Sari la conținut

Am fost tras in teapa acum 2 zile, vreau sa imi recuperez banii in mod normal, legal !!

Postări Recomandate

• Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side
Postat

Cea mai buna Yoga e Kama Sutra :)

Mama ce discutie, orgasm fara ejaculare, yoga, kama sutra, India etc, nu e rau, oameni emancipati. :))

Din cate stiu eu, e bine sa ejaculezi pentru a elimina din anumite toxine care se aduna in testicule. In schimb, pentru cei care practica sport nu e tocmai ok pentru ca elimini din proteine.
Cred ca cel mai important e sa ai un echilibru in toate. Dar ce e drept, acesti ioghini au reusit multe din punct de vedere sexual. Citeam undeva ca unul desi ejacula, putea sa continue sa faca sex fara nicio pauza. Asta chiar mi s-a parut ceva extraordinar.

Salut.

Nu știu ce făcea amicul tău, dar nu are legătură cu Yoga, partida de Sex interminabilă.

Are legătură cu una din "filozofiile" orientale, originare tot din India, precum Yoga, și se numește Kama Sutra.

Yoga nu are legătură cu Kama Sutra.

Așa cum nu are legătură Dacia Duster cu Hyundai Tucson. Doar dacă te gândești că ambele sunt SUV uri, ambele sunt asamblate într-o fabrică, ambele au 4 roți, un volan, și merg pe benzină ... gen.

Dar, la nivel structural/ideologic, Yoga nu este Kama Sutra. Sunt discipline diferite, dacă vrei să le spui așa, cu scopuri diferite.
În Yoga, pofta trupească, în nici un caz nu este un lucru pozitiv , și nu prezintă un deziderat.

Ce făcea Bivolaru cu membrii Misa.... iarăși nu are legătură cu Yoga, așa cum este Yoga în esență.

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Parca nu-mi vine sa cred cata lume a pus botu' la postarea astuia :)))) E pus pe trollat grav omu de cand a inceput

Si asta e raspunsul care mi-a pus capac:

"Ontopic : nu mai am numarul tipei de mai sus-e pierdut"

=)))))))))))))

Si, cumva, de la postarea initiala ati ajuns si la filozofii orientale, Yoga si posibilitatea mentinerii unei erectii de 8 ore

E prea penal forumu' asta uneori

• Oras:nairobi
  • Oras:nairobi
Postat

Parca nu-mi vine sa cred cata lume a pus botu' la postarea astuia :)))) E pus pe trollat grav omu de cand a inceput

Si asta e raspunsul care mi-a pus capac:

"Ontopic : nu mai am numarul tipei de mai sus-e pierdut"

=)))))))))))))

Si, cumva, de la postarea initiala ati ajuns si la filozofii orientale, Yoga si posibilitatea mentinerii unei erectii de 8 ore

E prea penal forumu' asta uneori

FACE FIECARE CE POATE IN MEMORIA LUI DOBRE.

poate da Domnul si se intoarce dobrica  :pimp

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...