diriboiu Reputație: 21 Postat Mai 7, 2020 Postat Mai 7, 2020 Și totuși AI TATELE LÄ‚SATE RÄ‚U 😂😂
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Mai 7, 2020 Postat Mai 7, 2020 Și totuși AI TATELE LĂSATE RĂU Da țâțele sunt puțin lăsate , pentru că am pieptul mare și sunt foarte slabă, e normal să fie așa , sâni sunt naturali doar ...Dacă eram mai plinuță automat aveam sâni mai ok!
diriboiu Reputație: 21 Postat Mai 7, 2020 Postat Mai 7, 2020 Da țâțele sunt puțin lăsate , pentru că am pieptul mare și sunt foarte slabă, e normal să fie așa , sâni sunt naturali doar ...Dacă eram mai plinuță automat aveam sâni mai ok!Hmm un răspuns cinstit bravo! PS unde e Nicu ca vad ca nu mai zice nimic
tcyxxl Reputație: 137 Postat Mai 7, 2020 Telefon: 0770755746 Oras:București Telefon: 0770755746 Oras:București Postat Mai 7, 2020 Da țâțele sunt puțin lăsate , pentru că am pieptul mare și sunt foarte slabă, e normal să fie așa , sâni sunt naturali doar ...Dacă eram mai plinuță automat aveam sâni mai ok!Sunt bine. Mai ingrasa-te un pic, eu nu ma supar :boob :kiss3
tcyxxl Reputație: 137 Postat Mai 7, 2020 Telefon: 0770755746 Oras:București Telefon: 0770755746 Oras:București Postat Mai 7, 2020 Arati foarte bine... Daca tu te simti bine, e cu atat mai in regula.
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Mai 7, 2020 Postat Mai 7, 2020 Arati foarte bine... Daca tu te simti bine, e cu atat mai in regula.Arati foarte bine... Daca tu te simti bine, e cu atat mai in regula.Hihihi, de îngrășat nu vreau să mă îngraș , ba din contra mai vreau să dau 3-4 kg jos hahahahha, legat de piept îmi pot face oricând ridicare la sâni, am în cap chestia asta dar aștept sa-mi fac curaj pt operație ! Eu schimbări la mine pot face oricând ....pupici
tcyxxl Reputație: 137 Postat Mai 7, 2020 Telefon: 0770755746 Oras:București Telefon: 0770755746 Oras:București Postat Mai 7, 2020 Hihihi, de îngrășat nu vreau să mă îngraș , ba din contra mai vreau să dau 3-4 kg jos hahahahha, legat de piept îmi pot face oricând ridicare la sâni, am în cap chestia asta dar aștept sa-mi fac curaj pt operație !Eu schimbări la mine pot face oricând ....pupiciLasa operatia, nu iti trebuie.. Iti zic eu mai multe cand imi fac si eu curaj sa vin la o programare :)
ricardo41 Reputație: 130 Postat Mai 7, 2020 Oras:București Oras:București Postat Mai 7, 2020 Lasa operatia, nu iti trebuie.. Iti zic eu mai multe cand imi fac si eu curaj sa vin la o programare :)Eu am fost la tine și îți spun același lucru: uită de operație, n are rost! 😘😘
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Mai 7, 2020 Postat Mai 7, 2020 Eu am fost la tine și îți spun același lucru: uită de operație, n are rost! Te pup și te mai aștept cu drag dacă ai fost mulțumit !
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Mai 7, 2020 Postat Mai 7, 2020 Lasa operatia, nu iti trebuie.. Iti zic eu mai multe cand imi fac si eu curaj sa vin la o programare :)Te aștept cu drag ! Pup
delimitator Reputație: 528 Postat Mai 7, 2020 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Mai 7, 2020 Esti buna rau Rebeka.
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Mai 8, 2020 Postat Mai 8, 2020 Buna dimineața futăciosilor ! 😘😘😘Sunt aici pentru voi 🤙! Apelează-mă și haide în pătuțul meu ! 🤤Pupici â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸ðŸ˜ðŸ˜ðŸ¤«
gangnammiin Reputație: 105 Postat Mai 8, 2020 Postat Mai 8, 2020 Asa texte citeam cand aveam 10 ani la anunturile din libertatea. =))
ecstaz2005 Reputație: 90 Postat Mai 8, 2020 Postat Mai 8, 2020 De cand sunt pozele astea ca e clar ca nu sunt facute aici. Cat de relevante sunt si cat mai reflecta realitatea? Sa stii ca noi preferam pozele recente gen cele din baie.
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Mai 8, 2020 Postat Mai 8, 2020 De cand sunt pozele astea ca e clar ca nu sunt facute aici. Cat de relevante sunt si cat mai reflecta realitatea? Sa stii ca noi preferam pozele recente gen cele din baie.De cand sunt pozele astea ca e clar ca nu sunt facute aici. Cat de relevante sunt si cat mai reflecta realitatea? Sa stii ca noi preferam pozele recente gen cele din baie.Da am pus și poze recente și poze de acum câteva luni ! Pup
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Mai 8, 2020 Postat Mai 8, 2020 CIM, COF? Pretul pentru o noapte?Scrie-mi pe whatsapp ! Pup
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum