natalianati Reputație: 43 Postat Februarie 22, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 22, 2021 disponibila in 65-75 min pupicei pupicei multi
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Februarie 22, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2021 va sarut Natalia 0774540080 whatsapp me Aria 0763366432 whatsapp me
iubian Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2021 Oras:B Oras:B Postat Februarie 23, 2021 Din nou neseriozitate ! Am sunat la astazi (23.02) orele 14 pentru o programare Natalia 0774540080 si Aria 0763366432 Nu mi-a raspuns nimeni ! ..... Am dat chiar si mesaje.....Nimic !
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2021 eu si nati
5fivestars Reputație: 22 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2021 Foarte tari pozele, as opta pentru cea topless cu bikini negri. In ce zona activati?
iubian Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2021 Oras:B Oras:B Postat Februarie 23, 2021 TOTAL Neserioase ! Am ajuns pana acolo si nu au mai raspuns la telefon ! De evitat ! Numai marketing si atat !
iubian Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2021 Oras:B Oras:B Postat Februarie 23, 2021 Nu va lasati incantati - anunturi FAKE ! (cel mai probabil si pozele)
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2021 36 minutes ago, 5fivestars said: Foarte tari pozele, as opta pentru cea topless cu bikini negri. In ce zona activati? ne gasesti ca zona langa piata revolutiei - ateneul roman
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2021 30 minutes ago, iubian said: TOTAL Neserioase ! Am ajuns pana acolo si nu au mai raspuns la telefon ! De evitat ! Numai marketing si atat ! cine crezi ca te crede ? in primul rand nu ai recenzii pe forum si vii si ataci aici te faci de ras membrii nostri stiu exact cum lucram deja ai vorbit prostii pentru ca nu aveai cum sa vii si sa nu raspundem la telefon ne facem programarile pe whatsapp (daca tu spui ca ai vorbit cu noi inainte sa vii deja ai mintit) deci logic vorbind incercarea ta este nula. lol amuzant
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2021 10 minutes ago, iubian said: Nu va lasati incantati - anunturi FAKE ! (cel mai probabil si pozele) lol lol lol noroc cu tatuajele mele 🤣😅😂 @pisicuts te rog un ban la dl iubian e plin de hate
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2021 @iubian cei care au scris despre cum suntem ce a fost cu ei ? orbi ?
iubian Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2021 Oras:B Oras:B Postat Februarie 23, 2021 Eu am spus tot ceea ce era de spus. Adevărul se pare ca deranjează !
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2021 15 minutes ago, iubian said: Eu am spus tot ceea ce era de spus. Adevărul se pare ca deranjează ! pai nu ai spus nimic adevarat ai scris ca nu suntem noi in poze ca nu suntem serioase ca ai venit si apoi nu am mai raspuns totul este fals deoarece pozele noastre sunt reale se vede si dupa tatuajele mele si incercarea ta penibila de a ne denigra profilul a esuat inca de cand ai spus ca ai avut programare apoi nu ti-am mai raspuns deoarece noi ne facem programarile doar pe whatsapp te rog posteaza aici poza de pe telefonul tau print screen cand ai avut programare la noi si nu ti-am mai raspuns discutia de pe whatsapp te rog tot ce spui este fals si membrii nostri stiu asta, ne stiu, stiu ca suntem reale si cum lucram nu ne deranjeaza poti spune orice dar daca este fals este fix treaba ta si ce urmaresti noi suntem oneste cu ce facem cum suntem si reale
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2021 20 minutes ago, iubian said: Eu am spus tot ceea ce era de spus. Adevărul se pare ca deranjează ! este foarte usor ca cineva de pe forum sa vada daca ce spunem noi este adevarat sau ce spui tu isi face o programare si vede daca corespundem cu fetele din poze si daca serviciile sunt asa cum spunem noi ca sunt orice ai incercat ai facut-o intr-o maniera trista de a denigra acest profil
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2021 1 hour ago, iubian said: Nu va lasati incantati - anunturi FAKE ! (cel mai probabil si pozele) sa vedeti ce tatuaje fake am :)))))
mrbigpulo Reputație: 56 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Fantasy Fuck Land Oras:Fantasy Fuck Land Postat Februarie 23, 2021 4 hours ago, iubian said: Nu va lasati incantati - anunturi FAKE ! (cel mai probabil si pozele) Am fost la ambele. Astazi am bifat-o si pe Aria. sunt reale. nu mint cu pozele folosesc poze reale.
