jackjohny Reputație: 14 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Aprilie 5, 2017 Am vizitat domnisoara recent.calitatea serviciilor este destul de ok.ce m-a surprins ca nu ma lasa sa o pup pe sani pe motiv ca am barba si se irita...am avut parte de oral neprotejat executa destul de bine.ON-8CORP-7IGIENA-10LOCATIE-9HALAT:100.Spor la futut! 2 Link spre comentariu
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Buna,jackjohny Multumesc frumos,pentru recenzie. Te pup si te mai astept cu drag Link spre comentariu
jackjohny Reputație: 14 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Data viitoare ma lasi sa ma joc cu sanii?nu cu mana,cu gura. Link spre comentariu
vlad muresan Reputație: 88 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Nu mai înțeleg când am fost eu la tine m-ai taxat cu 150 RON și acum nenea jackjohny zice ca ii 100 ron halatul ................. Link spre comentariu
micutzu189 Reputație: 50 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Nu mai înțeleg când am fost eu la tine m-ai taxat cu 150 RON și acum nenea jackjohny zice ca ii 100 ron halatul .................Se mai uita si la fata omului ) 2 Link spre comentariu
haroun Reputație: -440 Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Nu mai înțeleg când am fost eu la tine m-ai taxat cu 150 RON și acum nenea jackjohny zice ca ii 100 ron halatul ................. Daca te-a durut gura sa intrebi... Link spre comentariu
windowpit69 Reputație: -4 Postat Mai 15, 2017 Partajează Postat Mai 15, 2017 Buna Ana saptamana asta esti in cluj? Link spre comentariu
Vizitator dreamersedge Reputație: 0 Postat Mai 16, 2017 Partajează Postat Mai 16, 2017 Buna! Mai faci anal sau dominari? Link spre comentariu
ernest70 Reputație: 56 Postat Iunie 18, 2017 Partajează Postat Iunie 18, 2017 Salut esti in concediu sau lucrezi? Link spre comentariu
haroun Reputație: -440 Postat Iunie 18, 2017 Partajează Postat Iunie 18, 2017 O murit! Link spre comentariu
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat Iunie 20, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Iunie 20, 2017 Buna,ernest70 Programul meu este de la ora 11:00,pana la ora 23:00 in fiecare zi Va anunt cand plec in concediu.O zi frumoasa tuturor 1 Link spre comentariu
vasla Reputație: 83 Postat Iunie 21, 2017 Oras:Turda Oras:Turda Partajează Postat Iunie 21, 2017 Dupa vreo 3-4 apeluri la diferite ore, mai spre seara mi-a raspuns.O intreb cand e libera iar ea imi spune ca ''si acuma'' e libera. Pe cand incep eu sa-i explic ca ''acuma'' nu are cum fi mai devreme de vreo 40 de minute fiindca nu ma pot teleporta, madam imi inchide telefonu' in nas. Fiindca sunt artagos din fire, sun din nou ca sa-i cer explicatii. In paranteza fie spus, recunosc ca as fi vrut sa i-o trag, eram plin... Nu mai raspunde.Asa ca pula erotism si relaxare la madam. Veci! 2 Link spre comentariu
maximusm75 Reputație: 181 Postat Iunie 21, 2017 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Iunie 21, 2017 din ce imi aduc aminte din 'dialogurile' virtuale de pe aci mai degraba esti prost in plm. deci fata are 'radar' de prosti ma vasla:)))))). si oricum sa fii "artagos" si sa iti doresti relaxare e cam ampulea:)))). ma doare-n pula de replicile tale:))))). cele viitoare evident:)))). si cele din trecut:)))))). toate ce mai tura vura:)))))). Dupa vreo 3-4 apeluri la diferite ore, mai spre seara mi-a raspuns.O intreb cand e libera iar ea imi spune ca ''si acuma'' e libera. Pe cand incep eu sa-i explic ca ''acuma'' nu are cum fi mai devreme de vreo 40 de minute fiindca nu ma pot teleporta, madam imi inchide telefonu' in nas. Fiindca sunt artagos din fire, sun din nou ca sa-i cer explicatii. In paranteza fie spus, recunosc ca as fi vrut sa i-o trag, eram plin... Nu mai raspunde.Asa ca pula erotism si relaxare la madam. Veci! Link spre comentariu
