Sari la conținut

Raissa, 21 ani, roșcată foacoasă

Vizitator raissa21

Postări Recomandate

Vizitator raissa21
Reputație: 0
Postat

Up’

Vizitator raissa21
Postat

Fara suparare, ma insel eu sau dupa 10 nu mai e voie sa circuli pe strada?

Nu este niciun fel de supărare. Eu îmi fac programul in funcție de programările pe care le primesc . Sunt persoane care vin și după ora 22:00 și de aceea mi-am făcut programul puțin mai târziu de ora 22:00 . :)

Vizitator raissa21
Postat

Nu este niciun fel de supărare. Eu îmi fac programul in funcție de programările pe care le primesc . Sunt persoane care vin și după ora 22:00 și de aceea mi-am făcut programul puțin mai târziu de ora 22:00 . :)

Prefer ca sa nu îți dau o replica răutăcioasă așa cum faci tu mai sus. Nu știu ce ai de câștigat din asta , dar, problema ta. Ca sa te liniștesc pe tine , nu sunt muritoare de foame doar ca îmi place sa fiu sus mereu .

Vizitator raissa21
Postat

datorita tigancelor borate aduse cu japca din italia ca tine si rebeca, aceasta curba exponentiala inca nu s-a platizat,

dar e ok vorbim peste 2 luni cand nu o sa ai clienti nici sara nici ziua si pe urma o sa va rupa cu bataia peste care v-a adus din italia ca nu ii faceti bani si o sa va intrebati de ce nu va mai fute nimeni

proastele pulii :))

https://i.postimg.cc/Bv8cxq9s/Untitled.jpg

Nu mă pot abține ca sa nu îți răspund . In primul rând aici este Raisa , nu Rebbeca ! Dacă tot vrei sa faci o afirmație , fa-o corecta ! In al doilea rând , la cât de alba sunt eu numai Țiganca cred ca nu sunt ! Îl al 3 le-a rând , cine nu vrea ca sa fie infectat de către alte persoane , sta in casa. Nu cred ca cineva cerebral poate lucra prezentând anumite simptome . Atunci când te duci la o femeie , nu cred ca femeia te ia cu forța . ;) Așa ca , te rog frumos , înainte ca sa mai încerci sa înjosești pe cineva sau sa denigrezi , gândește-te de 2 ori pana sa afli afirmația respectiva. Mulțumesc frumos de înțelegere ! Seara frumoasa sa ai!

• Like 1
Vizitator raissa21
Postat

Pana sa faci afirmația respectiva **

• Like 1
Vizitator raissa21
Postat

Buna dimineața futăcioșilor 🔞 Disponibilă de programări â¤ï¸

post-324106-0-96180300-1589182458_thumb.jpeg

• Like 1
Vizitator raissa21
Postat

Bună ziua futăcioșilor , mie ca persoana îmi plac Imi plac întâlnirile mai lungi unde pot avea ocazia să te cunosc mai bine sa vad ce iti place in materie de dragoste ca sa putem experimenta împreună. Ma poti săruta senzual pe corp...Ma poti iubi...Ma poti mângâia iar pentru toate acestea ma poti contacta pentru detalii la nr de tel ! Aștept apelul și vizita voastră ❤ Nu veți regreta

• Like 1
Vizitator raissa21
Postat

Ca locație unde te gasesc?

Pe Bl Unirii !

Vizitator raissa21
Postat

Hello tuturor !

Disponibilă de programări !❤️

Vizitator raissa21
Postat

Ai o fantezie și încă nu ai îndeplinit-o ? Pune mâna pe telefon și suna-ma !🔞 Sunt aici pentru ați satisface toate plăcerile â¤ï¸

post-324106-0-28051600-1589283757_thumb.jpeg

• Like 1
Vizitator raissa21
Postat

Buna ziua futaciosii mei🔞 începând cu ora 12:00 sunt disponibilă de programări !â¤ï¸ așa ca .. dacă ai vreo fantezie , vreo dorința ascunsa , nu ezita și contactează-mă🔞 împreuna îți pot satisface cele mai aprinse dorințe â¤ï¸â¤ï¸

post-324106-0-43889300-1589350500_thumb.jpeg

Vizitator raissa21
Postat

❤️

post-324106-0-77233700-1589352750_thumb.jpeg

• Like 1
Vizitator raissa21
Postat

Up!❤️

Vizitator raissa21
Postat

Disponibilă de programări ! 😘😘😘

post-324106-0-13047300-1589438324_thumb.jpeg

Vizitator raissa21
Postat

Uuu, ce roșcat miștoo :gifs_ojos

Mulțumesc

Vizitator raissa21
Postat

Up!

Vizitator raissa21
Postat

colega cu rebeca, nu?

Da :)

Vizitator raissa21
Postat

Disponibilă de programări , futăcioșii mei â¤ï¸ðŸ”ž

post-324106-0-88092500-1589530402_thumb.jpeg

• Like 1
Vizitator raissa21
Postat

❤️

post-324106-0-07345800-1589544664_thumb.jpeg

Vizitator raissa21
Postat

woww.. semei cu lucy la corp.. dar n-ai cum să fii ea.

Doar semănăm la corp , probabil ☺️

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...