Sari la conținut

0756708066 / 0742873551

varadero

Postări Recomandate

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca

Zdolty pulă prodtă mai ești .Îți pot da exemple câte vrea pwla aia proastă a ta de fete femei ce fac job ul asta part time sau vin 8-10 ore la locație și seara se duc unde vrea pizda lor acasă .pe Ana o cunosc . E fată cu școală și facultate ca altele . Nare pește mă pulă . Am cunoscut o pe Ana de vreun an . Deșteapta ! la fel mai cunosc multe care-s deștepte . Diferite de curvele de bucale . La fel și diva are facultate vorbește limbi multe străine și îs multe alte femei independente total independente Gina care are copii și face independentă munca asta și forte bine . Degeaba ai pulă dacă ești prost

Da ce crezi ca rezolvi cu limbajul asta?

Link spre comentariu
Vizitator papli
Reputație: 0

Zdolty pulă prodtă mai ești .Îți pot da exemple câte vrea pwla aia proastă a ta de fete femei ce fac job ul asta part time sau vin 8-10 ore la locație și seara se duc unde vrea pizda lor acasă .pe Ana o cunosc . E fată cu școală și facultate ca altele . Nare pește mă pulă . Am cunoscut o pe Ana de vreun an . Deșteapta ! la fel mai cunosc multe care-s deștepte . Diferite de curvele de bucale . La fel și diva are facultate vorbește limbi multe străine și îs multe alte femei independente total independente Gina care are copii și face independentă munca asta și forte bine . Degeaba ai pulă dacă ești prost

:clapp  :hihat

Link spre comentariu
Vizitator

Pisic chiar nu vrei sa schimbi numarul de telefon la domnisoara asta?

Sterge numarul ala din topic si pune numarul asta sa se vada!!

Mersi!!

Degeaba scrii aici,pisicul nu citeste tot forumulu!

Cand ai nevoie de ajutor,sau omnisoara vrea sa schimbe un nr te telefon,sau sa editeze ceva ....sub fiecare postare este optiunea raporteaza...dai click acolo si scrii mesajul tau,asa vei fii luat in considerare!

Uite eu o sa dau raport si in cateva ore numarul de telefon va fii schimbat ! :)

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator altu2

Degeaba scrii aici,pisicul nu citeste tot forumulu!

Cand ai nevoie de ajutor,sau somnisoara vrea sa schimbe un nr te telefon ceva ....sub fiecare postare este optiunea raporteaza...dai click acolo si scrii mesajul tau,asa vei fii luat in considerare!

Uite eu o sa dau raport si in cateva ore numarul de telefon va fii schimbat ! :)

Nu face asa ceva, nu!

Pai daca Motanu' Suprem ii pune noul numar in titlul topicului ce solutii va gasi fata asta de a face zilnic <up> la topic?

Asa are si ea o "scuza", si zilnic aminteste noul numar de telefon la care asteapta "comenzile"

Link spre comentariu

Neuronu ,asa ti-ai inchipuit scena cu mamica ta??Cu siguranta da!!Stiam ca  tu ai un comportament asa mai ******uos si din aceasta pricina am lansat intrebarea!!!SAU TE-AI INTALNIT CU MARIANA,FEMEIA DE SERVICIU DE PE STRADA VIORELELOR???Ai fantezii cu ea dupa cum se vede mai sus!! O  zi frumoasa ,Ana!!Te pup cu mare ,mare drag!!Anita

Link spre comentariu
Vizitator altu2

******UOS ERA CUVANTUL

Divo, cuvantul nu apare in integralitatea lui urmare a unor setari default existente pe serverul unde este gazduit forumul.

Asa incat, niciodata nu o sa vezi scris ******uos aici, in schimb, folosind mici "trucuri" poti face mai transparent ce ai vrut a spune: i_n_c_e_s_t_u_o_s, sau si mai simplu, i_n_c_e_s_t_uos.

Link spre comentariu

Va multumesc mult ,domnul Altu2 !!!Am dedus acest lucru dar cu o mica intarziere!!Avand in vedere ca aveam si alte lucruri de rezolvat , am lasat-o asa......Merci !!Era usor de dedus cuvantul  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca

Buna,NicholasVanOrton :kiss3

Oferta mea este:

Masaj in Bikini 30 min=60 Ron

Masaj in Bikini 60 min=80 Ron

Masaj Nud 30 min=70 Ron

Masaj Nud 60 min=100 Ron

OP 30 min=100 Ron

OP 60 min=150 Ron

ONP cu CIM 30 min=150 Ron

ONP cu CIM 60 min=200 Ron

NP cu OP 30 min=150 Ron

NP cu OP 60 min=250 Ron

NP cu ONP+CIM 30 min=200 Ron

NP cu ONP+CIM 60 min=300 Ron 

Nu raspund la numar privat,si nu raspund la mesaje.

Nu fac deplasari,si nu prestez,pentru cupluri.

Numar de telefon valabil: 0755-941.752.  :kiss3

OP plus NP 30 de minute 150 de lei....... Nu sunt 2 numere? Tu te contrazici singura... Iti doresc o noapte frumoasa...

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Dragul meu Gugumagu, :girly

Op+Np este combinat.

In 30 de minute se face doar o singura finalizare!

Oare unde vezi tu in oferta mea in durata de 30 de minute de actiune,sa scriu ca ofer 2 finalizari?

Daca nu intelegi ceva te rog sa ma contactezi telefonic!

Noapte buna si tie.

Link spre comentariu

Dragul meu Gugumagu, :girly

Op+Np este combinat.

In 30 de minute se face doar o singura finalizare!

Oare unde vezi tu in oferta mea in durata de 30 de minute de actiune,sa scriu ca ofer 2 finalizari?

Daca nu intelegi ceva te rog sa ma contactezi telefonic!

Noapte buna si tie.

Bine. Sa fie asa cum zici tu...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...