mrbigpulo Reputație: 56 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Fantasy Fuck Land Oras:Fantasy Fuck Land Postat Februarie 23, 2021 maine revin cu recenzia
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2021 😘 pe maine
gabriel2110 Reputație: 115 Postat Februarie 24, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2021 Acum 12 ore, Aria_U_Relax a spus: este foarte usor ca cineva de pe forum sa vada daca ce spunem noi este adevarat sau ce spui tu isi face o programare si vede daca corespundem cu fetele din poze si daca serviciile sunt asa cum spunem noi ca sunt orice ai incercat ai facut-o intr-o maniera trista de a denigra acest profil De ce băgați în seamă comentariile astea? Sunt atâtea recenzii pozitive aici, nu are nimeni de ce să creadă ce scrie Iubian. Sunteți 100% reale și minunate. Am fost la ele de mai multe ori și a fost foarte bine de fiecare data. 😘🤗
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Februarie 24, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2021 4 hours ago, gabriel2110 said: De ce băgați în seamă comentariile astea? Sunt atâtea recenzii pozitive aici, nu are nimeni de ce să creadă ce scrie Iubian. Sunteți 100% reale și minunate. Am fost la ele de mai multe ori și a fost foarte bine de fiecare data. 😘🤗 😘😘 multumesc te ador tind sa cred ca problema a fost la vechea noastra colega la ioana si saracul om si-a varsat nervii pe noi. ioana nu mai este colega cu noi. multumesc ca ai intervenit si ai spus ca totul la noi este real te mai astept cu drag 😘😘
iubian Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2021 Oras:B Oras:B Postat Februarie 24, 2021 Acum 1 oră, Aria_U_Relax a spus: 😘😘 multumesc te ador tind sa cred ca problema a fost la vechea noastra colega la ioana si saracul om si-a varsat nervii pe noi. ioana nu mai este colega cu noi. multumesc ca ai intervenit si ai spus ca totul la noi este real te mai astept cu drag 😘😘 Asa este MII DE SCUZE !!! La fost colega Ioana am avut programarile telefonic ! RETRAG TOT CE AM AFIRMAT LEGAT DE CELELALTE DOUA COLEGE ! AM sa si fac o programare sa ma revansez ! SCUZE INCA ODATA !
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Februarie 24, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2021 11 minutes ago, iubian said: Asa este MII DE SCUZE !!! La fost colega Ioana am avut programarile telefonic ! RETRAG TOT CE AM AFIRMAT LEGAT DE CELELALTE DOUA COLEGE ! AM sa si fac o programare sa ma revansez ! SCUZE INCA ODATA ! si eu imi cer scuze daca am reactionat mai acid ok nici o problema ioana fata care a fost problematica nu mai este alaturi de noi bine ma bucur ca am rezolvat dilema lasa mi nr tau de whatsapp in privat si rezolvam problema elegant 😘
iubian Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2021 Oras:B Oras:B Postat Februarie 24, 2021 Chiar acum, Aria_U_Relax a spus: si eu imi cer scuze daca am reactionat mai acid ok nici o problema ioana fata care a fost problematica nu mai este alaturi de noi bine ma bucur ca am rezolvat dilema lasa mi nr tau de whatsapp in privat si rezolvam problema elegant 😘 nu stiu cum sa fac sa sterg celelalte postari ?
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Februarie 24, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2021 Just now, iubian said: nu stiu cum sa fac sa sterg celelalte postari ? nu este nici o problema lumea poate sa vada discutia si sunt sigura ca totul este ok lasa-le asa nu este nici o problema 😘
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Februarie 24, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2021 lasa-mi nr tau in privat si iti scriu sa facem totul cum trebuie de data aceasta
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum