Sari la conținut

0756708066 / 0742873551

varadero

Postări Recomandate

Vizitator pavel28
Reputație: 0
Postat

Pe messenger se mai poate vb cu tine?ai o adresa de mess?mersi

Vizitator Zsolty
Postat

Buna,Ana!Sunt interesat sa vin si eu la tine.Azi dupa masa te-am sunat,dupa care ti-am trimis si un sms(sigur sti despre ce sms e vorba),dar nu am mai primit raspuns.sper ca nu am gresit cu nimic,sper ca nu te ai suparat

• Oras:Cluj-Napoca
Postat

Buna,dragii mei :kiss3

Va urez Paste Fericit!!!

Programul meu pentru saptamana asta este de la ora 10:00 pana la ora 00:00

Va pup si va astept cu drag.

Vizitator Zsolty
Postat

Abia astept sa te cunosc,Ana! ;-) sper ca saptamana asta sa pot veni

Vizitator papli
Postat

De obicei nu prea scriu recenzie , dar sunt niste intamplari pe care nu pot sa le tin doar pentru mine , pentru ca m-au surprinz intr-un mod deosebit de placut . Am fost la ea cam 3-4 ori m-a primit foarte sexy de fiecare data , zamboreata si dulce . Am facut programare aztazi  la ora 19:30 si m-am prezentat la locatie Anna are un corp superb si frumoasa la fata , am trecut la dus , intr-o baie cam micuta dar curata , dupa care am intrat in camera de actiune Am stat cam o ora jumata , de recomandat -DA cu siguranta , eu o sa revin!!! Merita sa fie in top !!! M-am simtit excelent  , multumesc Anna te pup  :inlovee  :wink2  :2qm40hg  :heart:                                                                                       Notele                                                                                                                                                       Oral 10 +                                                                                                                                                    Normal 10+                                                                                                                                                 Aspect 10 

Vizitator papli
Postat

:wink2
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

I-am trecut si eu pragul Anei. A fost punctuala si precisa la telefon, fara nicio surpriza, si pot spune c-am simtit din tonul convorbirii c-o sa fie o experienta placuta.

Am mers doar sa vad cum e, pregatit pentru un masaj nud de-o ora.

Locatia, in coltul Clujului, langa calea ferata, e o garsoniera simpla, n-am nimic de reprosat.

Am fost norocos, am oprit masina fix la intrare.

Ana e o femeie frumoasa, pare putin mai pufoasa decat in poze, insa tot la fel de bine arata. Mi-a placut corpul si chipul ei, e genul meu de femeie, na, m-am simtit norocos sa petrec o ora cu ea. Are o piele fina, nu ma saturam s-o masez, mangai, pipai si sarut pe unde apucam.

In plus, e deschisa si comunicativa, o prezenta foarte placuta.

Am schimbat programul de la masaj la un numar oral protejat, pentru ca deja vazand cu cine aveam de-a face, imi parea rau ca n-am adus mai multi bani. A fost bineinteles o experienta foarte placuta. Dupa un masaj cu corpul si sanii aia frumosi, a pus prezervativul, apoi mi-a facut oral cam 20 min, am schimbat 3 pozitii pentru asta. Am putut sa-i admir trupul din 3 unghiuri pana am ajuns la o finalizare intensa si satisfacatoare.

Am primit prosop, facut dus scurt, m-am imbracat, ea inca nu, si-am stat de povesti un pic. Sunt sigur ca vreau s-o mai vizitez si v-o recomand, cei care n-ati fost nu stiti ce-ati pierdut.

Note:

1. Locatie: 9 nu-mi place unde e situata, dar totusi pentru actiune, e suficienta

2. Oral: 9.1 - a fost foarte bun, desi simplu si fara nicio tehnica savanta... hm... abia astept un ON

3. Normal: -

4. Fizic: 9 - e exact pe gustul meu, dar poate daca ar fi cateva kg in minus ar fi muuuult mai grozava.

5. GFE: 9.5 - n-am avut nevoie de o experienta GF, insa imi dau seama ca are potential si m-am simtit f.f.f.foarte bine cu ea

6. Igiena: 10.

Ana, iti multumesc pentru ora petrecuta cu tine, mai vreau!

Ne poti dezvalui cat a costat placera?

• Oras:cluj-napoca
Postat

Am citit multe recenzi aici pe topicul Anei si manat de curiozitate si dupa poze da o cunosc,pe sfarsit de saptamana trecuta am pus mana pe telefon si o sun pe domnisoara a si raspuns din prima.Poate ca am avut noroc sau ca am sunat eu mai devreme ca sa inceapa programul ca am sunat undeva pe la ora 9'40 dimineata.A raspuns cu o voce placuta la telefon si stabilim o programare de la ora 13,dar am stabilit ca o sun cu 30 de minute inainte de programare ca sa comfirm ca ajung.Am sunat-o am comfirmat programarea si imi da adresa dupa cum stiti in marasti langa calea ferata si o sun cand sunt in fata imi spune nr de apartament si urc sus.Imi deschide usa o fata draguta zambitoare am intrat si am stat un pic la povesti si ma intreaba ce doresc si am optat pentru o finalizare masaj +oral neprotejat cu cim!

Mai mult nu a fost sa fie ca era in perioada aia a luni cand nu se poate mai mult.

M-am dus la baie sa fac un dus rapid Ana mi-a zis sa las sa curga apa mai mult ca dureaza un pic pana vine apa calda,am primit papuci de casa prosop curat.Baia este micuta dar curata este ok pentru ce vrem noi,era si un gel de dus.

