https://www.youtube.com/watch?v=aEVDqEjzz78&list=RDaEVDqEjzz78&index=1

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...