vasla Reputație: 83 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Turda Oras:Turda Partajează Postat Iunie 22, 2017 Minimus, retard feroce, de obicei nu ma bucur de necazul omului dar in cazul tau imi face placere sa aud ca te doare-n pula. Sper sa fie ceva incurabil si nu mai merge dracului la muieri ca imbolnavesti lumea. Proasta-i ma-ta ca te-a fatat iar tu poti fi mandru, o depasesti. Link spre comentariu
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Iunie 22, 2017 Buna,vasla...Probabil a fost o neintelegere intre noi.Deobicei daca te comporti normal prin telefon si folosesti un vocabular adecvat nu pun jos telefonul.Sun destul de comunicativa.Imi pare rau pentru neintelegere.Noapte buna. Link spre comentariu
vasla Reputație: 83 Postat Iunie 23, 2017 Oras:Turda Oras:Turda Partajează Postat Iunie 23, 2017 erotism&relaxare, cand sun, nu sun pentru a avea neintelegeri ci pentru o programare. Contrar parerii idiotului, nu de Dostoievski ci de minimus. 1 Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Iunie 23, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Iunie 23, 2017 Au si fetele dreptul lor sa fie circumspecte ... dar Ana ... daca retin asa o cheama, este politicoasa .... recunosc ca mi s-o inchis si mie telefonul in nas saptamana trecuta, nu de catre ea ca nu-s din Cluj, da' eram ragusit ca un magar dupa o gripa strasnica si saracele cine stie ce evadat / aurolac / alcoolic / fumator inrait / etc au crezut ca suna Link spre comentariu
haroun Reputație: -440 Postat Iunie 27, 2017 Partajează Postat Iunie 27, 2017 Eu odata am sunat-o. Prima ei intrebare: "Cand vrei sa vii?" Ii spun ca nu stiu inca, deocamdata doresc numai niste informatii. (In principiu vroiam sa stiu unde locuieste, atunci puteam sa si spun cand am o fereastra suficient de lunga sa ajung.) Dar nici n-am ajuns sa intreb despre astea ca imi tranteste: "Sa ma suni cand stii." Si imi inchide. Cred ca de atunci tot asteapta s-o sun. 1 2 Link spre comentariu
maximusm75 Reputație: 181 Postat Iunie 27, 2017 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Iunie 27, 2017 )) sa te caci pe tine nu alta. am fost eu la ea si mi-a zis ca asta face zilnic. asteapta sa o suni:)))))). ia maxim 1 client pe zi de frica sa nu te rateze:))))))). du-te-n plm de idiot. cam cat de prost esti in plm sa bagi ineptii d'astea?))))))))))).P.S. Cum plm sa intrebi 'unde locuiesti'? . Ba borceo , esti vechi in plm pe aici dar tot prost esti. Se intreaba unde ai locatia? La intrebare de genul 'unde locuiesti' e evident prostule ca iti inchide telefonul.P.S.2. E peste 'bugetul' tau . Deci termina in plm cu intrebari stupide:))))).Eu odata am sunat-o. Prima ei intrebare: "Cand vrei sa vii?" Ii spun ca nu stiu inca, deocamdata doresc numai niste informatii. (In principiu vroiam sa stiu unde locuieste, atunci puteam sa si spun cand am o fereastra suficient de lunga sa ajung.) Dar nici n-am ajuns sa intreb despre astea ca imi tranteste: "Sa ma suni cand stii." Si imi inchide. Cred ca de atunci tot asteapta s-o sun. 1 Link spre comentariu
haroun Reputație: -440 Postat Iunie 28, 2017 Partajează Postat Iunie 28, 2017 Mda... cum sa recunoasca un retardat ca tine ironia? 1 2 Link spre comentariu
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Iunie 28, 2017 Link spre comentariu
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Iunie 28, 2017 1 Link spre comentariu
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Iunie 28, 2017 1 Link spre comentariu
ciupidupi Reputație: 86 Postat Iulie 6, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Iulie 6, 2017 Buna! E primul meu post asa ca fiti ingaduitori! Vizitat si eu Ana! Contact: telefonicLocatie: marasti(groapa)Dameza : nota8OP/NP nota 8 Halat 100lei 1,2 hEu recomand! Link spre comentariu
alin.ortan Reputație: 129 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Iulie 7, 2017 De cand are Ana tarife de 100 de lei? A facut ceva modificari sau incurci borcanele? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum