Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Asa Kuristule222, posteaza clipuri sa primesti puncte cu plus :))))). Stai linistit ca diseara imi intra punctele . Te ataci maxim si-mi place :)). Fraiere.

@ all, ia nu-i mai dati astuia puncte cu plus. Nu-i place muzica. Asta-i manelist. Aici doar cerseste puncte. Jalnic.

• Oras:everywhere
Postat

Asa Kuristule222, posteaza clipuri sa primesti puncte cu plus :))))). Stai linistit ca diseara imi intra punctele . Te ataci maxim si-mi place :)). Fraiere.

@ all, ia nu-i mai dati astuia puncte cu plus. Nu-i place muzica. Asta-i manelist. Aici doar cerseste puncte. Jalnic.

ma carnat oparit......tu ai viata in afara forumului, ma momument de penibilitate????  :laugh2  :laugh2  :laugh2   cand ascultam eu de astea  nefericita care ti a dat viata inca nu aflase de prezervative,poate altfel ar fi facut lumii un bine si ne scutea de existenta ta.....o sa fie viata mea f trista fara pct de reputatie pe forum..... :laugh2  :laugh2  :laugh2 .....de atacat tu te ataci,ma putzoiule.,dovada ca imi urmaresti postarile...ce treaba ai tu cu metalele ma cocalar tras de vaca prin porumb??....eu ma distrez cand vad cat de terminat esti....... :pepsi

• Minus 1
Vizitator FLQ
Postat

Tarane, nici nu se daduse drumu la vize cand mergeam io special la concerte pe afara. Desi sigur sunt mai tanar ca tine.

Saracie, continua sa vizualizezi pa youtube. Apoi posteaza aici ...pt puncte :)) haha, ce te ataci.

• Like 1
Postat

Tarane, nici nu se daduse drumu la vize cand mergeam io special la concerte pe afara. Desi sigur sunt mai tanar ca tine.

Saracie, continua sa vizualizezi pa youtube. Apoi posteaza aici ...pt puncte :)) haha, ce te ataci.

esti mult mai tanar putzoi prapadit.....problema e ca esti verde tare si la minte... :laugh2  :laugh2  :laugh2 ..cand tu ti astepti pretioasele puncte,diseara,eu chefuiesc deja in club, mah prapaditule....get a life,ma lache flaushat......... :laugh2  :laugh2  :laugh2 ....cred ca n ai vazut o bancnota in viata ta,,decat puncte :laugh2 ....hai sa ti explic: viata reala nu i aici, ma coclitule, ....peste vreo 30 de ani o sa tii un jurnal cu cate punte ai adunat pe nimfomane........eu nu ma atac,prostule,tu mi vanezi postarile,ca un disperat.....

• Minus 1
Vizitator FLQ
Postat

Saracule, mergi in club. Bucuresti, nu? Cati sunteti la o masa cu o vodka si 3 redbull-uri? Curand poate vrei niste poze live de la Disney (asta-i distractie). Da' din Florida, ca la Paris merg toti, mai putin tu, saracie. :))

• Like 1
Postat

tembelule, imi insiri fanteziile tale turistice? n o mai iei la laba dupa femei,ti o freci cu gandul la mickey mouse??? asa e,tu esti de dus la Disney,dar vezi sa nu te opreasca aia acolo,ca exponat,in loc de Goofy... :laugh2  :laugh2

hai,pa,te las acu,  sa fii pe faza sa-ti intre punctele... :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

bai,frate, ce terminat! nu ma pot opri din ras.. :laugh2  :laugh2  :laugh2 ..

• Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ai terminat ma, sapa la cartofi?  :laugh2

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ai terminat ma, sapa la cartofi?  :laugh2

Nu e acum,acum e cu solariile,alte alea

Vizitator FLQ
Postat

tembelule, imi insiri fanteziile tale turistice? n o mai iei la laba dupa femei,ti o freci cu gandul la mickey mouse??? asa e,tu esti de dus la Disney,dar vezi sa nu te opreasca aia acolo,ca exponat,in loc de Goofy... :laugh2  :laugh2

hai,pa,te las acu,  sa fii pe faza sa-ti intre punctele... :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

bai,frate, ce terminat! nu ma pot opri din ras.. :laugh2  :laugh2  :laugh2 ..

Kuristule, e evident ce faci. Chiar iti pasa de puncte. Cand esti pe minus, pac intri aici si postezi clipuri la gramada sa primesti puncte.

Ti ai sistat cautarile? Asa-i ca ziua dă leafă e departe? Misto viata, nu? Asculti muzica dă pă ioutube, futi la 60 dă lei ora ( saracule, te am prins pe la testate cand comentai).

Inchei aici, terminatule. :))

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Domnilor,am sa va rog sa va mutati discutiile in alta parte.Pana nu demult era cel mai serios topic,fara offtopic.Glumesc,desigur.Nu pot sa cer eu de-astea.E trist ca se ajunge la asemenea comportament intre useri.Cele bune. :hihat 

Icon For Hire - Get Well

• Like 4
Vizitator Tony Soprano
Postat

• Like 3

Vizitator Tony Soprano
Postat

• Like 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...