Am iesit de la dus am intrat in camera sa dus si Ana sa faca un dus si a revenit in camera a inceput cu un masaj bun dupa care m-am intors si a inceput sa-l resfete pe junioru care era deja in forma.A fost un oral bun spre foarte bun.A sosit finalul ca a simtit ca vine jettul nu sa ferit am decartat tot in gurita ei si a stat pana a smuls si ultima picatura din urmasi si apoi sa ridicat incet si a mers la baie sa decarteze urmasii acolo.

A urmat un dus rapid si inca vreo 10 minute de poveste cu ea despre o gramada de chestii.

Despre Ana pot sa spun ca este o fata draguta inalta cu sani medi spre mari si un fund bun.

Am stat mai mult de 30 de minute si am platit 150 de lei.

Acum incerc sa dau si niste note:

Locatie mica dar draguta 9 .

Ana este simpatica draguta zambitoare si dupa parerea mea arata mai bine ca in unele poze.nota 10

Prestatie la oral nu am ce comenta mai ales ca a fost neprotejat si si cim a fost o prestatie buna.nota 10.

Rest ce sa mai zic?

Imi pare rau ca nu am putut gusta si din piersicutza ei care arata bestial,dar am ramas ca o sa ne revedem curand pentru o ora care sa cuprinda si normal!

Cam asta a fost intalnirea cu Ana si nu imi pare rau.

Te pup Ana si continua tot asa!!

De recomandat da o recomand dar nu la toti prostii ca este o fata foarte ok si nu merita sa profite de ea toti tembelii!!

:)

• Like 6
  • Minus 4
Postat

Iti multumesc Ciucurel,pentru recenzie,si cuvinte frumoase :kiss3

Te mai astept cu drag :hug1

Te pup si iti doresc o zi minunata :)

• Like 2
Postat

Am citit multe recenzi aici pe topicul Anei si manat de curiozitate si dupa poze da o cunosc,pe sfarsit de saptamana trecuta am pus mana pe telefon si o sun pe domnisoara a si raspuns din prima.Poate ca am avut noroc sau ca am sunat eu mai devreme ca sa inceapa programul ca am sunat undeva pe la ora 9'40 dimineata.A raspuns cu o voce placuta la telefon si stabilim o programare de la ora 13,dar am stabilit ca o sun cu 30 de minute inainte de programare ca sa comfirm ca ajung.Am sunat-o am comfirmat programarea si imi da adresa dupa cum stiti in marasti langa calea ferata si o sun cand sunt in fata imi spune nr de apartament si urc sus.Imi deschide usa o fata draguta zambitoare am intrat si am stat un pic la povesti si ma intreaba ce doresc si am optat pentru o finalizare masaj +oral neprotejat cu cim!

Mai mult nu a fost sa fie ca era in perioada aia a luni cand nu se poate mai mult.

M-am dus la baie sa fac un dus rapid Ana mi-a zis sa las sa curga apa mai mult ca dureaza un pic pana vine apa calda,am primit papuci de casa prosop curat.Baia este micuta dar curata este ok pentru ce vrem noi,era si un gel de dus.

Am iesit de la dus am intrat in camera sa dus si Ana sa faca un dus si a revenit in camera a inceput cu un masaj bun dupa care m-am intors si a inceput sa-l resfete pe junioru care era deja in forma.A fost un oral bun spre foarte bun.A sosit finalul ca a simtit ca vine jettul nu sa ferit am decartat tot in gurita ei si a stat pana a smuls si ultima picatura din urmasi si apoi sa ridicat incet si a mers la baie sa decarteze urmasii acolo.

A urmat un dus rapid si inca vreo 10 minute de poveste cu ea despre o gramada de chestii.

Despre Ana pot sa spun ca este o fata draguta inalta cu sani medi spre mari si un fund bun.

Am stat mai mult de 30 de minute si am platit 150 de lei.

Acum incerc sa dau si niste note:

Locatie mica dar draguta 9 .

Ana este simpatica draguta zambitoare si dupa parerea mea arata mai bine ca in unele poze.nota 10

Prestatie la oral nu am ce comenta mai ales ca a fost neprotejat si si cim a fost o prestatie buna.nota 10.

Rest ce sa mai zic?

Imi pare rau ca nu am putut gusta si din piersicutza ei care arata bestial,dar am ramas ca o sa ne revedem curand pentru o ora care sa cuprinda si normal!

Cam asta a fost intalnirea cu Ana si nu imi pare rau.

Te pup Ana si continua tot asa!!

De recomandat da o recomand dar nu la toti prostii ca este o fata foarte ok si nu merita sa profite de ea toti tembelii!!

:hug1  :hug1  :clapp  :clapp  :clapp  :clapp  :rockettes-1  :rockettes-1  :clap2  :werinlove  :inlovee  :ellao  :waytogo  :luv  :X  :heart:

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator pavel28
Postat

Imi spune cineva va rog,sau poate chiar Ana,(mi-a fost rusine sa o intreb la telefon),o deranjeaza daca nu sunt epilat?Mersi si scz daca nu e ok intrebarea

Postat

Buna Pavel28 :kiss3

Imi place mai mult daca esti epilat,e mult mai igienic mai ales daca doresti ONP cu Cim :hug1

Te pup si iti doresc o seara buna.

• Like 1
Postat

Pe tine te deranjeaza sa pupi un arici?

Na pavele vezi ce zice alin?

Iti place sa pupi un arici?

..

Ps: nu este mai frumos sa te duci epilat la o domnisoara asa draguta decat sa te duci cu un arici??

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator papli
Postat

Buna,Papli :kiss3

Iti multumesc,pentru recenzie :hug1

Te mai astept cu drag :)

Iti doresc noapte buna :kiss3

:hug1  :2qm40hg  :inlovee  :wink2

Postat

Buna,dragii mei :kiss3

Saptamana asta programul meu este de la ora 10:00 pana la ora 00:00

Va pup si va astept cu drag :hug1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...