Sari la conținut

confirmare whatsapp 0742660771

Postări Recomandate

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Oras:Bucuresti

Buna sunt Simona , sa va scot din dilema ! Suntem in Romania , nu cred ca va intereseaza asa mult pe ce site uri lucrez in Germania ! Dacă vreți să mă contactați la numărul de telefon 0742660771 Si sa ma vizitați ok ! Dacă nu va rog frumos țineți va comentariile pentru voi , nu am mai lucrat în România din 2018 până acum 2 săptămâni cand am revenit ! Clientii ma suna si imi spun ce aberatii vorbiti pe aici si majoritatea mi au spus că nu cred nimic din ce se scrie aici , de ce din cauza la 2 3 care scriu tampenii, în fine sincer nu ma intereseaza comentariile voastre ! Sa aveti o zi frumoasa

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Grija baieti cu covidelul! Acum presteaza doar cele fugarite din tari gen Italia, Spania, Germania, Franta etc. unde au fost cazuri foarte multe sau cele ce lucreaza la patron (a se citii peste). Grija ce vizitati!

Citeam undeva ca s-au intors peste 10.000 de curve!

• Like 1
Link spre comentariu

Grija ta covid e ! Futete in gura de retardat de prostie o sa muriti voi , români infecți si spalaciti ! Stai in morții tai in casa 10 ani sa va tina in casa sa numai ieșiți ca voi imultiti populația cu prostie

Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI

ATENTIE.....,SA INFURIAT GUVIDUL......,PROFIL SI VOCABULAR DE SMARDOI,JILAVA......SUPARARE MARE CA ANUMITI FORUMISTI SUNT MAI CIRCUMSPECTI.....,DAR STAI TU IN IT,D,F,ESP IN MORTII MATII DE BOSCHETAR CE TRAIESTI DUPA URMA LA IDIOATELE ALEA....,DE CE PIZA MATII VII MĂ IN RO DACA AICI ESTE PROSTIE ....STAI MĂ MUISTULE ,BOULE IN OCCIDENT ,MA ERUDITULE...

Link spre comentariu

Stati linistiti, ca la cum arata, in Germania o pisau doar babalaci la pret de dumping. Arata rau, obosita, pana si in pozele photoshopate! Si da, ala de injura e gividul, probabil nu mai are bani de benzina pentru X6-le pe care i l-a luat proasta dupa ce i-au intrat mii de puli in cap.

Link spre comentariu

Iti dai seama ce scula e daca cere 150 cu 250 venita de afara! Ce fomista! Pai pana si astea de la noi multe stau la locul lor din cauza de covid, ceea ce arata ca au pus deoaparte ceva. Pai asta venita de afara va dati seama ce foame are de cere doar atat? Bine, nu o ajuta nici corpul, nici varsta, bate bine spre 40 de cotolani!

Link spre comentariu
  • Oras:Pă zonă
  • Oras:Pă zonă

Hahaha! Ce epava :)) a venit cu foamea-n glanda cu tot cu guvidel si probabil si cu covidel. Du-te inapoi pe Nemția, fato! Ti-au stricat combinatiile ca te-au gasit colegii ca ai venit in Germania? Pai cum spuneam, cine mai activeaza acum sunteti voi fugarite din tari straine si fetele cu guvid (o categorie nu o exclude pe alta, deci tu faci parte din amandoua).

Multe sunt venite din afara, doar ca pe unele le duce mintea sa nu foloseasca aceleasi fotografii si fac unele noi :)

Link spre comentariu

Sa ma pis in site ul vostru ca oricum muncesc retardatiilor, si muncesc prea bine, da daca voi sunteti reduși mintal , covid stati in casa ca oricum o sa faceti foame dupa 15 mai , o sa va mâncați intre voi ! Ce bine mi ar pare sa iesiti in strada sa va mai omoare odata jandarmeria cu bătaia ca asa meritati ! Chiar ca la revedere de data asta ca imi bat prea mult capul cu voi ! Site de cacat si voi cacat e prea putin spus , balega de la vaca o meritati voi sa o mâncați! Pofta buna

Link spre comentariu

• Telefon: 0742146905
  • Telefon: 0742146905

Sa ma pis in site ul vostru ca oricum muncesc retardatiilor, si muncesc prea bine, da daca voi sunteti reduși mintal , covid stati in casa ca oricum o sa faceti foame dupa 15 mai , o sa va mâncați intre voi ! Ce bine mi ar pare sa iesiti in strada sa va mai omoare odata jandarmeria cu bătaia ca asa meritati ! Chiar ca la revedere de data asta ca imi bat prea mult capul cu voi ! Site de cacat si voi cacat e prea putin spus , balega de la vaca o meritati voi sa o mâncați! Pofta buna

Offfff, mi-e mila de tine. Dumnezeu sa te ajute!

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...